MMM
    X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Page 5 of 12 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast
Results 101 to 125 of 282

Thread: [XS] GTX TITAN Owners Club

  1. #101
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546


  2. #102
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Oregon - USA
    Posts
    833
    Someone trade my 4 480s for one of these lol
    Asus Rampage IV Extreme
    4930k @4.875
    G.Skill Trident X 2666 Cl10
    Gtx 780 SC
    1600w Lepa Gold
    Samsung 840 Pro 256GB


  3. #103
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by nacho_arroyo View Post
    Nop, that was out of box, stock cooling, just move to max V and Power and done.
    You have one great card to start with good luck
    i really want to see where it will go to in the next few weeks

    Quote Originally Posted by emertX View Post
    Nice run!
    Get that gpu score up bro
    _________________

  4. #104
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    300w should be fine man the VRM's appear good for 350-400w



    Weird? I did it manually as well as with KGB and compared both files which were the same. Power slider should be slidable to 120% power (300w)
    Yes everything is set to 120 but it never gets there 108 max then it clocks down then up then down.

    In the areas of 3d11(first two tests) i notice the throttling most, i read live voltage during those two tests and when it down clocks voltage goes to 1.02 then back up to 1.22v if i have the added .37mv thats when it down clocks??
    It also down clocks/volts even if i dont have the added .37mv in those areas.
    I wonder if there is someplace else in the voltage table that needs to get adjusted for full 1.22+v all the time.

    I really need a spot or two to mod so the dang card dont even see the power limit no more and just be done with it,then we can move on to other mods...right?
    Last edited by cowie; 03-04-2013 at 05:02 AM.
    _________________

  5. #105
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,789
    May be total board power limit of 108. I look in the bios to see if i can fix it.
    Sandy Bridge 2500k @ 4.5ghz 1.28v | MSI p67a-gd65 B3 Mobo | Samsung ddr3 8gb |
    Swiftech apogee drive II | Coolgate 120| GTX660ti w/heat killer gpu x| Seasonic x650 PSU

    QX9650 @ 4ghz | P5K-E/WIFI-AP Mobo | Hyperx ddr2 1066 4gb | EVGA GTX560ti 448 core FTW @ 900mhz | OCZ 700w Modular PSU |
    DD MC-TDX CPU block | DD Maze5 GPU block | Black Ice Xtreme II 240 Rad | Laing D5 Pump

  6. #106
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Hmmm that sucks. Maybe it's more complicated. Will have to have another look through the bios.
    Last edited by CryptiK; 03-04-2013 at 05:36 AM.
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  7. #107
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,967
    New drivers out... 314.14... http://www.geforce.com/drivers/results/58183 beta

  8. #108
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    107
    Quote Originally Posted by GoldenTiger View Post
    New drivers out... 314.14... http://www.geforce.com/drivers/results/58183 beta
    Good ! They fixed a multi-screens resolution bug that was quite annoying for me.
    Asus P8Z77-V Deluxe / i7 3770k @4.5GHz / 8GB Samsung Green Series 30nm @2133MHz / Phanteks PH-TC14PE / Asus GTX Titan @1.1GHz / Corsair AX1200 / Audio-gd 11.32 Dac-Amp & Audeze LCD-2

  9. #109
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by CrazyNutz View Post
    May be total board power limit of 108. I look in the bios to see if i can fix it.
    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    Hmmm that sucks. Maybe it's more complicated. Will have to have another look through the bios.
    Thanks you guys we all appreciate the work you do for the community

    Tested card two today
    i knew that it was a better clocker during some easy testing while i modded the cooling on the other one.
    Al least this one runs 1200... ok it goes down to 1160 sometimes but its better then the other one is at stock before cooling 1150 was shakey 1160 hard lock.


    Great titan vantage scores i'v been seeing at hwbot the last few days ..keep it up


    _________________

  10. #110
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by cowie View Post
    Thanks you guys we all appreciate the work you do for the community
    Thanks.

    I need your bios, the one that throttles @ 108% power.
    Sandy Bridge 2500k @ 4.5ghz 1.28v | MSI p67a-gd65 B3 Mobo | Samsung ddr3 8gb |
    Swiftech apogee drive II | Coolgate 120| GTX660ti w/heat killer gpu x| Seasonic x650 PSU

    QX9650 @ 4ghz | P5K-E/WIFI-AP Mobo | Hyperx ddr2 1066 4gb | EVGA GTX560ti 448 core FTW @ 900mhz | OCZ 700w Modular PSU |
    DD MC-TDX CPU block | DD Maze5 GPU block | Black Ice Xtreme II 240 Rad | Laing D5 Pump

  11. #111
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    163
    Hmm, I was playing BF3 with my new Geforce Titan card (non overclocked), and after a while I got the following error: DirectXFunction "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_Device_Hung: Device hung due to badly formed commands. GPU Nvidia Geforce Titan Driver: 314.09

    I'm hoping this is due to some early drivers that are not yet 100%?
    Asus Z87 Deluxe, 4770K,Noctua NH-D14, Crucial 16 GB DDR3-1600, Geforce Titan, ASUS DRW-24B3ST, Crucial M500 960GB, Crucial M4 256GB, 3 X Seagate 4TB, Lamptron FC5 V2 Fancontroller, Noctua Casefans, Antec P183 Black, Asus Essence STX, Corsair AX860i, Corsair SP2500 speakers, Logitech Illuminated Keyboard, Win7 Home Pro 64 bit + Win 8.1 Home 64 bit Dual boot, ASUS VG278H

  12. #112
    Visitor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    676
    I get this....my first ever DOA.


  13. #113
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Ankara Turkey
    Posts
    2,659
    maybe drivers, maybe bios, maybe faulty hardware. let's hope it is because of drivers or bios.


    When i'm being paid i always do my job through.

  14. #114
    Visitor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    676
    I already tested with two other Titans. They're working fine on the same test bench. Funny that the defective one has the newest serial number and little Torx T6 screws instead of Phillips heads.

  15. #115
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Quote Originally Posted by CrazyNutz View Post
    Thanks.

    I need your bios, the one that throttles @ 108% power.
    Here you go
    http://www.filedropper.com/xsbiom
    _________________

  16. #116
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Australia
    Posts
    3,000
    Holy , at 2560x1600 everything maxed I was getting dips into the 30's FPS with SLI Titans. Crysis 3 is BRUTAL. Good luck playing that with 680's lol
    Ci7 990X::Rampage III Extreme::12GB Corsair Dominator 1866C7GT::2 x EVGA SC Titans in SLI::Corsair AX1200::TJ07::Watercooled
    Ci7 920 3849B018::Rampage II Extreme::6GB GSKILL Trident 2000C9 BBSE::EVGA GTX580::Antec Signature SG850::TJ09::Aircooled w/TRUE 120X

  17. #117
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by cx-ray View Post
    I get this....my first ever DOA.

    That looks like a bad mem chip on the card. Does it happen at the bios, or only in windows ?


    Quote Originally Posted by cowie View Post
    Thanks
    Last edited by CrazyNutz; 03-05-2013 at 05:29 AM.
    Sandy Bridge 2500k @ 4.5ghz 1.28v | MSI p67a-gd65 B3 Mobo | Samsung ddr3 8gb |
    Swiftech apogee drive II | Coolgate 120| GTX660ti w/heat killer gpu x| Seasonic x650 PSU

    QX9650 @ 4ghz | P5K-E/WIFI-AP Mobo | Hyperx ddr2 1066 4gb | EVGA GTX560ti 448 core FTW @ 900mhz | OCZ 700w Modular PSU |
    DD MC-TDX CPU block | DD Maze5 GPU block | Black Ice Xtreme II 240 Rad | Laing D5 Pump

  18. #118
    Visitor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    676
    Quote Originally Posted by CrazyNutz View Post
    That looks like a bad mem chip on the card. Does it happen at the bios, or only in windows ?
    It happens immediately at post. RMA already approved

  19. #119

  20. #120
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Hello,I just joined to xtremsystems. I follow this forum but was not registered. You are doing good work for people aqui. I see several people of other sites. I am with the same nickname "zupernico" in hwbot.
    I have two titan. I'm thinking flash the bios, but I've never done this in nvidia, Ati is very easy. I do not know if I will dare, I will try to learn here. There are many people who know much here, but my English is very bad and I am a bit clumsy for this. thanks for the help you have given me unknowingly and for the help I will receive in the future.
    Regards

  21. #121
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    Just make your usb stick dos bootable.
    Put NVFLASH on it and flash with nvflash -5 -6 xxx.rom
    That's all...if you're searching for the bios and nvflash, send me your email!


  22. #122
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Barcelona(Espa?a)
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by emertX View Post
    Just make your usb stick dos bootable.
    Put NVFLASH on it and flash with nvflash -5 -6 xxx.rom
    That's all...if you're searching for the bios and nvflash, send me your email!
    Hi Dancop,thanks

    Nacho Arroyo put this nvflash: http://www.techpowerup.com/downloads...ash_5.127.html

    And

    CrazyNutz put this kgb https://www.dropbox.com/s/dk54rmgce0...gb_titan.zip?m

    it?s ok??

    my problem is make usb stick dos bootable in this moment and flash the bios $(

  23. #123
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546


  24. #124
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Guys, what does KGB do for Titan?

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  25. #125
    Xtreme Addict
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    new jersey
    Posts
    1,101
    Dancop very nice vantage(and the rest too)runs man!

    that guy AngelNa had some great runs yesterday too.

    BUT since no public vmods its all cpu right now,hopefully we can get some guidance in the next few weeks from the pros.
    _________________

Page 5 of 12 FirstFirst ... 2345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •