Results 1 to 22 of 22

Thread: q6600 and E6600 under dice...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Norway
    Posts
    48

    q6600 and E6600 under dice...

    Hello there!

    Q6600:

    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=367307

    E6600:

    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=367670

    My mobo won't boot now, so i can't test those CPU more...

    I'm sure that the q6600 isn't maxed out yet, because i ran Superpi 1m many time on that speed with 1,61vcore... Which mobo is best to clock a q6600 with?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Denmark
    Posts
    26
    525 thats pretty good, mine stops at 478 on all multis 6-9, operating at -51 with a LD rotary on my maximus formula@rampage bios

  3. #3
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    750
    Really nice FSB for quad. We expecting some results soon.

    X38 is the best chipset for quad cpu's (but that's not mean that p35,x48 aren't)


    MBO Gigabyte P67-UD4-B3 // CPU Intel i5 2500k //
    GPU Gigabyte GTX470 // PSU Corsair TX650W //
    RAM 2*2GB Geil Black Dragon + 2*2GB Corsair DominatorGT // HDD WD 640GB + Seagate 250GB (410AS)

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Europe
    Posts
    10
    That's a nice result on the quad!

    Did the abit die?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2008
    Location
    vermont, yes i like women
    Posts
    1,320
    if I were you, I'd just get the same board with clocks like that!, just insulate it a tad better

  6. #6
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    363
    wow nice clock

    u might wanna try gigabyte P35/X38 DQ6...

    that board quite well to give quad a higher clock...

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    55
    nice!! my old E6600 on air 3.8Ghz :S

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Norway
    Posts
    48
    Quote Originally Posted by anubis_is_evil View Post
    wow nice clock

    u might wanna try gigabyte P35/X38 DQ6...

    that board quite well to give quad a higher clock...
    I have a gigabyte x48-dq6 here, but it suddenly died.. i did't only run it on air, with "low" voltages..

  9. #9
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    601
    Nice FSb for Quad Cure , and nice clock for 65 nm :-) .
    2600K working in 4.8 GHZ so far

    2600k @(4600 Ghz) 1.42v : (under water)
    Asus B2 mobo
    4 GiG DDR 2400 MHZ
    GTX 570 @ 1.063v ( 910/1820/2001 Mhz) .(under water).
    1020 W PSU

    Hobie's : Overclocking .... Overclocking .... Overclocking

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    nice, man...

    how do you cool the quad chip ? could you post a list of the components ??

    how far can a q6600 be overclocked with just a better fan up to 100 dollars or a cheaper copper heatsink (to save money)?

  11. #11
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    601
    DICE as said in the topic title .
    and according to CPU-z link
    IP35 PRO
    Q6600
    Crucial 2048 MB DDR2 Dual Channel .
    2600K working in 4.8 GHZ so far

    2600k @(4600 Ghz) 1.42v : (under water)
    Asus B2 mobo
    4 GiG DDR 2400 MHZ
    GTX 570 @ 1.063v ( 910/1820/2001 Mhz) .(under water).
    1020 W PSU

    Hobie's : Overclocking .... Overclocking .... Overclocking

  12. #12
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,529
    man thats a pretty damn good Q6600 you have there Tharshan
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  13. #13
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    175
    Abit ip35-pro POWAAA!!!
    24/7 Setup: Asus maximus x38 / E8500 E0 (500x8) Dtek Fuzion / Ballistix old rev 4-4-4-4 @ 1000MHz / 2900XT Ek fullcover cf / Silverstone TJ-07

    Bench: Commando / Tpower i45 / P5K / E8500 E0 @ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=433935 / modded mach2 r507 / Old rev ballistix /

  14. #14
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Norway
    Posts
    48
    Quote Originally Posted by Solarfall View Post
    man thats a pretty damn good Q6600 you have there Tharshan
    Yes, it is, but i'm afraid that there is a FSB wall

    I will get my P45, so i will take a new run, so i can be sure.

  15. #15
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    363
    yes, IP35 PRO have a fsb wall...

    cause i've tried 2 days ago with my E2140 500X8 on air, and it is curently running 500X8 straight from BIOS..

    the weird is, cpuz detect it as 462X8..

  16. #16
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Norway
    Posts
    48
    No, idon't thing the mobo hvae the wall, because it did 590x9 with my e8400

  17. #17
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Serbia/Belgrade
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by Bullet92 View Post
    Really nice FSB for quad. We expecting some results soon.

    X38 is the best chipset for quad cpu's (but that's not mean that p35,x48 aren't)
    Mine rampage with X48 is better than my ex maxmus formula se
    Pots i produced : reQuiem POT Ice Wolf POT

    Moded towers i produced : Twisted Metal

    PCAxe


  18. #18
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    79
    Yeah, my Q6600 is @ 3.6 currently on my crappy ULTRA TEC Cooler.

    I seriously need phase change, lol. (And maybe a Wolfie.)
    Core 2 Duo E8500 @ 4.25G 24/7
    EVGA GeForce GTX 280
    EVGA nForce 790i FTW (THANKS VINCE!!)
    CoolerMaster Stacket 830 SE
    ULTRA ChillTEC
    OCZ SLI-Ready DDR3 2000mhz EPP 2.0
    Saitek Eclipse II
    Razer Deathadder
    Sceptre 24in

  19. #19
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    111
    hmm 4.7 on DI

    i wonder what ill be able daily with single stage
    E8400 @ 4.8Ghz on Vapochill LS | NVIDIA 790i Ultra SLI | BFG GTX 280 SLI | PC Power & Cooling 1200W | Bench Sled

  20. #20
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    111
    Quote Originally Posted by NeverMore View Post
    Yeah, my Q6600 is @ 3.6 currently on my crappy ULTRA TEC Cooler.

    I seriously need phase change, lol. (And maybe a Wolfie.)
    same here bro. i can hit 3.2 on air and 3.6 on water but i didnt get such a good chip

    ill be happy if i can daily 4+ on single stage
    E8400 @ 4.8Ghz on Vapochill LS | NVIDIA 790i Ultra SLI | BFG GTX 280 SLI | PC Power & Cooling 1200W | Bench Sled

  21. #21
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    108
    my friend got a Q6600 can do 400x8 3.2G at 1.3V is this good?
    Lenovo W510
    i7-820QM 4x2GB Intel X25M
    Multi-Touch

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    111
    thats pretty much standard

    mine does:
    3.2 at 1.3v
    3.4 at 1.4v
    3.6 at 1.5v
    4 at 1.6v
    E8400 @ 4.8Ghz on Vapochill LS | NVIDIA 790i Ultra SLI | BFG GTX 280 SLI | PC Power & Cooling 1200W | Bench Sled

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •