X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 76 to 100 of 132

Thread: Gigabyte GA-P55-UD5 hits 272 BCLK

  1. #76
    PIfection
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,002
    i just begin to play with this board.. promising signs so far



    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=675878

    i guess this is MORE than enough bclk to max out the cpu..

  2. #77
    look like Gigabyte is the best for high Bclk?

    Da.. still is not in stock here, love to test one of them
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

  3. #78
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    Quote Originally Posted by youngpro View Post
    i just begin to play with this board.. promising signs so far



    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=675878

    i guess this is MORE than enough bclk to max out the cpu..
    dual channel too
    very nice mate
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  4. #79
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal...
    Posts
    667
    i've tried one msi retail board and max blck was 234 on air. Early sample of gigabyte p55-ud4 reached 239. I'll test retail now

    Pt1t, vtt voltage on your watercooling tests?

    Quote Originally Posted by To(V)bo Co(V)bo View Post
    This is gonna be way more fun than my wifes tits.

  5. #80
    Xtreme X.I.P
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Belgium, Namur
    Posts
    1,874
    Quote Originally Posted by Marco André View Post
    i've tried one msi retail board and max blck was 234 on air. Early sample of gigabyte p55-ud4 reached 239. I'll test retail now

    Pt1t, vtt voltage on your watercooling tests?
    1.6V
    ***** Visit us on PCWorld.fr *****

  6. #81
    since bclk is not the data path with 1156 there's no point of having it over 250 unless this is the only way to max your cpu
    can it do at least 250x23 ?

  7. #82
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by youngpro View Post
    i just begin to play with this board.. promising signs so far

    i guess this is MORE than enough bclk to max out the cpu..
    Is that a UD6 or UD5? Any news on how the ASUS P55 boards compare??
    775 :: ASUS P5N32-E SLI+ 1401 BIOS || Intel Pentium E5200 @ 3.75GHz (1.33V) || 4GB G.Skill PI @ DDR2-1000 5-5-5-12-2T || ECS 9800GTX+

  8. #83
    Xtreme X.I.P
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Belgium, Namur
    Posts
    1,874
    Quote Originally Posted by youngpro View Post
    i just begin to play with this board.. promising signs so far

    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=675878

    i guess this is MORE than enough bclk to max out the cpu..
    No ... try again and do 270 * 27
    ***** Visit us on PCWorld.fr *****

  9. #84
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ukraine, Dnepropetrovsk
    Posts
    381
    Nice board, i will try to find this is mobo. Asus P7P55D evo may 240 bclk on SS into 3D.

    Forgive for my English because I only learn it

  10. #85
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Posts
    917
    Quote Originally Posted by stasio View Post
    I7 870 P55 GD80 @ BCLK=308 DDR3-2467 CL8
    http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=217873

    Gigabyte X58 can beat that!!

    285 Bclk DDR3-2850 DDR3


    350 Bclk DDR3-2800



    Just glitches with Everest is all, they even say that in the thread you linked

    I have a 431 Bclk pic somewhere but can't find it yet

  11. #86
    Registered User
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    Very good Bclk,But I look forward to ASUS's P55 show time.Do anyone have this ?

  12. #87
    I am Xtreme
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    France
    Posts
    8,832
    Rofl, 350 bclk, sick. DD3-2800 CL7 also, very nice indeed.
    Wait, this is for w3520, am I missing something? Is it a bug? lol.
    Last edited by zalbard; 08-27-2009 at 08:54 PM.
    Donate to XS forums
    Quote Originally Posted by jayhall0315 View Post
    If you are really extreme, you never let informed facts or the scientific method hold you back from your journey to the wrong answer.

  13. #88
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Posts
    917
    Yes they are both Everest Bugs is all.

  14. #89
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    TAIWAN
    Posts
    1,256
    today i do a quickly testing about some guys just like high multiplier
    with intel turbo boost, 870 could have 26x with dual core, and 27x with single
    core. here is a quickly testing to show if you want to manage some benchmarks

    with turbo boost off, i7 870 native has 22x,
    a quickly run 32m with normal clock, we just need to confirm if
    turbo-multi is work in this testing.

    870 with 22x multi, around 4.8GHz, 32m done by 7mins & 43secs


    now i boot with 26x multi, yup with turbo boost enabled in BIOS
    870 with 26x multi, around 4.8GHz, 32m done by 7mins & 44secs



    yes, you could run higher multiplier with core i7 870
    and if you are working in one core mode, max muliti let you go to 27x


    now you have more choice with P55 oc platform, high-BCLK or high-Multi

    hicookie

  15. #90
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Quote Originally Posted by hicookie View Post

    now you have more choice with P55 oc platform, high-BCLK or high-Multi

    hicookie
    So i'll choose high-bclk and high-multi on same time
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  16. #91
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    TAIWAN
    Posts
    1,256
    Quote Originally Posted by ZoLKoRn View Post
    So i'll choose high-bclk and high-multi on same time
    hey, bro i like you say that

  17. #92
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Quote Originally Posted by zalbard View Post
    Rofl, 350 bclk, sick. DD3-2800 CL7 also, very nice indeed.
    Wait, this is for w3520, am I missing something? Is it a bug? lol.
    DDR3-2800CL7 it boy if compare with my ram clock hehehe



    It's DDR3-4343MHz CL9 and BW 42754MB/s (only in Everest) lol

    Quote Originally Posted by hicookie View Post
    hey, bro i like you say that
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  18. #93
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal...
    Posts
    667
    Nice work hicookie

    Quote Originally Posted by To(V)bo Co(V)bo View Post
    This is gonna be way more fun than my wifes tits.

  19. #94
    Xtreme Mentor stasio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    3,032
    Suprise ,for me you don't have BIOS F4e for UD6
    Need a Gigabyte latest BIOS?
    Z370 AORUS Gaming 7,
    GA-Z97X-SOC Force ,Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.65 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 10 x64

  20. #95
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    TAIWAN
    Posts
    1,256
    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Suprise ,for me you don't have BIOS F4e for UD6
    lol, you got beta faster than me

  21. #96
    PIfection
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,002
    i tried yesterday with a 750 es.. i thought maybe because there was no uncore wall i could grab 300bclk but it SUCKED at bclk that chip =p

  22. #97
    Team ID - Indonesia
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    843
    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Suprise ,for me you don't have BIOS F4e for UD6
    Can you send the F4E BIOS to me ???

  23. #98
    Xtreme Mentor stasio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    3,032
    Quote Originally Posted by Benny Lodewijk View Post
    Can you send the F4E BIOS to me ???
    I also waiting to get.Saw BIOS on one of Turkish forum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_3400..._1/key_/tm.htm
    Last edited by stasio; 08-30-2009 at 07:14 PM.
    Need a Gigabyte latest BIOS?
    Z370 AORUS Gaming 7,
    GA-Z97X-SOC Force ,Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.65 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 10 x64

  24. #99
    Team ID - Indonesia
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    843
    Quote Originally Posted by stasio View Post
    I also waiting to get.Saw BIOS on one of Turkish forum.
    Nevermind i just got it Stasio... thanks !

  25. #100
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal...
    Posts
    667
    Thanks to the high speed of taiwanese market (it's in black for a reason) i start testing Lynnfield with no NDA pressures

    Someone with an H told me that the new version of cpu-z its bugged and above certain speed it doesn't report the real freq or multi.
    So i show it with the set fsb window and i'll run it again later with an old version of cpu-z

    Core i5 750 (ES) @ 4645.5MHz

    Click if you want the original print screen.

    On air...

    Quote Originally Posted by To(V)bo Co(V)bo View Post
    This is gonna be way more fun than my wifes tits.

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •