Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 71 of 71

Thread: BloodRage RAM Compatibility List

  1. #51
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Germany
    Posts
    50
    My Apogee GT 1600 just need ab bit more V on RAM and Vtt, so it may not be the best choice for D0.

    So far i am running at 211 Blck with 8x @ 8 8 8 20 @ 1,72V and +100mV Vtt

  2. #52
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by No1451 View Post
    Corsair Dominator GT working fine in my system:
    TR3X6G2000C8GTF G
    post your BIOS config please.
    xCPU core
    xCPU Uncore
    xMEMORY
    etc

    what voltages you are using? vDIMM VTT etc.

    thanks a lot.

  3. #53
    Banned
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    191
    vdimm is 1.65
    vcore is 1.344
    bclk is 190
    multi is 20

    Most of my other settings are all stock/default, I think my memory multi is 10, so running at 1900. I'll have to check on that when I get the chance, I am doing a couple stress tests this afternoon.

  4. #54
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by No1451 View Post
    vdimm is 1.65
    vcore is 1.344
    bclk is 190
    multi is 20

    Most of my other settings are all stock/default, I think my memory multi is 10, so running at 1900. I'll have to check on that when I get the chance, I am doing a couple stress tests this afternoon.
    thanks, i'm using bclk 167 mem x12 cpu x20 uncore x24 VTT 1.52v vcore 1.23v vdimm 1.65v.
    High VTT voltage for DDR3 2000 stable :/
    i think my cpu will die soon

    920 D0 need less vtt for DDR3 2000?

    thanks.

  5. #55
    Xtreme Addict
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    1,992
    Quote Originally Posted by k.b.san.um View Post
    thanks, i'm using bclk 167 mem x12 cpu x20 uncore x24 VTT 1.52v vcore 1.23v vdimm 1.65v.
    High VTT voltage for DDR3 2000 stable :/
    i think my cpu will die soon

    920 D0 need less vtt for DDR3 2000?

    thanks.
    Nah, your CPU will be fine. 1.5V VTT is safe for BR on air.. first mobo undervolts a little bit (around 0.05V I think) and second.. CPU will survive much more VTT, but VTT PWM needs to be cooled (eg. you need water block on chipset that is connected to PWM via heatpipes).
    i7 930 D0 - 4,2 GHz + Megashadow
    3x4GB Crucial 1600MHz CL8
    Foxconn Bloodrage rev. 1.1 - P09
    MSI HAWK N760
    Crucial M500 240GB SSD
    SeaGate ES.2 1TB + 1TB External SeaGate
    Corsair HX 850W (its GOLD man!)
    ASUS STX + Sennheiser HD 555 (tape mod)

    Old-new camera so some new pics will be there.. My Flickr My 500px.com My Tumblr

  6. #56
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Mescalamba View Post
    Nah, your CPU will be fine. 1.5V VTT is safe for BR on air.. first mobo undervolts a little bit (around 0.05V I think) and second.. CPU will survive much more VTT, but VTT PWM needs to be cooled (eg. you need water block on chipset that is connected to PWM via heatpipes).
    thanks for explanation.
    i'm already using wc on the northbridge and cpu, same loop 500l/h pump + 2x120mm RAD, that will be enough?



    thanks again.
    Last edited by k.b.san.um; 05-06-2009 at 11:39 AM.

  7. #57
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    497
    Anyone know about this ram:
    OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2000 (PC3 16000) Triple Channel Kit Desktop Memory Model OCZ3G2000LV6GK
    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227424
    [SIZE="1"]My Comp...
    i7 @4ghz | ASUS matx Rampage II GENE | 2 Evga SC 285 gtx in SLI| Corsair 850 watt PS | 30gb Vertex SSD of OS | 150gb Raptor | 1.5tb Segate drive | Megahelms cooler | Cooler Master E341 Elite matx case

  8. #58
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Yokosuka, Japan
    Posts
    228
    I'm thinking about getting rid of my Corsair Dominator 1600 for some G.Skill memory because I think my RAM is holding back my overclock and I would to try something new. I was looking at the G.Skill Pi Black or the G.Skill Perfect Storm. Does anyone have any recommendations and which of the 2 is better? Thanks in advance!
    Core i7 920 D0 @ 4833.55Mhz~EVGA "Classified" E760~XFX HD5870~6GB G.Skill Perfect Storm DDR3 2000~Corsair HX1000~2x WD Velociraptor 150GB RAID 0~WD Cavier Black 1TB~Custom Danger Den Water Box Plus~Windows 7 x64 RTM~Dell 2407WFP

    H20!
    CPU Loop: MCP-655~Swiftech MCR-220~HEATKILLER® 3.0 LT
    GPU Loop: MCP-655~XSPC RS240~EK FC5870 Plexi+Nickel


  9. #59
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Bad F3-12800CL9T set?

    Hi guys,

    Since I bought this board in January, I've had what appears to be an issue with the G.skill set of memory I paired with it, the F3-12800CL9T (3x2gb). I noticed it's listed as compatible, but my experience has been a nightmare with it and I'd like some opinions on what might be wrong. Here's a breakdown of what's happened:

    -Setup my new i7 rig in January, everything appeared smooth. Default BIOS; no idea what version, came with the 1st batch of BloodRages. Windows installs fine, etc etc.

    -Try to OC and it fails to post at all but the slightest BLK increases. No amount of voltage or CPU tweaking can get it to post. I think 'great, I officially have the worst production i7 920 CPU in the world.' Stuck at 3.0ghz.

    -Then I notice in windows that it's reading my memory completely out of spec according to CPU-Z: instead of 9-9-9-24, it was running 7-7-7-19.

    -I then tried running the XMP profile and it simply failed to post regardless of OC settings.

    -At this point, I manually entered the correct timings in BIOS and was again able to boot @ default CPU speeds, but any BLK increase resulted in code errors and post fail.

    -Finally, I played around with the multitude of other memory settings, not just 9-9-9-24, setting them all as loose as they can be, and was able to OC to 3.8ghz with only a slight voltage jump to core and uncore.

    Great. Problem solved, right? Nooo way.
    -About 2 months later, I start to get hard locks with artifacting in all games immediately after starting them on my GTX280 SLI setup. Have to disable SLI to run games, and even then I get constant nvidia driver crashes/recovers. Reinstalling the nvidia drivers would fix the issue, but only for about a day or two, after which the problem resumed.
    -A few days later, windows is randomly BSODing on me, basically all apps/programs no longer function with any stability (explorer.exe crashes, firefox.exe crashes, etc.)
    -Update to P07 BIOS. Reinstall windows, all issues fixed. SLI works again, etc. For 3 months, that is. Now, the problem is repeating itself again. Random BSOD's, games don't work in SLI, frequent nvidia driver crashes, the list goes on. Basically I have another corrupted Vista64 install.

    Did I get crap memory that's causing data corruption, or is it the BloodRage that's defective? Any help is appreciated.

  10. #60
    Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    The Eternal City
    Posts
    80
    First of all try to use you memory one bay one, testing them with memtest.. and see if some error comes out...

    Second, try ti slighlty increase the VTT voltage, it can hel a lot, a setting of 1,35 can really help. I don't remember which is the right +Mv, maybe +220/240 to get 1.36.

    If you don't have any other memeory kit, who can say your gskill is faulty?

  11. #61
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    7

    New Guy

    Hi all I have been reading for sometime, figured I best throw my hat in the ring...
    Mushkin Mushkin Mushkin
    Not a fanboy, am trying it for the first time and love them.... 998708 2000mhz.
    have them running @ 1600 6-6-5-1T, and will run @ 2000mhz 8-8-7-24.
    I just get better scores SuperPi with the faster timings...
    Oh and i7 Do @4.2Ghz vcore @1.26 under load @1.296-1.31 HTT Diabled. and temp never breaks 67 on the hottest core and it needs new TIM... lol
    I will post the rest of the settings but she screams....
    So mushkin Over Corsair. Cost less and can do as good or better and I have used Corsair for yrs...
    Oh and if it is stable you can run Linx and Prime95 on all cores at the same time.
    Supertalent is good too. at least for doing what it says it will.
    G

    My 2 cents for now.... lol
    Last edited by Death_Dealer83; 07-08-2009 at 12:51 PM.

  12. #62
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    26

    Mushkin Redline Ascent 998691

    Bios G25.

    Boots up no prob.

    XMP: Disabled.
    Profile: Manual.
    DRAM Timing: Manual.
    tCL: 6
    tRCD: 7
    tRP: 6
    tRAS: 18
    Coand Rate: 1T
    Uncore Multiplier: Auto (3200)
    Memory Bus Multi: 8x (for 4.1 GHz o/c) at approx. 1600.
    Vtt (QPI/DRAM): +120 mV (1.280 V Aegis Monitor) (probably can go lower).

  13. #63
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    27
    I have been able to get my 6g (3x2) OCZ 12800 Gold (rated 1600mhz) upto 1800mhz stable in Win7. Latency really improves above 1600mhz in these chips..
    Last edited by scottsee; 10-05-2009 at 08:37 AM.
    I'm living proof Murrphy's law is real

    i7-920 D0 #3919A704 (4.0ghz)
    Mugen-2
    Foxconn Blodrage
    6g OCZ 12800 Gold (1600)
    OCZ StealthxStream 700w
    Sapphire 4780 1g

  14. #64
    -100C Club Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Somewhere off topic
    Posts
    516
    Got some 'Gskill Perfect storms 2133 CL9-9-9-24-2t' 3x 2GB, running them @ CL8-9-8-20-1T

    http://www.benchtec.co.uk/forums/sho...3&postcount=52

    Not had chance to really push them yet, should do over christmas time though.
    Quote Originally Posted by jimmyz View Post
    sorry to hear about the dead cards, but.. If stuff ain't dieing, you aren't trying.

    נְפִילִים

  15. #65
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Arlington, TX
    Posts
    576
    I have a set of Corsair Dominator GT 2000 that I will post up results with if I ever get funds for the rest of my build. :-( Still need some w/c parts and a I7 920.

  16. #66
    Registered User
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    61
    Has anyone tried the G.SKILL Ripjaws Series 6GB F3-16000CL9T-6GBRH in the bloodrage?

    There is a guy who reviewed the memory with a bloodrage and seemed to be having issues.

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231306

    I'm thinking about getting new memory because I currently have CORSAIR DOMINATOR 6GB TR3X6G1600C8D , and I can't get 1mhz over 1600....no matter what I try.
    FOXCONN BLOODRAGE
    CoreI7 920
    Corsair 6gb DDR3 1600 Dominator
    Diamond 4870X2 Koolance waterblock
    PC Power and Cooling 860w
    2x VelociRaptor (raid 0)
    2x WD160 (raid 0)
    CoolerMaster Watercooling
    Vista64 ultimate SP1
    ASUS VW246H Black 24" 2ms(GTG) HDMI Widescreen
    Killer NIC

  17. #67
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Tirol/Austria
    Posts
    13
    corsair xms3 (TR3X6G1600C7) 1600 7-7-7-20 works fine. 1800 mhz with 9-9-9-24 no problem

  18. #68
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    G.Skill F3-16000CL9-2GBRH 3x2GB DDR3 2000 Ripjaws working fine here stable @1600 6-8-6-16-59-1T 1.64v on Bloodrage 1.1 (non-GTI) P08 BIOS.

    I haven't tried clocking up higher since I bought them to underclock at 1600 and tight timings with i7-920d0@4.2
    Last edited by kludger; 03-25-2010 at 09:58 AM.

  19. #69
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    67
    Just tried the Mushkin Redline Enhanced 12 GB kit, no go...
    G42 BIOS with optimized defaults-
    With all three sticks it boots to initial post screen and hangs. With two sticks in any slots it boots. Third stick is good, swapped it and repeated drill, boots.
    Defaults have it at 1.6 v and auto timings, I then went to the "rated" 1.65 v with 7-9-8-24 timings, still only two sticks allow boot up.

    Sadly the Mushkin site is down or I would verify compatibility. Probably should have checked this prior....

    Any suggestions would be appreciated, haven't seen any posts in compatibility regarding running 12 gb.
    Foxconn Blood Rage rev 1.1 P11
    I7 920 C0@4.018 GHz
    Coolermaster HAF
    Coolermaster V8
    Mushkin Enhanced Redline 12 GB kit @1524
    eVGA 8800GT
    Corsair TX650W
    Kingston SNV425S264 64 GB SSD
    2xWD 500GB, 2xWD 1TB
    LG LH-20A1L

  20. #70
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    67
    Still no go, XMP works with 2 not 3, ran memtest on all, one stick not recognized on a reboot, most likely bad, RMA to Newegg...
    Foxconn Blood Rage rev 1.1 P11
    I7 920 C0@4.018 GHz
    Coolermaster HAF
    Coolermaster V8
    Mushkin Enhanced Redline 12 GB kit @1524
    eVGA 8800GT
    Corsair TX650W
    Kingston SNV425S264 64 GB SSD
    2xWD 500GB, 2xWD 1TB
    LG LH-20A1L

  21. #71
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    67
    Call me "You Big Dummy"
    This is what happens when I run out of 18 y/o single malt...
    Per PiLsy and every other post I went to P11 BIOS, set default on boot and 12 gb now seen.
    Now I am working back to my 4 GHZ and 1524 memory OC.
    I need a drink, LOL!
    Thanks folks!
    Foxconn Blood Rage rev 1.1 P11
    I7 920 C0@4.018 GHz
    Coolermaster HAF
    Coolermaster V8
    Mushkin Enhanced Redline 12 GB kit @1524
    eVGA 8800GT
    Corsair TX650W
    Kingston SNV425S264 64 GB SSD
    2xWD 500GB, 2xWD 1TB
    LG LH-20A1L

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •