Page 15 of 69 FirstFirst ... 5121314151617182565 ... LastLast
Results 351 to 375 of 1707

Thread: athlon64 overclock record. all owners please post

  1. #351
    Overclocking Guru
    Join Date
    May 2002
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    5,231
    Originally posted by EmineM
    what kingston ram are you using OPP?
    My PC3500

    I'm going after Hipro5

    OPP
    Attached Images Attached Images

  2. #352
    Overclocking Guru
    Join Date
    May 2002
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    5,231
    A few more and I beat Hipro

    I have to turn up some v-core

    OPP
    Attached Images Attached Images

  3. #353
    Champion
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    cape town
    Posts
    1,270
    that's it. me wants one. lol
    got a pic of the rig for fun? what's going on with the northbridge?

  4. #354
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Keller, TX
    Posts
    1,126
    Originally posted by OPPAINTER
    A few more and I beat Hipro

    I have to turn up some v-core

    OPP
    Looking good, bro. :thumbsup:

  5. #355
    Overclocking Guru
    Join Date
    May 2002
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    5,231
    3 more and I've got him

    OPP
    Attached Images Attached Images

  6. #356
    can the shuttle boards do that high of a FSB as well?

  7. #357
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    FL
    Posts
    510
    that is one sweet overclock
    Coming Soon!!!!

  8. #358
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    North America
    Posts
    2,045
    378 1:1?
    I love XS

    Road to CompTIA A+ (601, 602) and Network+ (N10-003) Certifications

    I want a Penryn 3.33G 12MB & quad sli Nvidia G92

  9. #359
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    North America
    Posts
    2,045
    Originally posted by MickeyMouse
    lol 378 3:2 for 252mhz ddr
    or 378 5:3 for 226mhz ddr

    I doubt he's at 5:4 301mhz or 1:1 378
    thx
    I love XS

    Road to CompTIA A+ (601, 602) and Network+ (N10-003) Certifications

    I want a Penryn 3.33G 12MB & quad sli Nvidia G92

  10. #360
    Overclocking Guru
    Join Date
    May 2002
    Location
    SoCal, USA
    Posts
    5,231
    The high FSB is worthless for 3D. You have to lower your LDT the higher you go affecting the 3D performance.

    I used 166 divider for the 9 multiplier, 150 for the 8.

    OPP

  11. #361
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Japan
    Posts
    8
    I got my Shuttle AN50R and A64 3200+

    FSB355 1:1 from Japan

    Although I am sorry, Ocer of Japan does only SuperPI.


    See this thread.
    http://cal930.hp.infoseek.co.jp/index.html ËCALs PC BBS

    and this thread.
    http://magnumjp.com/BBS_cgi/c-board.cgi
    Last edited by Raoh; 01-20-2004 at 06:27 AM.

  12. #362
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    North America
    Posts
    2,045
    Originally posted by Raoh
    I got my Shuttle AN50R and A64 3200+

    FSB355 1:1 from Japan

    Although I am sorry, Ocer of Japan does only SuperPI.


    See this thread.
    http://cal930.hp.infoseek.co.jp/index.html ËCALs PC BBS

    and this thread.
    http://magnumjp.com/BBS_cgi/c-board.cgi


    http://magnumjp.com/
    Welcome to the paradise!!!!!!
    I love XS

    Road to CompTIA A+ (601, 602) and Network+ (N10-003) Certifications

    I want a Penryn 3.33G 12MB & quad sli Nvidia G92

  13. #363
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Japan
    Posts
    8
    Hi ! cpulloverclock


  14. #364
    Registered User
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Rome - Italy
    Posts
    84
    Hi Raoh!
    Are you using a shuttle AN50R?

    LDT @what? 1x?
    which voltage?

    What memories have you used?

    however, it's a superb score! :thumbsup:

    byez

  15. #365
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Japan
    Posts
    8
    Hi ! Burner Man

    shuttle AN50R
    LDT@Auto X2.0
    Twinmos Winbond BH-5 0247WD Vddr 3.70V
    Last edited by Raoh; 01-20-2004 at 05:06 AM.

  16. #366
    Team Japan
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tokyo, Japan
    Posts
    345
    Hello higher clock lovers!
    Raoh , I and our friends are just enjoying higher FSB itself

    Hi cpulloverclock, thanks for checking my site
    http://www.oohashi.jp/

    And I'm a beta-tester of CPU-Z, so I received CPU-Z 1.20b
    from Franck directly. It's AMD64 capable

    I also love 3DMarks, but now I'm busy at baking Super-PI(E)

    Oh, Burner Man, just a moment for K8N-Pro Vmod details

  17. #367
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    North America
    Posts
    2,045
    Originally posted by kyosen
    Hello higher clock lovers!
    Raoh , I and our friends are just enjoying higher FSB itself

    Hi cpulloverclock, thanks for checking my site
    http://www.oohashi.jp/

    And I'm a beta-tester of CPU-Z, so I received CPU-Z 1.20b
    from Franck directly. It's AMD64 capable

    I also love 3DMarks, but now I'm busy at baking Super-PI(E)

    Oh, Burner Man, just a moment for K8N-Pro Vmod details
    Hi, ok I understand
    U can try a Sandra mem bench at 355 1:1 for example with the best timings?

    thx
    I love XS

    Road to CompTIA A+ (601, 602) and Network+ (N10-003) Certifications

    I want a Penryn 3.33G 12MB & quad sli Nvidia G92

  18. #368
    Originally posted by Raoh
    Hi ! Burner Man

    shuttle AN50R
    LDT@Auto X2.0
    Twinmos Winbond BH-5 0247WD Vddr 3.70V
    400FSB?

    i was readin' the manual on the shuttle
    it says max FSB is 250?...

    n are there any clear pictures on doin' a voltmodd on cpu n ram.

    also where do i get the veriable risister at?

  19. #369
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Denmark
    Posts
    57
    Soon ... they ... will arrive ...

    Dont understand ?? I'll tell ya!

    I've just ordered 2GB Mushkin Level2 with BH-5 Chips !!
    To for me, and to for my dad.

    Sweet


    Why doesn't they produce ram with BH-5 chips anymore ??
    ! Yonah T2300ES !

  20. #370
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Molde, Norway
    Posts
    138
    finaly my A64 rig is up and running
    but i cant run CL2.. i can do it on low speed but not with 226fsb 1:1.. i think maybe i need some more volt..
    A64 3200 @ x - Gigiabyte K8N modded - HyperX PC3000 - Radeon 9800PRO modded - Enermax 350 modded - Vapochill BD35F r404a modded

  21. #371
    Champion
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    cape town
    Posts
    1,270
    300 1:1 is incredible pc ice. how much vdimm did that take?
    Last edited by s e t h; 01-22-2004 at 01:35 AM.

  22. #372
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Holland
    Posts
    270
    OMG that is just sick pc ice :drool:

    With what Vdimm and Vchipset is that done ....
    LDT @ 1x i asume
    Cpu: Core i7 930 @ 4.5 Ghz 1.4V (24/7)
    Mainboard: Classified E760 @ B3 X58 + EK Waterblock
    Memory: 6GB Kingston Hyper @ 2150Mhz 8-8-8-28 -> 1.72V
    Graphics Card: HD5870 + EK-Waterblock
    Soundcard: Auzentech X-Fi Forte
    Boot HDD: WD Velociraptor 300 GB
    Stuff HDD: 4x 1TB Samsung HD103UJ @ Raid5 (Perc 5i + 512MB)
    PSU: Corsair 1000Watt Modulair
    Water Cooling Setup: WC Setup --> Swiftech Apogee XT / Black Ice 360 GTX / 3x Triebwerk TK-122 / 2x DDC 355 Plus + XSPC Dual Top / EK-Spin Bay Reservoir

    All build in a Corsair Obsidian 800D

  23. #373
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Molde, Norway
    Posts
    138
    hey...SmokeyTheBandit
    how mutch volt do you fead your BH5 ? I have a problem to run Cas2 on my sticks.. it can be voltage ?

    i give them 2.88v on 440mhz on 2.5-2-2-5 now. must go down to 420mhz to get cas2 ..
    Last edited by Orak; 01-22-2004 at 06:33 AM.
    A64 3200 @ x - Gigiabyte K8N modded - HyperX PC3000 - Radeon 9800PRO modded - Enermax 350 modded - Vapochill BD35F r404a modded

  24. #374
    Xtreme Legend
    Join Date
    May 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    669
    orac, my bh-5 mems can do 260 1:1 2-2-2-5 on all board i'v tested, exept on k8n, if I use 1:1 only do 220 cas2 but if i use mems set to 166 (5/3 i think) i can do 320 or more at cas2 (ddr510 2-2-2-5)

    maybe a problem with k8n, 1:1 and cas2

    regards
    3dmark addict
    phase-change addict
    dirty benching addict
    tits lover

  25. #375
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Nederlands
    Posts
    635
    verry nice scores. I'm gonna wait for the NF3 250.
    System Specs: -=Game PC=- | -=Lan Box=-

Page 15 of 69 FirstFirst ... 5121314151617182565 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •