Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 58 of 58

Thread: MSI 7970 Lightning

  1. #51
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    btw...
    3d11:
    1.2VGPU/1.7VMEM

    The mem is the best I've ever had on my 8 7970's!
    ASIC: 70,8
    VID: 1.171


  2. #52
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    OZtralia
    Posts
    2,052
    Thanks OC for the pics, I didn't know you could post pr0n @ XS
    lots and lots of cores and lots and lots of tuners,HTPC's boards,cases,HDD's,vga's,DDR1&2&3 etc etc all powered by Corsair PSU's

  3. #53
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ohio State
    Posts
    139
    Just bought one, coming from newegg. Here's hoping it is a good clocker

  4. #54
    I am Xtreme
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    22
    i know this is an old thread, but....
    does anyone get gray/black+white stripe screen with greater than 1.6 ~ 1.65v ??
    also, colder than -70c and it starts to flicker black screen every 1 or 2 seconds..
    using no-ocp ln2 bios from msi

  5. #55
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Melb, AU
    Posts
    236
    i get red artifacts on the stock cooler when im pushing it.

    boost edition user here.

    i7 4770K [L315B347]
    Gigabyte Z97 SOC Force
    F3-2600C10D-8GTXD | F3-2666C11Q-16GTXD
    GTX780 Epower2
    Corsair AX1200i
    TRUE Copper| Custom Water | Kingpin Venom 6.66 | Kingpin Tek-9 Fat


    i7 4770K [L312B515] | Asus Max VI Impact | 2x8GB Kingston 1600c10
    600GB WD Velociraptor
    GTX580 Classified
    Silverstone M600W Strider
    Coolermaster Elite 130


    i3 3225 | Asrock B75M Pro3 | 2x4gb Kingston 1333c9
    Intel 520 60GB | LSI 9211-8i | 6x Seagate 4TB
    Silverstone M600W Strider
    Silverstone GD08

  6. #56
    PI in the face
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3,084
    Quote Originally Posted by michaelrw View Post
    i know this is an old thread, but....
    does anyone get gray/black+white stripe screen with greater than 1.6 ~ 1.65v ??
    also, colder than -70c and it starts to flicker black screen every 1 or 2 seconds..
    using no-ocp ln2 bios from msi
    thats normal, if your doing it right you will have a black screen, sometimes adding AUX will allow more cold to the card.
    I usually go around -110c 1.68v but depends on card ofcourse.

    Gray/black+white screen I get when card is not cold enough.
    Quote Originally Posted by L0ud View Post
    So many opinions and so few screenshots

  7. #57
    Pie assassin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Where lights collide
    Posts
    2,271
    hmm i thought 1900 was a "normal" result for 1.7v. not much experience with 7970's (only have 1 and its not even a lightning)

    thats besides the point i guess... just wanted to chime in the artmoney hack works with 7970 as well. if anybody wants, i have saved a file that relates directly to vcore on afterburner 2.2.0 if anybody is interested
    Current Status - Testing & Research

  8. #58
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    51
    Quote Originally Posted by ZenEffect View Post
    hmm i thought 1900 was a "normal" result for 1.7v. not much experience with 7970's (only have 1 and its not even a lightning)

    thats besides the point i guess... just wanted to chime in the artmoney hack works with 7970 as well. if anybody wants, i have saved a file that relates directly to vcore on afterburner 2.2.0 if anybody is interested
    Can you please direct me to this file? I would love to go above 1.35v as my lightning's droop pretty bad (.07-.08 under load).

    Does anyone else have experience with this?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •