X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Page 6 of 12 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast
Results 126 to 150 of 282

Thread: [XS] GTX TITAN Owners Club

  1. #126
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Thanks Dacop,

    I could flash the bios, but I had no improvement. I set the power limit to 120 and the fan in auto, but nothing. The same or worse . The bios is good and i?m bad??, I do something wrong?

    I try with another BIOS? which?
    Last edited by zupernico; 03-07-2013 at 07:24 AM.

  2. #127
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    57
    new result ? common
    Intel Core i5 3570k 4.4GHz | Noctua NH-D14 | MSI Z77A-GD55 | Gigabyte GV-N1070G1 GAMING-8GD | Crucial Ballistix Tactical LP 4x4GB DDR3 1600MHz CL8-8-8-24 1,35V | X-Fi Titanium Fatal1ty Pro | EVGA SuperNOVA 750 G2 | 26" LCD SAMSUNG T260 | ColerMaster HAF X | Windows 10 Home Premium 64-bit CZ | > My new PC http://www.youtube.com/watch?v=V3iSpTVMhLA

  3. #128
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by zupernico View Post
    Thanks Dacop,

    I could flash the bios, but I had no improvement. I set the power limit to 120 and the fan in auto, but nothing. The same or worse . The bios is good and i?m bad??, I do something wrong?

    I try with another BIOS? which?
    I flashed the other titan, nothing, the same, do not get better results, what I done wrong?

  4. #129
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by zupernico View Post
    I flashed the other titan, nothing, the same, do not get better results, what I done wrong?
    Nothing you done right.
    _________________

  5. #130
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by cowie View Post
    Nothing you done right.


    I do anything right? Can you explain to me??

    I have two gigabyte, I can use the bios from EVGA SC Signature? would win something?
    Last edited by zupernico; 03-07-2013 at 10:36 PM.

  6. #131
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    You did nothing wrong

    I would think it would be ok to flash different makers
    _________________

  7. #132
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    ok, thanks Cowie,

    then increase the power limit is not useful for overclocking in this gpu?

    But if it does not improve voltage, the overclock will not get more than the initial bios?

  8. #133
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    We are still trying to figure out WTF is going on with the power limit, I am starting to think it's hardware capped..........been really busy with work though haven't had a thorough look in the bios.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  9. #134
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    We are still trying to figure out WTF is going on with the power limit, I am starting to think it's hardware capped..........been really busy with work though haven't had a thorough look in the bios.
    CryptiK thanks for working on it. Wait for the results.

    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    We are still trying to figure out WTF is going on with the power limit, I am starting to think it's hardware capped..
    I hope it is not so!!

  10. #135
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Ankara Turkey
    Posts
    2,659
    come here at price of 1326 usd . card is very tempting but too expensive i can get a second 7970ghz from 526. want this too much but i am passing this


    When i'm being paid i always do my job through.

  11. #136
    Administrator andressergio's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Montevideo - Uruguay
    Posts
    5,442
    Quote Originally Posted by kromosto View Post
    come here at price of 1326 usd . card is very tempting but too expensive i can get a second 7970ghz from 526. want this too much but i am passing this
    well dont worry here are like 1600 lol and i agree with you get a second 7970 i would love an SLI of titans but NOT at this price man ridiculous
    Intel Core i9-7980XE@ 4.8GHz 18C/18TH (Direct Die Contact)
    ASRock X299 OC Formula
    ADATA XPG SPECTRIX D80 (4x8GB) DDR4-3800C17 B-Die
    1x Intel Optane SSD 905P 480GB
    4x HP EX950 NVMe 2TB on ASRock ULTRA M.2 CARD
    EVGA RTX 2080TI KINGPIN 2190/8000 Stock Cooling AIO 240
    SilverStone ST1500W-TI TITANIUM
    Alphacool Custom Water Cooling

  12. #137
    Ximi
    Guest
    Quote Originally Posted by zupernico View Post
    ok, thanks Cowie,

    then increase the power limit is not useful for overclocking in this gpu?

    But if it does not improve voltage, the overclock will not get more than the initial bios?
    If you increase power target but not increase voltaje , the power is the way of overclock or simple one more of ecuation ?

    Waiting for increase voltaje and keep pushing !!

  13. #138
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    speaking of voltage

    poparamiro from lab501 was nice enuogh to post this



    http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=21&page=9

    Got it done tests today
    But word from ftw is so so results
    Last edited by cowie; 03-09-2013 at 03:57 AM.
    _________________

  14. #139
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Yeah power limit still kicking in yo. Remember TiN mod 680 for power limit bypass This should be next mod.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  15. #140
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Got that one done already
    Testing vmod now but i think i will still hit pl.
    Perfect timing i was starting to get borded with the card,this should add some playiblity if it helps or not
    _________________

  16. #141
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Be good to see some results
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  17. #142
    Ximi
    Guest
    Waiting for results of Vmod and how affects to clocks high to limit !!!

  18. #143
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Well i hope that everyone has better results then me.
    38k ohm gives me .92v 2d up to 1.26v 3d that is when it stays there
    vread i use in the ss a few pages back
    Well at least i found a way to run 950 3d at only 1.08v,but thats not what we are after is it
    _________________

  19. #144
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Sucks? ^ surprised the power hard mod had no effect. what does TiN think?


    Some quick 3-way action Cards stock @ 1045 MHz / 990X @ 4.7GHz





    Last edited by CryptiK; 03-09-2013 at 08:09 AM.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  20. #145
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Holy sheet thats sweet you have three

    Just testing up to 1.27v

    Can run up to 1296 60% of the time with clocks going as low as 1189.
    tried with pt mods but after vmod i had bad throttle i took them off and put the bios from cryptik just to see
    how that was.
    .
    I'd have to leave ram clocks alone to run the core up to get anything over 1250 to run 1.27v is all i tried
    Heaven was being bad to me at this point



    tried to split the c/m power balance some



    Not to sure how much i'd put into these digi vrm or not but 1.30v should be ok if you get over the pl
    i did add a 4 inch long 15 cm wide heatsink on the back of the card it gets hot there.



    Gives me something to play with so i am happy good results or not
    Last edited by cowie; 03-09-2013 at 02:14 PM.
    _________________

  21. #146
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Yeah I have 3 for a short time, I'm selling the 3rd one. We still have no stock here after the initial run sold out and although it's better for Crysis 3 to have 3 no way can I justify the price.

    Really sucks about the throttling! There must be hardmod that can be done to reduce the power draw the card is seeing, but the odd thing is they seem to be throttling earlier than theyre supposed to and no matter where you slide the TDP or temp slider it makes no difference, people are getting throttling at 60*C at 90% TDP - ManuelG from NVIDIA says they have reproduced the problem over on Geforce forums, hopefully a new bios can fix it, so that may help too.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  22. #147
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    New PB for me:

    P15225 http://www.3dmark.com/3dm11/6152524

    Thats at +200 using the Gigabyte utility, what are you guys using? Aftreburner? I miss the monitoring as OC Guru has none.

    Cowie - where did the volts come from? Hard mod? I am water cooling mine so a little more volts would be great.

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  23. #148
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    Which mod have you done for 1.27V?


  24. #149
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    He posted a pic guys of the vgpu mod a few posts back. Post 138.

    Nice score there aussie Sure you don't want to try SLI, I know where there's a card, your wife won't even notice
    Last edited by CryptiK; 03-10-2013 at 12:20 AM.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  25. #150
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    I need it in more detail!


Page 6 of 12 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •