Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 54

Thread: In need a little assistance

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    166

    In need a little assistance

    Not sure if this is the appropriate place to post this...

    I am having trouble viewing profiles/sending PMs... I am met with the standard message of:

    "eKirts, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    "


    I'm assuming it's because I have been inactive for so long? If any of the admins could help me out it would be much appreciated

    Thanks in advance
    i7 920 D0 @ 4.01ghz 1.25v
    Rampage III Extreme
    24gb Corsair Vengeance @ 1600mhz 8-8-8-24-1T
    eVGA GTX 1070 Founders Edition
    Silverstone 1000w
    Corsair 800D
    Liquid Cooled - CPU/MB - EKWB Supreme HF/Full Cover MBWB, Iandh 225 res, D5 w/XTOP rev. 2, Feser x-changer 360, Bitspower fittings



  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    3,538
    Asking FUGGER about this.

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    166
    Thank you
    i7 920 D0 @ 4.01ghz 1.25v
    Rampage III Extreme
    24gb Corsair Vengeance @ 1600mhz 8-8-8-24-1T
    eVGA GTX 1070 Founders Edition
    Silverstone 1000w
    Corsair 800D
    Liquid Cooled - CPU/MB - EKWB Supreme HF/Full Cover MBWB, Iandh 225 res, D5 w/XTOP rev. 2, Feser x-changer 360, Bitspower fittings



  4. #4
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,306
    Working now?
    Intel 9990XE @ 5.1Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme Omega
    GTX 2080 ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1245W

    Intel 7960X @ 4.7Ghz
    Asus Rampage XI Apex
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane 900P RAID

  5. #5
    I am Xtreme zanzabar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SF bay area, CA
    Posts
    15,767
    i also have this problem, even with my own profile.
    5930k, R5E, samsung 8GBx4 d-die, vega 56, wd gold 8TB, wd 4TB red, 2TB raid1 wd blue 5400
    samsung 840 evo 500GB, HP EX 1TB NVME , CM690II, swiftech h220, corsair 750hxi

  6. #6
    Xtreme Owner Charles Wirth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,306
    I also reset permissions on Zanzabar
    Intel 9990XE @ 5.1Ghz
    ASUS Rampage VI Extreme Omega
    GTX 2080 ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane
    Platimax 1245W

    Intel 7960X @ 4.7Ghz
    Asus Rampage XI Apex
    GRX 1080ti Galax Hall of Fame
    32GB Galax Hall of Fame
    Intel Optane 900P RAID

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    3,538
    Quote Originally Posted by FUGGER View Post
    I also reset permissions on Zanzabar
    And me also ??

  8. #8
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by zanzabar View Post
    i also have this problem, even with my own profile.
    Same-same
    Heat
    Gimme back my bullets.

  9. #9
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    xytrius too...

  10. #10
    I am Xtreme zanzabar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SF bay area, CA
    Posts
    15,767
    Quote Originally Posted by FUGGER View Post
    I also reset permissions on Zanzabar
    it did not work still, so i logged out and in and it still does not work.
    5930k, R5E, samsung 8GBx4 d-die, vega 56, wd gold 8TB, wd 4TB red, 2TB raid1 wd blue 5400
    samsung 840 evo 500GB, HP EX 1TB NVME , CM690II, swiftech h220, corsair 750hxi

  11. #11
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    166
    negative, still not working

    as others have mentioned, I also have issues with receiving the same msg viewing my own profile
    i7 920 D0 @ 4.01ghz 1.25v
    Rampage III Extreme
    24gb Corsair Vengeance @ 1600mhz 8-8-8-24-1T
    eVGA GTX 1070 Founders Edition
    Silverstone 1000w
    Corsair 800D
    Liquid Cooled - CPU/MB - EKWB Supreme HF/Full Cover MBWB, Iandh 225 res, D5 w/XTOP rev. 2, Feser x-changer 360, Bitspower fittings



  12. #12
    Xtremely High Voltage Sparky's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    16,048
    Looks like profiles can't be viewed, in general.

    Buahahaha you can't look at me!!!
    The Cardboard Master
    Crunch with us, the XS WCG team
    Intel Core i7 2600k @ 4.5GHz, 16GB DDR3-1600, Radeon 7950 @ 1000/1250, Win 10 Pro x64

  13. #13
    Administrator
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    3,538
    I can see your profiles, even mine.
    FUGGER knows and is looking into it.

  14. #14
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Meh....so long as it's not indicative of any larger probs, I'm sure FUGGER's got bigger fish to fry.
    Heat
    Gimme back my bullets.

  15. #15
    Royal Administrator
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    New York City
    Posts
    3,435
    Not sure what caused this issue. LutaWicasa, I made some change to your account. Can you check?

  16. #16
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Same-same
    Haven't run across any other anomalies as yet though....If'n I do, I'll post it up
    Heat
    Gimme back my bullets.

  17. #17
    I am Xtreme zanzabar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SF bay area, CA
    Posts
    15,767
    Quote Originally Posted by Buckeye View Post
    I can see your profiles, even mine.
    FUGGER knows and is looking into it.
    so every one is going to get admin
    5930k, R5E, samsung 8GBx4 d-die, vega 56, wd gold 8TB, wd 4TB red, 2TB raid1 wd blue 5400
    samsung 840 evo 500GB, HP EX 1TB NVME , CM690II, swiftech h220, corsair 750hxi

  18. #18
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Just noticed one other oddity....I was subscribed to the Classies section but have had no notifications since I can't even remember when. Only even noticed due to the subscribed icon
    This setting was most likely a leftover from my old TrollHunter days.
    Heat
    Gimme back my bullets.

  19. #19
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    checked group permissions, nothing seems to be wrong....

  20. #20
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    As convoluted as the inheritance system is in VB ('specially with a highly modified groups hierarchy) things can ,and do, get confusing in a short-short
    When you add in a breach/theft....who knows where/what could be skewed/screwed.
    I'm just glad we're still here and operating
    Heat
    Gimme back my bullets.

  21. #21
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    266
    same here... no permission to own profile
    [FSB<>BCLK]
    3930k@4.3Ghz 1.3v/4.5Ghz 1.35v full load 24/7 Lapped
    Rampage IV Gene Modded Bios~970evo 500gb
    Corsair AIO GT~Corsair Ven-Pro 2x8Gb@2.4Ghz 1.65v CL11
    850Evo 500gb~GTX 1060 6gb strix
    Win8.1X64~AX1200i

    SORRY FOR MY BAD ENGLISH

  22. #22
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Well...a lil' good news.
    I subscribed to this and another thread and have been receiving mail notices.
    So, it's back to just the inability to view any profile.
    Heat
    Gimme back my bullets.

  23. #23
    Xtreme Enthusiast Kai Robinson's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    East Sussex
    Posts
    831
    I too am unable to view my own profile - no permissions :/

    Main Rig

    Intel Core i7-2600K (SLB8W, E0 Stepping) @ 4.6Ghz (4.6x100), Corsair H80i AIO Cooler
    MSI Z77A GD-65 Gaming (MS-7551), v25 BIOS
    Kingston HyperX 16GB (2x8GB) PC3-19200 Kit (HX24C11BRK2/16-OC) @ 1.5v, 11-13-13-30 Timings (1:8 Ratio)
    8GB MSI Radeon R9 390X (1080 Mhz Core, 6000 Mhz Memory)
    NZXT H440 Case with NZXT Hue+ Installed
    24" Dell U2412HM (1920x1200, e-IPS panel)
    1 x 500GB Samsung 850 EVO (Boot & Install)
    1 x 2Tb Hitachi 7K2000 in External Enclosure (Scratch Disk)


    Entertainment Setup

    Samsung Series 6 37" 1080p TV
    Gigabyte GA-J1800N-D2H based media PC, Mini ITX Case, Blu-Ray Drive
    Netgear ReadyNAS104 w/4x2TB Toshiba DTACA200's for 5.8TB Volume size

    I refuse to participate in any debate with creationists because doing so would give them the "oxygen of respectability" that they want.
    Creationists don't mind being beaten in an argument. What matters to them is that I give them recognition by bothering to argue with them in public.

  24. #24
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    16,513
    can you try again ?

  25. #25
    Xtreme Enthusiast LutaWicasa's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Chicago
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by StyM View Post
    can you try again ?
    No sir......ummmm.
    Not what I meant. Yes, I can and did try and no, it's not working.
    Heat
    Gimme back my bullets.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •