Page 1 of 20 123411 ... LastLast
Results 1 to 25 of 485

Thread: ASrock 890GX Extreme3

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443

    ASrock 890GX Extreme3 - UCC works!

    Just got the mobo Today from Jumbo here in HK but i had to wait for one more hour coz the mobo was en route to the shop, so i had to walk around a bit thinking of what DDR3 ram to get & I also remembered that I should get an SATA HD & ODD coz this mobo doesn't have any IDE's anymore & for those still using floppy disk - no luck for you too

    Video of the un-boxing, pardon the video quality coz i can't find the mem for my DC so i used my X800 phone instead

    http://www.youtube.com/watch?v=A2v7Pl3QKlI

    teh Box
    Last edited by duron; 03-27-2010 at 05:26 AM. Reason: title change

  2. #2
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bologna,Italy
    Posts
    417
    interesting
    sorry for my bad english
    Gigabyte Battlefield Pi 1M #3

  4. #4
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hong Kong
    Posts
    967
    Quote Originally Posted by duron View Post
    Air Cooling ?!
    Nice clock

    Gaming Rig
    CPU : AMD FX-8300 (Vcore 1.275V )
    HSF : Thermalright AXP140 with GELID WING 14
    MB : ASUS M5A88-M
    RAM : Corsair Vengeance DDR3-1600 LP 4GB x4
    VGA : Galaxy GTX660 2GB GDDR5
    PSU : FSP Aurum 500W 80PLUS GOLD
    Case : Lian-Li PC-A04
    SSD : Plextor M5S 256GB

  5. #5
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden, Linköping
    Posts
    2,034
    Quote Originally Posted by duron View Post
    Just got the mobo Today from Jumbo here in HK but i had to wait for one more hour coz the mobo was en route to the shop, so i had to walk around a bit thinking of what DDR3 ram to get & I also remembered that I should get an SATA HD & ODD coz this mobo doesn't have any IDE's anymore & for those still using floppy disk - no luck for you too

    Video of the un-boxing, pardon the video quality coz i can't find the mem for my DC so i used my X800 phone instead

    http://www.youtube.com/watch?v=A2v7Pl3QKlI

    teh Box
    Not to start thread-thrasing but look at the box, reminds me of Gigabyte
    SweClockers.com

    CPU: Phenom II X4 955BE
    Clock: 4200MHz 1.4375v
    Memory: Dominator GT 2x2GB 1600MHz 6-6-6-20 1.65v
    Motherboard: ASUS Crosshair IV Formula
    GPU: HD 5770

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    xLion City HC Rulezx
    Posts
    93
    Yo Duron, how much does it cost ? Any online store in HK that sells this board and can ship worldwide ??

    Thanks in advance
    DFI LP NF4 Ultra-D (704-2BTA)|| AMD X2 3800+ @2800mhz || 2x1024MB PDP ELK DDR500 UCCC || 160GB Hitachi SATA || NEC 3540A || ATI Radeon X300SE 128mb PCI-E || Silverstone ST60F 600W
    Cathar G4 || BIGTS240 w/Yate Loons || MCP655

    Checkout XtremeCooler Systems webstore to buy stuff if you're from Asia-Pacific or anywhere else in the world.

  7. #7
    Xtreme Mentor
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Shimla , India
    Posts
    2,624
    I am resisting to pre order this or gigabyte 890GX till 890FX comes dam both are such good for money
    Coming Soon

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    FINLAND
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by ajaidev View Post
    I am resisting to pre order this or gigabyte 890GX till 890FX comes dam both are such good for money
    Why would you choose Gigabyte model over Asus's ? As far as I know, only Asus can unlock? Please correct me if I'm wrong.
    [SIGPIC]http://www.aijaa.com/img/b/00385/5192294.jpg[/SIGPIC]

  9. #9
    Xtreme Addict
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,477
    Paging M3T4LM4N222
    i3 2100, MSI H61M-E33. 8GB G.Skill Ripjaws.
    MSI GTX 460 Twin Frozr II. 1TB Caviar Blue.
    Corsair HX 620, CM 690, Win 7 Ultimate 64bit.

  10. #10
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443
    @imamage
    yes on air, using the small ala Iceage 120 from pccooler

    @xfroce
    could be around $128


    borrowed a 555 to try the 890GX UCC unlocking capabilities - it Works!
    but 3 core only for this proc


    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1090968

  11. #11
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443
    ...& here's how it would look like when the lights go on


    clear Cmos at the back


    closer look at the Debug, Reset & Power On


    usual place for the 8 pins power & Fan header


    horizontal SATA sockets, nice fit but do you prefer Vertical ones?


    the socket is really close the the RAM slots so be careful when using RAMs with sinks
    Last edited by duron; 03-21-2010 at 07:13 PM.

  12. #12
    Banned
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    348
    very nice shots wheelee, can you do some gaming tests over at simon's thread?
    i listed the download links there. thanks!

  13. #13
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443
    thanks wuttz, will try to do that but now i'm in China & the rig is in HK & i'm just there during the weekends, really sucks! so much i wanted to do but so little time.

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    348
    Quote Originally Posted by duron View Post
    thanks wuttz, will try to do that but now i'm in China & the rig is in HK & i'm just there during the weekends, really sucks! so much i wanted to do but so little time.
    very true, at least you had time to overclock the cpu!
    im looking forward to the 890GX overclock!

  15. #15
    Xtreme Addict
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,477
    I respect any company with a rear clr CMOS so there ya go ASROCK you finally got a compliment out of me.
    i3 2100, MSI H61M-E33. 8GB G.Skill Ripjaws.
    MSI GTX 460 Twin Frozr II. 1TB Caviar Blue.
    Corsair HX 620, CM 690, Win 7 Ultimate 64bit.

  16. #16
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    178
    Just wanted to ask, if this asrock board finaly has a stable voltage regulation. On my old Asrock Crossfire Voltage jumps up and down while stressing the cpu.

  17. #17
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Croatia
    Posts
    312
    Lucky you duron, this mobo is coming in 3 weeks in my country, I'm sick of waiting
    Intel i7 3930K C2 4.6GHz 1.33V
    MSI Big Bang - XPower II
    Noctua NH-D14
    G.Skill Ripjaws Z 4x4GB 2133MHz
    Sapphire HD 7970
    Mushkin Chronos 120GB, 2X Seagate 1TB
    Corsair AX 1200W
    Cooler Master HAF 932 Advanced

  18. #18
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    CroLand
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by Cele303 View Post
    Lucky you duron, this mobo is coming in 3 weeks in my country, I'm sick of waiting
    So 3 weeks ha ?
    Where did you ask, i am switching to amd when this board ships here ! cant wait .
    Then hope x2 555be will unlock ...
    Last edited by n!Cola; 03-22-2010 at 03:38 PM.
    Phenom II x6 1055T | ASRock 880G Ex.3 | 560Ti FrozrII 1GB| Corsair Vengeance 1600 2x4GB | Win7 64 | M4 128GB

    VR Box - i5 6600 | MSI Mortar | Gigabyte G1 GTX 1060 | Viper 16GB DDR4 2400 | 256 SSD | Oculus Rift CV1 + Touch

  19. #19
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    71
    Well ASrock support told me it should be on newegg at the end of the month here in the U.S.

    It was delayed due to the chinese new year
    Main rig (Plan to sell the mobo/cpu/ram and turn into a 890GX build, or completely sell)

    Mobo:ASUS P6X58D Premium
    CPU:Core i7 920 (Stock undervolt)
    RAM:3GB DDR3 Mushkin Blackline (1600MHZ)
    Video card:Sapphire 5850
    Power supply:Antec EW 500W
    CPU cooler:Corsair H50
    Case:Antec 300 Illusion


    Secondary (Brother uses it)

    Mobo:ASrock N68-S
    CPU:Athlon X2 5000+, not BE
    RAM:2GB DDR2 800
    Video card:MSI 9800GT Dual slot
    Power supply:TT 600W, 70% efficiency
    CPU cooler:Rocketfish rebrand
    Case:CM Elite 360

  20. #20
    BANNED!!!!!!!!!!!
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Los Angeles/Hong Kong
    Posts
    3,040
    Woah Jumbo in Hong Kong already has it? Can't wait for it to go on sale in the US.

    Or I can tell my dad to ship it here

  21. #21
    Xtreme Addict
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,477
    Is Asrock tech support just going to the same place as ASUS tech support/ RMA's?
    I think this is a fairly valid question, I'm curious.
    i3 2100, MSI H61M-E33. 8GB G.Skill Ripjaws.
    MSI GTX 460 Twin Frozr II. 1TB Caviar Blue.
    Corsair HX 620, CM 690, Win 7 Ultimate 64bit.

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Croatia
    Posts
    312
    Quote Originally Posted by n!Cola View Post
    So 3 weeks ha ?
    Where did you ask, i am switching to amd when this board ships here ! cant wait .
    Then hope x2 555be will unlock ...
    Esys is main Asrock distributor in our country, and they have at the moment 1003GPMW and 1004GPMW batch of 555, I've had 6 chips so far and they all unlock!
    Intel i7 3930K C2 4.6GHz 1.33V
    MSI Big Bang - XPower II
    Noctua NH-D14
    G.Skill Ripjaws Z 4x4GB 2133MHz
    Sapphire HD 7970
    Mushkin Chronos 120GB, 2X Seagate 1TB
    Corsair AX 1200W
    Cooler Master HAF 932 Advanced

  23. #23
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    CroLand
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by Cele303 View Post
    Esys is main Asrock distributor in our country, and they have at the moment 1003GPMW and 1004GPMW batch of 555, I've had 6 chips so far and they all unlock!
    Nice ! added you on msn, i need to ask you something
    Phenom II x6 1055T | ASRock 880G Ex.3 | 560Ti FrozrII 1GB| Corsair Vengeance 1600 2x4GB | Win7 64 | M4 128GB

    VR Box - i5 6600 | MSI Mortar | Gigabyte G1 GTX 1060 | Viper 16GB DDR4 2400 | 256 SSD | Oculus Rift CV1 + Touch

  24. #24
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Angeles/ HK/ Shenzen
    Posts
    443
    Lucky you Cele303

    anyone knows which is the real temp here?

  25. #25
    Banned
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    348
    the 40C most likely due to your core voltages, but compare it to what you have(when idle) in the BIOS to be sure.

Page 1 of 20 123411 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •