X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Page 7 of 12 FirstFirst ... 45678910 ... LastLast
Results 151 to 175 of 282

Thread: [XS] GTX TITAN Owners Club

  1. #151
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    I think so far from my results dan its best to just try this guy maarten12100 bios at ocn's titan thread\
    http://www.overclock.net/t/1363440/n...ners-club/3310
    he has a couple bios in the thread one even has 1.24v full time(without added .37 in ab)so really start there.

    If you want to go and do mod just to have fun with mod after that i tell you as best i can in more detail its easy
    I just get kick out of doing the mods i need to to them for my fix,results normally come hand in hand with them but this time not so much
    Just like picture shows
    50K vr to the point marked in the pic it also shows him using one of the legs off power plug for ground.
    He shorted two of the 5m0 power sence resisters also
    You need vread also, that i went to inductors to get.(in pic i put up a few pages back)It all happens on front of card so stock cooler no go

    So just try bios first then post up results of them
    Last edited by cowie; 03-10-2013 at 05:49 AM.
    _________________

  2. #152
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    Which bios is the 1,24?
    He posted a lot!


  3. #153
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    hold on i look now i renamed it

    Think it was this one
    in post 3286
    but i think maybe clock issues hmmm or was it this post 3312 one that was more better?

    Try to see i went thruogh a few.
    Last edited by cowie; 03-10-2013 at 01:14 AM.
    _________________

  4. #154
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    and this will give me 1,24V without mod??


  5. #155
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    1.22 then add 37 mv with ab up to 1.249 read live with dmm
    _________________

  6. #156
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    And which one is it?
    #1, #2 #3?


  7. #157
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    stay away from 3(since 1 guy bluescreens with it) use the ones in the other #posts as i said they all behave same way in 3d

    Please dan go right to him with any input on bios would help all that way.
    _________________

  8. #158
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    I tried 1 and 2...but voltage change through ab wouldn't help...It doesn't work...it goes all the way back to +0!


  9. #159
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Give me a minute i will read voltage on them i think its no matter you still get 1.24
    hold on
    _________________

  10. #160
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Tested #2

    Its ok dan you dont need to move slider
    idle 2d lp3d 1.223v in 3d 1.249v without slider so your go to go
    _________________

  11. #161
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    So you mean, not shown in AB, but v?a dmm?


  12. #162
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546


    works!


  13. #163
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by emertX View Post
    So you mean, not shown in AB, but v?a dmm?

    Works!
    Yes read with a digital voltage meter,ab(alex got too pissed with noobs asking why volts go up and down lol) and all software is just in ballpark.
    Not to get too complcated,it does matter some on where your gpu read and ground is with your dmm but i went with the logical spot.

    See that was easier then hardmod right.
    Now try vantage at 1300
    Last edited by cowie; 03-10-2013 at 04:28 AM.
    _________________

  14. #164
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Quote Originally Posted by cowie View Post
    Tested #2

    Its ok dan you dont need to move slider
    idle 2d lp3d 1.223v in 3d 1.249v without slider so your go to go
    So that No2 bios will give me 150% power and 1.249v ?? woohoo I will try it after I put my water block on.



    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    He posted a pic guys of the vgpu mod a few posts back. Post 138.

    Nice score there aussie Sure you don't want to try SLI, I know where there's a card, your wife won't even notice
    Thanks mate, I did a little better too, still with 24/7 and gaming clock on cpu:

    P15436 http://www.3dmark.com/3dm11/6152854

    Last edited by aussie-revhead; 03-10-2013 at 05:46 AM.
    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  15. #165
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    yEs it has that voltage but pl is read upwards of only 108ish%
    _________________

  16. #166
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546

    looks promising...doesn't it?


  17. #167
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by emertX View Post

    looks promising...doesn't it?
    looks good, but whats about throttling? My Titan hates higher volrtage = throttling/bad performance

  18. #168
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,967
    Quote Originally Posted by cowie View Post
    Tested #2

    Its ok dan you dont need to move slider
    idle 2d lp3d 1.223v in 3d 1.249v without slider so your go to go
    Can you confirm what post # that's from?

  19. #169
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Is that right? 1.2v 2D also? Does it still down clock in 2D or is that why the voltage stays up?

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  20. #170
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by aussie-revhead View Post
    Is that right? 1.2v 2D also? Does it still down clock in 2D or is that why the voltage stays up?

    No down clock on some i tried see post below


    Quote Originally Posted by GoldenTiger View Post
    Can you confirm what post # that's from?
    i will take a look becuase i went thruogh a few this morning he was poping them out fast .
    Some have too high of a clock for mere motals
    I will get back to you if dan does not answer first.


    Some bf3 action at 1250 have some vids at 1280 too will post later
    http://www.youtube.com/watch?v=Gdgi4FcUBcE
    _________________

  21. #171
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    France
    Posts
    298
    Tri Titan





    I get my best results with stock bios, one of my cards hate voltage and throttle a lot with 1.2+
    Best result in sli:



    Last edited by pinto; 03-11-2013 at 04:18 AM.
    i7 3960X@5ghz, Asus Rampage IV Extreme, 8gb Gskill RipjawsZ PC19200C8, Corsair force GT 240go, 2XGTX Titan, MM Ascension, Seasonic X-serie Gold 1250W, Watercooling

    i7 3930K@5ghz, Asus Rampage IV Extreme, 8gb Gskill RipjawsZ PC17000C9, OCZ Vertex 3 120go, GTX670 DCU2 Top, MM Pinnacle, Corsair AX850, Watercooling

  22. #172
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Cowie - are you on stock cooler or water? If you find a bios that gives a voltage bump and still downclocks 2D I will try it, I have an EK VGA supreme in my loop waiting to go on. Two nights ago I benched easily at +200 but last night it would lock up or bsod at +180 so maybe lower temps will make it more consistant.

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  23. #173
    Xtreme Mentor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,550
    I can now say for sure that these cards aren't hardware capped. I just hit a 125% power limit, my ups seems to back up those claims.

  24. #174
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    163
    Anyone else getting the "DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands.. GPU: "NVIDIA GeForce GTX Titan", Driver: 314.90" message when playing? I also tried the lasted beta drivers, same thing happens.

    I first had a GTX 580 and had no problems. I upgraded to Geforce Titan, even used drive sweeper, and only installed the newer drivers. I can't get rid of this problem. On average it happens every 5 hours or so.

    I monitored my videocard and it's not getting too hot or anything. It's also not overclocked. Is this a HW problem or SW?
    Asus Z87 Deluxe, 4770K,Noctua NH-D14, Crucial 16 GB DDR3-1600, Geforce Titan, ASUS DRW-24B3ST, Crucial M500 960GB, Crucial M4 256GB, 3 X Seagate 4TB, Lamptron FC5 V2 Fancontroller, Noctua Casefans, Antec P183 Black, Asus Essence STX, Corsair AX860i, Corsair SP2500 speakers, Logitech Illuminated Keyboard, Win7 Home Pro 64 bit + Win 8.1 Home 64 bit Dual boot, ASUS VG278H

  25. #175
    Xtreme Guru
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,068
    KEPLER BIOS TWEAKER V1.25 download

    http://www.technic3d.com/download/ov...aker-v1.25.htm


    Naennons bios that works great for some at ocn

    http://www.overclock.net/t/1363440/n...#post_19490729

Page 7 of 12 FirstFirst ... 45678910 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •