Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 76 to 100 of 124

Thread: Super Pi Mod @ XS

  1. #76
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    it's broken

    fugger said he'd look into it but i guess he hasn't yet
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  2. #77
    Xtremely Bad Overclocker
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    East Blue
    Posts
    3,663
    he should try to lower frequency of the validation server, maybe its unstable
    | '12 IvyBridge - "ticks different"... | AwardFabrik IvyBridge round I by SoF | AwardFabrik IvyBridge round II by angoholic & stummerwinter
    | '11 The SandyBridge madness... | AwardFabrik / Team LDK OC-Season 2011/2012 Opening Event
    | '10 Gulftown LaunchDay OC round up @ASUS RIIE | 3DM05 2x GPU WR LIVE @Cebit 2010 @ASUS MIIIE | SandyBridge arrived @ASUS P8P67

    | '09 Foxconn Avenger | E8600 | Foxconn A79A-S | Phenom II 940 BE | LaunchDay Phenom II OC round up
    | '08 7.438s 1m LN2 | AMD 1m WR LN2 | 2nd AOCM | Phenom II teasing
    | '07 100% E2140 | 106.5% E2160 | 100% E4500 | 103% E4400 | 5508 MHZ E6850 | 7250 MHZ P4 641 126.5% by SoF and AwardFabrik Crew all on Gigabyte DS3P c? and LN2...
    | '06 3800+ X2 Manchester 0531TPEW noHS 3201MHZ c? | 3200+ Venice noHS 3279MHZ c? | Opteron 148 0536CABYE 3405MHZ c? all on Gigabyte K8NXP-SLI compressorcooled

    | '05 3500+[NC], 3000+[W], 2x 3200+[W], 3500+[NC], 3200+[V] 0516GPDW

    Quote Originally Posted by saaya
    sof pulled a fermi on all of us !!!

  3. #78
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

  4. #79
    Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne
    Posts
    92
    Does the SuperPi Validator work?

    I tried from work and can't get it to say any result I tried is valid. I'll try it again when I get home and see if its not the network.

    AMD FX-8350 | ASUS Crosshair V Formula-Z | G.Skill F3-1866C8D-16GTX | MSI Radeon R9 280X Gaming 3GB
    OCAU

  5. #80
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    324
    didn't knew that did is a XS copyright product well done folks


    SILVERSTONE TJ07 . ASUS RAMPAGE EXTREME . INTEL C2D E8600@ Q822A435 . 6GB CELLSHOCK PC3 15000 . EVGA GTX 285 . WD VELOCIRAPTOR 300HLFS . WD AAKS 640GB ''RAID0 . CORSAIR HX 1000W . X-Fi FATAL1TY TITANIUM . LOGITECH WAVE . G9 LASER . Z5500 . DELL ULTRASHARP 2047WFP
    Aquaero VFD . Enzotech revA . Laing DDC 12v . Black Ice GTS-Lite 360 . Swiftech Mcres Micro . 3/8"
    By MrHydes®

    sales
    feedback Techzone

  6. #81
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Australia
    Posts
    71
    I cant seem to validate either. Is this happening for everyone?

  7. #82
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    750
    me too..

    Validation result:
    Incorrect checksum!

    for all results


    MBO Gigabyte P67-UD4-B3 // CPU Intel i5 2500k //
    GPU Gigabyte GTX470 // PSU Corsair TX650W //
    RAM 2*2GB Geil Black Dragon + 2*2GB Corsair DominatorGT // HDD WD 640GB + Seagate 250GB (410AS)

  8. #83
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    9
    http://forum.crazypc.ro/showthread.php?t=7793 these romanian guys have cracked your little toy...it seems this blue_led so,ehow managed to intrerrupt a southbridge quartz or something...don't know how they did it but these guys are the best...

  9. #84
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,307
    Its a bogus program that just does a fake calculation to whatever you type in as variabled, there is a visual difference with superpi 1.5 xs so its not a perfect copy.
    Intel 9990XE @ 5.1Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme Omega
    GTX 2080 ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1245W

    Intel 7960X @ 4.7Ghz
    Asus Rampage XI Apex
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane 900P RAID

  10. #85
    Admin
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Hillsboro, OR
    Posts
    5,275
    Look again Charles, this doesn't seem to be that knockoff. A very low level timing hack it seems, this would affect everything, not just SuperPi. I think they're using the original XS v1.5 without any modifications.

    But ATM validation isn't working at all as it is. :S

  11. #86
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Vladivostok, Russia
    Posts
    63
    I't a quite well-known hack. I remember this one for the good old Socket A. It changes the timer frequency, so the system thinks, that time goes slower than it really is. But there is a program, AnticheatTOC, it can catch this kind of cheat also. The program has been developed for Total Overclock - an overclocking competition. And there are new versions going out.

    Would like to see that screen with the Anticheat validation
    Cause this cheat was the first I recommended to add.

    And yes, this program can make 3Dmark 01 run faster, that's for sure.

  12. #87
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Maaseik, Belgium
    Posts
    155
    The Overclocker Magazine:

    Fugger, don't sit so much on Gautum's ass with his name yeah ?
    It was funny though ...

    Sorry for offtopic, but wanted to say this ...
    And still I will not own everyone[/FONT]

  13. #88
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    hmm i still get the Validation result: Incorrect checksum!

    0h 00m 12.096s Checksum EDBAC619

    dont know if im wrong or !!

  14. #89
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Middletown, CT
    Posts
    1,294
    Is there something wrong with SPi mod 1.5?
    I run a 1M calculation with a 20 pass IBT stable clock and Super Pi Mod "has stopped working" almost immediately or after 1 iteration.
    I have also booted with default values from a cleared CMOS and recieved the same result. The same thing happens with 32M, sometimes a few iterations in.
    Tried this on multiple hardware configs. Haven't been able to get a good SPi result in a while...

  15. #90
    Xtreme Addict
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Suddenly, Minneapolis...again
    Posts
    1,399
    I have also been trying to sun some pi's but no matter what i run It tells me its invalid checksum. Fugger can you look at this when you get a chance?
    Boy that info was old. As am I. Currently my kids have taken over my desktops. They are both sporting matching GTX1080's. Last Christmas I got everyone Oculuses and thus GTX1080's. My eldest is some sort of CSGO champion gold label something or other. Me I work and shoot real guns. Build Comps as needed.

  16. #91
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Greece
    Posts
    1,702
    The validation hasn't been working for like a year now ...

  17. #92
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Campbellsville, Kentucky
    Posts
    895
    Common XS..this is why you got Super PI.. because we knew you would take care of it.. there is plenty of help here arouind the boards.. i'm sure one of us that you trust can get the validation going.. XS FTW!
    Main Rig
    • Intel Core i7 4790K CPU Stock @ 4.4Ghz
    • Asus Maximus VI Extreme Motherboard
    • 32GB GSKILL Trident X 2400MHZ RAM
    • EVGA GTX 980 Superclocked 4GB GDDR5
    • Corsair TX850W v2 TX Power Supply 70A 12V Rail
    • Swiftech Apex Ultima w/ Apogee Drive II & Dual 120 RAD w/integrated res
    • 2X Seagate 333AS 1TB 7,200 32MB HD's in RAID 0
    • 2X Samsung 830's 128GB in RAID 0
    • Windows 8.1 Pro x64
    • Coolermaster HAF-XB
    • Dual Asus ProArt PA248Q 24" IPS LED Monitors
    • Samsung 46" 5600 Series Smart HDTV
    • iPhone 6 Plus 64GB AT&T & Xbox One


    UNOFFICIAL Rampage II Extreme Thread

  18. #93
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by Slovnaft View Post
    Is there something wrong with SPi mod 1.5?
    I run a 1M calculation with a 20 pass IBT stable clock and Super Pi Mod "has stopped working" almost immediately or after 1 iteration.
    I have also booted with default values from a cleared CMOS and recieved the same result. The same thing happens with 32M, sometimes a few iterations in.
    Tried this on multiple hardware configs. Haven't been able to get a good SPi result in a while...
    No problems here.....neither in XP nor VISTA.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by KELL5; 12-20-2008 at 05:29 AM.

  19. #94
    Champion
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    440
    Please.
    I can t validate 2 checksum



    Can somebody help me to validate to rbuass?
    Thanks for the help

  20. #95
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Greece
    Posts
    1,702
    It has been stated like a gazillion times ... Validator is broken since like late 2007 ...

  21. #96
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    managed to eek out my memory a little.....shaved 10seconds off my 32m time
    Attached Images Attached Images

  22. #97
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    another 3 seconds off with a few more Mhz

    Windows 7 FTW
    Attached Images Attached Images

  23. #98
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Slovnaft View Post
    Is there something wrong with SPi mod 1.5?
    I run a 1M calculation with a 20 pass IBT stable clock and Super Pi Mod "has stopped working" almost immediately or after 1 iteration.
    I have also booted with default values from a cleared CMOS and recieved the same result. The same thing happens with 32M, sometimes a few iterations in.
    Tried this on multiple hardware configs. Haven't been able to get a good SPi result in a while...
    Yes, there is something wrong. In Vista (64-bit only?), disable Windows Audio service, and then it will run fine. There is a script somewhere on this forum that will stop the audio service, run SuperPiMod XS, and restart Vista's audio service.

    One assumes that the program is hooking into audio DirectX to detect cheating, but that it doesn't quite work with some Vista audio drivers. I get this issue too.

    I ran the 32M and got "0h 10m 23.797s" (i7 @ 3660 (20x183), uncore @ 3302, 3 x 2GB DDR3-1464 @ 7-7-6-18-1T).
    Last edited by xorbe; 02-13-2009 at 07:10 AM.

  24. #99
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    hyper pi will run four instances (or however many cores you have) of Pi and offers the option to disable audio service in vista as descibed above.

    http://home.pages.at/virgilioborges/hyper_pi_0.98b.zip

  25. #100
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    7
    installed gimp so I could take a screenshot:


Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •