View Poll Results:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Page 31 of 31 FirstFirst ... 2128293031
Results 751 to 769 of 769

Thread: What's Your Internet Connection?

  1. #751
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Northern VA
    Posts
    1,290


    I know yall might think this isint much, and i agree... but coming off of hughesnet with a 800ms ping time, this feels like im finally in the 21st century...
    Its not overkill if it works.


  2. #752
    Xtreme Member eagle101's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    SoCal USA
    Posts
    712
    skycrane have not seen you in a long time buddy, like 2006, "my ping was 12 and 13" living across the street from time warner main building where there huge dishes were now im on dsl.........I feel like im on welfare now......my heads down do to the dsl connection
    Thanks Eagle101
    -------------------------
    CrossHairV-Z 9590 cpu-OC
    SSD RevoDrive3 X2 Raid0 PciE
    -51c Cpu SS Phase.Change Cooling
    Msi 290X Lightning oc
    1600 Watts P2 Evga Platinum
    G.SKILL Trident X Cas7 1600Mhz
    Dell U2410 24" IPS

    5.1 Sound Pro-Klipsch





  3. #753
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alberta Canada
    Posts
    288
    Cable 100/5



    10:44am
    Last edited by solofly; 11-25-2013 at 08:46 AM.
    My toys...
    Asus X79 Deluxe | i7 4820K | Koolance CPU-380I w/Triple Rad/Swiftech Pump | RipjawsX 16GB 1866MHz | eVGA GTX 780 TRI-SLI | X-Fi Surround 5.1 Pro USB | Intel 530 120GB *2 RAID 0, Intel 510 250GB, Samsung 840 Pro 120GB, Samsung 840 500GB, Kingston V300 240GB | Corsair AX1200i | In Win D-Frame Orange | Win 8.1 Pro 64
    Asus Sabertooth Z77 | i7 3770K | NH-C12P SE14 | Vengeance 32GB LP | eVGA GT 240 | X-Fi Titanium Fatality | LSI SAS 9211-4i | Intel 330 120GB, Seagate 500GB *2, Samsung 200GB, WD 320GB *4 RAID 10, 500GB, Raptor 74GB | Antec TPQ-1200W | Corsair 650D | Win 8.1 Pro 64
    Asus Sabertooth P67 | i7 2600K | NH-U12P SE2 | Vengeance Pro 16GB 1866MHz | eVGA GTX 680 | Sound via HDMI | Intel 330 60GB, Samsung 840 Pro 120GB, WD VRaptor 300GB, 150GB *2 | Antec HCG-750W | Lian Li PC-60FNWB | Win 8.1 Pro 64
    Asus P8H77-M/CSM | i3 3220 | Shuriken | Vengeance 16GB LP | eVGA GT 610 | Sound Blaster Play | Hauppauge WinTV-HVR-1600 & HD PVR | Asus PCE-AC66 | Kingston V100 128GB, WD 1GB, 500GB, Seagate 2TB | Enermax Liberty 500W | Fractal Design Core 1000 | Win 8 Pro 64 w/Media Center
    Asus P8H77-M/CSM | i3 3220T | Hyper 212 Evo | Vengeance 8GB | eVGA 210 | Hauppauge WinTV-PVR-250 | Intel 330 60GB, WD 750GB, 250GB | Enermax Liberty 500W | Antec 300 | Win 7 Premium 32

    Axial SCX10 2012 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon Modified

  4. #754
    Crunching For The Points! NKrader's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Vancouver WA, USA
    Posts
    2,899
    comcast 50/10, $39.99 a month for 3 months, then $49.99 forever after that.

    Last edited by NKrader; 01-13-2014 at 05:14 PM.

    Sic Semper Equis
    Motherboard : Asus R5E | CPU : Intel 5960x | Ram : 8x8GB G.Skill DDR4 3200 | Heatsink : Noctua D15
    Storage BOOT : 840 Pro 256GB Storage STEAM: 2x850 EVO 500GB (Raid0)
    GPU : Sapphire 390x NITRO | Monitor : Samsung Samsung S34E790C 34" Curved (3440x1440)
    Case : CaseLabs S8S | PSU : SeaSonic Platinum 1000w

  5. #755
    Registered User
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    24
    FIOS 300/65.....


  6. #756
    Crunching For The Points! NKrader's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Vancouver WA, USA
    Posts
    2,899
    Quote Originally Posted by crosshairs View Post
    FIOS 300/65.....

    price?

    Sic Semper Equis
    Motherboard : Asus R5E | CPU : Intel 5960x | Ram : 8x8GB G.Skill DDR4 3200 | Heatsink : Noctua D15
    Storage BOOT : 840 Pro 256GB Storage STEAM: 2x850 EVO 500GB (Raid0)
    GPU : Sapphire 390x NITRO | Monitor : Samsung Samsung S34E790C 34" Curved (3440x1440)
    Case : CaseLabs S8S | PSU : SeaSonic Platinum 1000w

  7. #757
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    160
    I used two have two fios 150/75 packages bonded to 300/150. Here is an old speedtest.net picture when I was doing this:



    Now I only have a single 150/75 connection with FIOS. The reason being because they came after me for bandwidth usage and with a bandwidth limit I don't see any reason to be paying them $420/month for internet anymore.
    Supermicro SC846 Case
    Supermicro X9DR3-LN4F+
    Dual Intel Xeon E5 4650L (8 core, 2.6Ghz, 3.1 Ghz Turbo)
    EVGA Geforce gtx 670
    192GB DDR3 PC-1333 ECC Memory
    ARC-1280ML raid controller
    24x2TB Hitachi SATA (raid6)
    ARC-1880x raid controller
    30x3TB Hitachi SATA (raid6)
    - External in two SC933 Case
    Work/Home:

  8. #758
    Registered User
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by NKrader View Post
    price?
    with extreme TV and 2 phone lines its $225.00 a month

  9. #759
    Nerdy Powerlifter
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Down in the Bayou
    Posts
    4,533
    Upgraded. Had Charter, moved & got Comcast. Ended up having the try to ruin my credit & switched to Century Link. Moved back "home" and back with Charter. I've been through the ringer w/ ISPs.

    I have the max for my area: 100/5
    BP ruined my dinner and my region. (yep, I'm still pissed!)


    Current Rig: i7 2600K @ 5ghz, GTX 690 WC'd , MIVE, 840 pro 256gb / Corsair Force 3 GT 240gb SSD
    Interested in doing stuff offline?! Care to get strong? PM me about powerlifting if you want to try a fun sport.
    Heatware

  10. #760
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Argentina
    Posts
    402
    Third world Internet:



    There's nothing faster here, for home usage that is.

    About ~ U$S19 for 1 year, after that ~ U$S 39. But prices tend to vary a lot here, with an inflation of ~35% per year.
    Main: Windows 10 Core i7 5820K @ 4500Mhz, Corsair H100i, 32GB DDR4-2800, eVGA GTX980 Ti, Kingston SSDNow 240GB, Crucial C300 64GB Cache + WD 1.5TB Green, Asus X99-A/USB3.1
    ESXi Server 6.5 Xeon E5 2670, 64GB DDR3-1600, 1TB, Intel DX79SR, 4xIntel 1Gbps
    ESXi Server 6.0 Xeon E5 2650L v3, 64GB DDR4-2400, 1TB, Asrock X99 Xtreme4, 4xIntel 1Gbps
    FreeNAS 9.10 x64 Xeon X3430 , 32GB DDR3-1600, 3x(3x1TB) WD Blue, Intel S3420GPRX, 4xIntel 1Gbps

  11. #761
    Xtreme Addict
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    US, MI
    Posts
    1,592
    Verizon, aka frontier these days.
    3 megs, I forget the upload speed lol.
    Set to bridge mode, rt-vbr.
    Noise wise I know 3megs is pushing it from the location in my house, if I were to hook up outside I could get the full 3mbits (I could get around 8mbits max).
    When dude 1st checked my lines when I got it installed a few years back he was kind enough to check the outside noise and my rooms noise levels.

    I probably live about 3 miles from the local switching station, I haven't counted it yet actually lol, it's straight down the road a few blocks.
    The fiber ring it's self goes past my house way down to the rich people's area by the lake, been there way before they allowed me too hook to it.

    I love this isp though, they don't even know I'm connected to it lol .
    I do miss netzero though...
    Anyways it's not super quick, a royal pain sometimes on youtube, but otherwise it's alright.
    I pay about $75 a month for both phone and internet, old school phone too not the bs digital crap.
    I used to pay a locked in price of $45 for 1.5m and phone, but I was foolish enough to get it upgraded and it wasn't until recent I managed to get another 40k'ish or so out of it.



    Edit:
    Oh and no digi splitters on my line, had those removed by some nice worker dude years ago before I got dsl .
    My line goes in a slight zigzag pattern to the station though, but ohwell.
    I mean it goes a mile down towards the station, then a mile in the wrong direction, 3 miles down towards the right direction, and then a mile back to the station...
    I didn't need to tell you guys that, I'm just rambling on.
    6 miles line to station probably, 3 miles probably physically to the station.
    Last edited by NEOAethyr; 04-19-2014 at 02:57 AM.


    CPU: Intel Core i7-4930k [3332B054]
    CPU Heatsink: NZXT Kraken X60
    Mobo: ASUS Rampage IV Black Edition (0507 BIOS)
    MEM: 4x 4gig G.Skill [F3-2400C9Q-16GTXD] (Dual Sidded Samsung of Some Sorts)
    PSU: Antec HCP-850 Platinum
    VGA: nVidia Grid VGX K2 (WIP with 2x 680 lightnings)
    Monitor: ASUS VG278HE & 3DVision2 Kit
    Drives: 2x WD Red 2TB Drives [WDBMMA0020HNC-NRSN] (RAID 0), Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 60GB SATA3 SSD, Pioneer BDR-2208 Blue Ray Burner
    Case: Rosewill Blackhawk Ultra
    OS's: Windows 2003 Enterprise x86 SP2-R2 VLM, Windows 7 Standard Embedded x86 SP1 EVL (128GB Patched), Windows 7 Standard Embedded x64 SP1 EVL
    Mouse: Using generic mouse for now...
    Arm:Samsung Galaxy S IV i9500 Octo-Core Quad Band 16gb Unlocked and 2x 64gig sd cards
    777

    Sig is slightly out of date, I'll update it later ^^


  12. #762
    Xtreme XIP
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    1,503
    Choice Cable 25/2 , $42US a month. Just testing , we had trouble for the whole weekend with the ISP :/ , but finally is up and running again today.


    Last edited by chispy; 05-18-2014 at 12:00 AM.

  13. #763
    Xtreme 3D Team
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    8,440
    Upgraded from 15/1 to 30/5 today and installed a new modem...



    Intel all dey erry dey
    AMD all nite erry nite party party party

  14. #764
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    585
    Just switched back to TWC from UVerse after a move and no UVerse in the area even though we moved literally less then a mile away. $100~/mo with basic HD cable, box and webz.

    Heatware
    filmbot

  15. #765
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    165
    Q9550-Evga 780i A1-X-Fi Platinum
    ThermalTake 850-9800GTX/8800GT
    8GB GSkill 8500
    2 x 90GB OCZ Agility3 Raid 0-BenQ 20.1 WS

  16. #766
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    19

  17. #767
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    250 Mbit/s fiber connection (Location: Latvia, Riga). ~27 USD per month. Cheap, fast and stable as . Latvia is a superpower at least in this field
    When thinking about the most technologically advanced nations, Latvia probably doesn't come to mind. But broadband lines there reached an average peak speed of 37.5 megabits per second, placing the country in the top four.
    http://www.bloomberg.com/slideshow/2...et.html#slide7



    MOBO: ASUS MAXIMUS GENE V
    CPU: i5-3570K @4,6ghz (1,22 vcore) (cooled by Noctua NH-D15)
    RAM: Samsung (10M378B5273DH0-CK0/CH9) 4gb x 4 @2400mhz (10-12-12-28)
    SSD: Samsung 850 PRO 512GB
    VGA: MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC
    PSU: Corsair AX850
    OS: Windows 10 (x64)

  18. #768
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    1000 Elysian Park Ave
    Posts
    2,663
    $30!!!!? Even bundling VOIP telephone it's still $100 for us (20/2 Mbit) We try to downgrade but the jerks won't let us (even though my cousin signed up for ~$30 5Mbit)
    i3-3225 | GTX 960
    i7-2600K | GTX 970

    Assume nothing; Question everything

  19. #769
    Join XS Boinc Team StyM's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Tropics
    Posts
    12,327

Page 31 of 31 FirstFirst ... 2128293031

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •