Page 108 of 143 FirstFirst ... 85898105106107108109110111118 ... LastLast
Results 2,676 to 2,700 of 3567

Thread: Kepler Nvidia GeForce GTX 780

  1. #2676
    I am Xtreme zalbard's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    8,767
    Quote Originally Posted by BababooeyHTJ View Post
    Honestly I just want a 2560x1440 S-IPS with a higher refresh rate. I would even be content with 80hz.
    Certain Catleap monitors can do that (up to 100 hz). [Achieva Shimian QH270 and Catleap Q270]
    Last edited by zalbard; 04-08-2012 at 03:21 PM.
    Donate to XS forums
    Quote Originally Posted by jayhall0315 View Post
    If you are really extreme, you never let informed facts or the scientific method hold you back from your journey to the wrong answer.

  2. #2677
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Wow, I have never heard of those , and so cheap to, why? How can these be kept so secret ? What about input lag ?

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  3. #2678
    Xtreme Mentor BababooeyHTJ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,550
    Quote Originally Posted by zalbard View Post
    Certain Catleap monitors can do that (up to 100 hz). [Achieva Shimian QH270 and Catleap Q270]
    The ones that do are no longer in production. I know that a guy at OCN is trying to get them to manufacture another batch. I really hope that they do.

    Quote Originally Posted by aussie-revhead View Post
    Wow, I have never heard of those , and so cheap to, why? How can these be kept so secret ? What about input lag ?

    Secret! Have you seen the size of the threads about those Korean S-IPS displays at OCN and [H]?

  4. #2679
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    I just glanced at those threads - they're huge! As fr as I could tell, you aren't truly guaranteed 100 hz but overall they are still phenomenal monitors for the price

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  5. #2680
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Quote Originally Posted by BababooeyHTJ View Post
    The ones that do are no longer in production. I know that a guy at OCN is trying to get them to manufacture another batch. I really hope that they do.
    That would be cool, but not likely right? Who over dreamed we would be overclocking our monitors .....

    Quote Originally Posted by BababooeyHTJ View Post
    Secret! Have you seen the size of the threads about those Korean S-IPS displays at OCN and [H]?
    Nah I dont go on those forums at all.

    I only do XS and OCAU

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  6. #2681
    Xtreme Enthusiast Callsign_Vega's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Fort Rucker, Alabama
    Posts
    626
    The problem with those 90-100Hz IPS screens is that they still have really high pixel response times. Kinda defeats the purpose of having a high Hz if it just blurs the same as any old IPS screen.
    GPU: 4-Way SLI GTX Titan's (1202 MHz Core / 3724 MHz Mem) with EK water blocks and back-plates
    CPU: 3960X - 5.2 GHz with Koolance 380i water block
    MB: ASUS Rampage IV Extreme with EK full board water block
    RAM: 16 GB 2400 MHz Team Group with Bitspower water blocks
    DISPLAY: 3x 120Hz Portrait Perfect Motion Clarity 2D Lightboost Surround
    SOUND: Asus Xonar Essence -One- USB DAC/AMP
    PSU: EVGA SuperNOVA NEX1500
    SSD: Raid 0 - Samsung 840 Pro's
    BUILD THREAD: http://hardforum.com/showthread.php?t=1751610

  7. #2682
    Xtreme Mentor BababooeyHTJ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,550
    Quote Originally Posted by Callsign_Vega View Post
    The problem with those 90-100Hz IPS screens is that they still have really high pixel response times. Kinda defeats the purpose of having a high Hz if it just blurs the same as any old IPS screen.
    Response times can't be that high if they're running at 100hz or so with no artifacts. I haven't heard any complaints of visible ghosting or input lag.

    Quote Originally Posted by aussie-revhead View Post
    That would be cool, but not likely right? Who over dreamed we would be overclocking our monitors .....
    Very unlikely, the monitors that did overclock had a different pcb which isn't being used on current displays. I haven't heard of anyone receiving one that does in quite a while.
    Last edited by BababooeyHTJ; 04-08-2012 at 04:48 PM.

  8. #2683
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by Callsign_Vega View Post
    The problem with those 90-100Hz IPS screens is that they still have really high pixel response times. Kinda defeats the purpose of having a high Hz if it just blurs the same as any old IPS screen.
    To be entirely frank, I couldn't care less if it has average response times if they sell for $350. That's the same price of any ordinary 27" monitor with a ty 1920*1080 panel

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  9. #2684
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    true but half of the appeal is gone if they only run 60hz, Im torn now between this and the Samsung 120Hz 27 for similar money ......

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  10. #2685
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by aussie-revhead View Post
    true but half of the appeal is gone if they only run 60hz, Im torn now between this and the Samsung 120Hz 27 for similar money ......

    Resolution is weak though; if I shell out $400 for a monitor it's going to be for one that is bigger than the 1920*1200 I currently have

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  11. #2686
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    yeah I know, weak resolution and twice the frames, or good resolution and half the frames, tough choice.

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  12. #2687
    Xtreme Mentor BababooeyHTJ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,550
    I've really been debating picking up one of these displays but I do like having the higher refresh rate and I would miss 3d vision.

  13. #2688
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Do we have a thread for dedicated discussion as we are in the 780 thread lolol slightly OT ...

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  14. #2689
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by aussie-revhead View Post
    Do we have a thread for dedicated discussion as we are in the 780 thread lolol slightly OT ...

    Well, you would need a gtx 680 to be able to truly game at 2560*1440 with aa

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  15. #2690
    Xtreme Addict aussie-revhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sydney , Australia
    Posts
    1,604
    Yeah true

    Bencher/Gamer(1) 4930K - Asus R4E - 2x R9 290x - G.skill Pi 2200c7 or Team 2400LV 4x4GB - EK Supreme HF - SR1-420 - Qnix 2560x1440
    Netbox AMD 5600K - Gigabyte mitx - Aten DVI/USB/120Hz KVM
    PB 1xTitan=16453(3D11), 1xGTX680=13343(3D11), 1x GTX580=8733(3D11)38000(3D06) 1x7970=12059(3D11)40000(vantage)395k(AM3) Folding for team 24

    AUSTRALIAN DRAG RACING http://www.youtube.com/watch?v=OFsbfEIy3Yw

  16. #2691
    Xtreme Member The Jesus's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Winter Springs, FL
    Posts
    278
    Quote Originally Posted by BababooeyHTJ View Post
    Very unlikely, the monitors that did overclock had a different pcb which isn't being used on current displays. I haven't heard of anyone receiving one that does in quite a while.
    Actually, there was a random surge of like 3 in two days, hah. But those were the last of them from those sellers. There is supposed to be about 1200 in existence according to the manufacturer.

    Quote Originally Posted by AliG View Post
    Well, you would need a gtx 680 to be able to truly game at 2560*1440 with aa
    Also, you need a 680 to push 120Hz at 2560x1440 as ATI cards can't push past 100Hz due to pixel clock limits. I'm fighting with AMD support and trying to get them to admit it. They initially stated DL-DVI and DP could both do it, but its not working so well.
    Why yes, yes I do use Koolance..*Flame Wall Inbound*

  17. #2692
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by The Jesus View Post
    Also, you need a 680 to push 120Hz at 2560x1440 as ATI cards can't push past 100Hz due to pixel clock limits. I'm fighting with AMD support and trying to get them to admit it. They initially stated DL-DVI and DP could both do it, but its not working so well.
    Why is it that every time I go onto this site it seems my wish list gets longer and longer

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  18. #2693
    Xtreme Member TRANCEFORMER's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    144
    More info leaks on Nvidia's dual-GPU GTX 690:

    More leaks from the all too common source of Chinese channels confirms that Nvidia has a dual-GPU GTX 690 in the works, This card will likely be released shortly after AMD tries to steal the thunder back from Nvidia's GTX 680 with their HD 7990. will be based on the GK104 silicon and require the juice of two 8-pin PCIe power connectors.

    Nvidia is supposidly setting the PSU requirement at 650 watt+ which seems oddly low for such a beast (assumed) of a card. It sounds like the chips may be slightly down-clocked in order to reach this TDP and keep temperatures under control.
    http://www.tweaktown.com/news/23485/...690/index.html
    i7 4930k @ 4.4 Vcore 1.39
    Custom Water Cooling Setup
    Rampage IV BE
    Dominator GT 2133mhz @cas 9 16G
    Samsung 850 Pro 512GB SSD
    2 x Evga GTX 780 Ti SC SLI @ 1120mhz
    Corsair AX1500i
    2 x WD 6TB Caviar Green

  19. #2694
    Xtreme Addict UrbanSmooth's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Madison, WI
    Posts
    1,005
    Quote Originally Posted by TRANCEFORMER View Post
    More info leaks on Nvidia's dual-GPU GTX 690:



    http://www.tweaktown.com/news/23485/...690/index.html
    Ok, Nvidia, 4GB or bust.
    \Project\ Triple Surround Fury
    Case:
    Mountain Mods Ascension (modded)
    CPU: i7 920 @ 4GHz + EK Supreme HF (plate #1)
    GPU: GTX 670 3-Way SLI + XSPC Razor GTX670 water blocks
    Mobo: ASUS Rampage III Extreme + EK FB R3E water block
    RAM: 3x 2GB Mushkin Enhanced Ridgeback DDR3 @ 6-8-6-24 1T
    SSD: Crucial M4 256GB, 0309 firmware
    PSU: 2x Corsair HX1000s on separate circuits
    LCD: 3x ASUS VW266H 26" Nvidia Surround @ 6030 x 1200
    OS: Windows 7 64-bit Home Premium
    Games: AoE II: HD, BF4, MKKE, MW2 via FourDeltaOne (Domination all day!)

  20. #2695
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    145
    A straight doubling of the 680's 195 W TDP is 390 W, which is just 15 W more than the 375 W limit of 2x 8-pin. Given that dual cards seem to have lower than 2x the TDP of the corresponding single card, wouldn't it be possible to use two 680s without any core/memory spec reductions?

    Although I don't quite know how the 650 W PSU minimum fits in here… it's between the 580's 600 W and 590's 700 W, so maybe the 690 will have closer to 300 W TDP than 375 W?

  21. #2696
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by iMacmatician View Post
    A straight doubling of the 680's 195 W TDP is 390 W, which is just 15 W more than the 375 W limit of 2x 8-pin. Given that dual cards seem to have lower than 2x the TDP of the corresponding single card, wouldn't it be possible to use two 680s without any core/memory spec reductions?

    Although I don't quite know how the 650 W PSU minimum fits in here… it's between the 580's 600 W and 590's 700 W, so maybe the 690 will have closer to 300 W TDP than 375 W?
    Standard engineering protocol: always have a safety factor. You never want to push something to 95% of its thermal envelope if you can avoid it

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  22. #2697
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    547
    Quote Originally Posted by AliG View Post
    Standard engineering protocol: always have a safety factor. You never want to push something to 95% of its thermal envelope if you can avoid it
    But you've already accounted for that in the design of the 680.

    If you do it again, you're doubling up your safety margin.

    So, 195w and 375 watt (slight power saving) seems perfectly fine. Ie: not underclocked gpus.

    Ignore the "650w PSU" number imho, it'll only generate some confusion.
    Last edited by gumballguy; 04-11-2012 at 08:37 PM.
    Quote Originally Posted by informal View Post
    Today: "MPAA threatens to disconnect Google from the Internet"
    Tomorrow: "Google removes MPAA term from its search engine"
    Day after tomorrow: "No one remembers who or what MPAA is , nor cares anymore"

  23. #2698
    Xtreme Mentor AliG's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ace Deuce, Michigan
    Posts
    3,179
    Quote Originally Posted by gumballguy View Post
    But you've already accounted for that in the design of the 680.

    If you do it again, you're doubling up your safety margin.

    So, 195w and 375 watt (slight power saving) seems perfectly fine. Ie: not underclocked gpus.

    Ignore the "650w PSU" number imho, it'll only generate some confusion.
    It doesn't work that way. You are adding a second gpu to the same pcb - your safety margin goes way down, not doubled. Even if thermals wouldn't be a problem power could be; there are very good reasons why these companies allow us to overclock the dual gpu cards to the same speeds as the single gpu variants, but don't release them as reference cards that way.

    Quote Originally Posted by Hans de Vries View Post

    JF-AMD posting: IPC increases!!!!!!! How many times did I tell you!!!

    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    terrace215 post: IPC decreases, The more I post the more it decreases.
    .....}
    until (interrupt by Movieman)


    Regards, Hans

  24. #2699
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    581
    With dual cards, not everything is doubled in terms of power circuitry. You can save quite a bit of power compared to two separate cards.

  25. #2700
    Xtreme Guru RPGWiZaRD's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Finland
    Posts
    4,326
    Quote Originally Posted by boxleitnerb View Post
    With dual cards, not everything is doubled in terms of power circuitry. You can save quite a bit of power compared to two separate cards.
    This, I would go as far as saying that's one of the major reasons dual GPU cards exists in first place.
    Intel® Core i7-860 @ 4.1 GHz ¦ Gigabyte GA-P55-UD5 ¦ G.Skill Ripjaws 2x2GB @ DDR3-2340 9-10-9-24 ¦ Gigabyte GTX 460 OC 1GB @ 880/1760/2000 MHz ¦ Corsair HX 750W ¦ ViewSonic VX2268wm 120Hz LCD ¦ CoolerMaster Hyper 212 Plus ¦ Audigy 2 ZS w/ kX Audio drivers ¦ Sony MDR-XB500 ¦ Logitech MX-518 ¦ Win 7 x64 Professional ¦ 500GB, 640GB, 750GB & 2x1.5TB

    If all people would share opinions in an objective manner, the world would be a friendlier place

Page 108 of 143 FirstFirst ... 85898105106107108109110111118 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •