Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 26 to 50 of 90

Thread: GTS450 BIOS Mods

  1. #26
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    194
    hmm odd, no i pulled that bios directly with gpu-z. i tried editing my bios myself on another version, and it bricked my card. had to boot up with another card and reflash stock bios.

    i may have to make some adjustments, my gpu is running hot, and i now have sli

  2. #27
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Belanda
    Posts
    229
    Is it possible to mod it with a higher Voltage (for Dice)? Any mem voltage mod?
    Attached Files Attached Files
    i7 2600K Batch L039B470.
    Asus Maximus IV-Gene-Z
    Single Stage
    RipJawsX 4gb 2133 7-9-7-27-1T
    H2O 6970
    _______________________________________


  3. #28
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by Bullu$ View Post
    Is it possible to mod it with a higher Voltage (for Dice)? Any mem voltage mod?
    Merry X'mas
    http://www.sendspace.com/file/f12byb

  4. #29
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Belanda
    Posts
    229
    Quote Originally Posted by vern View Post
    TnX, merry christmas
    i7 2600K Batch L039B470.
    Asus Maximus IV-Gene-Z
    Single Stage
    RipJawsX 4gb 2133 7-9-7-27-1T
    H2O 6970
    _______________________________________


  5. #30
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Hi ppl, merry christmas for everybody :d

    Hey i get a gts450 evga but this not too OCer :S

    Could you plz modify the bios to max? (fan, volts, OC... all )

    Thx in advance mate and ill be waiting for it
    Attached Files Attached Files
    Last edited by drmotor; 12-25-2010 at 05:54 PM.

  6. #31
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Hi ppl, merry christmas for everybody :d

    Hey i get a gts450 evga but this not too OCer :S

    Could you plz modify the bios to max? (fan, volts, OC... all )

    Thx in advance mate and ill be waiting for it
    http://www.sendspace.com/file/8o3nkv
    Merry Christmas

  7. #32
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by vern View Post
    Works perfectly thx!

    The last question, wich is the "safest" volt in OC? this gpu supports 1.21v without any issue?

    thx mates.

  8. #33
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Works perfectly thx!

    The last question, wich is the "safest" volt in OC? this gpu supports 1.21v without any issue?

    thx mates.
    1.21V is safe

  9. #34
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Lets the fire starts

  10. #35
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Lets the fire starts
    Good Luck
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  11. #36
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Mate if i pass a config to you, could you create a bios with those spec?

    I can OC and config it on MSI AB but i want to make a bios from that OC, like if was a factory config

    Could you do that? thx in advance

    EDIT

    Hey people i want to change the stock cooler, wich do you recommend?
    On this side of the world i could get an Accelro S1, Duorb or a Thermalright HR-03 GT, i dont know if any of those coolers fits on my evga gts450, maybe one of you just tried one of those on this vga, suggestions are allowed

    Sorry if this is not the topic for this and sorry for my english too
    Last edited by drmotor; 12-27-2010 at 04:00 PM.

  12. #37
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Mate if i pass a config to you, could you create a bios with those spec?

    I can OC and config it on MSI AB but i want to make a bios from that OC, like if was a factory config

    Could you do that? thx in advance

    EDIT

    Hey people i want to change the stock cooler, wich do you recommend?
    On this side of the world i could get an Accelro S1, Duorb or a Thermalright HR-03 GT, i dont know if any of those coolers fits on my evga gts450, maybe one of you just tried one of those on this vga, suggestions are allowed

    Sorry if this is not the topic for this and sorry for my english too
    Yes , I can do it
    Accelro S1 is ok , but Thermalright HR-03 GT is very strong
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  13. #38
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Great!

    I want to keep the 2d stock config cuz is unnecesary imo

    The fan idle should be 45% and 100% load

    The clocks:

    GPU 875mhz
    Shaders 1750
    Memos 930

    All @ 1.087v (the max stable OC i can get on stock vcore but i can go up with more vcore if i want to )

    The bios is the same that i uploaded some post ago

    Thx in advance

  14. #39
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Great!

    I want to keep the 2d stock config cuz is unnecesary imo

    The fan idle should be 45% and 100% load

    The clocks:

    GPU 875mhz
    Shaders 1750
    Memos 930

    All @ 1.087v (the max stable OC i can get on stock vcore but i can go up with more vcore if i want to )

    The bios is the same that i uploaded some post ago

    Thx in advance
    http://www.sendspace.com/file/d1cs0b
    Try it
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  15. #40
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Hey vern im having some troubles with the bios, i flash it but the fan in idle is a 30% instead 45% and the clocks are the same as default

    The bios should looks like this with fan @ 45% idle:


    But it looks like this with fan@30% idle:


    and the fan is the same as stock, 30% on idle, maybe i dont explain myself very well, my english sucks.

    Thx in advance

  16. #41
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Hey vern im having some troubles with the bios, i flash it but the fan in idle is a 30% instead 45% and the clocks are the same as default

    The bios should looks like this with fan @ 45% idle:


    But it looks like this with fan@30% idle:


    and the fan is the same as stock, 30% on idle, maybe i dont explain myself very well, my english sucks.

    Thx in advance
    You need 30% idle?
    http://www.sendspace.com/file/tqe0vl
    You need 45% idle?
    http://www.sendspace.com/file/dg7u3h
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  17. #42
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uruguay
    Posts
    11
    Ups sorry Vern, your bios works just great, i pick a different bios not yours jaja, the clocks and the fan are excelent THX!

    Happy New Year folks!!!!

  18. #43
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by drmotor View Post
    Ups sorry Vern, your bios works just great, i pick a different bios not yours jaja, the clocks and the fan are excelent THX!

    Happy New Year folks!!!!
    You are welcome
    Happy New Year
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  19. #44
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,789
    @Vern: Nice work Vern, you Rock
    Sandy Bridge 2500k @ 4.5ghz 1.28v | MSI p67a-gd65 B3 Mobo | Samsung ddr3 8gb |
    Swiftech apogee drive II | Coolgate 120| GTX660ti w/heat killer gpu x| Seasonic x650 PSU

    QX9650 @ 4ghz | P5K-E/WIFI-AP Mobo | Hyperx ddr2 1066 4gb | EVGA GTX560ti 448 core FTW @ 900mhz | OCZ 700w Modular PSU |
    DD MC-TDX CPU block | DD Maze5 GPU block | Black Ice Xtreme II 240 Rad | Laing D5 Pump

  20. #45
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by CrazyNutz View Post
    @Vern: Nice work Vern, you Rock
    You are welcome
    Happy New Year
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  21. #46
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    At what voltage is that bios for bullus?

  22. #47
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    94
    Hey guys, anyone can unlock my Zotac GTS450 bios?
    Max vgpu curently is 1.162v and fan max 70%.

    Thanks for help!
    Attached Files Attached Files




  23. #48
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    香港 , Hong Kong
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by NoM$_YesLinux View Post
    Hey guys, anyone can unlock my Zotac GTS450 bios?
    Max vgpu curently is 1.162v and fan max 70%.

    Thanks for help!
    Your BIOS : http://www.sendspace.com/file/rm8e4g
    Good Luck
    If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right.

  24. #49
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    I have a bios with 1.21v here. Is it possible to up the limit? To lets say 1.3v?

    And having the clocks at 950 - 1000?
    Attached Files Attached Files

  25. #50
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    94
    Quote Originally Posted by vern View Post
    Thanks Vern, this bios works nicely.
    Unfortunately, my card was crappy to OC (1.1v VID ), thats the better it can achieve with 1.2v vgpu with few artifacts but atleast still run this benchmark:

    Last edited by NoM$_YesLinux; 01-09-2011 at 07:27 AM.




Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •