X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Results 1 to 5 of 5

Thread: Snipers dont work in GB 890GPA-UD3H

  1. #1
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Evje, Norway
    Posts
    3,425

    Snipers dont work in GB 890GPA-UD3H

    I Bought the F3-12800CL9D-8GBSR wich has listed "AMD 890 Series" support.
    My boaard is rev 2.1 and run the newest normal bios (not the AM3+ support bios), FF.
    I have resetted bios, tried 1333mhz, tried both sticks alone, but with this ram the board just refuses to boot.

    Any ideas?
    Quote Originally Posted by iddqd View Post
    Not to be outdone by rival ATi, nVidia's going to offer its own drivers on EA Download Manager.
    X2 555 @ B55 @ 4050 1.4v, NB @ 2700 1.35v Fuzion V1
    Gigabyte 890gpa-ud3h v2.1
    HD6950 2GB swiftech MCW60 @ 1000mhz, 1.168v 1515mhz memory
    Corsair Vengeance 2x4GB 1866 cas 9 @ 1800 8.9.8.27.41 1T 110ns 1.605v
    C300 64GB, 2X Seagate barracuda green LP 2TB, Essence STX, Zalman ZM750-HP
    DDC 3.2/petras, PA120.3 ek-res400, Stackers STC-01,
    Dell U2412m, G110, G9x, Razer Scarab

  2. #2
    Try another kit to see if it works better. Should have no problem at all with that motherboard. Do you have other DDR3 memory you can try to make sure it is not a problem with the motherboard?

    Thank you
    GSKILL TECH
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  3. #3
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Evje, Norway
    Posts
    3,425
    I have 3 kits here now.
    The G.skill kit.

    Patriot Gaming Sector 5 2x 4GB kit (1600 CL9) There seemes to be some subtimings or something (wich i cant se and change) that get changed when switching from auto to manual with this kit that isnt compitable. When i switch form auto to manual i get overclocking failed, even if i match all the auto settings. This kit also auto to CL11 with 2t command rate so its uber slow.
    This kit behaves exactly the same in my previous 880GMA UD2H...
    and
    Kingston hyperX Blu. This kit works @ atleast 1768 8.9.7, but this kit is only 2x 2GB so its not enough for me
    Quote Originally Posted by iddqd View Post
    Not to be outdone by rival ATi, nVidia's going to offer its own drivers on EA Download Manager.
    X2 555 @ B55 @ 4050 1.4v, NB @ 2700 1.35v Fuzion V1
    Gigabyte 890gpa-ud3h v2.1
    HD6950 2GB swiftech MCW60 @ 1000mhz, 1.168v 1515mhz memory
    Corsair Vengeance 2x4GB 1866 cas 9 @ 1800 8.9.8.27.41 1T 110ns 1.605v
    C300 64GB, 2X Seagate barracuda green LP 2TB, Essence STX, Zalman ZM750-HP
    DDC 3.2/petras, PA120.3 ek-res400, Stackers STC-01,
    Dell U2412m, G110, G9x, Razer Scarab

  4. #4
    You said DDR3-1333 was a problem too, so send them in for RMA and try a new kit.

    Thank you
    GSKILL TECH
    Feel free to contact ustech@gskillusa.com or use our G.Skill Q&A Sub-Forum, if having any questions about G.Skill products

    Check out our items on NewEgg

  5. #5
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Evje, Norway
    Posts
    3,425
    They wont even work as a single stick (yes i tried both) @ 1066

    Sounds weird that they both are faulty....
    Quote Originally Posted by iddqd View Post
    Not to be outdone by rival ATi, nVidia's going to offer its own drivers on EA Download Manager.
    X2 555 @ B55 @ 4050 1.4v, NB @ 2700 1.35v Fuzion V1
    Gigabyte 890gpa-ud3h v2.1
    HD6950 2GB swiftech MCW60 @ 1000mhz, 1.168v 1515mhz memory
    Corsair Vengeance 2x4GB 1866 cas 9 @ 1800 8.9.8.27.41 1T 110ns 1.605v
    C300 64GB, 2X Seagate barracuda green LP 2TB, Essence STX, Zalman ZM750-HP
    DDC 3.2/petras, PA120.3 ek-res400, Stackers STC-01,
    Dell U2412m, G110, G9x, Razer Scarab

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •