Results 1 to 4 of 4

Thread: XS Team forum issues

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    South Texas
    Posts
    359

    XS Team forum issues

    I am trying to register on the https://xtremesystemsteam.org/ forum and there is no way to get past the step where you complete the captcha and there is supposedly a verification question and all you see is a ':'.

    This also means you cannot email the forum admin because it requires the same verification. Can someone who visits both sites check in with Stoneageman (site admin?) to get it fixed.
    ASRock X399 Fatal1ty
    1950x Threadripper
    32gb DDR4
    GTX 1070
    __________________________________________________ ____

  2. #2
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NE Ohio, USA
    Posts
    1,563
    Done.
    Home PC -- 24/7 Cruncher #1
    GA-P67A-UD4-B3 BIOS F8 mod, 2600k (L051B138) @ 4.5 GHz, 1.260v full load, Arctic Liquid 120, (Boots Win7 @ 5.6 GHz per Massman binning)
    Samsung Green 2x4GB @2133 C10, 2x MSI 1660ti, Vertex 4 128GB, 2x3TB WD Red RAID1, BR Burner, Win7 Ult x64, Enthoo Pro, HX750

    Work PC -- 24/7 Cruncher #2 ... Crucial M225 64GB SSD Donated to Endurance Testing (Died at 968 TB of writes...no that is not a typo!)
    GA-EP45T-UD3LR BIOS F10 modded, Q6600 G0 VID 1.212 (L731B536), 3.6 GHz 9x400 @ 1.312v full load, Zerotherm Zen FZ120
    OCZ 2x2GB DDR3-1600MHz C7, Gigabyte 7950 @1200/1250, Crucial MX100 128GB, 2x1TB WD Red RAID1, Win7 Ent x64, Centurion 590, XFX PRO650W

    Music System
    SB Server->SB Touch w/Android Tablet as a remote->S/PDIF->Denon AVR-X3300W->JBL Studio Series Floorstanding Speakers


  3. #3
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NE Ohio, USA
    Posts
    1,563
    Ok, try again now.
    Home PC -- 24/7 Cruncher #1
    GA-P67A-UD4-B3 BIOS F8 mod, 2600k (L051B138) @ 4.5 GHz, 1.260v full load, Arctic Liquid 120, (Boots Win7 @ 5.6 GHz per Massman binning)
    Samsung Green 2x4GB @2133 C10, 2x MSI 1660ti, Vertex 4 128GB, 2x3TB WD Red RAID1, BR Burner, Win7 Ult x64, Enthoo Pro, HX750

    Work PC -- 24/7 Cruncher #2 ... Crucial M225 64GB SSD Donated to Endurance Testing (Died at 968 TB of writes...no that is not a typo!)
    GA-EP45T-UD3LR BIOS F10 modded, Q6600 G0 VID 1.212 (L731B536), 3.6 GHz 9x400 @ 1.312v full load, Zerotherm Zen FZ120
    OCZ 2x2GB DDR3-1600MHz C7, Gigabyte 7950 @1200/1250, Crucial MX100 128GB, 2x1TB WD Red RAID1, Win7 Ent x64, Centurion 590, XFX PRO650W

    Music System
    SB Server->SB Touch w/Android Tablet as a remote->S/PDIF->Denon AVR-X3300W->JBL Studio Series Floorstanding Speakers


  4. #4
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    South Texas
    Posts
    359
    Thanks. Looks like I did not get an email to activate, but someone must have done it manually.
    ASRock X399 Fatal1ty
    1950x Threadripper
    32gb DDR4
    GTX 1070
    __________________________________________________ ____

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •