Results 1 to 4 of 4

Thread: 3dmark Vantage + Vista Ultimate SP2 Beta 64bit cpu test error

  1. #1
    Memory Addict
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,801

    Question 3dmark Vantage + Vista Ultimate SP2 Beta 64bit cpu test error

    Not sure if it's a Vista SP2 Beta issue, but 3dmark Vantage chokes on CPU tests with this error message below which from google search suggests a video driver issue ?

    id3d10device::createpixelshader failed


    Tried with single and dual HD4870x2 with 8.11 hotfix, 8.12 official, 8.12 hotfix #1 and #2 and same problem ??
    ---

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Guatemala
    Posts
    90
    i have the same problem, and have 181.22 whql drivers, :S
    gtx 280

    and happens the same with ati hd 4870 512mb 8.12 c
    Intel Core i7 / Liquid Cooled 24/7
    DFI LP X58 UT T3EH8
    OCZ GOLD 6GB 3X2GB 1600MHZ CAS8
    EVGA SC GTX280 @715/2400
    Westinghouse LVM-37w3se
    Pc power and cooling silencer 750w
    WD Raptor 150gb / WD 500/1500gb sata 2
    SB X-fi Xtreme music
    Silverstone TJ09 case black

    Logitech Z5500 thx/ G15 / G9

    Liquid cooling Dtek fuzion (quad noozle) / swiftech MCR320 rad/ MresMicro res / MCP655 pump.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Antalya&Isparta/Turkey
    Posts
    38
    Can anybody solved this issue?I have same problem too..

  4. #4
    guys happend on fresh OS ? or u had Nvidia driver then unistall and install Ati drivers?
    Quote Originally Posted by LardArse View Post
    i think you are asking the wrong person about safety limits, but

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •