Page 3 of 15 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 51 to 75 of 363

Thread: [Asus+Dothan]Dead BH5 - Here is the TUT to fix it!

  1. #51
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ajaccio (Corsica)
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by Micutzu
    There you go, few BH-5 dumps.

    Thanks a lot
    E8200
    EP45-UD3R
    2*2Go OCZ reaper 8500
    BFG 8800GTS 640M

  2. #52
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Albuquerque,NM
    Posts
    259
    i have some mushkin pc3200 lv2 black old bh-5 i could throw in and dump for you wwwww if you need me to.
    Last edited by tennvols_69; 01-08-2006 at 03:54 AM.
    DFI NF4 Ultra D/3800 x2 @ 2.5ghz/2x512 BH-5/ EVGA 7800 GT /OCZ 600W PowerStream

  3. #53
    Champion
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    lab501.ro
    Posts
    1,080
    Let us have it, dump and post here.

  4. #54
    ln2nl
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,677
    Great... more happy ocers verry pretty. keep on goin to repair all the ram
    But dont fool youre ram and keep the honour to yourself so dont drop other spd's in youre mem where it aint build from!
    Last edited by Waus-mod; 01-08-2006 at 03:34 AM.
    *EDITed by IFMU*
    Signature Removed by XS Staff for not following XS Policies

    Forum Policies

  5. #55
    xtreme energy
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Europe, Latvia
    Posts
    4,233
    Quote Originally Posted by Micutzu
    There you go, few BH-5 dumps.

    OCZ PC3200 Gold 512MB (new BH).zip
    Part number is a bit wrong. I checked it and timings were 2.5-3-3 that are not typical for any GOLD series.


    Can someone attach SPD for OCZ EL 400MHz Gold (NOT VX!)?
    OCZ4001024ELDCGE-K
    ...

  6. #56
    Registered User
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    47
    Anyone got a dumpfile of Mushkin BH-6 512MB?

  7. #57
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Albuquerque,NM
    Posts
    259
    sorry hope no one got that dump forgot i pulled my vx and put my tccd in.
    DFI NF4 Ultra D/3800 x2 @ 2.5ghz/2x512 BH-5/ EVGA 7800 GT /OCZ 600W PowerStream

  8. #58
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,250
    Here is some more dumps(i will make twinmos dumps soon also)



    Edit: added KHX3200 256mb and Twinmos pc3200

    Waus mod: can you put all files in first page(it will make it easyer for evry one later).
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Lastviking; 01-08-2006 at 04:35 AM.

  9. #59
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    sweden
    Posts
    529
    Waus-mod if this will work on my redline one half dead and one dead you deserve an OSCAR..
    benchrigg-Intel i7-965 Extreme Edition-GB EX58-UD5-TRI Channel Corsair Dominator 1600Mhz-2x250Gb Hdd raid 0- Corsair HX 1000W modular PSU-Sapphire HD3870 TOXIC 512MB XFIRE.

    24/7 Rig|Gigabyte DS3 rev-2.0|P4 925 D 3Ghz|Crucial PC2 533 D9GMH 2x1024|gainward 7300GS 256mb|120g+200g+200gbhdd+ 2x sata II 200gb+ 350gb sataII|psu Hiper 580w modular


  10. #60
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    France
    Posts
    355
    Hey guys,
    this is most likely a conflict between cpuz and clockgen. As far as I understand from what you reported, both programs are configuring the smbus in an different way. Therefore, when updating with clockgen, there is a chance that the actual write is made on the SPD. I'm still not 100% sure about what could really happen, but I'll work on adding a fix right now.
    Sorry for the inconvenience, it's a chance you noticed the problem.

    Franck

  11. #61
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    NYC
    Posts
    288
    I will have some Mushkin pc3500 lvl 2 within a week; if need be I can post a dump then.

    Question: do you think this technique will work for TCCD as well? In particular, I am referring to the problems many users experience in not being able to run CAS 2.5 after some time, which I have heard is SPD related. This would make a lot more users happy!

    Great find.
    DFI LP UT P35-T2R | E8400 Q743A748 - IHS removed
    Team Xtreme PC2 9600 2x1GB | Auzentech XPlosion
    PCP+C Silencer 750W | 2x36GB Raptors RAID-0 | XFX 7800GT
    Iwaki MD20-RZT | FuZion - 4.4mm - modified ProMount | PA120.3

  12. #62
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ajaccio (Corsica)
    Posts
    114
    cpuz

    Frenchy are not a lot present here
    E8200
    EP45-UD3R
    2*2Go OCZ reaper 8500
    BFG 8800GTS 640M

  13. #63
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    232
    Quote Originally Posted by Ratax
    My system doesn't post with the bad stick in.
    So you're saying that we must slot in the "dead" stick while the system is with windows loaded allready? I mean, slot in the stick with the system running?
    lol hot swap kills both stick and your mobo
    dont do that
    try different mobo, until you find one that can boot it
    or try some special spd programmer as i mentioned earlier

  14. #64
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,250
    Waus-mod: Hmm i stil not get all of this if i have uses 4x 512 and want to write the new spd for only dimm1 how can i do that?(Left hex, and right hex do i dont understand)

  15. #65
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    232
    here is my dump of corsair 3200ll ver1.1 BH5 256MB stick
    Attached Files Attached Files

  16. #66
    ln2nl
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,677
    Lastviking,

    Just look on the tutorial on the first page. As described you get in your dead stick, then load the dump and then the full rewrite function. then gets the spd reloaded and your mem is back alive
    *EDITed by IFMU*
    Signature Removed by XS Staff for not following XS Policies

    Forum Policies

  17. #67
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,250
    Quote Originally Posted by Waus-mod
    Lastviking,

    Just look on the tutorial on the first page. As described you get in your dead stick, then load the dump and then the full rewrite function. then gets the spd reloaded and your mem is back alive
    Hmm does not that write it to all sticks?, hmm one more thing i got one of my muskin to have 2-2-2-6 timings and pc3200 speed instead of pc3700 and i cant make it back to orginal with the saved dump from the muskin stick..wierd i think this program got some bugs. All my sticks was alive before and stil is it but i wanted to se if i could make the muskins sticks run with twinmos sticks.
    Last edited by Lastviking; 01-08-2006 at 06:42 AM.

  18. #68
    xtreme energy
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Europe, Latvia
    Posts
    4,233
    Yes there are SPD programming devices like this:



    But they are expensive and not often used. Most RAM manufacturers offer lifetime warranty, so why bother.
    ...

  19. #69
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    sweden
    Posts
    529
    on mine redline it's does'nt work at all they are the same as before i tryed
    benchrigg-Intel i7-965 Extreme Edition-GB EX58-UD5-TRI Channel Corsair Dominator 1600Mhz-2x250Gb Hdd raid 0- Corsair HX 1000W modular PSU-Sapphire HD3870 TOXIC 512MB XFIRE.

    24/7 Rig|Gigabyte DS3 rev-2.0|P4 925 D 3Ghz|Crucial PC2 533 D9GMH 2x1024|gainward 7300GS 256mb|120g+200g+200gbhdd+ 2x sata II 200gb+ 350gb sataII|psu Hiper 580w modular


  20. #70
    ln2nl
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,677
    Did they died in a dothan setup? if you follow correctly it will work, if the spd is damaged.
    *EDITed by IFMU*
    Signature Removed by XS Staff for not following XS Policies

    Forum Policies

  21. #71
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Estonia/Tallinn
    Posts
    431
    Wow i have the same problem with my CPUZ showing FFF and that i have 2gb mem instead of 512mb

    Could some one post a Dump for Corsair PC-3500XMS BH-5 rev 1.1

  22. #72
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    1,772
    Quote Originally Posted by neoman
    Wow i have the same problem with my CPUZ showing FFF and that i have 2gb mem instead of 512mb

    Could some one post a Dump for Corsair PC-3500XMS BH-5 rev 1.1
    Not sure if you 512MB or 256MB but here are both:
    Attached Files Attached Files

    File Server:
    Super Micro X8DTi
    2x E5620 2.4Ghz Westmere
    12GB DDR3 ECC Registered
    50GB OCZ Vertex 2
    RocketRaid 3520
    6x 1.5TB RAID5
    Zotac GT 220
    Zippy 600W

    3DMark05: 12308
    3DMark03: 25820

  23. #73
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Estonia/Tallinn
    Posts
    431
    thx a lot m8

    Well after that my CPUZ is showing that i have CMX512-3200LL :O
    But i have PC-3500 hmm
    Last edited by neoman; 01-08-2006 at 10:04 AM.

  24. #74
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    sweden
    Posts
    529
    Quote Originally Posted by Waus-mod
    Did they died in a dothan setup? if you follow correctly it will work, if the spd is damaged.
    no not on a dothan setup, it was on my fx rig but i have to try i out it could have worked
    benchrigg-Intel i7-965 Extreme Edition-GB EX58-UD5-TRI Channel Corsair Dominator 1600Mhz-2x250Gb Hdd raid 0- Corsair HX 1000W modular PSU-Sapphire HD3870 TOXIC 512MB XFIRE.

    24/7 Rig|Gigabyte DS3 rev-2.0|P4 925 D 3Ghz|Crucial PC2 533 D9GMH 2x1024|gainward 7300GS 256mb|120g+200g+200gbhdd+ 2x sata II 200gb+ 350gb sataII|psu Hiper 580w modular


  25. #75
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    113
    Anyone got a dumpfile of Mushkin BH-6 512MB?
    Have got Dump Files for:

    Mushkin Special 2-2-2 DDR400 512MB BH-6

    Infineon 6-A DDR333 256MB BH-6


    Infineon 6-A DDR333 512MB BH-6 Link will follow soon.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Giana; 01-09-2006 at 12:02 AM.
    (\__/)
    (O.o )
    (> < )
    This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination

Page 3 of 15 FirstFirst 12345613 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •