Page 2 of 13 FirstFirst 1234512 ... LastLast
Results 26 to 50 of 311

Thread: Windows 7 - What's your experience index?

  1. #26
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    191
    you dont need super duper graphics card to max out that area cos mine said 7.9 in that area

    hang on ill bench it now... back in 5
    3570K @ 4.5GHz w/ EK Supreme HF
    ASUS MAXIMUS V GENE
    MSI OC 7970 w/ XSPC razor
    8GB DDR3 1600
    64 GB SSD & 2 TB HDD
    Fractal design Arc Midi w/ internal 3x140 SR1 rad

  2. #27
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    191
    damn me and my big mouth



    hangs head in shame
    3570K @ 4.5GHz w/ EK Supreme HF
    ASUS MAXIMUS V GENE
    MSI OC 7970 w/ XSPC razor
    8GB DDR3 1600
    64 GB SSD & 2 TB HDD
    Fractal design Arc Midi w/ internal 3x140 SR1 rad

  3. #28
    Xtreme Gamer
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    879
    Quote Originally Posted by rickvtv6 View Post
    i think a descent ssd setup or RAM drive, 4870x2/gtx295 sli or the upcoming gtx350 Nvidia GeForce GTX 350 (Q4 2008) GT300-GPU 55nm PCI-E2.0 2GB GDDR5 512-bit
    http://austin.net.au/ProductList/Pro...G/Default.aspx , 6gb 1800mhz ddr3 o.ced, i7 965 o.ced with a good mobo Asus Rampage II Extreme

    if that dont break it then what will?

    oh btw did you have to do much to get your q9550 to 4ghz? i can only seem to get around 3.8 without lockups
    I know what will; the all important 5.25 flux capacitor required for all Windows 7 machines.


    4Ghz took little effort actually, once I had a good BIOS it was a cakewalk. What settings do you have on yours now?

  4. #29
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by rickvtv6 View Post
    if i use compatibility mode on ANYTHING i get a stupid error 0x0000005 in a dialog box, if i try i manually in device manager, update driver, it finds the driver, starts installing it, then says the driver missing?

    ok i figured it out, in the driver u d/l from crapative, i went into driver/sbxf/setup.exe it seemed to manually force the install and win7 showed the unsigned driver, clicked yes install and bam. i will try i out when i get back from work crossing fingers i will at least have 2.1 as i like my doof doof.

    has anyone got 5.1 to work yet?

    also where do u ppl finl ultimate x64 v7000 i could only find x32?

    oh and my index rating is 7.3 - 5.5 - 6.5 - 5.9 - 3.0??? my hdd is 3.0? wtf! lol damn these benches

    i just cant get over how fast it boots, no more waiting to load crap, its awesome.
    5.1 works in games but not CMSS-3D for general music up-mixing. Played CoD4 and 5.1 works flawlessly.
    Intel Core i7 920 D0 @ 4.4Ghz (HT on) | eVGA X58 Classified Hydro | 6x 2GB Corsair XMS3 Dominator GT PC3-2000 DDR3 RAM | ATi Radeon HD 5970 2GB Graphics Card | ATi Radeon HD 5870 1GB Graphics Card for Tri-Fire | eVGA 9800GT 512MB PhysX Card | Intel Pro/1000 CT NIC | Auzentech Forte 7.1 Audio | 2x Intel X25-M 80GB SSD RAID0 | 1TB Seagate 7200.11 7.2K RPM HD | LG GBW-H20L BLU-RAY | Antec Quattro 1000W PSU | Watercooled Silverstone TJ09-BW Case

  5. #30
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by yaddam205 View Post
    I know what will; the all important 5.25 flux capacitor required for all Windows 7 machines.


    4Ghz took little effort actually, once I had a good BIOS it was a cakewalk. What settings do you have on yours now?
    go figure my quad sli setup scored 6.5 graphics, 5.9 for gaming? ppfft who needs windows benchmarks ne wayz

    5.25 flux capacitor- whats this about?

    the best i got was 3.8ghz, could game, occasional lockups though, now i just got it at the bios 5%oc cos i had probs installing vista agian then got hold of win7.
    it would be good if my copy didnt have an error whenever used compatibility mode though.

    have you played with gtlref voltages to get it there? i done my head in with them and gave up. plus i think i corrupted data through all the lockups a while ago.


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  6. #31
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by ElMoIsEviL View Post
    5.1 works in games but not CMSS-3D for general music up-mixing. Played CoD4 and 5.1 works flawlessly.
    i got it woring but i think my xf-i card has pooed itself, it is sitting between 2 98gx2's that create alot of heat, basically b4 i went to win7 i had vista ult x64, and only about 3 weeks ago when i was playing a game it started making high pitch hissing sounds and popping then the sound would cut out all together then fade in and out especially when there was a loud sound like an explosion in crysis. creative care just gave me the usual bull.

    but it works perfect with movies and music, just gaming?? maybe the xddr is crapped?


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  7. #32
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    ok so reinstalling the o.s. didnt do it, have tried both drivers incl .2008

    i am considering goin to the asus xonar d2x ultra fidelity 7.1 pcie, that way its away from my vid cards and i will just have to get rid of my pcie tuner and find a good pci tuner card as i only have 1 pcie and 1 pci slot cos of those big brick gx2's (and thats about al they are lol)

    so if a one can let me know what the xonar is like feel free.

    ok i just discovered something, when in windows and playing music, if i scroll on any page eg IE scrolling up or down a page, it makes the same sound as in games, it crackles at the exact moment i scroll? wtf? then if i do it fast enough it slows the music down then cuts out, then audio resumes at a fast rate as if to catch up then goes back to normal? does anyone know if this is a sound card issue?
    Last edited by rickvtv6; 01-12-2009 at 02:18 AM.


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  8. #33
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    461
    I am RMA'ing my Motherboard right now so I cannot post a screen shot of my score but I agree with others that the HD benchmark is not the best. I am running a Adaptec 51245 RAID controller (the card alone has a 1.2 GHz Dual core with 512MB of RAM) with three arrays:

    1) 4 Seagate 7200.11 1.5TB drives in RAID 5
    2) 4 Fujitsu MAX3147RC SAS (147GB 15,000 RPM's) in RAID 0
    4) 4 30GB OCZ Core V2 SSD's in RAID 0

    With vista installed on the either the SSD or the SAS array I cannot get a score over 6.5 so I do not know what it takes to get a score of 7.9 I have not tried installing on the RAID 5 array so maybe it takes size into account. Also, I installed it on a freshly formatted array both times. The SAS array only had a score of 6.0. Keep in mind this array is capable of 400 MB/sec writes and ~6ms access times

  9. #34
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    NYC
    Posts
    294
    only diffs from specs in sig are that cpu is stock at 3ghz, gpus are at stock and im running win7 x64 public beta off a wd 300gb velociraptor.
    Attached Images Attached Images

    PRIMARY
    2600k | ASUS MIVE B3 | 4x4GB GSkill Ripjaws DDR3 1600MHz | Ultra X3 1600W | GTX 580 3GB TRI SLI | OCZ Vertex 3 240GB | Dell U3011 Surround | Win 7 x64 | Thermaltake Level 10 GT

    STORAGE
    Q8200 | MSI P7NGM | 2x2GB GSkill DDR2 800MHz | Rosewill RD400-2-SB 400W | 4x WD Caviar Black 1TB (RAID 5) | Ubuntu 11.04 | Antec Mini P180

  10. #35
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by crazy1323 View Post
    I am RMA'ing my Motherboard right now so I cannot post a screen shot of my score but I agree with others that the HD benchmark is not the best. I am running a Adaptec 51245 RAID controller (the card alone has a 1.2 GHz Dual core with 512MB of RAM) with three arrays:

    1) 4 Seagate 7200.11 1.5TB drives in RAID 5
    2) 4 Fujitsu MAX3147RC SAS (147GB 15,000 RPM's) in RAID 0
    4) 4 30GB OCZ Core V2 SSD's in RAID 0

    With vista installed on the either the SSD or the SAS array I cannot get a score over 6.5 so I do not know what it takes to get a score of 7.9 I have not tried installing on the RAID 5 array so maybe it takes size into account. Also, I installed it on a freshly formatted array both times. The SAS array only had a score of 6.0. Keep in mind this array is capable of 400 MB/sec writes and ~6ms access times
    A post I saw on another forum.....

    I got a 2.9. Googled a bit, came across an explanation. Latency is a huge factor in 7's HD score, so if you have a raid 0, you get dinged if write caching is enabled. Disabled write caching and I scored 5.9.

    Promptly re-enabled it though...
    perhaps this is correct?

  11. #36
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    what about one of those ram drives? aren't they supposed to be faster than a ssd? you obviously would be limited to space according to the controller (8gb 2gbx4??) iv'e got the saddest hdd bench here of 3.0, just a single seagate 40ns 1tb 32mb sata 2 spinnin away... so chins up!

    i could always hook up a 40gb ata drive then ill be happy cos i got a higher score on my sata2 drive, and if i dont ill go hang myself and use my case for something to stand on instead of a chair. pmproflmfao!


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  12. #37
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    what is write caching? didnt do anything for mine


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  13. #38
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    23
    My Acer Aspire One.
    7 is snappy as balls on this little thing tho.
    Attached Images Attached Images
    Proc:
    Intel Haswell i7 4770k
    Mobo:
    MSI Z87-GD65 GAMING
    Ram:
    Corsair Vengeance Pro 16GB 2133
    GFX:
    MSI R9 290
    HDD:
    128GB SSD 8TB HDD
    Cooling:
    Corsair H80i
    Case:
    http://www.xtremesystems.org/forums/...1&d=1233609436

  14. #39
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by DavCor;
    My Acer Aspire One.
    7 is snappy as balls on this little thing tho.
    i got a old travelmate 2480 with vista ult x32, 1.8ghz celeron 2gb ddr2 50gb ata (with some bad sectors) it runs a bit sluggish but i will wait till win7 is out of beta before converting this little beast. should be better than what it is now though.

    lmao imagine my ratings, would prob be 1.0 across the board!!


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  15. #40
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    has anyone had an issue with the system properties dialog box? mine keeps loading with windows so its open everytime i boot in? it didnt do it after the install though? its not in startup? any ideas?


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  16. #41
    Xtreme
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2,153
    Quote Originally Posted by DavCor View Post
    My Acer Aspire One.
    7 is snappy as balls on this little thing tho.
    thats the first time i've seen the windows aero graphics score worse than the overall graphics score

  17. #42
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Freedom PA
    Posts
    143
    Only 5.9 with a raptor hard drive.



  18. #43
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by Baam View Post
    Only 5.9 with a raptor hard drive.
    if thats just a single raptor then thats pretty good considering ppl with raid configs are around the same score, maybe i should get one of those? i never had a raid config but i cant really afford to get several identical drives to do it either so a single raptor sounds good.
    are they fairly noisy when spinning up?

    i got the same cpu score as u at 2.87ghz?


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  19. #44
    Xtremely Hot Sauce
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New York
    Posts
    3,586


    That's on the 80GB hard drive--Western Digital Caviar 80GB (WD800BB)

    My toys:
    Asus Sabertooth X58 | Core i7-950 (D0) | CM Hyper 212+ | G.Skill Sniper LV 12GB DDR3-1600 CL9 | GeForce GTX 670-2048MB | OCZ Agility 4 512GB, WD Raptor 150GB x 3 (RAID0), WD Black 1TB x 2 (RAID0) | XFX 650W CAH9 | Lian-Li PC-9F | Win 7 Pro x86-64
    Gigabyte EX58-UD3R | Core i7-920 (D0) | Stock HSF | G.Skill Sniper LV 4GB DDR3-1600 CL9 | Radeon HD 2600 Pro 512MB | WD Caviar 80GB IDE, 4TB x 2 (RAID5) | Corsair TX750 | XClio 188AF | Win 7 Pro x86-64
    Dell Dimension 8400 | Pentium 4 530 HT (E0) | Stock HSF | 1.5GB DDR2-400 CL3 | GeForce 8800 GT 256MB | WD Caviar 160GB SATA | Stock PSU | (Broken) Stock Case | Win Vista HP x86
    Little Dot DAC_I | Little Dot MK IV | Beyerdynamic DT-880 Premium (600 Ω) | TEAC AG-H300 MkIII | Polk Audio Monitor 5 Series 2's

  20. #45
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Screen02.JPG

    well thats it.


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

  21. #46
    Banned
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by rickvtv6 View Post
    Screen02.JPG

    well thats it.
    yep, I reckon you should treat yourself to a nice new HDD

  22. #47
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    811
    Here's my score with the signature system. RAID0 is made out of 2x WD 640 AAKS and Windows is on a 150GB partition. Rest of the disk is data storage.

    ASUS Sabertooth P67B3· nVidia GTX580 1536MB PhysX · Intel Core i7 2600K 4.5GHz · Corsair TX850W · Creative X-Fi Titanium Fatal1ty
    8GB GSKill Sniper PC3-16000 7-8-7 · OCZ Agility3 SSD 240GB + Intel 320 SSD 160GB + Samsung F3 2TB + WD 640AAKS 640GB · Corsair 650D · DELL U2711 27"

  23. #48
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2003
    Location
    Peoples Republic of Kalifornia
    Posts
    1,571
    My dell XPS m1530 got a 5.2 because of poor memory scores.(ddr2-800). The top score was my G.Skill SSD which was @ 6.4. Not too shabby for a notebook.

    "That the said Constitution shall never be construed to authorize Congress to infringe the just liberty of the press or the rights of conscience; or to prevent the people of the United States who are peaceable citizens from keeping their own arms ... "
    -- Samuel Adams

  24. #49
    The Doctor Warboy's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    2,596
    My Rig can do EpicFLOPs, Can yours?
    Once this baby hits 88 TeraFLOPs, You're going to see some serious $@#%....

    Build XT7 is currently active.
    Current OS Systems: Windows 10 64bit

  25. #50
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by KELL5 View Post
    yep, I reckon you should treat yourself to a nice new HDD
    i just checked the price on the 300gb raptor, they are about $450 aussie bucks here! and $350 for the 150gb, thats an expensive small hdd, i would have to use my other drive for media as ive used over 300gb on my 1tb. would be nice though as its the slowest part in any system (especially mine!lol)

    i just got my new pci hd tuner, and will be getting the asus d2x next week


    zalman cnps9700-led cooler|quad sli leadtek 9800gx2 fan100%|asus xonar d2x|seagate 40ns 1tb 32mb|zalman zm-mfc2 fan+watt monitor|zalman zm850-hp psu|cooler master centurion 590|logitech dinovo edge,mx revolution,mx air,g25,b/tooth n/pad|chimei 1680x1050 22" W/SCREEN 2MS DVI
    42" panasonic plasma HDMI|windows 7 ultimate beta 7000 x64
    ||3dmark06:20,187 e8400@4.22 vista x64 1876fsb||
    ||3dmark06:20,561 q9550@4.01 win7x32b7000 1883fsb||

Page 2 of 13 FirstFirst 1234512 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •