Page 70 of 70 FirstFirst ... 206067686970
Results 1,726 to 1,734 of 1734

Thread: [First Look] DFI 680i LT NF-680i LT SLI (56K Warning~~~)

  1. #1726
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    france
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by century child View Post
    The missing file error message is exactly what what you get when data corruption occurs during a Windows install. This is most certainly the problem, the difficult part is just figuring out what is causing it. The majority of the time, this happens due to incorrect hardware configuration in BIOS, most of the time relating to RAM settings. It can also be due to defective RAM modules. I would highly suggest you wait to RMA until you have 100% ruled out all possible causes other than the mainboard itself. Otherwise you will most likely get a replacement board and will have the same problem. If you post over in the DFI forums with a detailed configuration in your signature, I'd almost be willing to bet you'll get help and have the problem sorted out in no time.
    I also tested with 3 differrents kit of ram (crucial pc8500,pc8000 and corsair 8888 and always similar
    I flashed the bios and anything to make
    this is my config
    QX6850
    DFI N680LT
    crucial pc8500 (orange slow)
    pc powercooling 1kw
    8800ultra
    raptor 150

  2. #1727
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    france
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by 95blackz26 View Post
    did you try and overclock it yet. if you did it could be crashing cause its not stable.

    and to what the other guy said try some other ram to make sure. or try one stick at a time.
    I tested with one stick and always the same thing

  3. #1728
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Madison, WI
    Posts
    648
    I just bought this board from Newegg and I'm waiting a few days for it to arrive.

    I'm using a Q6600 G0 with 2 8800GT's in SLI, 2x2gb G.Skill DDR2-1000.

    So it seems the 5/21 bios is best but it doesn't have the multi unlocked but seems to throttle once the board gets really heated up. The 7/23 has the multi unlocked but seems to not perform as well.

    I'm hoping I'll be receiving a newer revision of this board.

    What revision are you all currently using?

    I primarily play Crysis at 1920x1200 and these 2 8800GTs have been on my mind since they came out. I do currently have a 8800GTX but some of the benchmarks I have seen seem to really benefit from SLI. The newer Nvidia drivers have been increasing Cyrsis performance slowly. The new Crysis patch should be increasing SLI performance.

    I chose this board because of the fantastic layout and more than 4 USB ports. I refuse to pay $300 for the Striker and get poor card slot layout and only 4 USB ports. I know this board has not been the best Q6600 performer but I really need this board's layout to work with all my cards.

    I currently have my Q6600 G0 on the DFI P35 UT board. Any chance the GTL voltages from the P35 board can be used with the 680i LT board? I'm guessing not exactly but it may be a starting point.

  4. #1729
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    G E R M A N Y
    Posts
    274
    hey guys,
    I#m using the 680i with an 8800 gtx and i'm thinking of buying the x-fi soundcard.
    i already heard that there can be problems with this soundcard and the n680i.

    what are these problems?
    are there ways to get rid of them?
    does every1 have these problems with the x-fi and the n680i or is it just bad luck?

    mfg
    Intel E6700
    DFI LANPARTY UT NF680i LT SLI-T2R
    4*G.Skill 1024MB HZ
    OCZ GameXstream 600W
    XGX 8800 GTX
    Cooled by Aqua-Computer


  5. #1730
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    old bahama bay,bahamas
    Posts
    56
    I have one running in a asus p5nt-ws 680i with no issues.

  6. #1731
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    2,061
    Quote Originally Posted by killingspreez View Post
    hey guys,
    I#m using the 680i with an 8800 gtx and i'm thinking of buying the x-fi soundcard.
    i already heard that there can be problems with this soundcard and the n680i.

    what are these problems?
    are there ways to get rid of them?
    does every1 have these problems with the x-fi and the n680i or is it just bad luck?

    mfg
    The problem is a combination of running a graphics card in the middle PEG slot with an X-FI and a variety of BIOS versions.

    If you have just a single card in the first PEG slot, you shouldn't have any problems.

    If you run the 5/21, 12/21, or 3/20 BIOS versions you shouldn't have problems.

    Finally, unless you need SLI, there are lots of better boards to choose from. NVIDIA's chipsets are really just crap. Even if you need SLI, there are probably better nVidia boards to choose from.
    Last edited by virtualrain; 04-28-2008 at 03:13 PM.

  7. #1732
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    118
    I had That windows install issue with Raptor,Bios flash helped me(thank god).
    Now im having trouble that it wont accept my overclocking attempts,it shows the current FSB and voltage and the desired one, but it wont load the overclocks after saving the settings.
    This board has been total nightmare so far,all sorts of trouble with Ram,installing windows and now with overclocking.
    Well was cheap atleast, 75$.

  8. #1733
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    68
    Has anyone had any success on this board with the Flex II 9200 kit?

  9. #1734
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    68
    No one is running the FlexII 9200 2x2 GB kit on this board?
    Core i7 920 DO @ 3.8GHz (19 x 200) - 1.32v / Prolimatech Megahalem & 2 x Delta EFB1212VH
    Asus P6T Deluxe ver.1 / 3 x KHX16000D3ULT1K3/6GX @ 1600MHz 6-7-6-18 1N @ 1.66v/1.28750v QPI
    2 x EVGA GTX 680 SLI / PCP&C TC 1200w / Auzen X-Fi Prelude 7.1 DTS
    WD1001FALS (ICH10) / Pioneer BDR-2208 / Samsung LN40A650A1FXZA
    Coolermaster Stacker 810 with 4 x Panaflo FBA12G12H /
    Logitech Z-5500 / G11 KB / G9x Mouse / Freedom Cordless Joystick 2.4 / Harmony One
    8 Pro MC x64


    "It is better to be silent and thought a fool, than to open one's mouth and remove all doubt." ~ Mark Twain

Page 70 of 70 FirstFirst ... 206067686970

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •