Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 26 to 50 of 154

Thread: Joining GPUGrid the easy way

  1. #26
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,152
    Whoa... just realized they changed the capable gpu chart...

    Has NVIDIA announced all of those?

    I mean 450, 440 and 430?


    24 hour prime stable? Please, I'm 24/7/365 WCG stable!

    So you can do Furmark, Can you Grid???

  2. #27
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Just wanted to say thanks for the guide I think I'll stick with this for a while - been folding for CustomPC on and off for a couple years now, but the GUI and all-in-one nature of BOINC seems to take a lot of the hassle out of it all.

    @edit: Wow, my first post
    Last edited by TWeaKoR; 04-14-2010 at 01:44 PM.

  3. #28
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Nashville
    Posts
    4,162
    Quote Originally Posted by TWeaKoR View Post
    Just wanted to say thanks for the guide I think I'll stick with this for a while - been folding for CustomPC on and off for a couple years now, but the GUI and all-in-one nature of BOINC seems to take a lot of the hassle out of it all.

    @edit: Wow, my first post
    Thanks for helping!

  4. #29
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,152


    Glad I could help!


    24 hour prime stable? Please, I'm 24/7/365 WCG stable!

    So you can do Furmark, Can you Grid???

  5. #30
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    @ the computer
    Posts
    2,510
    so how do i install multiple GPU's on one mobo to crunch two separate threads? so far, i just plugged in the second GPU and nothing happened . win7 just installed its own drivers and i just let it. i'm afraid if i DL the correct driver for it and install, it might install over the other video card's drivers. is it possible to have 2 separate drivers on the same mobo?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #31
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kingston.ma
    Posts
    2,139
    What does boinc manager tell you at startup messages? does it recognize you have a second board at all?
    Last week I moved my 285 to the same system as my 295 and once I plugged both six pins in correctly (sigh) it worked fine.
    Why do you need different drivers ... oh ... you have 1 nvidia and 1 ati?

  7. #32
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    @ the computer
    Posts
    2,510
    well it's one gt 420 and one 9500gt. BOINC does not even recognize the 9500gt. i did figure out that they use the same nvidia driver correct?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #33
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Breda
    Posts
    223
    pff tried to join but the 8600 GTis so slow it estimates 21 hours for 1 project and growing so i stopped and just run WCG since it uses cpu too. sorry guys

    Q9550 @ 4.25 GHz, 500FSB, 2x2 GB OCZ Platinum 1066MHZ DDR2 @ 1001 MHz CL5-5-5-15,DFI LanParty DK P45-T2RS Plus, Powercolor HD 5870 1024MB , 2x WD Black Caviar 640GB Raid 0, 1x Samsung 250gb, 1x Maxtor 500GB IDE, Antec 900, Corsair TX-750.

    Help Save Lives Join World Community Grid!

  9. #34
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kingston.ma
    Posts
    2,139
    Sorry guys, both the 9500GT and 8600GT are listed on the GPUGrid site as either too slow or will not work at all for this project.
    Evreyone should feel free to do what is right for them and their hardware, no hard feelings MrDucky, we all like WCG here too

  10. #35
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    India
    Posts
    393
    Lol just as i was thinking of plugging in my backup 8600gt in :P

  11. #36
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    1000 Elysian Park Ave
    Posts
    2,666
    I'm having problems with my Battlefield games again, what's the % difference in crunching under XP-64 compared to 7? Once i get a new card, i'll probably be going back.
    i3-8100 | GTX 970
    Ryzen 5 1600 | RX 580
    Assume nothing; Question everything

  12. #37
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kingston.ma
    Posts
    2,139
    XP is MUCH better for crunching ... for my 480 the difference is ~40%

  13. #38
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    1000 Elysian Park Ave
    Posts
    2,666
    GTFO! I wonder how big it is for Whitefiredragon........one thing i did remember though, XP having issues with WPA2......eeeesh it's not easy being a cruncher..
    i3-8100 | GTX 970
    Ryzen 5 1600 | RX 580
    Assume nothing; Question everything

  14. #39
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bournemouth (UK)
    Posts
    786
    Thanks for the guide Otis, it's not much but I've got a GTX275 in my Dad's part-time cruncher
    Nymph - Xeon 5675 @ 4.1 w/ x2 680
    Ikaros - i7 920 w/ 275 - Build In Progress

    Long live LGA1366

  15. #40
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kingston.ma
    Posts
    2,139
    Thanks for joining Kryja ... a 275 is a very nice card for crunching GPUGrid

  16. #41
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada
    Posts
    163
    Gah. i JUST realized... why are my gpus only running at around 60-75% usage and not 100?

  17. #42
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,152
    It's with how the GPU usage is measured and how GPUGrid is programmed. The only way to make it significantly change is to change OSs - although different WUs will take different amounts.

    Basically, it's nothing to worry about unless you're running a dedicated cruncher - then I believe XP is the answer (preferably 64 bit for CPU calculations)


    24 hour prime stable? Please, I'm 24/7/365 WCG stable!

    So you can do Furmark, Can you Grid???

  18. #43
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    12
    Hello,

    I'm new using GPUGrid and I need some help :

    I have an error message in BOINC "Message from server : Your computer has no NVIDIA GPU"

    My GPU is a GTX 460 1GB OC from Gigabyte, I have the latest driver from NVidia 260.89

    Any idea? So I could participate.

  19. #44
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,152
    Quote Originally Posted by Yann_H View Post
    Hello,

    I'm new using GPUGrid and I need some help :

    I have an error message in BOINC "Message from server : Your computer has no NVIDIA GPU"

    My GPU is a GTX 460 1GB OC from Gigabyte, I have the latest driver from NVidia 260.89

    Any idea? So I could participate.
    First of all, to the team!

    And I believe you're going to have to reinstall BOINC. You have to uncheck the protected application box on the 4th installation window. That's my best guess at the problem.

    Let me know if I need to go back to thinking.


    24 hour prime stable? Please, I'm 24/7/365 WCG stable!

    So you can do Furmark, Can you Grid???

  20. #45
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    12
    Thanks for your reply.

    But I confused!?
    It was ask to check this "protected application box" while installing BOINC For WCG.

    Will this work if I reinstall and uncheck This For GPUGrid?

  21. #46
    BANNED!!!!!!!!!!!
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Los Angeles/Hong Kong
    Posts
    3,040
    Yes, you will need to uncheck it if you want to run GPUGrid.

    When you are performing the re-installation, make sure you have the latest BOINC version.

  22. #47
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    New brunswick, Canada
    Posts
    225
    how come the GTX 460 is not included on the grid list??
    Last edited by OCBalmang; 10-29-2010 at 07:54 PM.
    Qx9650 4052.9MHZ 1.32Vcore ON AIR
    1600 6-6-6-18 super talent(speed series) MGH-E hypers!
    WOOT!

  23. #48
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,152
    Quote Originally Posted by OCBalmang View Post
    how come the GTX 460 is not included on the grid list??
    I'm not sure... probably an over-site as they work very well as many of our team members can attest.

    Sorry for the delay!


    24 hour prime stable? Please, I'm 24/7/365 WCG stable!

    So you can do Furmark, Can you Grid???

  24. #49
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand, Hawkes Bay
    Posts
    79
    I just got a Gigabyte GTX 460 yesterday so thought it would be good to join up!

    Also, what does this image mean?
    Does it mean that the GPU is using 12% of one of the Cores to run? If so, I'm assuming the effect on the WCG Work units in negligible. (I think I read that somewhere)
    Attached Images Attached Images
    Thanks=[Pulsar]=




  25. #50
    Devil kept pokin'
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South Kakalaky
    Posts
    1,294
    Quote Originally Posted by 7Losses View Post
    I just got a Gigabyte GTX 460 yesterday so thought it would be good to join up!

    Also, what does this image mean?
    Does it mean that the GPU is using 12% of one of the Cores to run? If so, I'm assuming the effect on the WCG Work units in negligible. (I think I read that somewhere)
    Under BoincTask it list 9% usage of my 9800GT on a 1090t@4ghz but under resource manager its ~4%.
    The .12 doesnt really have anything to do with cpu usage I believe/more the task.project, check your resource monitor for usage.

Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •