MMM
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 51 to 75 of 145

Thread: I3 530 @ 6.88GHz with the unbelievable Giga H55M-UD2H

  1. #51
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    Quote Originally Posted by Linuxfan View Post
    So how did your testing go without the special BIOS? Able to do 300bclk with the i3?
    best chip did 270 -70 ss and 273 LN2 @ 1.49VTT max settable with normal bios
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  2. #52
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bombay , India
    Posts
    454
    Is this the bios sir hiwa ?
    Attached Images Attached Images




    Intel Core i7 3960x | 3x Intel Core i7 980x | 3x Intel Core i7 920 | 2x Intel Core i7 2600k | 2x AMD opteron 6282 SE | 3x Asus Rampage II Extreme | 2x Asus Rampage III Extreme | Asus Rampage IV Extreme | 1x Gigabyte X58A-UD7 | 2x Asus Maximus IV Extreme-Z | Asus KGPE-D16 | 3x 6GB DDR3 Corsair Dominator 1600 Cl7 | 1x Patriot Viper II 6GB 2000 Cl8 | 3x Corsair Hx1000 | 4x Corsair Ax 1200 | 3x Antec 1200 | 4x Corsair Obsidian 800D | 2x Intel 80Gb G2 SSD | 4x Kingston HyperX 120GB | 2x Vertex 2 120GB | 2xWD 150GB Velociraptor + 1x WD 300GB Velociraptor +5TB | Msi Nvidia Gtx 295 | Msi Ati 4870x2 OC Edition | 2x Msi Ati 4890 OC Editions| 2x Sapphire Ati 5870's| Sapphire 5970 OC Edition | 2x Msi Gtx 460 | 3x Sapphire 6970 | 3x Asus Gtx 580 | 3x Asus 7970

  3. #53
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    i tried 9A and 10A
    http://forums.tweaktown.com/f69/giga...st-bios-28441/

    and here

    http://forums.tweaktown.com/showthre...374#post274374

    is the list i can see here
    GA-H55M-UD2H - F5m
    GA-H55M-UD2H - F9a
    GA-H55M-UD2H - F9d
    GA-H55M-UD2H - F9g
    GA-H55M-UD2H - F10a
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  4. #54
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    Im going to try F9D today, just downloaded it from tweaktown aswell.
    Hope i can get that VTT going, els it´s a waste aswell.

    oh well, we´ll see!

  5. #55
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    please let us know maybe special bios was in the list and i didn't try it ?
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  6. #56
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ukraine, Dnepropetrovsk
    Posts
    381
    Very interesting things I see here Wait for good result without spesial BIOS and mods.

    Forgive for my English because I only learn it

  7. #57
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    will let you know hiwa, what settings did you try for that 272bclock?
    rly high pci-e freq or, what helped you?

  8. #58
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    SS
    250 X 15
    Vcore:1.50
    VTT:1.49
    VPLL :auto
    PCh: 1.10
    PCI ex freq don't help for higher bclk on clarkbar as i know but i setted always 105
    2:6 mem cl9 1gb single channel stick
    qpilink i tried 20X to 32X (board is cool with high qpilink i tried 40X )
    disbale all onboard/cpu futures etc, tried all cores


    Sexy dino will help us when see this thread for sure ...
    Last edited by hiwa; 06-24-2010 at 01:42 AM.
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  9. #59
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    going to flash the F9D bios now atleast, fiddle a bit on AIR first, 'unknown' with the whole H55/P55 platform right now.
    will keep you posted. thanks for the settings, good push in right direction got 25/30L LN2 left, hope my mobo can deliver. or bios can deliver..

    //edit

    Hiwa, i flashed the F9D, says same as #52, toolius. i will try,but what happend when you set over 1.5V VTT, it just wont boot or?
    this bios i flashed: http://download.gigabyte.us/FileList...m-ud2h_f9d.exe

    //edit2

    Nvm, this bios also cant select above 1.49V VTT. would be nice if someone could share, but i dont think any public bios will go higher then 1.5V , unfortunately.
    Wonder how 2/3 people here got them then :p ...
    Last edited by thijs; 06-24-2010 at 02:45 AM.

  10. #60
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    same here max vtt is 1.49
    i'll check, maybe we can can hardmod it
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  11. #61
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    Hmm, testing on air for a bit. i've gotten up to 245block on air now, but crappy part its 2:8 mem divider , i boot @ 220 bclock, and with 2:8 mem divider i can get up to 245 and even higher i suspect.
    2:6 mem divider when i try to set at 223mhz bclock instant bsod. Lame. i dont have that crappy memory, but i dont think i can do 2250+ mhz with decent timings.

    Dont think cold will solve that issue :S , will try more, but lame :/

  12. #62
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bombay , India
    Posts
    454
    i tried the f9D bios too and no luck
    wish we had that unlocked VTT bios..
    going through every bios in your list sir hiwa and will see if i find something !
    cheers and kind regards !

    Maybe there is some hard mod to this board for high VTT ?
    in this thread below i3-530 on same UD2H board has hit 6.73Ghz and is using the same bios F9D

    http://www.xtremesystems.org/forums/...4&postcount=25

    Hope we can figure this out
    cheers and kind regards everyone !




    Intel Core i7 3960x | 3x Intel Core i7 980x | 3x Intel Core i7 920 | 2x Intel Core i7 2600k | 2x AMD opteron 6282 SE | 3x Asus Rampage II Extreme | 2x Asus Rampage III Extreme | Asus Rampage IV Extreme | 1x Gigabyte X58A-UD7 | 2x Asus Maximus IV Extreme-Z | Asus KGPE-D16 | 3x 6GB DDR3 Corsair Dominator 1600 Cl7 | 1x Patriot Viper II 6GB 2000 Cl8 | 3x Corsair Hx1000 | 4x Corsair Ax 1200 | 3x Antec 1200 | 4x Corsair Obsidian 800D | 2x Intel 80Gb G2 SSD | 4x Kingston HyperX 120GB | 2x Vertex 2 120GB | 2xWD 150GB Velociraptor + 1x WD 300GB Velociraptor +5TB | Msi Nvidia Gtx 295 | Msi Ati 4870x2 OC Edition | 2x Msi Ati 4890 OC Editions| 2x Sapphire Ati 5870's| Sapphire 5970 OC Edition | 2x Msi Gtx 460 | 3x Sapphire 6970 | 3x Asus Gtx 580 | 3x Asus 7970

  13. #63
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    i can't catch Dino to ask, that one should be HardMod OR GOLDENXXXX 530
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  14. #64
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    no luck yet, i did do CB/CBB mod, still i had -100CBB / -120CB , perhaps mod wasnt good, will try again.
    didnt get above 260mhz bclock , freeze above that. which is crap!

    Will try the other cpu, perhaps if that works better or w/e , but this is crap so far..

  15. #65
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ukraine, Dnepropetrovsk
    Posts
    381
    thijs you have to try more cpu than one )

    Forgive for my English because I only learn it

  16. #66
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    yes, will try tonight other cpu. but dont think i was limited due cpu, havent found good settings yet for for mobo, i think..

  17. #67
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bombay , India
    Posts
    454
    allright .. got a i5 650 , 2x 661's and a 670 and going to try as well this weekend
    But it looks like special bios or hard mod to get more than 1.5v vtt .. so no chance of really pushing.. but will try for max bclk with 1.5v VTT
    Hope Sir Dino sees our plight :P




    Intel Core i7 3960x | 3x Intel Core i7 980x | 3x Intel Core i7 920 | 2x Intel Core i7 2600k | 2x AMD opteron 6282 SE | 3x Asus Rampage II Extreme | 2x Asus Rampage III Extreme | Asus Rampage IV Extreme | 1x Gigabyte X58A-UD7 | 2x Asus Maximus IV Extreme-Z | Asus KGPE-D16 | 3x 6GB DDR3 Corsair Dominator 1600 Cl7 | 1x Patriot Viper II 6GB 2000 Cl8 | 3x Corsair Hx1000 | 4x Corsair Ax 1200 | 3x Antec 1200 | 4x Corsair Obsidian 800D | 2x Intel 80Gb G2 SSD | 4x Kingston HyperX 120GB | 2x Vertex 2 120GB | 2xWD 150GB Velociraptor + 1x WD 300GB Velociraptor +5TB | Msi Nvidia Gtx 295 | Msi Ati 4870x2 OC Edition | 2x Msi Ati 4890 OC Editions| 2x Sapphire Ati 5870's| Sapphire 5970 OC Edition | 2x Msi Gtx 460 | 3x Sapphire 6970 | 3x Asus Gtx 580 | 3x Asus 7970

  18. #68
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Location
    Somewhere near Amsterdam, Netherlands
    Posts
    530
    testing a bit more, new cpu. this one, or perhaps i soldered it better now, has CBB/CB @ -160. didnt get above 265block yet.
    But it doesnt like booting with high QPI voltage, anything over 1.30 - 1.35V it wont boot. really low QPI freq wont boot either, 12x or so.
    or isnt that a limiting factor, 24x @ 260 or so is like 6,5ghz. isnt that too high?

  19. #69
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,403
    Quote Originally Posted by hiwa View Post
    Bought a board, and tried +10 530 chips in last 3 days with F10 and F9 bioses
    max VTT is 1.49, seems some special bios or NDA mod ? it's not GTX480 lol, understable why GBT doesn't share mods or bioses.

    DINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    http://rapidshare.com/files/404186621/h55mud2h.rar.html

    vcore up to 2.1v, VTT up to 1.60v

    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  20. #70
    Wpprriimmee crrraaazzzyyy
    Join Date
    May 2009
    Location
    Alabama
    Posts
    1,801
    Quote Originally Posted by dinos22 View Post
    Very nice. Thanks Dinos!
    Heatware



    Custom SS unit by Gray Mole, Sdumper Cascade, K|ngp|n F1 Gemnni, TEK9 Fatboy, TEK9 Slim, NB-1, H2O stuff...
    Celeron 347, Celeron 356, Celeron 420, 2x P4 631, P4 670, P4 640, P4 651, P4 524, PD 915, P4 540J, 2x P4 530J, P4 520J Crucial Ballistix 2x1GB DDR2-8500 2x Asus REX X48, Gigabyte EP45-UD3P rev 1.0, Asus Commando P965,
    Stuff I used to have:
    Asus RIIIE X58, Evga Classified P55, Gigabyte EP45T-UD3LR, i5 670, E8600, Q9650, Q9550, , 3x2GB Mushkin Redline 2000C8,, G.Skill 2x2GB PC9600(Silver), Evga Evbot
    XFX 4770 modded, XFX 7950GT, XFX 6600GT, Evga 8600GTS 512MB, 3850 OC, 4x 3870s, and X600

    "In this world, Elwood, you must be oh so smart or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant." - James Stewart

  21. #71
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,603
    that why i love sexy dino and hate hicookie
    Last edited by hiwa; 07-01-2010 at 09:49 PM.
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  22. #72
    I am Xtreme
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5,579
    i think the password is sexy dino

    thanks for sharing dino s22



  23. #73
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,403
    if there was no cookie you guys would never have this bios
    you can still love me all you want
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  24. #74
    Champion
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Hong Kong
    Posts
    550
    What's his last name, anyway ? "Fortune" ?
    He's a nice guy, but he needs to work out a little more....lose a few pounds, dude !

    Thx for the bios, but the link....dun work, dino !
    Quote Originally Posted by dinos22 View Post
    if there was no cookie you guys would never have this bios
    you can still love me all you want
    A qualified amateur has been poisoned by LN2 & soon be killed

  25. #75
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,403
    Quote Originally Posted by Mad222 View Post
    What's his last name, anyway ? "Fortune" ?
    He's a nice guy, but he needs to work out a little more....lose a few pounds, dude !

    Thx for the bios, but the link....dun work, dino !
    here's a new one

    http://www.filefactory.com/file/b25d...re_amp_vtt.rar
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •