Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 25 of 84

Thread: AMD Phenom II X2 550 BE OC

Hybrid View

  1. #1
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608

    AMD Phenom II X2 550 BE OC

    Hi ~
    AMD Phenom II X2 550 BE easy test

    AMD Phenom II X2 550 BE
    http://www.playwares.com/xe/?document_srl=4519253





    Last edited by namegt; 05-28-2009 at 09:31 PM.
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  2. #2
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    CPU : AMD Phenom II X2 550 BE
    Mainboard : FOXCONN A7DA-S 3.0
    RAM : Patriot Viper DDR3 PC3-16000 2X2G
    VGA : GeForce 7300GS
    Power : Ultra X3 1000W
    Cooler : APACHI PROLIMA MEGAHALEMS





    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  3. #3
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608










    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  4. #4
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    Phenom II X2 550 BE 3.1G @3.6G


    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  5. #5
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    Phenom II X2 550 BE 3.1G @3.8G
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  6. #6
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  7. #7
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden, Linköping
    Posts
    2,033


    Can you try some RAM clocking on there too?
    SweClockers.com

    CPU: Phenom II X4 955BE
    Clock: 4200MHz 1.4375v
    Memory: Dominator GT 2x2GB 1600MHz 6-6-6-20 1.65v
    Motherboard: ASUS Crosshair IV Formula
    GPU: HD 5770

  8. #8
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hong Kong
    Posts
    967
    Quote Originally Posted by namegt View Post
    Nice review
    the voltage for 4GHz is nice too

    Gaming Rig
    CPU : AMD Ryzen 7 3700X (45W ECO mode)
    HSF : Noctua C14S
    MB : ASRock X470 Taichi Ultimate
    RAM : G.Skill F4-3000C14-16GTZR x4 @ DDR4-3000 CL14
    VGA : MSI RTX2070
    PSU : Antec NeoECO Gold 650W
    Case : Corsair 100R ATX
    SSD : Samsung PM981a 1TB + Corsair MP510 1.9GB M.2 SSD

  9. #9
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,209
    wooooo that looks very nice thank you for test^^
    1. ASUS Sabertooth 990fx | FX 8320 || 2. DFI DK 790FXB-M3H5 | X4 810
    8GB Samsung 30nm DDR3-2000 9-10-10-28 || 4GB PSC DDR3-1333 6-7-6-21
    Corsair TX750W | Sapphire 6970 2GB || BeQuiet PurePower 450w | HD 4850
    EK Supreme | AC aquagratix | Laing Pro | MoRa 2 || Aircooled

  10. #10
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    DFI LP DK 790FXB-M3H5 other Test ...
    ACC active, 4 cores ...?

    Hot hot hot! The new CPU AMD can be unlocked to 4 core!
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=225698
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  11. #11
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2006
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    1,118
    May have to buy one when available could be fun ocing theses!
    CASE,Corsair Graphite 600T LE White Waterchilled
    M/B,Asus Maximus VI Gene CPU,4770k
    RAM G.Skill Trident 2400 9-12-11-24 1T
    GPU Asus HD 7970 Matrix Platinum SSDSamsung Evo 250GB [B] PSU,Antec HCP 1000w 80+ Platinum

  12. #12
    Xtreme Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden, Linköping
    Posts
    2,033
    Imo this new CPU isn't that exciting... I want to see what Regor can do, thats something new.

    Not meaning to start a fight - but Callisto is just another Deneb
    SweClockers.com

    CPU: Phenom II X4 955BE
    Clock: 4200MHz 1.4375v
    Memory: Dominator GT 2x2GB 1600MHz 6-6-6-20 1.65v
    Motherboard: ASUS Crosshair IV Formula
    GPU: HD 5770

  13. #13
    I am Xtreme FlanK3r's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Czech republic
    Posts
    6,804
    namegt:4 GHZ with only 1.35V? How much than with 1.55V? Or CPU-Z show it not correct? Thx. Nice chip. King of dualcores AMD
    ROG Power PCs - Intel and AMD
    CPUs:i9-7900X, i9-9900K, i7-6950X, i7-5960X, i7-8086K, i7-8700K, 4x i7-7700K, i3-7350K, 2x i7-6700K, i5-6600K, R7-2700X, 4x R5 2600X, R5 2400G, R3 1200, R7-1800X, R7-1700X, 3x AMD FX-9590, 1x AMD FX-9370, 4x AMD FX-8350,1x AMD FX-8320,1x AMD FX-8300, 2x AMD FX-6300,2x AMD FX-4300, 3x AMD FX-8150, 2x AMD FX-8120 125 and 95W, AMD X2 555 BE, AMD x4 965 BE C2 and C3, AMD X4 970 BE, AMD x4 975 BE, AMD x4 980 BE, AMD X6 1090T BE, AMD X6 1100T BE, A10-7870K, Athlon 845, Athlon 860K,AMD A10-7850K, AMD A10-6800K, A8-6600K, 2x AMD A10-5800K, AMD A10-5600K, AMD A8-3850, AMD A8-3870K, 2x AMD A64 3000+, AMD 64+ X2 4600+ EE, Intel i7-980X, Intel i7-2600K, Intel i7-3770K,2x i7-4770K, Intel i7-3930KAMD Cinebench R10 challenge AMD Cinebench R15 thread Intel Cinebench R15 thread

  14. #14
    Xtreme Addict
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Texas
    Posts
    1,663
    Kamsamnida!
    Core i7 2600K@4.6Ghz| 16GB G.Skill@2133Mhz 9-11-10-28-38 1.65v| ASUS P8Z77-V PRO | Corsair 750i PSU | ASUS GTX 980 OC | Xonar DSX | Samsung 840 Pro 128GB |A bunch of HDDs and terabytes | Oculus Rift w/ touch | ASUS 24" 144Hz G-sync monitor

    Quote Originally Posted by phelan1777 View Post
    Hail fellow warrior albeit a surat Mercenary. I Hail to you from the Clans, Ghost Bear that is (Yes freebirth we still do and shall always view mercenaries with great disdain!) I have long been an honorable warrior of the mighty Warden Clan Ghost Bear the honorable Bekker surname. I salute your tenacity to show your freebirth sibkin their ignorance!

  15. #15
    Xtreme Addict Chrono Detector's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,139
    Is the stock volts really 1.280V?
    AMD Threadripper 12 core 1920x CPU OC at 4Ghz | ASUS ROG Zenith Extreme X399 motherboard | 32GB G.Skill Trident RGB 3200Mhz DDR4 RAM | Gigabyte 11GB GTX 1080 Ti Aorus Xtreme GPU | SilverStone Strider Platinum 1000W Power Supply | Crucial 1050GB MX300 SSD | 4TB Western Digital HDD | 60" Samsung JU7000 4K UHD TV at 3840x2160

  16. #16
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,557
    very nice chip i wonder if these will go and take the top spot for AMD overclocking



  17. #17
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    660
    Man i cant wait for one of these! Thanks for sharing!
    ASROCK 970 Extreme 3 // FX-6200 @ 4.65 (245x? 64bit os) 1.45v,2200 nb/HT //8GB Mushkin DDR3 @833 8-8-8-24 cmd1 1.55v // HD7850// Silverstone 650w // ~32inch portal // WDgreen and blue // Kingston v300 120GB SSD // watercooled with Swiftech storm rev2, Fez 240 , 655 pump not packed into a Corsair Obsidian 650D ///

  18. #18
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    AMD Phenom II X4 B50 ??

    Test the main board is DFI 790FXB-M3H5
    BIOS: 0402


    AMD Phenom II X4 B50 ??


    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=575783

    But ....
    4 cores is not active ...
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  19. #19
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,103
    Is ACC in Auto mode?.. maybe try up + ACC.

    How many cores does it show in Bios tha you can Dis/eneable only one ?
    "AMD...Like the perfect Storm,...Everything needs to be just right"
    X555x4SuperCore@4450mhz@1.64v..........

    RYZEN 7 1800x/ ASUS ROG STRIX VEGA64/ =EK NICKEL WB, Feser THC 2x360 1x480
    X470 Gigabyte Aorus7, Patriot 3400mhz 16gb dual2x8
    SSD Samsung 970pro,,860EVO

  20. #20
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by namegt View Post
    AMD Phenom II X4 B50 ??

    Test the main board is DFI 790FXB-M3H5
    BIOS: 0402


    AMD Phenom II X4 B50 ??


    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=575783

    But ....
    4 cores is not active ...

    Good job man!

    I used Giga 790FXT-UD5P, when I changed ACC from disable to Auto, nothing happened! But when I changed EC to Hybrid, X2 550 => X4 B50. 4 core actived and stable 100% I'll overclock it with LN2 soon!


    Y!M: Leonarderman
    Clan: Duck Team VN
    I am ATI Fanboy - Not AMD
    Location Location Location...................
    Thần tượng: KingTea Super Bựa

  21. #21
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    May 2008
    Location
    Seoul, Korea
    Posts
    608
    Quote Originally Posted by leonarderman View Post
    Good job man!

    I used Giga 790FXT-UD5P, when I changed ACC from disable to Auto, nothing happened! But when I changed EC to Hybrid, X2 550 => X4 B50. 4 core actived and stable 100% I'll overclock it with LN2 soon!


    LN2 OC
    Nice work!


    gOtVoltage : ACC is the Auto mode.

    Well, AMD's temperature ...
    I think the temperature is too low
    NAMEGT- Xtremesystems



    http://www.playwares.com

  22. #22
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,103
    Your the Bomb dude

    Thats insane Dualcore Action.

    Haha I just Grabbed a Revised UD4P for My 720. Hopefull i can truely see what it has in Hybrid Mode

    So in a few hours or So ill be hitting up that GIGA thread with some Results .



    " NameGT",,
    is it working in Auto ? For 4cores now " Also can you disable temp monitoring then check temp in windows.

    If its like the 720's it may not reg temps once unlocked and could be messing with Bios

    I like DFi too but theres never No DFi's stocked in my neck of the woods. So i grabbed the next best thing that is capable to unlock on stock Bios for Cheap .

    A very good friend gave me 50% off UD4P, early Bday present

    I check in later need to finish installing The Mobo.
    Last edited by gOtVoltage; 05-30-2009 at 08:00 PM.
    "AMD...Like the perfect Storm,...Everything needs to be just right"
    X555x4SuperCore@4450mhz@1.64v..........

    RYZEN 7 1800x/ ASUS ROG STRIX VEGA64/ =EK NICKEL WB, Feser THC 2x360 1x480
    X470 Gigabyte Aorus7, Patriot 3400mhz 16gb dual2x8
    SSD Samsung 970pro,,860EVO

  23. #23
    Live Long And Overclock
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    14,471
    4Ghz 24/7, what are the temps at load?

    Perkam

  24. #24
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Location
    Thailand
    Posts
    28
    That was a real kick-ass Dual core CPU for now.
    Sorry For My Bad English

  25. #25
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    791
    Those temps can't be accurate. 25c load at 3.6 GHz? that means...it's like no heat output at all.

    Is AMD Overdrive accurate with the temperature readings?
    Computer:
    Case: Corsair 750D Airflow Edition
    Mobo: Gigabyte Aorus X570 Ultra
    RAM: Crucial Ballistix Sport LT 2x16gb @ stock
    CPU: AMD Ryzen 5900x
    Graphics: Evga GTX 1080 FTW, Coil Whine edition
    PSU: Corsair RMi 650w
    Cooling: Please don't remind me. Corsair H115i w/Arctic P14 PWM fans.
    HDD: 970 Pro, 860 Evo, WD 1tb 3 platter drive (12 years old?!), etc.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •