Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 25 of 96

Thread: SLI running on P5WD2...

  1. #1
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455

    SLI running on P5WD2...

    So... Today I have tried it with 2 x 6600GT/Forceware 66.72 and Asus P5WD2 Premium... all on air...



    http://service.futuremark.com/compare?2k3=4350746

    The result bad,... but SLI works...

  2. #2
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Butte MT home of the worlds largest body of contaminated water
    Posts
    545
    Nice, I wonder if its just these drivers or what, glad to know its not impossible.

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    Man, I wish someone knew how to "tweak" the newer drivers to get a couple of 7800GTX's to work, these early ones unfortunately doesn't support the 7800GTX.
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  4. #4
    silver wall jumper X
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,598
    tried it too with GTXs - unfotunately no go...

  5. #5
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    happy place
    Posts
    2,397
    God , i love sli.
    --===== proud owner of new razor tarantula gaming keyboard =====--

  6. #6
    INTEL inside
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Québec, Canada
    Posts
    3,265
    should be great with a 670 @ 7ghz
    retired computer enthusiast

  7. #7
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455
    It works only with Forceware 66.72 , 66.77 and 66.81, and already with 66.93 does not work. And in all these Forcewares there is no support 7800, a maximum that can work, it is 6800U.

  8. #8
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    TAIWAN
    Posts
    1,256
    running both SLI & Firecross on P5wd2-p , nice!

  9. #9

  10. #10
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    Quote Originally Posted by Big_Sam
    Just like most of us suspected all along, for some reason Nvidia just won't let SLI function on 955X boards
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  11. #11
    Xtreme Russian
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia,Saint-Petersburg
    Posts
    250
    Maybe someone can help us?
    we need made a mix of driverspack of 66.81 & 77.71
    On 955x sli works with dual 6600 @66.81,but that drivers haven't 7800GTX support.
    77.71 has 7800GTx suuport,but they don't work on 955.
    Who can include 7800gtx support in 66.81??
    TopMods.NET - Saint-Petersburg, Russia

  12. #12
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455
    The first experiments with 66.81 look so:



    But the control panel does not wish to work.

  13. #13
    Xtreme Family
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Republic of Hiroshima
    Posts
    2,641
    Quote Originally Posted by Big_Sam
    It works only with Forceware 66.72 , 66.77 and 66.81, and already with 66.93 does not work. And in all these Forcewares there is no support 7800, a maximum that can work, it is 6800U.
    that`s it,2 Ultras running a solid SLI with these early forces




    http://service.futuremark.com/compare?2k3=4360715

    and i have tried 2 7800GTX but no go with P5WD2
    Last edited by PcCI2iminal; 10-29-2005 at 06:23 AM.
    Mojo
    Family
    Biostar TP55 XE - Core i7 860(ES) @ 4.2ghz - CNPS10X Extreme - G.SKILL 1600 - Galaxy GTX275 - Velociraptor 300GB x 2 - Zippy TypeR 600w
    Criminal
    Biostar Tpower X58A - 920~Gulf - G.SKILL2000CL8 - GTX580 - Intel 520 120GB - Antec HCP 1200w
    Biostar TP67XE/TZ77XE4 2500k~3770K - G.SKILL 2800 - GTX480 - OCZ Vertex2 50GB - Corsair AX1200
    Biostar Tpower X79 i7 3820 ~ E5 2680 - G.SKILL 2400C11 - GTX560Ti - Intel 520 120GB - AX1200i
    Kids
    P4GD1 - Pentium M 780 - XMS Xpert400 - GTX460 - Raptor 36GB - Aopen 560w



  14. #14
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455

  15. #15
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    W00t, have you enabled SLI with 2x 7800 GTX's and some 75.90 drivers? Tell us more please.... I don't know any Russian either, so all I get is the you're running G70's with SLI. Will it run games/benchmarks?
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  16. #16
    silver wall jumper X
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,598
    AWESOME SAM!!! SHow us more please

  17. #17
    Xtreme Russian
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia,Saint-Petersburg
    Posts
    250
    We can't show more.
    Now we working with drivers.
    All results will be later.
    TopMods.NET - Saint-Petersburg, Russia

  18. #18
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    Quote Originally Posted by xooler
    We can't show more.
    Now we working with drivers.
    All results will be later.
    Fair enough. I'm very exited to see what'll come of it. Best news I've read in many weeks
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  19. #19
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    boston,ma
    Posts
    3,245
    This is getting good
    Abit KN9-SLI
    X2 3800+
    1gb corsair pc5400
    2 evga 7900gt
    200gb maxtor sata
    ocz 520w
    heatware:althes
    ebay althes

  20. #20
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455
    Work proceeds. At present it is not clear why so productivity in this mode strongly falls with SLI mode on. I have about 17k with one 7800GTX in 03Mark (everything by defaults) I shall try fresher drivers and I think that in the near future something will clear up.


  21. #21
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    Excellent news, although the result isn't exactly encouraging atm.... If you need someone else to test it out, let us know. I also have some results with my Abit NI8 + 7800GTX SLI setup with different cpu speeds that you can compare results to eventually.
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  22. #22
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455
    Has tried other drivers. All the same something not so... For management of the driver it is too much parameters, and I am not so clever what all is the nobility. Unfortunately with such as 77.72 at me it does not turn out to include yet SLI.


  23. #23
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    413
    Well, I'm affraid I won't be of much help working on the parameters in the drivers, as you're definetely already way ahead of me in that department

    I'll just keep my fingers crossed, there has to be someone who can make it work, even though Nvidia doesn't want it to.
    E6700 2.66@4.5 Ghz | Mach II GT | Abit AW9D-Max | Corsair PC5400UL
    Viewsonic VP201s + Dell FP2001 | 2x Sapphire X1950XTX/CFE | SB X-Fi Fata1ty
    3dmark2001se: 76259 | 3dmark06: 13055 | 3dmark05: 24572
    3dmark03: 42873 | PCMark05: 11452 | Superpi 1M: 10.938

  24. #24
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,202
    bump, any news on updated support?

  25. #25
    **********
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    455
    At present there is a hard work. I cannot tell more because there is no still a final result.







    http://service.futuremark.com/compare?2k3=4424452

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •