MMM
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 27

Thread: Creative Driver for WIn7

  1. #1
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    380

    Creative Driver for WIn7

    OK we sort the problem out and now am releaseing win7 32/62bit

    first you need to use this or newer realtek drivers

    http://www.ex3clan.com/foxconn/Foxco...AV10a-5013.zip

    after that you can install the creative driver using the code off your cd

    http://www.ex3clan.com/foxconn/Foxco...-LB_RC_1_0.exe

    if you lost your keys please do not ask me i dont have and can not get any
    so have fun and enjoy

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Location
    GERMANY
    Posts
    22
    Nice, will try it and give feedback!


    Edit: works great, thx!
    Last edited by mocker; 03-02-2010 at 09:58 AM.
    DESKTOP:
    Lian Li V1020B/ ..::FOXCONN BLOODRAGE::..
    Core I7 920 D0 @ 21x200 / Corsair 6GB DDR3-1600 / 2x Zotac GTX580 3 GB @SL! / 1x Crucial C300 256 GB / 2x Seagate momentus XT / 1x WD 2000 GB / Enermax Platimax 1200W / Win 7 64
    Wakü: Watercool Heatkiller 3.0 / MO-RA 4x180 LT / Watercool Heatkiller GPU-X³ Laing DDC-1Plus @ Aquaero

    LAPTOP:
    Clevo (Guru) M860TU 15,4"@1680x1050 / intel Q x9200 ES 2,4 GHz / nVidia 260m GTX / 4GB DDR3-1066

  3. #3
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    1,992
    Lost your keys.. heh, there wasnt any on my second BloodRage.
    i7 930 D0 - 4,2 GHz + Megashadow
    3x4GB Crucial 1600MHz CL8
    Foxconn Bloodrage rev. 1.1 - P09
    MSI HAWK N760
    Crucial M500 240GB SSD
    SeaGate ES.2 1TB + 1TB External SeaGate
    Corsair HX 850W (its GOLD man!)
    ASUS STX + Sennheiser HD 555 (tape mod)

    Old-new camera so some new pics will be there.. My Flickr My 500px.com My Tumblr

  4. #4
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    911
    Same thing for Server 2008 R2?
    Bloodrage || 920 @ 3.2Ghz || TRUE Black
    3x 2GB HyperX 2000 || @ 2000Mhz 7.7.7
    2x 300GB WD VR Raid 0 || 2x 2TB Samsung F3 Raid 0
    LG 10x BD-R || LG 22x DVD/RW
    MSI GE 470 || LG 246WP
    Sonar X-Fi || Klipsch 5.1
    Lycosa || Mamba || Exact Mat
    CM ATCS 840 || Seasonic M12D
    Server 2008 R2 x64

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    26
    Thanks!! Dealing with Creative on this issue like this (upgrading audio drivers for a special motherboard arrangement) seems like it could have been a hassle, so thanks for the time and effort.

  6. #6
    I am Xtreme zanzabar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SF bay area, CA
    Posts
    15,771
    Quote Originally Posted by gr8golf View Post
    Same thing for Server 2008 R2?
    server 08r2 and 7 are the same windows core and they use the same drivers
    5930k, R5E, samsung 8GBx4 d-die, vega 56, wd gold 8TB, wd 4TB red, 2TB raid1 wd blue 5400
    samsung 840 evo 500GB, HP EX 1TB NVME , CM690II, swiftech h220, corsair 750hxi

  7. #7
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    380
    sound on a server that is just silly lol
    if it works well done but if it does not then am not pushing as i all my server do not have sound and think creative will say get lost to me lol

  8. #8
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Miltown, Wisconsin
    Posts
    353
    So far so good for me, looks to work a treat. THANXS for the support!!!!!!!!!
    Quote Originally Posted by ***Deimos*** View Post
    WARNING GTX480 - may cause dizziness, blurred vision, dry mouth, dehydration, shortness of breath, headaches, naussea, explosive diahrea


    Foxconn Bloodrage P11 ( 2.1 SLIC MOD )
    Corei7 980 (3118B583) 4.2ghz 24-7 with stock vcore
    2x8GB PNY 1600c9 @ 1600mhz 9-9-9-24-1T
    nVidia GTX 770
    256gb OCZ Vertex4 FW 1.5
    2TB Green Barracuda
    Antec HCG-620w PSU
    Corsair H50 ( Sucks Hairry Balls IMHO )
    Coolermaster Storm Sniper Black Custom Sleeved
    3 x Dell U2410 H-IPS 1920x1200 Surround
    Windows 7 x64 Ultimate




  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    26

    Thumbs up Thanks!

    Thanks LordTrident, we get better support from you than the official website!

  10. #10
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Sunny South Florida
    Posts
    439
    I talk a few days off and I miss something important!!!!! NJ Carl thx.
    Intel System
    CPU: Intel i7 990x ES @ 4.2GHz 24/7 still kicking!
    Mobo: Foxconn BloodRage X58 P11 Bios
    Ram: Corsair Dominator 12GB DDR3
    Water Cooling: Apogee XT, MCP655-B pump, MCR220 radiator, XSPC 5.25" Bay reservoir
    Videocard: EVGA Nvidia FTW+ GTX 1060 6GB
    OS HDD: Samsung 950 Pro 512 MB M.2
    Strorage HDD: W.D. VelociRaptor 300GB
    Storage HDD: W.D. 500GB
    PSU: Enermax Evo Galaxy 1250 Watt
    Case: Cooler Master Cosmos S
    Roms: Lite On DVD Burner
    Roms: Asus Bluray Burner
    OS: Windows 7 Ultimate 64-bit

  11. #11
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    380
    so has anybody had trouble with the drivers, or is everything good

    thanks

  12. #12
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    911
    Quote Originally Posted by Lord Trident View Post
    sound on a server that is just silly lol
    if it works well done but if it does not then am not pushing as i all my server do not have sound and think creative will say get lost to me lol
    Not really - as it's been said, Server 2008 and Windows 7 are very much alike. I use Server 2008 so I can run Hyper-V for my utility servers. It seems to do everything else exactly like my Windows 7 laptop and previous Vista x64 build.
    Bloodrage || 920 @ 3.2Ghz || TRUE Black
    3x 2GB HyperX 2000 || @ 2000Mhz 7.7.7
    2x 300GB WD VR Raid 0 || 2x 2TB Samsung F3 Raid 0
    LG 10x BD-R || LG 22x DVD/RW
    MSI GE 470 || LG 246WP
    Sonar X-Fi || Klipsch 5.1
    Lycosa || Mamba || Exact Mat
    CM ATCS 840 || Seasonic M12D
    Server 2008 R2 x64

  13. #13
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    nice! good job carl!

  14. #14
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    \\Singapore\OCXPH$
    Posts
    379
    This one is just in time. After that memory problem, I can now upgrade my game box to Win7. Thanks Lord Trident!

  15. #15
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    170
    Thx Lord Trident for your devotion for Br users

    PS: any news about the Marvell SAS RAID-0 + SSD issue ?

    thx Keep up The good work !!!

  16. #16
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    911
    This worked on my Server 2008 install.
    Bloodrage || 920 @ 3.2Ghz || TRUE Black
    3x 2GB HyperX 2000 || @ 2000Mhz 7.7.7
    2x 300GB WD VR Raid 0 || 2x 2TB Samsung F3 Raid 0
    LG 10x BD-R || LG 22x DVD/RW
    MSI GE 470 || LG 246WP
    Sonar X-Fi || Klipsch 5.1
    Lycosa || Mamba || Exact Mat
    CM ATCS 840 || Seasonic M12D
    Server 2008 R2 x64

  17. #17
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    544
    Installed with Latest Realtek Drivers (R2.45), installed with no issues.
    I didn't go into the activation thingy this time, I have already done that on this installation of Windows 7, so maybe it's not needed anymore.

    BTW, how do you know the "X-Fi" emulation is working in games and that EAX is working properly ?

    PC: Intel Core i7 920 D0 | Kingston Hyperx T1 6GB 2000Mhz 8-8-8 RAM | Foxconn Bloodrage GTI | Sapphire 4870X2 | Perc 5/i - WD 640AAKSx4 RAID0 | Asus 2014L1T | Dell 2407WFP | Lian Li G70 Silver Watercooled
    WaterCooling: Q² Project by The-Fox
    CPU Loop: Swiftech Apogee GTZ | Feser X-Changer 480 | Swiftech MCP655 Vario w/ DetroitAC top | EK Multioption RES 250 Rev.2 | Tygon R3603 1/2" | YL D12SL@1350RPM x4
    GPU Loop: EK-FC4870 X2 Nickel | Swiftech MCR320 | Swiftech MCP655 Vario w/DetroitAC top | EK Multioption RES 150 Rev.2 | Tygon R3603 1/2" | YL D12SL@1350RPM x3



  18. #18
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Hmm it did not seem to work for me I uninstalled all my previous drivers then installed the Realtek Driver then the Creative X-fi one but still nothing

  19. #19
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    Quote Originally Posted by The-Fox View Post
    Installed with Latest Realtek Drivers (R2.45), installed with no issues.
    I didn't go into the activation thingy this time, I have already done that on this installation of Windows 7, so maybe it's not needed anymore.

    BTW, how do you know the "X-Fi" emulation is working in games and that EAX is working properly ?
    hmmm good question... is there some eax benchmark? not that i know of... maybe rightmark audio tests help?

    Quote Originally Posted by Cpt.Derrek View Post
    Hmm it did not seem to work for me I uninstalled all my previous drivers then installed the Realtek Driver then the Creative X-fi one but still nothing
    what do you mean? you get no sound? you get an error? the driver just wont install? the audio xifi panel doesnt launch?

  20. #20
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    New drivers still working great here after a few weeks on P08 Bloodrage rev1.1

    Thanks again for the updated drivers.
    Last edited by kludger; 05-01-2010 at 07:38 AM. Reason: Adding my sig with sys info
    i7-920d0@4.2ghz, Foxconn Bloodrage, G.Skill 6GB DDR3 2000@1600 6-8-6-16
    ATI5870 Eyefinity, 3 x P2310H monitors 5760x1080, Track4IR, Win7Pro64

  21. #21
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    67
    Got Win7 64 bit coming and will report back how it goes.....
    Foxconn Blood Rage rev 1.1 P11
    I7 920 C0@4.018 GHz
    Coolermaster HAF
    Coolermaster V8
    Mushkin Enhanced Redline 12 GB kit @1524
    eVGA 8800GT
    Corsair TX650W
    Kingston SNV425S264 64 GB SSD
    2xWD 500GB, 2xWD 1TB
    LG LH-20A1L

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Posts
    163
    Quote Originally Posted by Lord Trident View Post
    OK we sort the problem out and now am releaseing win7 32/62bit

    first you need to use this or newer realtek drivers

    http://www.ex3clan.com/foxconn/Foxco...AV10a-5013.zip

    after that you can install the creative driver using the code off your cd

    http://www.ex3clan.com/foxconn/Foxco...-LB_RC_1_0.exe

    if you lost your keys please do not ask me i dont have and can not get any
    so have fun and enjoy

    I installed and everything seemed to work correctly, but after I restarted my Volume Icon has a red x on it and says no device is plugged in, Win7 does a fix and the audio will start to work again but then all the creative programs say no campatible device is installed. If I shutdown again, I have to do the Win7 fix everytime to have any sound.
    Any ideas?

  23. #23
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Posts
    163
    I still have to let windows "fix" the drivers everytime I turn on the comp. So any ideas would be greatly appreciated. I just do not know what to try anymore.

  24. #24
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    mars
    Posts
    785
    why the hell do they need those activaton code, i've bought the product, i have hardware, what else..

    now i lost this activation key for x-fi, how can i get it back?

    Intel Xeon W3520 4200MHz HT
    Foxconn Bloodrage
    3x2Gb Patriot Viper II DDR3-1600 6-6-6-16
    MSI GTX480 M2D15 850/1700/2000
    Samsung F1 1TB
    Corsair TX950W
    Stacker 832 w/ Dual Loop Watercooling aka *Bong Build*
    NEC 2690WUXi
    Loop 1: Laing DDC1-T -> Watercool HK 3.0 LT -> Thermochill PA120.3 -> Bloodrage NB -> EK Res 150
    Loop 2: Laing DDC1-T -> EK-FC GTX480 -> Thermochill PA120.2 -> EK Res 150


    *New* CM 690 II Advanced Watercooled


    *Coming soon* Stacker 832 Rebirth!

  25. #25
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    380
    the reason for the key is some board are not allow to have but if you got the lic you can use on them board
    as foxconn has to pay creative for every lic sold and they controll the software not foxconn

    not sure how you will get a key but try the foxconnchannel support site and see what happens, as i said not much i can do on this

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •