Page 10 of 16 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast
Results 226 to 250 of 385

Thread: Haswell i5 4670K/i7 4770K batch and o/c results

  1. #226
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Turkey - Istanbul
    Posts
    143
    Quote Originally Posted by hersounds View Post
    4770k 5 Ghz 1.31 Vcore - WC - NO IHS Mod

    Which batch is this
    ||[b] Intel i7 4770K @ Phanteks PH-TC14PE || Asus Maximus VI Hero || 16 GB Gskill TridentX @ 2400MHz || CoolerMaster CosMoS S II || Asus GTX 780 @ AC Accelero Xtreme III[size=1]|| 24" BenQ XL 2410T @ 120HZ || 256GB Samsung 840 Pro || WD Green 1 TB , WD Green 2 TB || OCZ ZX 1000W || @ [size=1]|| Creative SoundBlaster Zx - Logitech Z-2300 || Logitech G19 || Logitech G700s|| [/color] ||

  2. #227
    Xtreme XIP
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    1,559
    Alleluya ! My good cpu is alive , The overclocking Gods heard my cries , IMC its not damage , is clocking better as I learn this new platform little by little:

    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2848700


  3. #228
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    57
    wuah fine CPU !
    Intel Core i5 3570k 4.4GHz | Noctua NH-D14 | MSI Z77A-GD55 | Gigabyte GV-N1070G1 GAMING-8GD | Crucial Ballistix Tactical LP 4x4GB DDR3 1600MHz CL8-8-8-24 1,35V | X-Fi Titanium Fatal1ty Pro | EVGA SuperNOVA 750 G2 | 26" LCD SAMSUNG T260 | ColerMaster HAF X | Windows 10 Home Premium 64-bit CZ | > My new PC http://www.youtube.com/watch?v=V3iSpTVMhLA

  4. #229
    I am Xtreme FlanK3r's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Czech republic
    Posts
    6,804
    chipsy: I know code 55 very well ...After LN2 my DRAM died ...I dont know how because I had safe voltage at them (1.85V, -145-150C). After I shutdown PC, removed all hardware part and next day DRAM not worked...Not only at Z87, but at Z77 and AM3+ not too ...
    ROG Power PCs - Intel and AMD
    CPUs:i9-7900X, i9-9900K, i7-6950X, i7-5960X, i7-8086K, i7-8700K, 4x i7-7700K, i3-7350K, 2x i7-6700K, i5-6600K, R7-2700X, 4x R5 2600X, R5 2400G, R3 1200, R7-1800X, R7-1700X, 3x AMD FX-9590, 1x AMD FX-9370, 4x AMD FX-8350,1x AMD FX-8320,1x AMD FX-8300, 2x AMD FX-6300,2x AMD FX-4300, 3x AMD FX-8150, 2x AMD FX-8120 125 and 95W, AMD X2 555 BE, AMD x4 965 BE C2 and C3, AMD X4 970 BE, AMD x4 975 BE, AMD x4 980 BE, AMD X6 1090T BE, AMD X6 1100T BE, A10-7870K, Athlon 845, Athlon 860K,AMD A10-7850K, AMD A10-6800K, A8-6600K, 2x AMD A10-5800K, AMD A10-5600K, AMD A8-3850, AMD A8-3870K, 2x AMD A64 3000+, AMD 64+ X2 4600+ EE, Intel i7-980X, Intel i7-2600K, Intel i7-3770K,2x i7-4770K, Intel i7-3930KAMD Cinebench R10 challenge AMD Cinebench R15 thread Intel Cinebench R15 thread

  5. #230
    Xtreme XIP
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    1,559
    Quote Originally Posted by FlanK3r View Post
    chipsy: I know code 55 very well ...After LN2 my DRAM died ...I dont know how because I had safe voltage at them (1.85V, -145-150C). After I shutdown PC, removed all hardware part and next day DRAM not worked...Not only at Z87, but at Z77 and AM3+ not too ...
    What ram were you using my friend ?

    I have been using only Sammies Team extreme LV 2400 Cas 9 running at ~2700+ cas9 thight 2.0volts for a long time now , Ram kit still alive , maybe bad luck or bad modules , I hope they come back to life , let them rest for a while and clean the ram up with alcohol 99% , that helped me before with ram when I use vaselne on them sometimes code 55 until I clean the Vaseline up with alcohol. try it. good luck.

    Kind Regards; Angelo.

  6. #231
    I am Xtreme FlanK3r's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Czech republic
    Posts
    6,804
    I had TridentX 2666 (hynix) and only 1.85V+LN2 DRAM pot. You cleaned only "plugs" to slots or all memory (removed heatsink etc)?
    ROG Power PCs - Intel and AMD
    CPUs:i9-7900X, i9-9900K, i7-6950X, i7-5960X, i7-8086K, i7-8700K, 4x i7-7700K, i3-7350K, 2x i7-6700K, i5-6600K, R7-2700X, 4x R5 2600X, R5 2400G, R3 1200, R7-1800X, R7-1700X, 3x AMD FX-9590, 1x AMD FX-9370, 4x AMD FX-8350,1x AMD FX-8320,1x AMD FX-8300, 2x AMD FX-6300,2x AMD FX-4300, 3x AMD FX-8150, 2x AMD FX-8120 125 and 95W, AMD X2 555 BE, AMD x4 965 BE C2 and C3, AMD X4 970 BE, AMD x4 975 BE, AMD x4 980 BE, AMD X6 1090T BE, AMD X6 1100T BE, A10-7870K, Athlon 845, Athlon 860K,AMD A10-7850K, AMD A10-6800K, A8-6600K, 2x AMD A10-5800K, AMD A10-5600K, AMD A8-3850, AMD A8-3870K, 2x AMD A64 3000+, AMD 64+ X2 4600+ EE, Intel i7-980X, Intel i7-2600K, Intel i7-3770K,2x i7-4770K, Intel i7-3930KAMD Cinebench R10 challenge AMD Cinebench R15 thread Intel Cinebench R15 thread

  7. #232
    Registered User
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    22


    L310B491 tray

    Already delidded it (after that Screen, temps did go down under 50C after delidding), trying to balance the other voltages to get the 4,8 Ghz Run through (1,18V) atm. Temps are <60 C under Air

    2nd best CPU from about 100 CPUs that I saw in german forums until now.
    Last edited by ralle_h; 07-02-2013 at 03:00 AM.

  8. #233
    Team AF
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    CeBIT-City
    Posts
    446
    ralle_h, how does it scale up to 5GHz SPI 32m?

  9. #234
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,598
    Guys what is raising the cache multi supposed to help? I tested from 39x to 45x in Pi and 3D11 physics and saw no difference

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  10. #235
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    27
    changed paste under IHS from NT-H1 for CooLaboratory Ultra and temp dropped another few degrees
    INTEL i5 4670K @ 5.2GHz - GIGABYTE Z87X-UD3H - CORSAIR VENGEANCE PRO BLUE - Palit GTX 770 OC - XFX Pro XXX 850W - SanDisk Extreme SSD 120GB

  11. #236
    Registered User
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by @rne View Post
    ralle_h, how does it scale up to 5GHz SPI 32m?

  12. #237
    XIP
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    NYC
    Posts
    5,580
    L312B323 chip #8 from Neweeg NJ warehouse

    Cooling with Thermaltake 2.0





    The only 5Ghz bootable retail air/h20 from a bunch of 4770K...cold test next

    Last edited by Dumo; 07-06-2013 at 08:21 AM.

  13. #238
    Xtreme XIP
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    1,559
    Nice one Dumo , I hope is a good cpu my friend. Same here it took me 8 cpus to find a good one that would boot on air / water at 5.0Ghz 1.32v

  14. #239
    I am Xtreme
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    298
    Quote Originally Posted by ralle_h View Post
    can you get it stable at 5ghz 24/7?
    Quote Originally Posted by Kayin View Post
    Stand back, I'm gonna do science.

  15. #240
    XIP
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    NYC
    Posts
    5,580
    imc is not bad on H2o



    3500 easy

    Last edited by Dumo; 07-05-2013 at 10:41 PM.

  16. #241
    I am Xtreme
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    298
    Quote Originally Posted by Dumo View Post
    imc is not bad on H2o





    3500 easy

    Dumo what's the highest oc on that chip for 24/7 stability?
    Quote Originally Posted by Kayin View Post
    Stand back, I'm gonna do science.

  17. #242
    Xtreme Memory Hoarder
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,601
    Quote Originally Posted by Phaseshift View Post
    Dumo what's the highest oc on that chip for 24/7 stability?
    "24/7 stability" is not found in his lexicon XD
    Quote Originally Posted by Hondacity View Post
    gskillllin it!

  18. #243
    Team AF
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    CeBIT-City
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by ralle_h View Post
    Really nice chip. Congrats!
    // the scaling to 5GHz is really annoying. My chip needs 1.33V for 4,9GHz SPI 32m but not even 1.4V are enough to boot 5GHz... (4670K, L312B250)

  19. #244
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    297
    So can someone suggest 5Ghz voltages? Its taking up days for me to crawl up (and I guess with no good result). My Current Settings that I can do on MSI MPower :

    1.16V for 4.6Ghz 4c/8t. VRIN - 1.85, VDimm - 1.65V, Everything else stock. And its Hyperpi and Linx stable. Just when I was starting to think I had a god chip, I tried higher and kept failing.

    BUT cant get 5.0Ghz or even 4.8Ghz stable for my life. Tried

    VRIN - 1.8 to 2.1V
    Vcore - 1.16 to 1.3V
    VRING - Auto to 1.25 (This is what I am going to play with today more)
    SA - +.2V
    ioa - +.1 to .2V
    iod - +.1 to .2V
    VDIMM - 1.65V

    I am able to boot into windows but cannot get any benchmarks to run at 4.8Ghz or 5.0G. Load Temperatures have not crossed 75C.
    EVGA Classified (MSI XPower), 980X (i5 661, i5 680, i7 950, E8600, QX9650, E8400), Thermalright Venomous X , Kingston Hyper X 2000Mhz, MSI 480GTX (5870, 4870x2, Visiontek 3870 x2, XFX 8800GT w/HR03GT), DELL E248WFP, CM Silent Power Pro 1000W, Seagate 1TB + 1TB + 500GB+500GB, Auzentech X-Plosion, CM Bench Station, AL 641, MX 518, New G15 Keyboard


  20. #245
    Team AF
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    CeBIT-City
    Posts
    446
    Try vRIN +0.4 to your vCore, its more than enough. As seen in my previous post the scaling could be very bad. You will need a higher vCore. Try 1.4V+ ;-). A good prime / LinX chip is not automatically good at high clocks, the scaling varies...

  21. #246
    xtreme energy
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Europe, Latvia
    Posts
    4,205
    thebanik,

    Which Linx (linpack) version are you running? Apparently there is a problem with the latest Linpack integrated into it (see this thread at the end for details)

    What I am seeing is that I cannot run anything at 1.2V+ without cpu throttling when running the latest Linpack from the command line which works properly. Of course this load for most 24/7 tasks is very unlikely but the issue is still there. I have yet to test it but it seems that it would be close to throttling temps even at stock clocks and stock cooler which is not fine.
    Last edited by kiwi; 07-08-2013 at 07:08 AM.
    ...

  22. #247
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Atlanta, Ga
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by Dumo View Post
    L312B323 chip #8 from Neweeg NJ warehouse

    Cooling with Thermaltake 2.0





    The only 5Ghz bootable retail air/h20 from a bunch of 4770K...cold test next

    Where did you download the Asus Turbo Vcore?
    e6600 L649G w/ TR Ultra eXtreme as5 @ 412x9 = 3.711GHz @ 1.50v(+212.5mV)
    DFI p965-s w/ 2gig G.Skill hZ ddr6400 @ 824 4-4-4-12
    eVGA 8800GTS 320mb 600/1400/1900 stock heatsink



  23. #248

  24. #249
    Xtreme Guru
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Finland
    Posts
    4,326
    Quote Originally Posted by ralle_h View Post


    L310B491 tray

    Already delidded it (after that Screen, temps did go down under 50C after delidding), trying to balance the other voltages to get the 4,8 Ghz Run through (1,18V) atm. Temps are <60 C under Air

    2nd best CPU from about 100 CPUs that I saw in german forums until now.
    What shop did you order from, just wondering because I recently put an order from Germany. :P
    Intel? Core i5-4670K @ 4.3 GHz | ASRock Extreme6 Z87 | G.Skill Sniper 2x8GB @ DDR4-1866 CL9 | Gigabyte GTX 970 OC Windforce 3x | Super Flower Titanium 1000W | ViewSonic VX2268wm 120Hz LCD | Phanteks PH-TC14PE | Logitech MX-518 | Win 7 x64 Professional | Samsung 850 EVO & 840 Pro SSDs

    If all people would share opinions in an objective manner, the world would be a friendlier place

  25. #250
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    27
    I have found strange thing about my 4670K OC... kind of voltage step..
    for 4.6GHz needs 1.2V, for 4.7GHz is 1.22V, but for 4.8GHz is 1.27V... 100MHz difference but require 0.05V more..
    same voltage step is with Vring, even greater cause 0.15V.. for 4.8GHz needs 1.3Vring, but for 4.7GHz only 1.15Vring...
    INTEL i5 4670K @ 5.2GHz - GIGABYTE Z87X-UD3H - CORSAIR VENGEANCE PRO BLUE - Palit GTX 770 OC - XFX Pro XXX 850W - SanDisk Extreme SSD 120GB

Page 10 of 16 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •