Results 1 to 13 of 13

Thread: Super PI with Hardware Detection

  1. #1
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    936

    Super PI with Hardware Detection

    I'm working on an update to Super PI with the hardware detection from wPrime and soon to have on-line submission capability. I was hoping to get some feedback/testing done.

    You can download an early beta from here: http://www.superpi.net/SuperPI170.zip



    Let me know what you think of it.
    Last edited by wwwww; 12-11-2011 at 10:30 AM. Reason: Updated download link

  2. #2
    Memory Addict
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,801
    thanks mate, definitely will test this out
    ---

  3. #3
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Nice ideal man and it good ways to go for online submission, thanks for update

    Edit.



    for my ideal i think it should be still stick for running loop on Spi screen and change for Pi calculation is Done ! popup to your design
    on Hardware information popup like picture i did, hope you'll understand about my details because my bad english



    well why i need loop details on running still stick because it can help for checking or compare for time of running in loop by loop with
    other run

    BR.
    Paizol
    Last edited by ZoLKoRn; 12-11-2011 at 07:14 AM.
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  4. #4
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    936
    Like this?


  5. #5
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Yah like that but need more a little with millisecond on screen too like the original 04.xxxs, Thanks
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  6. #6
    Toadal4
    Guest
    sweet. i like it man

  7. #7
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    936
    I've just updated it to request admin privileges to get around the hardware detection failing problem.

  8. #8
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    299
    Looks great.......We had a contest in my forum here, http://www.erodov.com/forums/erodov-...msi/46294.html ...Could have really used it there.....Would have been a nice testing ground.....anyways downloading now to try.....Will report back.....
    Last edited by thebanik; 12-20-2011 at 01:45 AM.
    EVGA Classified (MSI XPower), 980X (i5 661, i5 680, i7 950, E8600, QX9650, E8400), Thermalright Venomous X , Kingston Hyper X 2000Mhz, MSI 480GTX (5870, 4870x2, Visiontek 3870 x2, XFX 8800GT w/HR03GT), DELL E248WFP, CM Silent Power Pro 1000W, Seagate 1TB + 1TB + 500GB+500GB, Auzentech X-Plosion, CM Bench Station, AL 641, MX 518, New G15 Keyboard


  9. #9
    Xtreme Mentor stasio's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    3,032
    Need a Gigabyte latest BIOS?
    Z370 AORUS Gaming 7,
    GA-Z97X-SOC Force ,Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.65 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 10 x64

  10. #10
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    266
    @stasio
    thnks......
    [FSB<>BCLK]
    3930k@4.3Ghz 1.3v/4.5Ghz 1.35v full load 24/7 Lapped
    Rampage IV Gene Modded Bios~970evo 500gb
    Corsair AIO GT~Corsair Ven-Pro 2x8Gb@2.4Ghz 1.65v CL11
    850Evo 500gb~GTX 1060 6gb strix
    Win8.1X64~AX1200i

    SORRY FOR MY BAD ENGLISH

  11. #11
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    266
    why it does not remember the previous run????? as "super_pi_mod-1.5" do.
    Last edited by xpower; 06-18-2012 at 08:09 AM.
    [FSB<>BCLK]
    3930k@4.3Ghz 1.3v/4.5Ghz 1.35v full load 24/7 Lapped
    Rampage IV Gene Modded Bios~970evo 500gb
    Corsair AIO GT~Corsair Ven-Pro 2x8Gb@2.4Ghz 1.65v CL11
    850Evo 500gb~GTX 1060 6gb strix
    Win8.1X64~AX1200i

    SORRY FOR MY BAD ENGLISH

  12. #12
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    299
    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Hardware Information and Final time should be shown on the same screen

    OR

    Show the final time with ms on the main Superpi screen itself.
    EVGA Classified (MSI XPower), 980X (i5 661, i5 680, i7 950, E8600, QX9650, E8400), Thermalright Venomous X , Kingston Hyper X 2000Mhz, MSI 480GTX (5870, 4870x2, Visiontek 3870 x2, XFX 8800GT w/HR03GT), DELL E248WFP, CM Silent Power Pro 1000W, Seagate 1TB + 1TB + 500GB+500GB, Auzentech X-Plosion, CM Bench Station, AL 641, MX 518, New G15 Keyboard


  13. #13
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    AB. Canada
    Posts
    827
    I was thinking another change that would be nice is instead of a combo box to select digits of Pi to be calculated,
    have a list of them with a checkbox, so that you could select multiple runs to be run sequentialy.
    mabe something in the registry/config file that remebers which one were selected, so on a system tweek it knows which ones to run again.
    i find it a pain to have to select each time.

    and since superPi is beeing tweeked again, something that will store the runs to file, for easier comparison for later runs.


    "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds" - (Einstein)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •