Results 1 to 10 of 10

Thread: New Inno3D 1080 X3 fan problem

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213

    New Inno3D 1080 X3 fan problem

    Hey guys

    The problem is with FAN control (RPM) If fan is on AUTO and i play games or run benchmark, the RPM is LOW and temperature rises 80c+ in a few minutes.
    If i set FAN on 100% in desktop RPM is around 1500-1550 (desktop) and temp is going down. You can hear the fan noise. But when i go back in game the RPM drops again an no more fan noise.
    Fan RPM or fan control is working as it should be in 2D (desktop) but not in 3D (games, benchmark) after going in 3D fan control is not working and RPM is on low all the time...
    Where is the problem? I tried different drivers, clean WIN installation, different inno BIOS...

    Here you can see the problem (check mouse pointer)...
    https://www.youtube.com/watch?v=kD0WpDes6dI

    I tried to contact INNO3D but no answer
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

  2. #2
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    i'm using msi afterburner to control my evga fan profiles, not having any issues at all.

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213
    If i use MSI or EVGA tool it's the same. The problem is not in tool. I can set any FAN profile but it wont work in 3D. If i set fan to 100% and hit apply i can hear fan noise. When i start game fan noise is gone and fan RPM is on low. When i exit game, fan is on 100% again. You can see on video in my first post.
    I can't play like that. Temp is on 80+ in a few minutes and than GPU clock decrease. Fu*k Inno3d and no customer suport.
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

  4. #4
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    since it's still new, why not return it ?

  5. #5
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213
    Tomorrow i will return the card and take Asus Strix gaming if everything will be as is should be...

    I'm done with Inno3D
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

  6. #6
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

  7. #7
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    nice...

  8. #8
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213
    This Strix is OC like crazy.
    Stock voltage, fan on 80%
    2100+Mhz for now...

    https://youtu.be/j3dkAyQ6yRs

    Bye bye Inno3D...
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

  9. #9
    Xtreme Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    US, MI
    Posts
    1,678
    That's weird in 2d the fan control would work but not in 3d, but they are diff tables in the bios, it's just weird it's not able to be set.

    But yeah you gotta use msi afterburner.
    Or on linux you have to write a script.
    If you need this code lemme know, I may not respond right away but I will eventually...

    It's really a requirement on my card.
    Mine runs at 0rpm at most loads except for the heaviest.
    My 680's default was 30% rpm, I set to 37 because at 30 the temp goes to high.
    At 0, it's a huge prob as soon as I watch youtube or watch a video of any kind, esp 4k ones, it just doesn't know any better.

    When gaming I set my own profile script up, linux, same for windows.
    Part of my script, this wil give you an idea of how to setup the ramp up in msi afterburner:
    GPU_Fan_Speed_Min="37"
    GPU_Fan_Speed_Max="90"

    I don't really recommend that you max the fans out, it'll burn them out quicker.
    Unless you have them powered up directly to the psu, I'm not sure if these fans are pwm or not (if there were then there's no reason not to use a ramp).
    Anyways you get the idea.

    Set a min of 30-40%, I recommend the latter.
    It's almost silent anyways and you wont end up in trouble later on.

    Good deal you got a new card anyways...

    This so called feature of silent fans is a bad thing for vga cards.

    Eh screw it, I'll give you the code right now incase you do end up using linux or someone else does, it does what it needs to, you need to run it in a terminal and ctrl-c to exit it, then set the fan to a fixed speed after you're done gaming, this isn't important but I have it in .bashrc, and I created a file called bash_api in /bin to call these from menu's and so on, like I said that's just my config.
    There's a few things in here for my specific cpu and mobo, but I use them the same every boot.
    The cpu tdp code does soemthing, but not much lol, it lowers the max mhz by just a few lmao, whatevers.

    The actual statues code doesn't work right anymore I need to redo parts, it's older and before I started doing fan stuff and redid it for the 1080ti.

    Code:
    gpu_status ()
    {
    	#GPU_Temp="$(nvidia-smi -q --display="Temperature" | grep "GPU Current Temp" | cut -c 39- | sed 's/ C//g')"
    	#GPU_Fan_Speed="$(nvidia-smi -q | grep "Fan Speed" | cut -c 39- | sed 's/ %//g')"
    	GPU_Temp="$(nvidia-smi -q --display="Temperature" | grep "GPU Current Temp" | awk '{print $5}')"
    	GPU_Fan_Speed="$(nvidia-smi -q | grep Fan | awk '{printf $4}')"
    
    	printf "\n"
    	printf " ########################################\n"
    	printf " # nVdia GPU Status                     #\n"
    	printf " ########################################\n"
    	printf "\n"
    	printf " GPU Temp:\t\t\t$GPU_Temp ?C\n"
    	printf " Fan Speed:\t\t\t$GPU_Fan_Speed %%\n"
    	printf "\n"
    	printf " ########################################\n"
    	printf "\n"
    }
    
    gpu_fan_ctl ()
    {
    	GPU_Temp="$(nvidia-smi -q --display="Temperature" | grep "GPU Current Temp" | awk '{print $5}')"
    	GPU_Fan_Speed="$(nvidia-smi -q | grep Fan | awk '{printf $4}')"
    
    	if [ "$GPU_Temp" = "$GPU_Fan_Speed" ]
    	then
    #		cls
    #		gpu_status
    echo hi
    	else
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="$GPU_Temp"
    
    #comment this out for actual use for now...
    #		cls
    #		gpu_status
    	fi
    }
    
    gpu_fan_ctl2 ()
    {
    #	GPU_Fan_Speed_Min="30"
    #	GPU_Fan_Speed_Max="100"
    	GPU_Fan_Speed_Min="37"
    	GPU_Fan_Speed_Max="90"
    
    	# test
    #	GPU_Temp="70"
    	GPU_Temp="$(nvidia-smi -q --display="Temperature" | grep "GPU Current Temp" | awk '{print $5}')"
    	GPU_Fan_Speed="$(nvidia-smi -q | grep Fan | awk '{printf $4}')"
    
    	# set this to the min to prevent the main code engaging under the min limit
    	if [ "$GPU_Temp" -le "37" -a "$GPU_Fan_Speed" = "$GPU_Fan_Speed_Min" ]
    	then
    		# do nothing...
    		echo "Hi.. Temp equ or less 37... Gpu fan speed 37"
    	elif [ "$GPU_Temp" -le "37" -a "$GPU_Fan_Speed" -lt "$GPU_Fan_Speed_Min" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="$GPU_Fan_Speed_Min"
    	elif [ "$GPU_Temp" -ge "38" -a "$GPU_Temp" -le "69" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="$GPU_Temp"
    	elif [ "$GPU_Temp" -ge "70" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="$GPU_Fan_Speed_Max"
    	elif [ "$GPU_Temp" = "$GPU_Fan_Speed" ]
    	then
    		# do nothing...
    		echo "Hi.. Temp = Fan"
    	else
    #		echo "Hi.. Last case..."
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="$GPU_Temp"
    	fi
    }
    
    nVidia-Fan_Profile ()
    {
    	if [ "$1" = "" ]
    	then
    		printf "\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf " # nVidia Fan Profile                    #\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf "\n"
    		printf " GPU Temp:\t\t\t$GPU_Temp ?C\n"
    		printf " Fan Speed:\t\t\t$GPU_Fan_Speed %%\n"
    		printf "\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf "\n"
    	elif [ "$1" = "--auto" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [gpu:0]/GPUFanControlState=0
    	elif [ "$1" = "--fix" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [gpu:0]/GPUFanControlState=1
    #		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="30"
    		nvidia-settings -a [fan:0]/GPUTargetFanSpeed="37"
    	elif [ "$1" = "--profile" ]
    	then
    		nvidia-settings -a [gpu:0]/GPUFanControlState=1
    
    		for (( ; ; ))
    		do
    			# msi afterburner uses 1 sec for sensors, and 5 secs for fan updates
    			# hwinfo32 uses 2 sec for sensors
    			# sleep 2
    			# sleep 4
    			sleep 5
    
    #			gpu_fan_ctl
    			gpu_fan_ctl2
    
    		done
    	else
    		# whatever
    		echo hi
    	fi
    }
    
    
    # Just throw in teh intel tdp limit thing in here for now for ease of access, does need testing though, the intel tdp
    nVidia-Power_Profile ()
    {
    	if [ "$1" = "" ]
    	then
    		printf "\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf " # nVidia Power Profile                    #\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf "\n"
    		printf " GPU Temp:\t\t\t$GPU_Temp ?C\n"
    		printf " Fan Speed:\t\t\t$GPU_Fan_Speed %%\n"
    		printf "\n"
    		printf " ########################################\n"
    		printf "\n"
    		nvidia-smi --query --display=POWER
    		cat "/sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_0_power_limit_uw"
    		cat "/sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_1_power_limit_uw"
    	elif [ "$1" = "--Min" ]
    	then
    		# 140W Min Power Limit
    		nvidia-smi --power-limit=140
    
    		# 45w limit
    #		echo 45000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_0_power_limit_uw
    #		echo 45000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_1_power_limit_uw
    
    		# 65w limit, half tdp, like how my vga card is set at it's min
    		echo 65000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_0_power_limit_uw
    		echo 65000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_1_power_limit_uw
    
    	elif [ "$1" = "--Stock" ]
    	then
    		# 280W Stock Power Limit
    		nvidia-smi --power-limit=280
    
    		# Intel CPU
    		# stock, 1000w limit (can't go past the 130w max anyways)
    		echo 1000000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_0_power_limit_uw
    		echo 1000000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_1_power_limit_uw
    
    	elif [ "$1" = "--Max" ]
    	then
    		# 330W Max Power Limit
    		nvidia-smi --power-limit=330
    
    		# Intel CPU
    		# stock, 1000w limit (can't go past the 130w max anyways)
    		echo 1000000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_0_power_limit_uw
    		echo 1000000000 > /sys/class/powercap/intel-rapl:0/constraint_1_power_limit_uw
    
    	else
    		# whatever
    		echo hi
    	fi
    }
    
    
    
    
    
    RIVBE-Fan_Profile ()
    {
    	if [ "$1" = "--default" ]
    	then
    		# Stock
    		echo 153 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    		echo 20000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_temp"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    		echo 70000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_pwm"
    		echo 70000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_temp"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_pwm"
    		echo 70000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_temp"
    		# it's hardset to 255 anyways...
    ##		echo 255 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_pwm"
    		echo 75000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"
    		echo 100 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    		echo 100 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    	elif [ "$1" = "--profile" ]
    	then
    		# Modded
    #		echo 127 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    		echo 20000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_temp"
    #		echo 153 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    		echo 30000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"
    		echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_pwm"
    		echo 40000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_temp"
    		echo 204 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_pwm"
    		echo 50000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_temp"
    		# it's hardset to 255...
    #		echo 229 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_pwm"
    #		echo 60000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"
    		echo 65000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"
    		echo 2000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    		echo 2000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    
    	else
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_temp"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_pwm"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_temp"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_pwm"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_temp"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_pwm"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    		cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    	fi
    }
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    # sensors
    # nct6791
    # https://gist.github.com/kevinlekiller/c567bb070e94369840163d6c8872c651
    
    #this is the nct, hwmon0 is the coretemp sensor
    #/sys/class/hwmon/hwmon1
    
    #echo 255 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    # doesn't work
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm1"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm3"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm4"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm5"
    
    
    #255 x 100% = 255
    #255 x 90% = 229.5
    #255 x 80% = 204
    #255 x 70% = 178.5		1.432	x
    #255 x 60% = 153			1.67		x
    #255 x 50% = 127.5
    
    #it's the value, ie 127.5 / 2.55 = 50%
    #it won't be 100% without the dec point but ohwell
    
    #what I think it should be
    
    #50%	20c		127
    #60%	30c		153
    #70%	40c		178
    #80%	50c		204
    #90%	60c		229
    
    #or if that don't work well...
    
    #50%	20c		127
    #60%	45c		153
    #70%	55c		178
    #80%	65c		204
    #90%	75c		229
    
    #50%	20c		127
    #60%	45c		153
    #70%	55c		178
    #80%	70c		204
    #90%	75c		229
    
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    
    
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    
    #echo 4000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    #echo 4000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    #echo 1000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    #echo 1000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    #echo 2000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    #echo 2000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    #echo 1500 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"
    #echo 1500 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"
    #I like 2000, or 1500
    
    
    # experiment, to aggressive
    #echo 153 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    #echo 20000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_temp"
    #echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    #echo 30000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"
    #echo 204 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_pwm"
    #echo 40000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_temp"
    #echo 229 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_pwm"
    #echo 50000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_temp"
    #echo 229 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_pwm"
    #echo 60000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"
    
    
    
    # mod min and max
    #echo 127 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    #echo 204 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    
    #stock
    #echo 153 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"
    #echo 178 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"									160..., varies a tiny bit to 159 or whatever
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_pwm"		153
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point1_temp"		20000		lower cpu temp limit 20c
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"		178
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"		70000		upper cpu temp limit, 70c
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_pwm"		178
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point3_temp"		70000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_pwm"		178
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point4_temp"		70000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_pwm"		255
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point5_temp"		75000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_crit_temp_tolerance"		2000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_enable"				5
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_floor"					1
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_mode"					1
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_start"					1
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_down_time"		100
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_step_up_time"			100
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_stop_time"				6000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_target_temp"			50000
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_temp_sel"				7
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_temp_tolerance"		0
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_duty_base"		0
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_duty_step"		0
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_temp_sel"		1
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_temp_step"		0
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_temp_step_base"	0
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_weight_temp_step_tol"	0
    
    # ^^ this seems to increase my fan speed of my pwm fans...
    # I thnk it means 25c
    #echo 25000 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_temp"
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    #says 178 now
    
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    #178
    #echo 165 > "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2_auto_point2_pwm"
    #165
    #cat "/sys/class/hwmon/hwmon1/pwm2"
    #165 ...
    
    #ok now I'm getting it
    # 255 must be max


    CPU: Intel Core i7-4930k [3332B054]
    CPU Heatsink: NZXT Kraken X60
    Mobo: ASUS Rampage IV Black Edition (0507 BIOS)
    MEM: 4x 4gig G.Skill [F3-2400C9Q-16GTXD] (Dual Sidded Samsung of Some Sorts)
    PSU: Antec HCP-850 Platinum
    VGA: nVidia Grid VGX K2 (WIP with 2x 680 lightnings)
    Monitor: ASUS VG278HE & 3DVision2 Kit
    Drives: 2x WD Red 2TB Drives [WDBMMA0020HNC-NRSN] (RAID 0), Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 60GB SATA3 SSD, Pioneer BDR-2208 Blue Ray Burner
    Case: Rosewill Blackhawk Ultra
    OS's: Windows 2003 Enterprise x86 SP2-R2 VLM, Windows 7 Standard Embedded x86 SP1 EVL (128GB Patched), Windows 7 Standard Embedded x64 SP1 EVL
    Mouse: Using generic mouse for now...
    Arm:Samsung Galaxy S IV i9500 Octo-Core Quad Band 16gb Unlocked and 2x 64gig sd cards
    777

    Sig is slightly out of date, I'll update it later ^^


  10. #10
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    213
    Thanks for trying to help, but I've already returned the card and now i'm running Strix 1080.
    -Intel 3770K,
    -Gigabyte Z77 UD5H,
    -Gigabyte GTX 680 SLI,
    -16gb Corsair Vengeance,
    -SSD 128gb Kingston, 2×1TB Samsung F3,
    -Corsair 1000W
    -Z-5500@XONAR HDAV 1.3 DELUXE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •