Results 1 to 5 of 5

Thread: Is this a long term problem?

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    9

    Is this a long term problem?

    Hi Guys, have had my system running for about 5 months with the Primochill Vue.. I used the primochill prep prior to installing the coolant. I am seeing spot on the piping and even inside of the reservoir that show signs of almost scratching. Is this a long term issue, should I change coolants and should I tear down the system and clean everything out? Pics to show what I am referring to.





    sorry about the hazy case. I hate lexan.

  2. #2
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,269
    Are they air bubbles? If so it should go away.

    If the tubing is staining that might be long term ugly.
    Intel 7960X ES @ 4.4Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme
    GTX 1080ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1350W
    Enermax 240 Liqtech AIO

    Intel 8700K @ 5.2Ghz
    Asus Maximus X Apex
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    16GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1350W
    Enermax 240 Liqtech AIO

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    9
    No no air bubbles.. I might end up redoing the piping once I flush the system. I am worried that the EK Cryo Fuel mixed with the Hue at some point. Even though I did the flush the exact way you are supposed to.

  4. #4
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,269
    The tubing was used? If so then what we are seeing is the deposits from the old loop.
    Intel 7960X ES @ 4.4Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme
    GTX 1080ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1350W
    Enermax 240 Liqtech AIO

    Intel 8700K @ 5.2Ghz
    Asus Maximus X Apex
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    16GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1350W
    Enermax 240 Liqtech AIO

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    9
    I ran the Cryo fuel for maybe 3 weeks, then I flushed the system.. First with distilled, then with sys prep as the directions said. Loop was brand new with the Cryo.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •