Page 138 of 165 FirstFirst ... 3888128135136137138139140141148 ... LastLast
Results 3,426 to 3,450 of 4115

Thread: Dual Core Opteron Thread #2

  1. #3426
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    109
    signature update
    DFI X38-T2R
    C2Q6600 Lapped@3.6 GHz Scythe Infinity
    2x2GB OCZ Gold @960 c4
    EVGA 8800Ultra on 27" Dell
    Auzentek X-Fi Prelude 7.1@Logitech Z-5500
    WDC SE16 640GB,WDC 250GB,SpinPoint 2x500GB
    PSU TT Toughpower 1.2KW
    Razer Tarantula
    Logitech G5 on eXactMat
    Technics RP-DJ1200

  2. #3427
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,251
    Show me your ah64tweaker settings...
    Last edited by Lastviking; 02-12-2007 at 12:52 PM.

  3. #3428
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    109
    this is it

    and thank's for reply
    DFI X38-T2R
    C2Q6600 Lapped@3.6 GHz Scythe Infinity
    2x2GB OCZ Gold @960 c4
    EVGA 8800Ultra on 27" Dell
    Auzentek X-Fi Prelude 7.1@Logitech Z-5500
    WDC SE16 640GB,WDC 250GB,SpinPoint 2x500GB
    PSU TT Toughpower 1.2KW
    Razer Tarantula
    Logitech G5 on eXactMat
    Technics RP-DJ1200

  4. #3429
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peoples Republic of Berkeley (PRB), USA
    Posts
    928
    Quote Originally Posted by Classic Satch
    Eight minutes? Get back at 8 hours. Even though that admittedly is an admirable overclock.
    Meh, it ran for about 4 hours and then failed I guess I don't get the magic 75% OC after all I do get 3.0 stable with 1.575-1.60v.

    I wonder if it was memory controller, northbridge or core that errored out ? My chip doesn't seem to like dividers other than ddr333 or ddr400, I tested with DDR300 and orthos fails at much lower OC's than with DDR333.
    core i7 920, gigabyte EX58-UD5, 4870x2

    DDC3.2 > PA120.3 > DD4870x2fc > Fuzion v1 > PA120.2 > EK Res

  5. #3430
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Wasilla, AK
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by halo112358
    Meh, it ran for about 4 hours and then failed I guess I don't get the magic 75% OC after all I do get 3.0 stable with 1.575-1.60v.

    I wonder if it was memory controller, northbridge or core that errored out ? My chip doesn't seem to like dividers other than ddr333 or ddr400, I tested with DDR300 and orthos fails at much lower OC's than with DDR333.
    It is true that some MB's don't mesh well with lower dividers and the Opty's memory controller. Did you try running Orthos small FFT's? That stresses the CPU only and should help narrow down possibilites for the culprit.
    Core i7 920@4.0Ghz(1.26v) - 6GB Corsair DDR3 1600 - WD Velociraptor 300GB - Asus P6T Deluxe - 2xEVGA GTX 260 216 Superclocked - Dell 2407WFP - Silverstone DA850 - Coolermaster Stacker 810

  6. #3431
    Phenom™
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5,233
    Ahhh, WTH Here's DUAL DUAL Core Opterons







    Excuse the poor benches....NUMA was screwed up. 4x1gb solved the problem though.....Read more about the rig here:

    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=131691

  7. #3432
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    50
    Holy 17000 mb/sec
    Something old ..

  8. #3433
    Registered User
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Slovenija
    Posts
    62

    Smile

    My new toy opteron 170 LCB9E0651RPMW with stock cooler and stock volts.


    ASUS P5B Dlx; 2 x 1024 MB Crucial Tracer
    Xeon 3110@4000 MHz 1.296V Seasonic 600W,
    8800 GT

  9. #3434
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,251
    Quote Originally Posted by GUFY
    My new toy opteron 170 LCB9E0651RPMW with stock cooler and stock volts.


    Nice but it looks like you need a new psu...

  10. #3435
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    451
    Quote Originally Posted by Classic Satch
    ...I would also run Orthos at Priority 9 minimum and preferably Priority 10 to get a more accurate gauge of stability.
    why? what's the diff? i mean, i understand changing the priority forces other apps to wait for orthos versus orthos waiting on apps (when using a low priority), but regardless, the machine runs 100% all the time. why does it matter what the % breakdown between the apps is if the chip's always running 100%? plus, i can't use my machine when it's at priority 9 or 10.
    retired AMD64 Opteron 170 Toledo CCBBE 0615EPMW 3.1GHz 1.52V with removed IHS
    Intel Q9650 L827A 4.2GHz (467*9) 1.288v
    G.Skill 8GB F2-8000CL5D-4GBPQ
    ASUS P5Q Deluxe BIOS V1406
    eVGA GeForce 8800GTS SSC 512MB
    3x Western Digital 640GB Black RAID 0+5
    Creative SB X-Fi XtremeGamer
    Swiftech H2O-220 Compact 35C/58C
    Cooler Master Real Power Pro1000 RS-A00-EMBA 1000W
    Dell 2405FPW 24" WUXGA
    Antec Twelve Hundred
    Heatware iTrader eBay

  11. #3436
    Registered User
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    58
    For me, Orthos detects errors after 16h, but in priority 10, after 2h Orthos failed, so now I use priority 10 to find more quickly stability point.
    (sorry for my language ^^)
    Asus P5E@Rampage / Q9550 c1 @460x8.5@1,320v / Noctua NH-U12P / 2Gb x 2 OCZ Flex PC-9200@1105Mhz / Radeon4850 / OdinGT 550w
    past
    DFI nF4 Ultra / Opty170 CCBBE 0617 FPMW @ 2,7Ghz / XP-90 / 2x1Gb CellShock PC4000 / GF 7800GT / Enermax 460W

  12. #3437
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    451
    Opty 170 CCBBE 0615EPMW #0047 3GHz @ 1.47V

    retired AMD64 Opteron 170 Toledo CCBBE 0615EPMW 3.1GHz 1.52V with removed IHS
    Intel Q9650 L827A 4.2GHz (467*9) 1.288v
    G.Skill 8GB F2-8000CL5D-4GBPQ
    ASUS P5Q Deluxe BIOS V1406
    eVGA GeForce 8800GTS SSC 512MB
    3x Western Digital 640GB Black RAID 0+5
    Creative SB X-Fi XtremeGamer
    Swiftech H2O-220 Compact 35C/58C
    Cooler Master Real Power Pro1000 RS-A00-EMBA 1000W
    Dell 2405FPW 24" WUXGA
    Antec Twelve Hundred
    Heatware iTrader eBay

  13. #3438
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Poland
    Posts
    37
    quite nice

  14. #3439
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Zamora, Spain
    Posts
    27
    Hi all!!
    Here are my results with my 165 CCBBE 0615EPMW #0083 water cooled with Swiftech Storm.

    -2900MHz 1,44v


    -PI 1M


    -PI 2M


    -3DMark 2003


    Suicide shoot at 3GHz, not stable
    Rig: DFI LANParty UT nForce4 Ultra-D rev. AD0, AMD64 Opteron165 @2900MHz 1,44v CCBBE 0615EPMW WCed, Kingston HyperX 2x1Gb DDR400@530MHz 3-3-3-8, Sapphire Radeon 3850 512Mb, WesternDigital 500Gb + Maxtor DiamondMax 10 200Gb, Tacens Valeo Smart 560W
    Water Cooling: Swiftech Storm Rev.2, Danger Den D5, Black Ice GT Stealth 240, 2*YateLoon Mid

  15. #3440
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    451
    I spoke too soon...Opty 170 CCBBE 0615EPMW #0047 3.1GHz @ 1.52V

    retired AMD64 Opteron 170 Toledo CCBBE 0615EPMW 3.1GHz 1.52V with removed IHS
    Intel Q9650 L827A 4.2GHz (467*9) 1.288v
    G.Skill 8GB F2-8000CL5D-4GBPQ
    ASUS P5Q Deluxe BIOS V1406
    eVGA GeForce 8800GTS SSC 512MB
    3x Western Digital 640GB Black RAID 0+5
    Creative SB X-Fi XtremeGamer
    Swiftech H2O-220 Compact 35C/58C
    Cooler Master Real Power Pro1000 RS-A00-EMBA 1000W
    Dell 2405FPW 24" WUXGA
    Antec Twelve Hundred
    Heatware iTrader eBay

  16. #3441
    Registered User
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Slovenija
    Posts
    62
    I cut my opteron IHS off and then put AS5 and remount the IHS back and it brought 5 degrees cooler 100% load temps!
    I am still at stock cooler and stock volts.


    ASUS P5B Dlx; 2 x 1024 MB Crucial Tracer
    Xeon 3110@4000 MHz 1.296V Seasonic 600W,
    8800 GT

  17. #3442
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    SLC, UT
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by GUFY
    I cut my opteron IHS off and then put AS5 and remount the IHS back and it brought 5 degrees cooler 100% load temps!
    I am still at stock cooler and stock volts.


    Better use Coretemp to check your temps rather than smartguardian.
    OPTY 165 CCBBE 0616 XPMW @ 3.0 ghz @ 1.525 on H2O , IHS OFF 6-7c lower for each core!!
    Corsair Nautilus 500 watercooling kit
    2 x 1 GB Mushkin DDR 500 Redline
    DFI SLI DR expert mobo
    Geforce 7600 GS (I know , holding my pants for DX10 cards, either NV or ATI, whatever is faster)
    2 x 160 gb WD SATA II Raid 0
    1 x 80 gb WD PATA
    NEC 3540 DVD burner
    ATI HD tuner card
    Audigy 2 ZS
    Viewsonic VX2025 20.1" wide LCD

  18. #3443
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Portland, OR
    Posts
    333
    So I've got one that I don't see in the charts anywhere:

    CCBWE 0548XPMW

    I've had it up to 2860 w/1.4 volts, and a Ninja for cooling. Nothing real serious here Just moved everything over to a DFI Expert, so we'll see what happens over the next few days.

  19. #3444
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Vienna
    Posts
    176
    Quote Originally Posted by jamex
    Hey Peter, where did you download that dual core Prime 95?
    Hey, sry for not answering, i didnt get no mail ... Heres the link

    klick me

  20. #3445
    Registered User
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Just got my CCBBE 0617FPMW the other day, oced some yesterday.
    Note:Everything is done in closed case, ambient at 19-21 degrees C with a Freezer 64 Pro mounted, HSF on. 7900GTO in action and my old rev2s with the TCCD syndrome... sigh.

    Highest bootable setting without giving it more than ~1.55V
    http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=170564

    Pi at less then 28s:


    40k+ in 3dmark2001... still sucks arse imho :/

    http://service.futuremark.com/compare?2k1=9152452

    24.5k in 3dmark2003

    http://service.futuremark.com/compare?2k3=5221946

    Almost 12k in 3dmark05, forgot to screen it
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2705516

    Havent had time to orthostest it a lot yet. About 2934mhz at 1.4V seems pretty stable so far, idle 32, load about 50. Which would be enough for a 24/7 rigg, aint worth it getting +10 degrees loadtemp (around 63ish at core1, HSF mounting sucks) just to have it at 3ghz imho.
    Last edited by Kimball; 02-21-2007 at 03:42 AM.
    Opteron 165@3276Mhz | SuperPi 1M 26.875
    3dmark01: 42k | 3dmark03: 25.3k | 3dmark05: 12.3k
    DFI LanPartyUT Ultra-D NF4 (Bios 704-2bta)
    AMD Opteron 165 CCBBE 0617FPMW @ Still orthostesting
    XFX 8800GTS 320Mb PCI-E
    OCZ Rev.2 PC3200 2x512Mb
    200GB Maxtor 10 DiamondMax SATA
    NEC Black DVD+/-RW ND-3520A
    Aspire ATX-AS500W

  21. #3446
    Xtreme Cruncher Russ_64's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    850
    Just recieved my new Opty 185 from Komplett (UK) and the stepping looks good!

    CCBBE 0615DPMW - they still have a few S939 in stock for £199. Will be upgrading my main WC rig - what is the top end on the 185 ?
    Asus Maximus VIII Ranger Z170 : Core i5-6600K : EVGA RTX2080 XC : 16Gb Corsair Vengeance DDR4-3200 : 256Gb Crucial MX500 : Corsair H100i : PCP&C 750w 60A : CM Cosmos S : Windows 10 x64
    Asus Z8NA-D6 : Dual Xeon E5645 : 24Gb DDR3-1333 ECC : MSI GTX470 : 120Gb Samsung EVO 840 : 1TB HDD : PCP&C 750w 60A : CM Stacker : DD MC-TDX, EK-FC470, RX240+RX120, D5 X-Top, BayRes : VMware ESXi 6.7.0 - VM's - WCG crunchers x 5 (Ubuntu 18.04 LTS), Mint 19, Windows 10 Insider Preview
    Sophos XG 17.5.3 running on GA-Z97-Wifi : Core i3 : 8Gb DDR3-1600 : 120Gb SSD : Corsair H80
    BenQ GW2765, Aten 4-port KVM, Asustor AS5002 4Tb NAS, Belkin 1500va UPS, Sky Fibre Max 80/20Mbps


  22. #3447
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Wasilla, AK
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by Russ_64
    Just recieved my new Opty 185 from Komplett (UK) and the stepping looks good!

    CCBBE 0615DPMW - they still have a few S939 in stock for £199. Will be upgrading my main WC rig - what is the top end on the 185 ?
    I have a 165 with the same stepping and it does over 2.8 with stock vcore and I usually run it 24/7 at 2.97(330x9) 1.475v. It does over 3Ghz but it takes me 1.525v to keep it stable. I think you'll be pleased.
    Core i7 920@4.0Ghz(1.26v) - 6GB Corsair DDR3 1600 - WD Velociraptor 300GB - Asus P6T Deluxe - 2xEVGA GTX 260 216 Superclocked - Dell 2407WFP - Silverstone DA850 - Coolermaster Stacker 810

  23. #3448
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    304

    Talking

    Quote Originally Posted by Kimball
    Just got my CCBBE 0617FPMW the other day, oced some yesterday.
    Note:Everything is done in closed case, ambient at 19-21 degrees C with a Freezer 64 Pro mounted, HSF on. 7900GTO in action and my old rev2s with the TCCD syndrome... sigh.
    Hey I was just reading around here again, and noticed you talked about some TCCD syndrome... Can you explain that one for me

  24. #3449
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    UK
    Posts
    315
    Anyone got or heard what the latest 165 and 170 steppings are from Komplett as Im about to replace my 4200+ for an Opty.
    ASUS P5K-E/WIFI-AP, Q6600 @ 3.4GHz 1.3v, Tuniq Tower 120, 4Gb OCZ PC2 8500 Reaper HPC, Asus HD5870, 320Gb Seagate 7200.10 SATAII, 500Gb Sammy F1, NEC ND4550A DVD burner, Corsair TX 750w PSU, Antec P182.

  25. #3450
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    841
    when are the 07's showing up?
    -Cpu:Opteron 170 LCBQE 0722RPBW(2.87ghz @ 1.300v)
    (retired)Opteron 146 (939) CAB2E 0540
    -Heatsink: Thermalright XP-90
    -Fan:120mm Yate Loon 1650 RPM @ 12V, 70.5 CFM, 33dB
    -Motherboard: DFI Lanparty nF4 UT Ultra-D
    -Ram: Mushkin High Performance blue, 2gigs(2X1gig kit) PC3200 991434
    -Hard drive: Seagate 400GB Barracuda SATA HD 7200.10(AS noisey model)
    -Video card: evga 6800GS @520/1170
    -Case: P180
    -PSU:Enermax 535Watt EG565P-VE FMA (24P)

Page 138 of 165 FirstFirst ... 3888128135136137138139140141148 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •