View Poll Results:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Page 3 of 31 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 51 to 75 of 772

Thread: What's Your Internet Connection?

  1. #51
    I am lame
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    3,915
    Originally posted by JBell



    hehehe I still am the only one over the 5mb barrier?!!!
    Hell yeah, I just barely get over 1Mb. *EDITED*.

  2. #52
    Hardass
    Guest
    DSL, download/1210kbps. upload/215kbps

  3. #53
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Daytona Beach
    Posts
    3,715
    Originally posted by Hardass
    DSL, download/1210kbps. upload/215kbps

    Thanks for the reminder hardass; I hadn't checked mine since my system change!

    Have you ever tried Dr. TPC? This was before:

    2002-05-31 18:39:52 EST: 1931 / 380
    Your download speed : 1931826 bps, or 1931 kbps.
    A 235.8 KB/sec transfer rate.
    Your upload speed : 380179 bps, or 380 kbps.
    Seems like broadband .. above the 1mbit barrier!

    After:

    2002-05-31 18:45:24 EST: 2149 / 372
    Your download speed : 2149591 bps, or 2149 kbps.
    A 262.4 KB/sec transfer rate.
    Your upload speed : 372139 bps, or 372 kbps.
    Seems like broadband .. above the 1mbit barrier!


    Xtremesystems "XIP" Requirements

    check out "XS REVIEWS"

    Want me to believe your hardware review? Show me a receipt

  4. #54
    Hardass
    Guest
    I have never used it where do you get it?

  5. #55
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Daytona Beach
    Posts
    3,715
    Originally posted by Hardass
    I have never used it where do you get it?
    http://www.dslreports.com/front/drtcp.html

    I have mine set to 37767 and MTU 1500.

    Go to dslreports.com and go to tweak test! Go from there! It's worth a shot!


    Xtremesystems "XIP" Requirements

    check out "XS REVIEWS"

    Want me to believe your hardware review? Show me a receipt

  6. #56
    Hardass
    Guest
    Originally posted by JAWS


    http://www.dslreports.com/front/drtcp.html

    I have mine set to 37767 and MTU 1500.

    Go to dslreports.com and go to tweak test! Go from there! It's worth a shot!
    I will. Thanks.

  7. #57
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    62
    RR Cable
    2Mbs down 384Kbs up

  8. #58
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio, U.S.A.
    Posts
    2,218
    1.5MBIT vDSL.

    DSLReport speedtests come back at around 1400/1400.

    I'm happy with it

  9. #59
    XIP - can sit on his hair
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Wakefield, West Yorkshire, UK
    Posts
    3,386
    Nothing has ever beaten the 8Mb Kilostream we had at The Press Association here in the UK... phwoar! Only problem was the 6 webservers and 5000 staff all sharing it trying to download quake at the same time or whatever was the in game back then... think it might've been rollcage actually...

  10. #60
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Roseville, Minnesota
    Posts
    166
    from the NY site

    2002-06-24 03:44:48 EST: 1525 / 269
    Your download speed : 1525934 bps, or 1525 kbps.
    A 186.2 KB/sec transfer rate.
    Your upload speed : 269687 bps, or 269 kbps.
    Seems like broadband .. above the 1mbit barrier!


    from the LA site

    2002-06-24 03:46:51 EST: 1334 / 284
    Your download speed : 1334605 bps, or 1334 kbps.
    A 162.9 KB/sec transfer rate.
    Your upload speed : 284697 bps, or 284 kbps.
    Seems like broadband .. above the 1mbit barrier!

    normally though i can get 500 on the upload score

    as a side note i use wireless home networking through three floors of house, i dunno how much this would affect scores

  11. #61
    I am lame
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    3,915
    Mmm.. I now werk for teh cable provider, sooo.. I gots a little bump.

    But the main rig at the office, pulls about 3.5mb/sec

  12. #62
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    MI
    Posts
    183
    JBELL, your download may rock, but your upload sucks, and im sure your pings would too... But hey, if you're notinto gaming, then what do i know?
    FX-8350, ASUS Sabertooth 990FX, 16GB G.Skill Ripjaws
    Zotac GTX 560 Ti, 2x Corsair C300, NZXT Whisper, Antec CP-850

  13. #63
    boughetto overclocker
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    NORAD Command Center
    Posts
    2,413
    I currently am running....

    cable modem > linksys 4 port POS router > 16 port dell switch > computers

    In hopefully the next few weeks if my ISP lets me have another cable line...

    2 cable modems > nexland 8 port dual-modem router > dual 16 port dell switch

    We'll see
    Dinosaurs are chortling.
    Lian Li PC1200B, Custom Water Cooling, Lamptron FC5 Fan Controller w/ 4x 120mmx38 Deltas
    i7 930 @ 3.8ghz, Rampage III Extreme, 12GB G.Skill PC2000, BFG 260GTXOC, PNY Quadro 380FX
    (1) HP LP2475w 24", (2) Dell 2007WFP 20", Corsair AX1200 1200w, 3Ware 9650SE Raid
    (2) 500gb Hybrid Seagate Raid 1, (2) 2TB WD Red NAS 64mb Raid 1, (5) 1TB Hitachi 32mb Raid 5

  14. #64
    Registered User
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    27
    9520 / 960
    Your download speed : 9520614 bps, or 9520 kbps.
    A 1162.1 KB/sec transfer rate.
    Your upload speed : 960307 bps, or 960 kbps.
    Seems like broadband .. above the 1mbit barrier!

    Not too shabby I think....
    XP 1700+@1900MHz - 9.5x200
    PoX 8K3A KT333 (2B01) BIOS
    512MB 6ns Generic Windbond
    128MB Chaintech Geforce4 SE Ti4200@325/555
    Soundblaster Audigy OEM
    4x75GB IBM DTLA Raid 0
    SLK-800 TT SmartFan II

  15. #65
    Ritalin Junkie
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Spokane, WA
    Posts
    680
    now, who the hell has "t1 or faster"???

  16. #66
    I am lame
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    3,915
    Originally posted by dmitriyaz
    now, who the hell has "t1 or faster"???
    4 of them next month. But as stated before, T1's are made for a lot of users, not a lot of speed. still, we can hit almost 4mbps where we stand right now.

  17. #67
    Ritalin Junkie
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Spokane, WA
    Posts
    680
    me jelous....

  18. #68
    Registered User
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Anaheim, CA
    Posts
    16
    <-- DSL 768/128 Pacbell ..pretty lucky I have DSL actually.. I'm actually passed the loop length limit (18000ft) But lucky me I ordered b4 they set the "14000ft max loop length" rule =)
    "Imperious, choleric, irascible, extreme in everything, with a dissolute imagination the like of which has never been seen, atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell, and kill me again or take me as I am, for I shall not change"

  19. #69
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    [M] - Belgium
    Posts
    1,819
    @ Work : 2mbit
    @ Home: Cable (1.5mbit)

    ;D


    Belgium's #1 Hardware Review Site and OC-Team!

  20. #70
    Registered User
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Nth Lincs UK
    Posts
    57
    56k & i cant even get ISDN
    KMS

    PCLincs


  21. #71
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Maryland
    Posts
    1,346
    I have the worst cable in the world. I used to work for the company, I should know. The boss bought "used and dented servers" I heard from a friend after I had left... They are supposedly upgrading by monday so I may possibly get over 500kbps (or the 200kbps mark I've been struggling with recently)... It's rated at 1.5Mbit/s........

    Antec TrueBlue 480
    Intel Core 2 Duo E6600
    Asus P5N32-E SLI
    ATI x1950xt 512MB PCI-E
    2x2GB G-Skill PC6400 DDR2
    2x74GB Western Digital Raptors in RAID 0
    2x36GB Western Digital Raptors in RAID 0
    Plextor 8X DVD Writer
    Sennheiser PC150 Headphones


  22. #72
    Xtreme Relic
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Hilton Head, S.C.
    Posts
    6,278
    DSL 1.5 down..384 up and I actually hit those speeds most of the time. Best thing about DSL as opposed to cable is the dedicated line...not sharing bandwidth and no peak time bottlenecks.
    Just replaced my Linksys 4 port Hub with a Linkskey 8 port switch ($29 at newegg) connected to linksys router, so I could add several more Folding rigs to network..get 100 speed internally. I was feeling kinda satisfied until I saw JBELLs speed!
    I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
    Hunter S. Thompson (1939 - 2005)

  23. #73
    Registered User
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    21
    belgian cable provider called Telenet, does the job...
    not THAT satisfied about them (capped speeds + 10gb/month policy :s ), but enough for what I need it. Costs me about 40€ a month...
    [size=0.1] [M]adshrimp Folding Squad[/size]

  24. #74
    http://home.elp.rr.com/swcf/Bandwidth2.JPG

    I am on RR, can't complain to much, these are not real bad speeds
    Keeper's "Heatware"

    Folding for nerdsforjesus.org

    ASUS M2N32-SLI DELUXE
    AM2 6000
    2X36 Gig Rators O/S
    2X250Gig Storage
    2X 2 Gig Corsair
    2X EVGA 7900 GTO

    Most people are bothered by those passages in Scripture which they cannot understand. The Scripture which troubles me most is the Scripture I do understand.

    -- Mark Twain

  25. #75
    Registered User
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    13
    56K............the humanity! There is DSL in the next town (less than 5mins away) but there isn't any here. And when it comes avaliable it costs like $55 a month *blackhawk searches for crying smiley*

Page 3 of 31 FirstFirst 12345613 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •