Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 51 to 75 of 105

Thread: DOTHAN 780ES under cascade+7800GTX under phase change.

  1. #51
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Istanbul - Turkey
    Posts
    187
    Those gtx clocks are amazing my friend. Congratulations. I am looking forward for your Ln2 results.
    Asus Rampage II Extreme - Intel Core i7 920 - 3x2 GB Corsair Dominator 1600MHz -1792MB Zotac GTX 295 - 500 GB Seagate 7200.12 - 1 TB Seagate 7200.11 - 500 GB WD Hdd - 16x Nec Sata DVD-RW - 26" Samsung T260 - Logitech Pro Keyboard - G5 Mouse - Razermat Control Pad - Lian-Li V2000 Case - Tagan 700Watt BZ Psu - Logitech Z5500 Speakers

  2. #52
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by Ozan Baseski
    Those gtx clocks are amazing my friend. Congratulations. I am looking forward for your Ln2 results.
    Thanks M8........I'm looking forward for them too.......

    Maybe tommorow we will put the VGA under a second cascade and see how it does.....
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  3. #53
    Master of nebulah frost
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dolomites(Italy)
    Posts
    2,280
    2307Mhz on the memory it's really incredible!!!
    Congratulations for all the scores
    Battlefield 3: Nachthymnen666

  4. #54
    Slovenian OC Master
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Slovenia
    Posts
    1,090
    hipro, i got same clocks with default Club3D 1800Xt and on DICE i was able to bench 3dmark2001 with 918/978, core clocked really nice and i have Nature score higher than yours, 45FPS
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=8863345
    Last edited by zbogorgon; 01-17-2006 at 03:23 AM.
    OC-Lab.si!!

  5. #55
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,080
    Very sweet work my friend. Keep it up George

  6. #56
    Slovenian OC Master
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Slovenia
    Posts
    1,090
    actually, I have compared kingpins score, my x1800xt has much higher score in nature!!
    OC-Lab.si!!

  7. #57
    Registered User
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Forl├Č-Tokyo
    Posts
    73
    incredible....congratz hipro5

  8. #58
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by zbogorgon
    hipro, i got same clocks with default Club3D 1800Xt and on DICE i was able to bench 3dmark2001 with 918/978, core clocked really nice and i have Nature score higher than yours, 45FPS
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=8863345


    NO SHI(f)T!!!!.........WHAT ARE YOU TELLING ME NOW..........

    I think I've got to get it back ASAP.......

    So MUCH POTENTIAL with freezing it!.......
    Last edited by hipro5; 01-17-2006 at 04:06 AM.
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  9. #59
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by WxChaser
    Very sweet work my friend. Keep it up George
    Hey.......What's up my friend?......Everything's OK?......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  10. #60
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by ODIO
    incredible....congratz hipro5
    Thank you very much.......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  11. #61
    Memory Addict
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,776
    Quote Originally Posted by hipro5
    Ahhhh..........I forgot......3 x X1800XT.......NO GO on air.......Didn't bother to put them under phase change.......Returned back......

    Club 3D did default VGPU and Vrams, Core=740MHz and Rams= 864MHz
    1st Gigabyte did default VGPU and Vrams, Core=709MHz (bad) and Rams= 909MHz (good)
    2nd Gigabyte did default VGPU and Vrams, Core=714MHz and Rams= 847MHz

    hard to believe they aren't good enough how did adding gpu volt do for them ? as my 512MB HIS 1800XT only did max 756/900 regular air with air con blowing on stock heatsink went to 776/936 and on 28C water doing 816/981

    how does dothan + x1800xt fair in X3 Reunion benchmark http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=86521 ?
    ---

  12. #62
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by eva2000
    hard to believe they aren't good enough how did adding gpu volt do for them ? as my 512MB HIS 1800XT only did max 756/900 regular air with air con blowing on stock heatsink went to 776/936 and on 28C water doing 816/981

    how does dothan + x1800xt fair in X3 Reunion benchmark http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=86521 ?

    I wasn't able to add Voltages to them all night long!......Test them on air and default Voltages......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  13. #63
    Xtremely Addicted
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NL
    Posts
    2,480
    ATItool works ok for adding volts for me, i never used OC-tool for that. Stock air X1800XT @ 793/922 (1.55v/2.124v) gives me 545fps already in nature (+3). I still think youll have wr with a frozen X1800XT and your dothan.
    Last edited by Viss; 01-17-2006 at 04:19 AM.

  14. #64
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by loc.o
    ATItool works ok for adding volts for me, i never used OC-tool for that. Stock air X1800XT @ 793/922 (1.55v/2.124v) gives me 545fps already in nature (+3). I still think youll have wr with a frozen X1800XT and your dothan.

    WHY are you guys teasing me now?.......IF the X1800XT goes that well with Drago low, I should be about 54000+ in 2k1......

    EDIT: Where can I get ATI Tool BETA 11?....

    I can't tell you much but probably I'll get a X1900XTX on Sunday or Monday.....Hope it work ok.....Shshshshs.......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  15. #65
    Slovenian OC Master
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Slovenia
    Posts
    1,090
    I just figured it now, i asumed before that GTX512 was faster, cause you all using it. I am glad i made a contribution , just paying back, for all your advices.
    OC-Lab.si!!

  16. #66
    Memory Addict
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,776
    Quote Originally Posted by hipro5
    I wasn't able to add Voltages to them all night long!......Test them on air and default Voltages......
    tried http://i4memory.com/showthread.php?t=1865 method that's how i do it
    ---

  17. #67
    Slovenian OC Master
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Slovenia
    Posts
    1,090
    OC-Lab.si!!

  18. #68
    Xtremely Addicted
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NL
    Posts
    2,480
    Beta 11

    NOT teasing, just would love to see it You missed this reply ?? That way it works fine for me.
    Last edited by Viss; 01-17-2006 at 04:45 AM.

  19. #69
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by zbogorgon
    I just figured it now, i asumed before that GTX512 was faster, cause you all using it. I am glad i made a contribution , just paying back, for all your advices.
    .......and do you know what the hirony is?......I'm fond of ATI........

    Thank you........
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  20. #70
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    Quote Originally Posted by loc.o
    Beta 11

    NOT teasing, just would love to see it You missed this reply ?? That way it works fine for me.
    No I haven't missed it.....It is stored.......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  21. #71
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,743
    THAT WAS CLOSE....




    COMPARE URL.....


    BTW....My friend brought me the Club 3D X1800XT today, for testing once more.....
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  22. #72
    ln2nl
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,677
    holy ****..... great work hirpo!
    *EDITed by IFMU*
    Signature Removed by XS Staff for not following XS Policies

    Forum Policies

  23. #73
    Xtreme Guru
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    4,119
    Man, only just over 200 points to the WR. That's 0.4% difference!
    i5 750 4.20GHz @ NH-D14 | 8GB | P7P55DLE | 8800U | Indilinx SSD + Samsung F3 | HAF922 + CM750W
    Past: Q6600 @ 3.60 E6400 @ 3.60 | E6300 @ 3.40 | O165 @ 2.90 | X2 4400+ @ 2.80 | X2 3800+ @ 2.70 | VE 3200+ @ 2.80 | WI 3200+ @ 2.75 | WI 3000+ no IHS @ 2.72 | TBB 1700+ @ 2.60 | XP-M 2500+ @ 2.63 | NC 2800+ @ 2.40 | AB 1.60GHz @ 2.60
    Quote Originally Posted by CompGeek
    The US is the only country that doesn't use [nuclear weapons] to terrorize other countries. The US is based on Christian values, unlike any other country in the world. Granted we are straying from our Christian heritage, but we still have a freedom aimed diplomatic stance.

  24. #74

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    5,152
    Almost there hipro

    YHPM

  25. #75
    So close!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •