Swiftech
Results 1 to 4 of 4

Thread: Hard drive, not system, randomly restarts?

  1. #1
    Registered User mk_ln's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30

    Question Hard drive, not system, randomly restarts?

    Hi,

    I recently noticed that one (maybe 2) of my hard drives power off and power on a few seconds later. I have a dual boot system and it seems that the boot disk w/ XP is the one with the issue. I will be using Vista and I will hear a drive power down and then restart/spin-up again - similar to the sound when the whole system powers down and powers on, respectively. This happens regardless of load and seems to happen randomly.

    Any helpful advice would be greatly appreciated.

    Thanks in advance
    CPU........................QX6850 @ 3.7GHz
    MOBO.....................P5E-Rampage
    Video......................GTX280 @ 670/1400/2400
    RAM........................6GB (Mushkin Redlines 2x 2GB PC2-8000 + OCZ Platinum 2x 1GB PC2-8500)
    HDD........................2x WD2500KS (RAID0), 1x WD5000AAKS, 2x WD6400AAKS, 1x HD103UJ
    Optical Drives...........1x Sony 830A + 1x Pioneer 116D
    Case.......................TJ07 BW
    PSU........................Corsair TX750
    Cooling....................Xigmatek S1283
    Monitor....................Samsung 2693 (25.5")


  2. #2
    Xtreme Cruncher Bootup05's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    931
    I also have this problem .... Mines just a dodgy power connector.... So, Check yours?

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    118
    I have this problem too! Using Dual boot with XP 32bit and XP 64bit.

  4. #4
    Registered User mk_ln's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by Bootup05 View Post
    I also have this problem .... Mines just a dodgy power connector.... So, Check yours?
    thanks.

    surprised i've not thought about that, lol. it seems the connections are fine though (both power and data).

    any other ideas?
    CPU........................QX6850 @ 3.7GHz
    MOBO.....................P5E-Rampage
    Video......................GTX280 @ 670/1400/2400
    RAM........................6GB (Mushkin Redlines 2x 2GB PC2-8000 + OCZ Platinum 2x 1GB PC2-8500)
    HDD........................2x WD2500KS (RAID0), 1x WD5000AAKS, 2x WD6400AAKS, 1x HD103UJ
    Optical Drives...........1x Sony 830A + 1x Pioneer 116D
    Case.......................TJ07 BW
    PSU........................Corsair TX750
    Cooling....................Xigmatek S1283
    Monitor....................Samsung 2693 (25.5")


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •