Page 4 of 21 FirstFirst 123456714 ... LastLast
Results 76 to 100 of 502

Thread: venice on ice 2850mhz 1.38v -40°C

  1. #76
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    USA
    Posts
    1,790
    do you guys know what is the going price for these new Venice when they hit the street? I think they'll be a few versions....3000, 3200, 3500, and 3800?

  2. #77
    Registered User
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    27
    I hope so crafty : ) I just hoping our shipping bios will work is mainly what im concerned with because I know there's none of them out now shipping with 3/10. I wonder if whoever has these venice chips and a DFI could see how far back in bios revisions on the DFI a venice is compatible with ; )

    And I apologize for not checking my other thread first for more responses on the bios thing, I have it set for instant email notification but I only get them every once in awhile for some reason and not after every reply so if I made it seem like others weren't being helpful I apologize : )

  3. #78
    Xtreme 3D Team Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    585
    sweet stuff
    Have you managed to get her to do 3GHz yet?

    Alec

  4. #79
    Registered User
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    27
    Thanks, I'm glad I had some helpful input being new and all : ) Hope it goes well for you guys. This would greatly alleviate my concerns about purchasing an Ultra-D as I have the feeling they won't revamp the shipping bios until after venice is out and then i would have to wait even longer!

  5. #80
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Portugal
    Posts
    105
    omfg... this newest chips will rock!!!
    can't wait to see San Diego!
    AMD M 2500+ AC # 3523+ @ 1.75v «» Abit AN7 v1.0 fully AC # 242mhz @ 1.75v «»
    TwinMOS UTT 2x512MB PC3200 # 2-2-2-11 @ 3.10v «» Chaintech GeForce 4 Ti4200 @ stock & w8ting for lapping


  6. #81
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hampshire, England
    Posts
    544
    only 2.75-2.85 on water?

    i see newcastles doing 2.9 suicide on stock cooling around!

  7. #82
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by shuRe
    only 2.75-2.85 on water?

    i see newcastles doing 2.9 suicide on stock cooling around!
    With stock volts it does that.

  8. #83
    Xtreme 3D Team Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Wiltshire, UK
    Posts
    585
    yeh... now imagine it at 1.6 - 1.7vcore!!!

  9. #84
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Berkeley/Stanford, CA, USA
    Posts
    3,075
    ok... can we see some high vcore results

    people dont stay at 1.4v with -40c

    can you see the light? is it shining too bright? can you see the light at the end of the tunnel, i know i do, i know its true.

  10. #85
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    765

    hmmm

    If one of you guys dont put 4 512M sticks in and test the memeory controller, Im gonna STRANGLE SOMEONE!!!!!

    DO IT DAMMIT .... DO IT DO IT DO IT
    GA-MA790GP-D4SH, 965BE, 3.8Ghz
    Ultra120E, 4x2G Gskill 1066
    2x 150G VRaptor raid, WD640AALS
    8800GT 735/940/1685, LG-BluRay

  11. #86
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Houston, TX
    Posts
    255
    How does it respond to higher voltages? 2.95GHZ on stock vcore is great but will it continue to scale this good with higher voltages?

    Intel E6400 @ 3.2GHZ (1.35v) - Freezer Pro 7
    Gigabyte DS3 C1 F8i
    2GB G. Skill PK @ 400mhz 1:1 (4-4-4-12)
    Asus EN6200 8 pipes enabled
    250GB Hitachi T7K250
    Fortron Blue Storm 500W
    Antec P180

  12. #87
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    601
    Quote Originally Posted by JDizzle
    How does it respond to higher voltages? 2.95GHZ on stock vcore is great but will it continue to scale this good with higher voltages?
    Same question here. If you guys look at the Clawhammer 3500+ thread you'll notice a common theme that people can do 2600 at around stock voltage, but going to 2700 has no bearing on voltage. So basically 2700 can not be achieved even though 2600 can be done at stock volts! I found this to be very odd... but now that I've seen to be true, I feel that unless someone shows me the max overclock at whatever voltage, I won't feel sure that the CPU can necessarily do more than that.
    DFI nF4 Ultra-D
    1 GB of OCZ PC3700EL Platinum TCCD
    AMD 3500+ Clawhammer (XP-120)
    eVGA 6200 -> 6600 softmod

  13. #88
    Cyanide Blood
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    England
    Posts
    1,172
    holy crap!!!

    i gunna have to save for 1 of these babies now instead of gettin a cheap ass ( but good) winnie

    im gettin a cascade from pc-ice which will do -100c so im guessing from a 3500/3800 - ill see WAY past 3ghz

    EDIT - PCICE you got my pm? cos i pmed you like 3 days ago and no reply yet :P:
    AN OPEN MIND, WITH A CLOSED FIST.

  14. #89
    Xtreme X.I.P. MaxxxRacer's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Los Angeles, Ca USA
    Posts
    13,738
    Ice, bring it over to my house for some fun on water.. just come by after work....

    i warn you though, my mobo has lock jaw and might not give you the chip back

  15. #90
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2004
    Location
    대한민국 강원도 원주시 Wonju, South Korea
    Posts
    1,315
    Quote Originally Posted by uwackme
    If one of you guys dont put 4 512M sticks in and test the memeory controller, Im gonna STRANGLE SOMEONE!!!!!
    Look a little closer at some of the screens, bro.

    EDIT: Have a pic link: http://www.xtremesystems.org/forums/...id=27376&stc=1
    Last edited by mcnbns; 03-25-2005 at 11:19 AM.
    7700k @ 5.0GHz
    ASUS Z170-Deluxe
    2x8GB Avexir Raiden DDR4-3000 15-15-15-35
    Gigabyte Aorus 1080 Ti @ 2076/1500(6000)
    512GB Samsung PM961 + 840 Pro 256GB + some TBs
    Corsair AX1200i
    X-Star DP2710LED @ 110Hz + 40" Samsung TV

    CPU and GPU under water: 9x120 rad + 3x120 + 3x120

    ...and an HTC Vive!

  16. #91
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    2,764
    Quote Originally Posted by conrad.maranan
    Take note of the 2GB of RAM at 285MHz 2.5-3-3-7.
    It looks for be 2T command rate
    Asus Rampage Formula X48
    Intel Q9650 @ 4.33GHZ
    OCZ Platinum DDR2-800
    Palit 4870x2
    Creative Xi-Fi Extreme Music
    Corsair HX1000
    LL 343B Case
    Thermochill 120.3
    2xMCP355
    KL 350AT
    KL 4870X2 FC WB
    DD Chipset Block

  17. #92
    Corsair Components, Inc.
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    5,066
    Quote Originally Posted by mcnbns
    Look a little closer at some of the screens, bro.
    Quote Originally Posted by situman
    It looks for be 2T command rate
    Guys, this has been said at the beginning of this thread... It is NOT 4x512MB... It seems like CPU-Z reports wrong amount of RAM when running Venice... It was with 3800+ and now 3500+ that pc ice is testing...
    I work for Corsair Components, Inc.

  18. #93
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    2,764
    i thought the DFI doesnt have a bios that supports the new Venice cores, apparently they do now.
    Asus Rampage Formula X48
    Intel Q9650 @ 4.33GHZ
    OCZ Platinum DDR2-800
    Palit 4870x2
    Creative Xi-Fi Extreme Music
    Corsair HX1000
    LL 343B Case
    Thermochill 120.3
    2xMCP355
    KL 350AT
    KL 4870X2 FC WB
    DD Chipset Block

  19. #94
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Canada, Born in Serbia
    Posts
    126
    they do have a bios that supports the venice ? (DFI) of so then i am so releaved becuase i am getting a dfi mobo and the venice and i hope dfi ill support the vence and then let me update the bios. caues i don't have any other 939 cihp laying around.
    P4 2.6c @ 3.27, thermalright sp-94 w/92mm 110.9 CFM fan
    Asus P4C800-E Deluxe (Droop moded)
    OCZ gold PC4000 2x512MB 2.5-3-3-7
    ATI Radeon 9800 Pro 128
    Thermaltake Xaser3 case
    WD SATA 120BG, 2x74GB Raptors Raid 0
    Sound Blaster Audigy ZS 7.1
    ATI TV Wonder

  20. #95
    Xtreme Guru
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    4,120
    You don't need a special bios to support Venice.

    pc ice
    1.4V? Awww.. give it hell, would ya?
    Last edited by IvanAndreevich; 03-25-2005 at 12:13 PM.
    i5 750 4.20GHz @ NH-D14 | 8GB | P7P55DLE | 8800U | Indilinx SSD + Samsung F3 | HAF922 + CM750W
    Past: Q6600 @ 3.60 E6400 @ 3.60 | E6300 @ 3.40 | O165 @ 2.90 | X2 4400+ @ 2.80 | X2 3800+ @ 2.70 | VE 3200+ @ 2.80 | WI 3200+ @ 2.75 | WI 3000+ no IHS @ 2.72 | TBB 1700+ @ 2.60 | XP-M 2500+ @ 2.63 | NC 2800+ @ 2.40 | AB 1.60GHz @ 2.60
    Quote Originally Posted by CompGeek
    The US is the only country that doesn't use [nuclear weapons] to terrorize other countries. The US is based on Christian values, unlike any other country in the world. Granted we are straying from our Christian heritage, but we still have a freedom aimed diplomatic stance.

  21. #96
    Phenom™
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5,233
    Quote Originally Posted by cheece2001
    they do have a bios that supports the venice ? (DFI) of so then i am so releaved becuase i am getting a dfi mobo and the venice and i hope dfi ill support the vence and then let me update the bios. caues i don't have any other 939 cihp laying around.
    Pc Ice - Please allow me........
    THE NEW REVISION VENICE (E3) CPU'S DO NOT APPEAR TO HAVE ANY COMPATIBILITY ISSUES WITH CURRENT NF CHIPSETS!!!!
    I had no problems booting the 3800+ with my old MSI Neo2 NF3 mobo and it seems as if PcIce is doing well with the DFI NF4 board. My 3800+ did 3ghz @ default vcore but wasn't stable. These are obviously some awesome cpu's. I'm expecting to see a bench @ 3.4G with this cpu ...............

  22. #97
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Manchester (UK)
    Posts
    1,129
    any suicide screenies yet? I wonder what the 3800+ does


    I love the simple single stage unit
    Last edited by saaya; 03-25-2005 at 03:53 PM.

  23. #98
    Phenom™
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5,233
    Quote Originally Posted by s7e9h3n
    Pc Ice - Please allow me........
    THE NEW REVISION VENICE (E3) CPU'S DO NOT APPEAR TO HAVE ANY COMPATIBILITY ISSUES WITH CURRENT NF CHIPSETS!!!!
    I had no problems booting the 3800+ with my old MSI Neo2 NF3 mobo and it seems as if PcIce is doing well with the DFI NF4 board. My 3800+ did 3ghz @ default vcore but wasn't stable. These are obviously some awesome cpu's. I'm expecting to see a bench @ 3.4G with this cpu ...............
    Oh, and I forgot to say....for those that are wondering if these cpu's scale with voltage: They do scale, and very well if I may add. My 3800+ could take up to ~1.75-1.8V and didn't explode. But upping the Vcore didn't help beyond somewhere in the range of 1.65-1.7. Than again, you never know what a cascade could do with these Venices

  24. #99
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Arlington, Texas
    Posts
    290
    whats the max??! including more vcore that is, come on ICE your toying with us!
    "each driver release plays whack-a-mole with a few more annoyances" -inq

  25. #100
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    Quote Originally Posted by Korpse
    holy crap!!!

    i gunna have to save for 1 of these babies now instead of gettin a cheap ass ( but good) winnie

    im gettin a cascade from pc-ice which will do -100c so im guessing from a 3500/3800 - ill see WAY past 3ghz

    EDIT - PCICE you got my pm? cos i pmed you like 3 days ago and no reply yet :P:
    please give him a break man! hes busy and your not the only one pming him, people, please give him a break!

    Quote Originally Posted by s7e9h3n
    Pc Ice - Please allow me........
    THE NEW REVISION VENICE (E3) CPU'S DO NOT APPEAR TO HAVE ANY COMPATIBILITY ISSUES WITH CURRENT NF CHIPSETS!!!!
    I had no problems booting the 3800+ with my old MSI Neo2 NF3 mobo and it seems as if PcIce is doing well with the DFI NF4 board. My 3800+ did 3ghz @ default vcore but wasn't stable. These are obviously some awesome cpu's. I'm expecting to see a bench @ 3.4G with this cpu ...............
    the bios incompability you have all heard about is with the amd 90nm REV E4 chips, not E3! E4 is san diego (1mb l2 cache 90nm)

Page 4 of 21 FirstFirst 123456714 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •