Results 1 to 12 of 12

Thread: Updates 8/19/2016

  1. #1
    Xtreme Owner FUGGER's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    12,088

    Updates 8/19/2016

    Moved a few hundred more members (with posts) into this database
    Fixed emailing issues
    Making changes to restore original method to registration
    Intel 7700K @ 5.1Ghz
    ASUS Maximus IX Formula
    ASUS GTX Titan X
    32GB Galax HOF
    Intel 750 SSD 1.2TB
    Platimax 1350W
    Enermax 240 Liqtech AOI

    Intel 6950X ES
    Asus Rampage E10
    Asus GTX 980
    32GB HyperX AFR
    Intel 750 SSD 1.2TB
    MaxREVO 1500W
    Dimas Benchtable

  2. #2
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    400
    That's super, sorry you have to go through all this and Thanks for your Efforts!
    say it ain't so Joe?............SEO Services SEO Toronto

  3. #3
    Xtreme Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    US, MI
    Posts
    1,614
    I'll be darned I can post again...
    I was expecting not to beable to post and have to try changing my pass again or email again, and hoping it would send it to the main email acct...
    I changed my pass, decided to change my email too since that was out of date, that old email lost my acct probably ages ago from not using it.
    And from then on I was stuck in limbo.
    Couldn't send pm's, the only thing I could do is report my own posts to the admin and type a msg there, have no clue if any of them reached were they were going :\.

    Oh and if you noticed, not sure if anyone did lmao, I could change my location too, but that was about it, I don't think I tried changing my sig at that time.

    Anyways cool .
    Thanks for the forums fugger .
    For all the hard work and all that .

    Edit:
    I do have 1 req..
    Or at least I wanna ask, have you thought of upgrading the theme?
    Just saying it doesn't really match up like it used to on old code years ago, compared to these last few years.
    It doesn't look as good as it used to, alot of the new elements just don't really match, to bubbly, or bright, etc.
    Last edited by NEOAethyr; 08-24-2016 at 12:11 AM.


    CPU: Intel Core i7-4930k [3332B054]
    CPU Heatsink: NZXT Kraken X60
    Mobo: ASUS Rampage IV Black Edition (0507 BIOS)
    MEM: 4x 4gig G.Skill [F3-2400C9Q-16GTXD] (Dual Sidded Samsung of Some Sorts)
    PSU: Antec HCP-850 Platinum
    VGA: nVidia Grid VGX K2 (WIP with 2x 680 lightnings)
    Monitor: ASUS VG278HE & 3DVision2 Kit
    Drives: 2x WD Red 2TB Drives [WDBMMA0020HNC-NRSN] (RAID 0), Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 60GB SATA3 SSD, Pioneer BDR-2208 Blue Ray Burner
    Case: Rosewill Blackhawk Ultra
    OS's: Windows 2003 Enterprise x86 SP2-R2 VLM, Windows 7 Standard Embedded x86 SP1 EVL (128GB Patched), Windows 7 Standard Embedded x64 SP1 EVL
    Mouse: Using generic mouse for now...
    Arm:Samsung Galaxy S IV i9500 Octo-Core Quad Band 16gb Unlocked and 2x 64gig sd cards
    777

    Sig is slightly out of date, I'll update it later ^^


  4. #4
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    400
    I'm rather fond of this theme and find it functional
    say it ain't so Joe?............SEO Services SEO Toronto

  5. #5
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Maine
    Posts
    317
    Ty for the fix Fugger ^5
    Case: Cooler Master 1000
    MB: Gigabytes GA-990FXA-UD3
    CPU: AMD FX-6300 3.5Ghz Stock
    RAM: Ocz 4GB(2x2GB) DDR3
    GPU: Nvidia EVGA GeForce GTX 560 Ti FPB
    PSU: Corsair RM1000
    CPU: Stock for now

    My Heat


  6. #6
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    West hartford, CT
    Posts
    2,792
    what happened?
    FX-8350(1249PGT) @ 4.7ghz 1.452v, Swiftech H220x
    Asus Crosshair Formula 5 Am3+ bios v1703
    G.skill Trident X (2x4gb) ~1200mhz @ 10-12-12-31-46-2T @ 1.66v
    MSI 7950 TwinFrozr *1100/1500* Cat.14.9
    OCZ ZX 850w psu
    Lian-Li Lancool K62
    Samsung 830 128g
    2 x 1TB Samsung SpinpointF3, 2T Samsung
    Win7 Home 64bit
    My Rig

  7. #7
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    13,253
    this site was one of many that was hacked...
    as a precaution it's best to change your password, just in case you're using it in multiple accounts.

  8. #8
    Nerdy Powerlifter
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Down in the Bayou
    Posts
    4,539
    So is it an issue to post threads at this point?
    I've been dying to ask some GPU questions.
    BP ruined my dinner and my region. (yep, I'm still pissed!)


    Current Rig: i7 2600K @ 5ghz, GTX 690 WC'd , MIVE, 840 pro 256gb / Corsair Force 3 GT 240gb SSD
    Interested in doing stuff offline?! Care to get strong? PM me about powerlifting if you want to try a fun sport.
    Heatware

  9. #9
    Join XS BOINC Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    13,253
    why not ? fire away...

  10. #10
    Xtreme X.I.P. MaxxxRacer's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Los Angeles, Ca USA
    Posts
    13,738
    When i kept hearing that vbforums got hacked I wonder if this was one of them. Glad I stopped in to take a look.

    Fugger, how where the hashed passwords stored? MD5, SHA1, SHA256, PBDFK, PBDFK2, etc?

  11. #11
    Xtreme Member Fritz_the_germ's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    342
    Quote Originally Posted by FUGGER View Post
    Moved a few hundred more members (with posts) into this database
    Fixed emailing issues
    Making changes to restore original method to registration
    Are you making any progress to fix the damage?
    If not, just delete the whole site. I don't feel like waiting anymore.
    Intel 5930K@4.500 MHz@H20_cuplex cyros HF |ASUSX99 Deluxe|NVidia Titan-X Pascal@H2O_kryographics|SOUND Nubert_NuBoxes@ AVR Pioneer VSX-527-K@ SVS PB-1000, 300 W Sub|Corsair AX 860 W|4*4 GB G.Skill@3200 MHz CL15| LG BH10LS38 Black|LG GH20NS10|Samsung 850 Pro 1 TB@Seagate Barracuda 7200 1 TB|Corsair Obsidoan 800D|ASUS Swift PG279Q |Windows 10 64 bit |H2O@MoRa-3@4*180 mm Silverstone AIR Penetrator@neighbour room

  12. #12
    Xtreme Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    US, MI
    Posts
    1,614
    What's up with the non-secure login these days?
    Broken ssl..., it's using http...


    CPU: Intel Core i7-4930k [3332B054]
    CPU Heatsink: NZXT Kraken X60
    Mobo: ASUS Rampage IV Black Edition (0507 BIOS)
    MEM: 4x 4gig G.Skill [F3-2400C9Q-16GTXD] (Dual Sidded Samsung of Some Sorts)
    PSU: Antec HCP-850 Platinum
    VGA: nVidia Grid VGX K2 (WIP with 2x 680 lightnings)
    Monitor: ASUS VG278HE & 3DVision2 Kit
    Drives: 2x WD Red 2TB Drives [WDBMMA0020HNC-NRSN] (RAID 0), Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 60GB SATA3 SSD, Pioneer BDR-2208 Blue Ray Burner
    Case: Rosewill Blackhawk Ultra
    OS's: Windows 2003 Enterprise x86 SP2-R2 VLM, Windows 7 Standard Embedded x86 SP1 EVL (128GB Patched), Windows 7 Standard Embedded x64 SP1 EVL
    Mouse: Using generic mouse for now...
    Arm:Samsung Galaxy S IV i9500 Octo-Core Quad Band 16gb Unlocked and 2x 64gig sd cards
    777

    Sig is slightly out of date, I'll update it later ^^


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •