Page 6 of 10 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast
Results 126 to 150 of 246

Thread: Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread

  1. #126
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    USA
    Posts
    1,790
    I have tried all day yesterday and today and still can't get this damn thing to be stable not even at 4.2Ghz with my D0 chip, I tried different BIOS and many OC templates that I gathered from the EVGA forum and here, even tried some of those settings from Classified, played with vtt, ICH, IOH, vcore, down clock the ram, QPI, and variety of combination but still no go and keep getting BSOD. This damn turd simply isn't stable enough to run LinX for more than 5min. While the P6T Deluxe V2 has the very annoying mutliplier dropping issue but it is rock solid at 4.51Ghz so I'm going to send this thing back to newegg and try different board, maybe the Classfied or the R2E....this sucks.
    Core i7 920 D0 3844A717 4.40Ghz HT on @1.36v (LinX/Prime/3D stable), Corsair 850W, 12GB OCZ Platinum 1600, P6T Deluxe V2, EVGA GTX 285 SS, OCZ Vortex SSD 30GB x3 RAID0, HAF 932.
    Water Cooling Setup: XSPC RX360, MCP355 + XSPC Res Top, Swiftech GTZ, 1/2" Tygon, Scythe S-Flex SFF21F push, 20mm yateloon D12SL-12C pull.


    Opteron 148 CABNE 0528 GPMW 3.1Ghz @1.6v Prime Stable. Westy 37" LVM-37W3, DFI Venus 975, 2GB TeamX Cronus Micron, GSkill HZ, Sapphire X1900XTX, Zippy 700W, X-Fi Xtrememusic, 36GB Raptors x2 @Raid-0.
    WC Setup: PA120.3 +Shroud, MCP655, STORM, MCW60, 1/2" Tygon, mini res, Yate Loon.

  2. #127
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,528
    hey ben805 have you tested different bioses ? i've found that some of them are really terrible with my current benching set up.. the best and most stable ones that i have used thus far are E758SZ21, E758SZ1N and E758SZ2E.
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  3. #128
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Idaho
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by ben805 View Post
    I have tried all day yesterday and today and still can't get this damn thing to be stable not even at 4.2Ghz with my D0 chip, I tried different BIOS and many OC templates that I gathered from the EVGA forum and here, even tried some of those settings from Classified, played with vtt, ICH, IOH, vcore, down clock the ram, QPI, and variety of combination but still no go and keep getting BSOD. This damn turd simply isn't stable enough to run LinX for more than 5min. While the P6T Deluxe V2 has the very annoying mutliplier dropping issue but it is rock solid at 4.51Ghz so I'm going to send this thing back to newegg and try different board, maybe the Classfied or the R2E....this sucks.
    Well, not every x58 SLI from EVGA is going to be a winner. I think overall most of them are, but in the tech industry inevitably there are going to be a few out of every lot manufactured that just aren't killer boards. I wouldn't write off the EVGA x58 non-classified yet. People are largely getting incredible experiences overclocking with their boards. Maybe you should exchange it for another of the same board. Up to you though. There are several other champion x58 boards you can try, but most of us are having a great time with ours. I've never had a board with this many features that overclocks this will, this easily, and runs this stable, for the price I paid for it. I've paid more and got less a time or two, but this board has just been a dream come true ... well, if you're a complete geek like I am.
    Workstation/Playstation: i7 920 D0 @ 3.8, TRUE, EVGA x58, BFG GTX 295, WD 640x2 in RAID 0, 12GB OCZ DDR3, ATCS 840, Dell 24" & Samsung 19", Razer Lycosa and Logitech G9r, HTO Striker, Windows 7 Ult. 64, Antec TruePower 1000w.
    Wife's Computer: E4500 @ 3.0GHz on 1.36v, Rocketfish CPU Cooler, Foxconn, 4GB Corsair, Sea 250, Antec Sonata w/500w, ATI 2400, 17" Samsung, Vista Ult. 32.
    HTPC: X2 2400BE, 500GB + 750GB + 80GB, ATI 3450 Hybrid CF w/Asus 780G, 4GB A-Data 800MHz DDR2, 32" Westinghouse, XBOX 360 HDDVD (w/o xbox), Aver DTV Tuner, Huappage DTV tuner, Windows 7 32 bit.
    PDAs: iPod Touch 16GB and Samsung Omnia

    See my work log here: PROJECT ATCS 840

  4. #129
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,938
    thread necro, but hey this board is still relevant.

    GB 790XTA UD4
    GSkill Pi Black 2000 Cas9
    ASUS 4870
    Enermax Revolution 1050+





    http://www.heatware.com/eval.php?id=67661

  5. #130
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    OCStreet Team Brasil
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by ReverendMaynard View Post
    thread necro, but hey this board is still relevant.

    How can you guys make it? I feel damn sad when I see that I need 1.45V and way hot temperatures to bench 3d06 at 4.4GHz...

    And I can't get 4.2GHz stable with less than 1.4V
    Worst D0 ever :S

    Core i7 920 2.66 @ 4.2 Ghz Cooled By Thermalright True 120 Copper / eVGA x58 3xSLI / 3x2Gb RAM OCZ Gold 1600MHz 8-8-8-24/ TRI-Crossfire Sapphire HD4870X2 + PowerColor HD4870 1GB / 660 Gb Seagate(RAID0) / Zalman ZM1000-HP

  6. #131
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,938
    luck of the draw man. this was a cpu ordered online from NCIX canada, the only guarantee was its stepping.

    One thing I can tell you from my brief experience so far with the D0 is that it reacts better with lower volts. Maybe there is another factor in your overclocks that you're overlooking?
    GB 790XTA UD4
    GSkill Pi Black 2000 Cas9
    ASUS 4870
    Enermax Revolution 1050+





    http://www.heatware.com/eval.php?id=67661

  7. #132
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Idaho
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by cadupradoo View Post
    How can you guys make it? I feel damn sad when I see that I need 1.45V and way hot temperatures to bench 3d06 at 4.4GHz...

    And I can't get 4.2GHz stable with less than 1.4V
    Worst D0 ever :S
    Even with the D0 it's still luck of the draw. Maybe overall yields provide a higher percentage of killer chips, but just like the C0's there are going to be a few that just aren't the best. Sounds like you got a good chip, but not killer. 4.2 on air with any quad core is really nothing to be ashamed of. What has happened to us these days?
    Workstation/Playstation: i7 920 D0 @ 3.8, TRUE, EVGA x58, BFG GTX 295, WD 640x2 in RAID 0, 12GB OCZ DDR3, ATCS 840, Dell 24" & Samsung 19", Razer Lycosa and Logitech G9r, HTO Striker, Windows 7 Ult. 64, Antec TruePower 1000w.
    Wife's Computer: E4500 @ 3.0GHz on 1.36v, Rocketfish CPU Cooler, Foxconn, 4GB Corsair, Sea 250, Antec Sonata w/500w, ATI 2400, 17" Samsung, Vista Ult. 32.
    HTPC: X2 2400BE, 500GB + 750GB + 80GB, ATI 3450 Hybrid CF w/Asus 780G, 4GB A-Data 800MHz DDR2, 32" Westinghouse, XBOX 360 HDDVD (w/o xbox), Aver DTV Tuner, Huappage DTV tuner, Windows 7 32 bit.
    PDAs: iPod Touch 16GB and Samsung Omnia

    See my work log here: PROJECT ATCS 840

  8. #133
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,938
    Quote Originally Posted by SirKronan View Post
    Even with the D0 it's still luck of the draw. Maybe overall yields provide a higher percentage of killer chips, but just like the C0's there are going to be a few that just aren't the best. Sounds like you got a good chip, but not killer. 4.2 on air with any quad core is really nothing to be ashamed of. What has happened to us these days?
    we're a bit spoiled TBH. I was extremely luck with my C0 and this D0, but my luck hasn't been so well with other components like one of these limp-assed GTX285's.
    GB 790XTA UD4
    GSkill Pi Black 2000 Cas9
    ASUS 4870
    Enermax Revolution 1050+





    http://www.heatware.com/eval.php?id=67661

  9. #134
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    201
    Quote Originally Posted by cadupradoo View Post
    How can you guys make it? I feel damn sad when I see that I need 1.45V and way hot temperatures to bench 3d06 at 4.4GHz...

    And I can't get 4.2GHz stable with less than 1.4V
    Worst D0 ever :S
    You are pushing your OCZ gold too hard with RAS of 19 and running 1600+. Loosen those timings a bit and you will have better luck at stability. And trust me memory benchmarks are overrated! Less than 1% gain between 8 8 8 19 and 8 9 9 24.

    Is 1.45 at load or idle? Also, remember that most boards don't always push exactly the volts that they claim they are pushing. evga x58 is known for this. Read 3oh6's review hardware canucks. So, its possible that you are limited by your cooling.

  10. #135
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    OCStreet Team Brasil
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by devsk View Post
    You are pushing your OCZ gold too hard with RAS of 19 and running 1600+. Loosen those timings a bit and you will have better luck at stability. And trust me memory benchmarks are overrated! Less than 1% gain between 8 8 8 19 and 8 9 9 24.

    Is 1.45 at load or idle? Also, remember that most boards don't always push exactly the volts that they claim they are pushing. evga x58 is known for this. Read 3oh6's review hardware canucks. So, its possible that you are limited by your cooling.
    I'm running memories with 8-8-8-24 and when i set it to 9-9-9-27 there's no improve on stability, unfortunately

    Which review is that?

    I'm probably limited by the cooling as you said, but I see D0's that doesn't need that much voltage (as the one above). So, if I needed less voltage, temperature would be less concerning...

    I set 1.48V at idle (with vdroop) and get something around 1.45V during 3dmark's...

    Core i7 920 2.66 @ 4.2 Ghz Cooled By Thermalright True 120 Copper / eVGA x58 3xSLI / 3x2Gb RAM OCZ Gold 1600MHz 8-8-8-24/ TRI-Crossfire Sapphire HD4870X2 + PowerColor HD4870 1GB / 660 Gb Seagate(RAID0) / Zalman ZM1000-HP

  11. #136
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,938
    Quote Originally Posted by devsk View Post
    You are pushing your OCZ gold too hard with RAS of 19 and running 1600+. Loosen those timings a bit and you will have better luck at stability. And trust me memory benchmarks are overrated! Less than 1% gain between 8 8 8 19 and 8 9 9 24.

    Is 1.45 at load or idle? Also, remember that most boards don't always push exactly the volts that they claim they are pushing. evga x58 is known for this. Read 3oh6's review hardware canucks. So, its possible that you are limited by your cooling.
    those are my timings lol.
    GB 790XTA UD4
    GSkill Pi Black 2000 Cas9
    ASUS 4870
    Enermax Revolution 1050+





    http://www.heatware.com/eval.php?id=67661

  12. #137
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany, Stuttgart
    Posts
    546
    Are here any results with overclocking an EVGA SLI LE???
    I bought this board and will get it on wednesday...now I wanna here a max bootable bclk of 225...


  13. #138
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Idaho
    Posts
    122
    I've been kind of quiet on my end with my regular ol' x58 tri SLI. I turned HT back on, and cranked up some voltage just for fun. When I was testing before I had stability issues galore with HT enabled, but I finally realized that all my testing was being done with vdroop being allowed, rather than prevented!

    Now I'm getting better results. I'll post some numbers if I have time.

    I'm still waiting on that new 800D Corsair Obsidian full tower case. Once I get that, I'm making a lot of changes, and I'm hoping to get a D0 in soon for testing as well.

    Also going to enter the watercooling arena shortly after receiving the Corsair case, if they ever release the bloody thing. Much of their hype is starting to wear off, and some of us would jump on a killer ATCS 840 deal if it came up before Corsair releases their new flagship case.
    Workstation/Playstation: i7 920 D0 @ 3.8, TRUE, EVGA x58, BFG GTX 295, WD 640x2 in RAID 0, 12GB OCZ DDR3, ATCS 840, Dell 24" & Samsung 19", Razer Lycosa and Logitech G9r, HTO Striker, Windows 7 Ult. 64, Antec TruePower 1000w.
    Wife's Computer: E4500 @ 3.0GHz on 1.36v, Rocketfish CPU Cooler, Foxconn, 4GB Corsair, Sea 250, Antec Sonata w/500w, ATI 2400, 17" Samsung, Vista Ult. 32.
    HTPC: X2 2400BE, 500GB + 750GB + 80GB, ATI 3450 Hybrid CF w/Asus 780G, 4GB A-Data 800MHz DDR2, 32" Westinghouse, XBOX 360 HDDVD (w/o xbox), Aver DTV Tuner, Huappage DTV tuner, Windows 7 32 bit.
    PDAs: iPod Touch 16GB and Samsung Omnia

    See my work log here: PROJECT ATCS 840

  14. #139
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by emertX View Post
    Are here any results with overclocking an EVGA SLI LE???
    I bought this board and will get it on wednesday...now I wanna here a max bootable bclk of 225...
    http://www.ocforums.com/showthread.php?p=6127850

    I just got mine, I hope to have time to get it up and running tomorrow night... I'll post my OC results when they are ready, but that won't be for a couple of weeks. I just want to get it up and running before I get my watercooling shwag installed.

  15. #140
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,528
    Quote Originally Posted by SirKronan View Post
    I've been kind of quiet on my end with my regular ol' x58 tri SLI. I turned HT back on, and cranked up some voltage just for fun. When I was testing before I had stability issues galore with HT enabled, but I finally realized that all my testing was being done with vdroop being allowed, rather than prevented!

    Now I'm getting better results. I'll post some numbers if I have time.

    I'm still waiting on that new 800D Corsair Obsidian full tower case. Once I get that, I'm making a lot of changes, and I'm hoping to get a D0 in soon for testing as well.

    Also going to enter the watercooling arena shortly after receiving the Corsair case, if they ever release the bloody thing. Much of their hype is starting to wear off, and some of us would jump on a killer ATCS 840 deal if it came up before Corsair releases their new flagship case.
    same here actually i havent been playing with my evga board for some time now.. although that's about to change real soon, there is an OCing competition announced on one biggest computer related forum today and i intend to win it i have a D0 chip incoming aswell
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  16. #141
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69
    I was loving my one until I attempted to clock my d0 to 4.4ghz. After failing when testing for stability the board wouldn't even run at stock without falling over.

    On testing I believe one of the RAM slots was faulty (tested two sticks of RAM in slot 1, fails memtest and errors continously, test those sticks of RAM in slot 3 and pass for 200%). I also tested my mates Crucuial Ballastix in there and the machine wouldn't even boot with one stick in slot 1, but was stable at 4ghz when connected to slot 3...

    I RMA'ed the board back to EVGA and they have sent it back as FNF....

    Will be retesting with some Dominator but can't see how they didn't find a fault with it...

    i5-2500k @ 4.6ghz | Z68X-UD3H-Gen3 | 8GB Ram | EVGA HD GTX570

  17. #142
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,528
    Quote Originally Posted by PaulyD View Post
    I was loving my one until I attempted to clock my d0 to 4.4ghz. After failing when testing for stability the board wouldn't even run at stock without falling over.

    On testing I believe one of the RAM slots was faulty (tested two sticks of RAM in slot 1, fails memtest and errors continously, test those sticks of RAM in slot 3 and pass for 200%). I also tested my mates Crucuial Ballastix in there and the machine wouldn't even boot with one stick in slot 1, but was stable at 4ghz when connected to slot 3...

    I RMA'ed the board back to EVGA and they have sent it back as FNF....

    Will be retesting with some Dominator but can't see how they didn't find a fault with it...
    do you remember what bios were you using ? sorry to hear your boards ram slot dying on you. do you remember what voltage settings you were using?
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  18. #143
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69
    was the latest which was SZ2F I believe.

    Volts when testing 4.4ghz was the following:

    Vcore - 1.3 (roughly - haven't gone over 1.32 at all as was working up)
    QPI - 1.8
    VTT - 1.35
    IOH - 1.3
    DIMM - 1.65

    Pretty sure they are accurate, definately nothing extreme there anyway - was just trying low volts and working away from them..

    Well EVGA didn't believe there was a fault and not getting much help so far on my forum post:

    http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=...ey=&#100745014

    Any insight from you guys appreciated, i can't see this being anything but a board fault. Requested the full test report from them and waiting to hear back.

    i5-2500k @ 4.6ghz | Z68X-UD3H-Gen3 | 8GB Ram | EVGA HD GTX570

  19. #144
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Idaho
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by PaulyD View Post
    was the latest which was SZ2F I believe.

    Volts when testing 4.4ghz was the following:

    Vcore - 1.3 (roughly - haven't gone over 1.32 at all as was working up)
    QPI - 1.8
    VTT - 1.35
    IOH - 1.3
    DIMM - 1.65

    Pretty sure they are accurate, definately nothing extreme there anyway - was just trying low volts and working away from them..

    Well EVGA didn't believe there was a fault and not getting much help so far on my forum post:

    http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=...1&key=�

    Any insight from you guys appreciated, i can't see this being anything but a board fault. Requested the full test report from them and waiting to hear back.
    Just for "fun" try your RAM testing with everything at stock and no OC. Make sure the RAM is exactly set at spec.
    Workstation/Playstation: i7 920 D0 @ 3.8, TRUE, EVGA x58, BFG GTX 295, WD 640x2 in RAID 0, 12GB OCZ DDR3, ATCS 840, Dell 24" & Samsung 19", Razer Lycosa and Logitech G9r, HTO Striker, Windows 7 Ult. 64, Antec TruePower 1000w.
    Wife's Computer: E4500 @ 3.0GHz on 1.36v, Rocketfish CPU Cooler, Foxconn, 4GB Corsair, Sea 250, Antec Sonata w/500w, ATI 2400, 17" Samsung, Vista Ult. 32.
    HTPC: X2 2400BE, 500GB + 750GB + 80GB, ATI 3450 Hybrid CF w/Asus 780G, 4GB A-Data 800MHz DDR2, 32" Westinghouse, XBOX 360 HDDVD (w/o xbox), Aver DTV Tuner, Huappage DTV tuner, Windows 7 32 bit.
    PDAs: iPod Touch 16GB and Samsung Omnia

    See my work log here: PROJECT ATCS 840

  20. #145
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69
    My memtesting was done at full default settings, everything at auto, ram was only running at 1066mhz with 1.65v in bios

    will try again as getting some dominator over the weekend so can fully test on Monday

    i5-2500k @ 4.6ghz | Z68X-UD3H-Gen3 | 8GB Ram | EVGA HD GTX570

  21. #146
    Xtreme Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Idaho
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by PaulyD View Post
    My memtesting was done at full default settings, everything at auto, ram was only running at 1066mhz with 1.65v in bios

    will try again as getting some dominator over the weekend so can fully test on Monday
    Hmm ... Let us know how that goes. EVGA is usually quite reliable on such matters. I bet if you start throwing errors in memtest and snap some photos of the screen for them, it might help. Disregard if you already did that! It's just an idea.
    Workstation/Playstation: i7 920 D0 @ 3.8, TRUE, EVGA x58, BFG GTX 295, WD 640x2 in RAID 0, 12GB OCZ DDR3, ATCS 840, Dell 24" & Samsung 19", Razer Lycosa and Logitech G9r, HTO Striker, Windows 7 Ult. 64, Antec TruePower 1000w.
    Wife's Computer: E4500 @ 3.0GHz on 1.36v, Rocketfish CPU Cooler, Foxconn, 4GB Corsair, Sea 250, Antec Sonata w/500w, ATI 2400, 17" Samsung, Vista Ult. 32.
    HTPC: X2 2400BE, 500GB + 750GB + 80GB, ATI 3450 Hybrid CF w/Asus 780G, 4GB A-Data 800MHz DDR2, 32" Westinghouse, XBOX 360 HDDVD (w/o xbox), Aver DTV Tuner, Huappage DTV tuner, Windows 7 32 bit.
    PDAs: iPod Touch 16GB and Samsung Omnia

    See my work log here: PROJECT ATCS 840

  22. #147
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69
    Will do mate, will get some pics of it as well which can show them if it still continues with the new RAM

    i5-2500k @ 4.6ghz | Z68X-UD3H-Gen3 | 8GB Ram | EVGA HD GTX570

  23. #148
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Corsica
    Posts
    353


    My records

    WR-DDR2-805Mhz Dual channel
    WR Q6600-5018.57mhz


  24. #149
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,528
    Quote Originally Posted by marcolecorse View Post
    damn thats quite sexy base clock seems like a nice D0 you have there too.
    Last edited by Solarfall; 06-24-2009 at 10:44 AM.
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  25. #150
    I am Xtreme
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    South FL, USA
    Posts
    4,951
    Quote Originally Posted by PaulyD View Post
    I was loving my one until I attempted to clock my d0 to 4.4ghz. After failing when testing for stability the board wouldn't even run at stock without falling over.

    On testing I believe one of the RAM slots was faulty (tested two sticks of RAM in slot 1, fails memtest and errors continously, test those sticks of RAM in slot 3 and pass for 200%). I also tested my mates Crucuial Ballastix in there and the machine wouldn't even boot with one stick in slot 1, but was stable at 4ghz when connected to slot 3...

    I RMA'ed the board back to EVGA and they have sent it back as FNF....

    Will be retesting with some Dominator but can't see how they didn't find a fault with it...

    did you pop the battery out while pushing the CMOS reset button for at least 15 seconds?..make sure you unplug the power supply and push on the start button after the power LED light extinguishes to unload any caps on the board before proceeding with the CMOS clearing procedure

    sometimes bios code can get corrupted while it's in memory...best way, when you face that situation, is to do that clearing method and then re-enter the bios to re-load default settings; save and then give it a try with whatever form of testing.

    my board is an absolute dream board...i have 12 gig's installed and it would clock right up there to 4.4 ghz with comfortable voltages at 7-7-7-28, 2T...i have corsair's DDR-2000 (spec'd at 8-8-8-24) occupying all 6 slots.
    BIOSTAR TPOWER I45 UNOFFICIAL THREAD

    BIOSTAR TPOWER BOLT MOD FOR HEATPIPE AND HEATSINK

    BIOSTAR TPOWER I45 BIOS FLASHING PROCEDURE

    ABIT IP35 PRO HEATPIPE MOD

    ABIT IP35 PRO BIOS FLASHING PROCEDURE

    IP35 Pro: 9650@4000Mhz, par overclocker; Freezone Elite; 4Gb GSkill DDR-800@DDR-1068 (2 x 2gb); XFX 8800 GTS; Areca 8X PCIe in Raid 0 working at 4x speed; 4-250 Gb (single platter) 7200.10 drives; Giga 3DAurora case with side window.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •