MMM
    X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Results 1 to 15 of 15

Thread: 3dmark2001SE with SB is fun but with E8600 is much more fun...

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    404 not found
    Posts
    220

    3dmark2001SE with SB is fun but with E8600 is much more fun...

    Just testing my new gtx260 to see how good it clocks...


    Vcore 1.275 - OCP mod done - -120C


  2. #2
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    SB is just as fun
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    221
    3dmark2001SE with SB is fun but with E8600 is much more fun...

    Yap mate!!!

  4. #4
    Xtreme Legend
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Austria
    Posts
    865
    great run crio

  5. #5
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    163
    Well done old school hero...


    24/7 Rig: AMD Athlon II 450 - MSI 760GM E51- 8GB 1600MHz Gskill RipjawsX- Nvidia GTX260 - OCZ Vertex2 60GB - Seagate 640GB - Antec Quattro 1200W - Samsung T220
    Bench Rig: Intel Core i7 3770K - Asus Maximus IV Extreme - 4GB 2000MHz Corsair Dominator GT - 2x Nvidia GTX260 - Intel Postville 40GB - WD VelociRaptor 36GB - Antec Quattro 1200W

  6. #6
    Great stuff Crio! and I 100% agree. E8600 is way more difficult to bench for high 01 score. Sandy is too easy man..
    Last edited by k|ngp|n; 05-14-2011 at 12:46 AM.

  7. #7
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    246
    yes, SB does 3DMark 2001 very easy with compare 8600.

  8. #8
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Greece
    Posts
    1,702
    Have you tested your 2600K yet Chris?

  9. #9
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    404 not found
    Posts
    220
    Nope...But with a decent one (5500+) i will show moar...:p

  10. #10
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Athens - Hellas
    Posts
    739
    The monster combo (REX+8600) !

    Nice going Chris

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    65
    crio
    nice score

    guys, can you tell me how to fix that SB bug on 3dmark 2001 details?
    on air





    on H2O

  12. #12
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    163
    There are some bios to fix this problem.
    The easy way is to find the details.txt and open it with notepad.
    And folders settings, enable "view hidden files and folders" and the file is stored at c\document and files\administrator\local settings\temp


    24/7 Rig: AMD Athlon II 450 - MSI 760GM E51- 8GB 1600MHz Gskill RipjawsX- Nvidia GTX260 - OCZ Vertex2 60GB - Seagate 640GB - Antec Quattro 1200W - Samsung T220
    Bench Rig: Intel Core i7 3770K - Asus Maximus IV Extreme - 4GB 2000MHz Corsair Dominator GT - 2x Nvidia GTX260 - Intel Postville 40GB - WD VelociRaptor 36GB - Antec Quattro 1200W

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    65
    Quote Originally Posted by geobot24 View Post
    There are some bios to fix this problem.
    The easy way is to find the details.txt and open it with notepad.
    And folders settings, enable "view hidden files and folders" and the file is stored at c\document and files\administrator\local settings\temp
    thanks man but
    I know that way to details txt file
    I'm just too lazy to go there every time
    I need "details" button to work

    so you say only fix is moded bios?
    on air





    on H2O

  14. #14
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Greece
    Posts
    163
    I had the some problem with asus mive. For mive there is a bios made only for this bug...lol...but it not better than the one i have now.
    Its your choice...


    24/7 Rig: AMD Athlon II 450 - MSI 760GM E51- 8GB 1600MHz Gskill RipjawsX- Nvidia GTX260 - OCZ Vertex2 60GB - Seagate 640GB - Antec Quattro 1200W - Samsung T220
    Bench Rig: Intel Core i7 3770K - Asus Maximus IV Extreme - 4GB 2000MHz Corsair Dominator GT - 2x Nvidia GTX260 - Intel Postville 40GB - WD VelociRaptor 36GB - Antec Quattro 1200W

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    65
    Quote Originally Posted by geobot24 View Post
    I had the some problem with asus mive. For mive there is a bios made only for this bug...lol...but it not better than the one i have now.
    Its your choice...
    ok thanks
    on air





    on H2O

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •