MMM
    X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Results 1 to 16 of 16

Thread: Aquamark 3 and windows 7 ????

  1. #1
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    5,676

    Aquamark 3 and windows 7 ????

    I know Aquamark 3 is going on 10 years but I'd like to run it for kicks

    Does anyone know how to get it to run in windows 7 64 ??

    I've tried all the different compatiblity modes and admin but no go.
    24/7 Work & Play Rig
    Gigabyte X58A-UD5, i7 920 @ 4.56ghz 1.48v 21x217, G.Skill PI 12Gb 8-8-8-24-1T 1.56V @ 1736Mhz
    EK Supreme HF P1, Dual EK DCP 4.0 Pumps and EK Res, XSPC RX360 & RX240 w/ 1850rpm GT's
    Sapphire HD 4870 1Gb @ 810/1020mhz, 2x Dell 2407, 2x 1Tb WD Black SATA3, 2x 2Tb Hitachi 7k2000
    Cooler Master ATCS 840, Corsair 750TX PSU, running OSX 10.6.3 & Win 7 64

  2. #2
    PI in the face
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3,084
    on the 4870 in your sig? What happens, wont even run?

    Try deleting the .dll in the aq3 program folder. Seems to cause alot of trouble with ati.
    Btw your score will be rubbish in win7
    Quote Originally Posted by L0ud View Post
    So many opinions and so few screenshots

  3. #3
    -_-
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    ATLanta, Ga.
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by Major View Post
    I know Aquamark 3 is going on 10 years but I'd like to run it for kicks

    Does anyone know how to get it to run in windows 7 64 ??

    I've tried all the different compatiblity modes and admin but no go.
    Try this

    Link
    Last edited by Brian y.; 03-31-2010 at 08:48 PM.
    Quote Originally Posted by Gautam View Post
    I'll add my name to this elpida graveyard as soon I even think about running 32M. (yes, the thought is enough)



  4. #4
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    5,676
    Thanks!!

    212,524 lol

    It took like 50 seconds to run all the way through
    24/7 Work & Play Rig
    Gigabyte X58A-UD5, i7 920 @ 4.56ghz 1.48v 21x217, G.Skill PI 12Gb 8-8-8-24-1T 1.56V @ 1736Mhz
    EK Supreme HF P1, Dual EK DCP 4.0 Pumps and EK Res, XSPC RX360 & RX240 w/ 1850rpm GT's
    Sapphire HD 4870 1Gb @ 810/1020mhz, 2x Dell 2407, 2x 1Tb WD Black SATA3, 2x 2Tb Hitachi 7k2000
    Cooler Master ATCS 840, Corsair 750TX PSU, running OSX 10.6.3 & Win 7 64

  5. #5
    One-Eyed Killing Machine
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Inside a pot
    Posts
    6,393
    Be a little renaming guy and you'll score better
    Coding 24/7... Limited forums/PMs time.

    -Justice isn't blind, Justice is ashamed.

    Many thanks to: Sue Wu, Yiwen Lin, Steven Kuo, Crystal Chen, Vivian Lien, Joe Chan, Sascha Krohn, Joe James, Dan Snyder, Amy Deng, Jack Peterson, Hank Peng, Mafalda Cogliani, Olivia Lee, Marta Piccoli, Mike Clements, Alex Ruedinger, Oliver Baltuch, Korinna Dieck, Steffen Eisentein, Francois Piednoel, Tanja Markovic, Cyril Pelupessy (R.I.P. ), Juan J. Guerrero

  6. #6
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Lil Brittany (far west .fr)
    Posts
    225
    Scores rubbishly so crapp bwark!!! XP x86 is the way... Even multi GPU stucks around 220/230K when on XP I hit 300K+

    But for Aquamark and 01 on CrossX configuration I gat issues to clock the second card with Afterburner 1.5 (only on XP)

    It appears that only 03 reacts well on Seven64, using the 3 OSs atmo ...very painfull :/

    Vista32 gives me lot of satisfaction for 05/06 and Vantage (Gautam was right so, right!!)
    Last edited by Eeky NoX; 04-01-2010 at 03:45 AM.
    Klan-OC Team .fr

    - ASUS M5G/M4G - GIGABYTE GA-P55/67A-UD7 - EVGA P55 FTW - GA-EP45-UD3P -
    - INTEL i7 3770 & 2600K/i5 750/i5 661 & i3 530/E8600/E6800/E6500K +CORSAIR H70 or THERMALRIGHT TrueBlack 120 (Full WC/SS/Cascade/LN² optional ^^) -
    - G.SKILL TridentX PC3 2400C10 (2x4gb)/Ripjaws X PC3 17600C7 & PerfectStorm PC3 17066C8[/B] (2x2gb)/CRUCIAL Value PC3 10700 (2x1gb @880 cas6)
    CRUCIAL BallistiX Tracer PC8500 (2x1gb @704 cas5) -
    - SAPPHIRE HD 7970 / SLI MSI GTX580 Lightning / MSI GTX275 Lightning / MSI GTX 560Ti Hawk / ASUS HD 4870 1Gb DK / CFs MSI HD5770 Hawk & ASUS HD4770 -
    - CORSAIR AX1200 & HX650 / ENERMAX REVOLUTION 1250w & MODU 82+625w -
    - CRUCIAL M4 128Gb RAID0 /OCZ Vertex 3 120Gb & Turbo 30Gb / WD Velociraptor 150Gb/Raid0 & WD Raptor 76Gb/Raid0 /3x WD Caviar Black 2To -



    THE AMOUNT OF HW ISN'T REPRESENTATIVE OF YOUR SKILLZ ...IF YOU'RE THE KING OF THE HILL, PROVE IT THOUGH!!

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    33
    in w7 u can alt/tab for task manager and set affinity and set all cores

  8. #8
    One-Eyed Killing Machine
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Inside a pot
    Posts
    6,393
    Quote Originally Posted by Eeky NoX View Post
    Scores rubbishly so crapp bwark!!! XP x86 is the way... Even multi GPU stucks around 220/230K when on XP I hit 300K+
    You need to focus man.

    Listen to Mr Rename-a-lot [ <=== it's a hint ]
    Coding 24/7... Limited forums/PMs time.

    -Justice isn't blind, Justice is ashamed.

    Many thanks to: Sue Wu, Yiwen Lin, Steven Kuo, Crystal Chen, Vivian Lien, Joe Chan, Sascha Krohn, Joe James, Dan Snyder, Amy Deng, Jack Peterson, Hank Peng, Mafalda Cogliani, Olivia Lee, Marta Piccoli, Mike Clements, Alex Ruedinger, Oliver Baltuch, Korinna Dieck, Steffen Eisentein, Francois Piednoel, Tanja Markovic, Cyril Pelupessy (R.I.P. ), Juan J. Guerrero

  9. #9
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Athens,Greece
    Posts
    227
    Use the patch Brian is suggesting...
    Rename the Aquamark.exe (program files x86) to anything you like...
    Delete the directcpll.dll...
    Use real time priority...
    Tighten your memory...
    Use a bit of lod and you're good to go!!!

  10. #10
    Wpprriimmee crrraaazzzyyy
    Join Date
    May 2009
    Location
    Alabama
    Posts
    1,802
    Try it in W7 32bit, 64bit doesn't seem to help anything.
    Heatware



    Custom SS unit by Gray Mole, Sdumper Cascade, K|ngp|n F1 Gemnni, TEK9 Fatboy, TEK9 Slim, NB-1, H2O stuff...
    Celeron 347, Celeron 356, Celeron 420, 2x P4 631, P4 670, P4 640, P4 651, P4 524, PD 915, P4 540J, 2x P4 530J, P4 520J Crucial Ballistix 2x1GB DDR2-8500 2x Asus REX X48, Gigabyte EP45-UD3P rev 1.0, Asus Commando P965,
    Stuff I used to have:
    Asus RIIIE X58, Evga Classified P55, Gigabyte EP45T-UD3LR, i5 670, E8600, Q9650, Q9550, , 3x2GB Mushkin Redline 2000C8,, G.Skill 2x2GB PC9600(Silver), Evga Evbot
    XFX 4770 modded, XFX 7950GT, XFX 6600GT, Evga 8600GTS 512MB, 3850 OC, 4x 3870s, and X600

    "In this world, Elwood, you must be oh so smart or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant." - James Stewart

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bay Area SF
    Posts
    31

    My score

    I found this thread searching for help getting AM3 to run on Win7.
    Thanks!

    To bad there is not 10 yrs worth of scores living on the www.

    General:
    Name: Benchmark 2010-07-11 03-52-02
    Processor:
    Vendor: GenuineIntel
    Name: Pentium(R) III Xeon processor
    SpeedMHz: 4200
    Type: 0
    Family: 6
    Model: 10
    Stepping: 5
    Flags: 0xBFEBFBFF
    Number: 8
    HyperThreading: n/a
    MemoryOS: 4294967295
    Graphics:
    Description: NVIDIA GeForce GTX 295
    Vendor: 4318
    Device: 1504
    SubSys: 105779422
    Revision: 161
    CoreClock: 0
    MemoryClock: 0
    Driver: nvd3dum.dll
    DriverVersion: 8.17.12.5869
    VideoMemory: 3869245440
    TextureMemory: 3855613952
    OperatingSystem:
    Version:
    Type: Professional
    Build: 7600
    Run0:
    DisplayWidth: 1024
    DisplayHeight: 768
    DisplayDepth: 32
    AntialiasingMode: 0
    AntialiasingQuality: 0
    AnisotropicFiltering: 4
    DetailLevel: 4
    AvgFPS: 253.876160
    MinFPS: 164.000000
    MaxFPS: 392.000000
    AvgFPSRender: 449.027039
    AvgFPSSimulation: 583.853516
    AvgTrianglesPerSecond: 76424888
    MinTrianglesPerSecond: 12060352
    MaxTrianglesPerSecond: 239154765
    AquamarkScoreRender: 44901
    AquamarkScoreSimulation: 29193
    AquamarkScore: 253876
    ASUS Rampage Extreme IV BIOS 3204 3930K @ 4.7GHz offset voltage +0.015 XSPC Raystorm H20 block 16GB Corsair Dominator GT 2180MHz AX-1200 Zotac GTX680 4GB Heatkiller GPUX3 Block 1.272GHz OCZ Revo3 240GB PCIe 4x SSD Win8 64bit OCZ Vertex 60G Arowana FW Linux Mint 13 2x OCZ Vertex 60G RAID 0 X-Fi Titanium Killer 2100 NIC TM HOTAS Warthog Saitek Pro Flight Combat Pedals

  12. #12
    Turkey Man
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Jakarta (ex-Australia)
    Posts
    2,584
    errrr, have you ever heard of hwbot?

  13. #13
    World Champion - IRONMODS
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Japan
    Posts
    1,999
    Quote Originally Posted by broken pixel View Post
    To bad there is not 10 yrs worth of scores living on the www.
    Quote Originally Posted by T_M
    errrr, have you ever heard of hwbot?
    Quote Originally Posted by Massman
    My definition of 'efficient' is 'it does not suck monkeyballs'. Yes, I set bars low.
    [CENTER]The post counter is not an intelligence meter!

    MAX11L - "It's like a console...with the suck turned down and the awesome turned up" -tet5uo
    Heat Team IRONMODS

  14. #14
    Registered User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bruges,Belgium
    Posts
    25
    We need newer benchmarks!
    The daily system
    2500k @4.3 - P8P67 Pro - 4GB Corsair XMS3 C8 1600 - 460 cyclone 875/2050

  15. #15
    hwbot crew
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Belgium!
    Posts
    892
    *cough* heaven *cough*
    HTPC (win xp): Turion MT-30 @ 2Ghz | NF4 | XFX 7900GT | 26" TFT
    Development (mac osx): Macbook Pro | Core Duo 1.86Ghz | 1.5GB DDR2


  16. #16
    hey rich wil it be a benchmark that will score points ???

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •