X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Results 1 to 2 of 2

Thread: Kepler Boost Clock not working

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    130

    Question Kepler Boost Clock not working

    Hi,

    I got some gtx 670, which uses the 680 reference pcb (Zotac).

    Software oc seems to work fine, so i went ahead to modify the vga bios, but the damn thing wont boost correctly.
    Can anyone help me how this boost crap really works?

    I set the base clock to 1006 Mhz, and put Boost and Boost Limit to 1202, yet it will only boost to 1054.
    If it reaches 80 ? C it will go down one step to 1044 or sth. like that.

    Power Targets have plenty of headroom (originally using 85 %, modded using 75 '% now und the testscenario as max used PT).

    Below is a screenshot of KBTs settings ... why does this not Boost higher?

    PT, seems not to be the reason, temp is not excellent, but it does not even jump higher as 1054 when the card is cold.

    Thanks in advance



    Ryzen 2700X
    MSI B450-A PRO MAX

  2. #2
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    130
    Ok i think i solved it - The card will only boost until position 33 in the table (which is between the 2 green ones, might be a coincidence)

    So by using the slider for "Max Table Clock" to increate it, it will boost to whatever frequency is after that in position 33.
    Ryzen 2700X
    MSI B450-A PRO MAX

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •