MMM
Results 1 to 3 of 3

Thread: not black cover on Xeon E5600!!

  1. #1
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    504

    Question not black cover on Xeon E5600!!

    Hi

    I got my Xeon E5640 (bought new), but there is not the "black cover" (protection) on the CPU, is this normal?

    The box was closed, Intel sticker intact, etc. ...

    thanks
    Sorry for my english

    LL A77F - Asus Rampage V Extreme - 5930K - Corsair Platinum 4x4Go 3000 C15 - Zotac 770 - SSD Samsung 850 Pro & 830
    Pump D5 with mod Bitspower - EK Supremacy - Koolance GTX680 - HW Labs SR1 280 & EK XTX 360

  2. #2
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    France
    Posts
    298
    It's normal like new 930 batch and 1156 cpus, next time ask to your french neighbour.
    i7 3960X@5ghz, Asus Rampage IV Extreme, 8gb Gskill RipjawsZ PC19200C8, Corsair force GT 240go, 2XGTX Titan, MM Ascension, Seasonic X-serie Gold 1250W, Watercooling

    i7 3930K@5ghz, Asus Rampage IV Extreme, 8gb Gskill RipjawsZ PC17000C9, OCZ Vertex 3 120go, GTX670 DCU2 Top, MM Pinnacle, Corsair AX850, Watercooling

  3. #3
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    504
    Hi Pinto

    thanks you very much for your answer

    I asked my French neighbors, but they were not very sure
    Sorry for my english

    LL A77F - Asus Rampage V Extreme - 5930K - Corsair Platinum 4x4Go 3000 C15 - Zotac 770 - SSD Samsung 850 Pro & 830
    Pump D5 with mod Bitspower - EK Supremacy - Koolance GTX680 - HW Labs SR1 280 & EK XTX 360

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •