Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 76 to 88 of 88

Thread: SuperPI tweaks

  1. #76
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    made in indonesia
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by FrogBite View Post
    run superpi on one core, not core 0. So on core 1, 2 or 3. This helped me a bit.
    are u using AMD r Intel for this tweak?

  2. #77
    Banned
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    1,622
    Quote Originally Posted by angelicavoc View Post
    are u using AMD r Intel for this tweak?
    my guess would be intel, since phenom just launched and most benchers use intels right now anyways

  3. #78
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    324
    preety good and usefull information about Super Pi...
    just don't understand why should i run SPI from C:\windows\explorer.exe\


    SILVERSTONE TJ07 . ASUS RAMPAGE EXTREME . INTEL C2D E8600@ Q822A435 . 6GB CELLSHOCK PC3 15000 . EVGA GTX 285 . WD VELOCIRAPTOR 300HLFS . WD AAKS 640GB ''RAID0 . CORSAIR HX 1000W . X-Fi FATAL1TY TITANIUM . LOGITECH WAVE . G9 LASER . Z5500 . DELL ULTRASHARP 2047WFP
    Aquaero VFD . Enzotech revA . Laing DDC 12v . Black Ice GTS-Lite 360 . Swiftech Mcres Micro . 3/8"
    By MrHydes®

    sales
    feedback Techzone

  4. #79
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Poland, Wrocław - The meeting place
    Posts
    133
    Which services have you disabled? If i disable all unrequired services, times of run SPI are similar to all enabled. If i disabled some, times are sometimes better sometimes worst. It's depend of service.
    Intel Inside

    Quote Originally Posted by AndreYang
    who care winrar benchmark in the world? lol

  5. #80
    c[_]
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    20,447
    Got a new tweak for you guys:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management

    Change "PagedPoolSize" to one of these (or anything else you want):

    Megabytes Hexadecimal Decimal
    192Mb 0c000000 201326592
    256Mb 10000000 268435456
    384Mb 18000000 402653184

    Might help 32m, dont think it will affect 1m though unless someone knows a command line command to force SP to run in paged pool memory only.
    Heatware || 01.01.08; AND 111.2%

    Dead Z7S-WS? Click!. || XS Z7S-WS Thread || Current Dead Asus Z7S-WS count: 26+ ($15,000 in dead motherboards).
    All along the watchtower the watchmen watch the eternal return.
    Want to use my Anti-asus logo? Go ahead, but use this link please!: http://i853.photobucket.com/albums/a...sus/noasus.gif
    Bring back the game. http://reclaimyourgame.com/. EA are mean.

  6. #81
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ARIZONA
    Posts
    1,565
    anything like this for XP ? (copy waza for vista)
    http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=3469
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    PENT E8400 batch #814A014 ...4.3 at 1.34v~4.7 at 1.45v
    FOXCONN MARS
    COOLIT Eliminator 7*c idle~27~38*c load $95bucks !
    BUFFALO FireStix's ddr2-800 do 1200 eazy at 2.1v
    OCZ 2x2 kit pc2 8500 - 1066 @1069 atm
    Quattro 1000W
    Radeon 2-4850's in crossfire
    OCZ Vertex SSD thanks Tony!
    ALL PIPED INTO HOUSE AIRCOND ;}
    *QUANTUM FORCE* saaya & sham rocks !
    *REAL TEMP*
    At least you've got some Xtreme software now for working in Xtreme situations! "Unclewebb" rocks !
    *MEMSET* Felix rocks !
    *SUPER TEC MAN* UncleJimbo rocks !
    OVERCLOCKERS MAG..http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=197660

  7. #82
    Turkey Man
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Jakarta (ex-Australia)
    Posts
    2,584
    That SPITweaker does work in XP!

  8. #83
    Champion
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    157
    Quote Originally Posted by T_M View Post
    That SPITweaker does work in XP!
    Great stuff. once you use it, you won't want to lose it

  9. #84
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ARIZONA
    Posts
    1,565
    thx
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    PENT E8400 batch #814A014 ...4.3 at 1.34v~4.7 at 1.45v
    FOXCONN MARS
    COOLIT Eliminator 7*c idle~27~38*c load $95bucks !
    BUFFALO FireStix's ddr2-800 do 1200 eazy at 2.1v
    OCZ 2x2 kit pc2 8500 - 1066 @1069 atm
    Quattro 1000W
    Radeon 2-4850's in crossfire
    OCZ Vertex SSD thanks Tony!
    ALL PIPED INTO HOUSE AIRCOND ;}
    *QUANTUM FORCE* saaya & sham rocks !
    *REAL TEMP*
    At least you've got some Xtreme software now for working in Xtreme situations! "Unclewebb" rocks !
    *MEMSET* Felix rocks !
    *SUPER TEC MAN* UncleJimbo rocks !
    OVERCLOCKERS MAG..http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=197660

  10. #85
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    RiverCity
    Posts
    18
    thanks, mift will try
    Asus P6T Deluxe, Intel i7 920 D0-SLBEJ, Prolimatech Megahalems + SmartCaseFanBlueLed 120 Thermaltake,
    OCZ Blade Triple PC16000 6Gb, MSI R4890 T2D1G-OC, WD Caviar Black 1TB + Seagate 7200-250gb,
    HX850 Corsair, BenQ G2410HD, Pioneer DVR-217
    miftahbanjar.com

  11. #86
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    plan3t 3@rth
    Posts
    997
    Quote Originally Posted by TheKarmakazi View Post
    my guess would be intel, since phenom just launched and most benchers use intels right now anyways
    %80 of the planet is using intel(persoanl wise,not server),way faster,cheaper....before any fanboyism gets yelled out.i had amd skt 754 3000,3200,skt 939 3700,opty 140,opty 165.then came intels baby e6300 that blew the doors off my skt 939 wonder and i switched.i go with whatever is faster at the time.....
    Stacker830 Watercooled
    windows7 ultimate 64 bit!!!
    heatkiller(rev3) on 2500k@ 4.5ghz 1.35v,8 gigs 2133 ripjaws 1.5v
    Swiftech Mcp-655,1/2in tygon,13x120 sunnons on junk ps,
    (2)triple 120mm rads,Biostar TP67XE(rev 5.2)
    150 gig velicraptor (stable drive) ssds r still buggy!!
    xfi-xtrememusic,klipsch ultras, sen hd-595s
    Evga Hydro gtX 590,co0lermaster-1250 watt,
    24" Sony fw-900 black ops at @ 2304x1440 85hz/85fps SOLID
    G@m3r 4 L1Fe!!

    http://s76.photobucket.com/albums/j1...0VIEW%20ALL--/
    3dmark 11 http://3dmark.com/3dm11/1102387

  12. #87
    Registered User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    What about the best OS for 1M?
    2k3 server 64bit or ... ?

  13. #88
    World Champion - IRONMODS
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Japan
    Posts
    1,998
    Quote Originally Posted by Massman
    My definition of 'efficient' is 'it does not suck monkeyballs'. Yes, I set bars low.
    [CENTER]The post counter is not an intelligence meter!

    MAX11L - "It's like a console...with the suck turned down and the awesome turned up" -tet5uo
    Heat Team IRONMODS

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •