Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 47 of 47

Thread: Sub 4GHz SPi 1M

  1. #26
    Xτræmε ÇruñcheΓ
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Molvanîa
    Posts
    2,849
    What am I doing wrong?

    3.8ghz
    1012mhz, 5-5-5-15 (I know, not the best, read on)

    XP 32bit
    8 processes not including superpi (only two less than usual, ended explorer)
    2 services total (usually i run 4 (including Themes!), these last two: RPC, PnP cannot be disabled)
    Tried setting affinity, changing priority... doesn't seem to do much.

    Still can't get under 13seconds. About 13.2xx every time.

    Is it some 'strap' thing?
    Last edited by AndrewZorn; 10-27-2008 at 06:56 PM.
    i7 2700k 4.60ghz -- Z68XP-UD4 F6F -- Ripjaws 2x4gb 1600mhz -- 560 Ti 448 stock!? -- Liquid Cooling Apogee XT -- Claro+ ATH-M50s -- U2711 2560x1440
    Majestouch 87 Blue -- Choc Mini Brown -- Poker Red -- MX11900 -- G9

  2. #27
    I am Xtreme
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    5,943
    Whats the rest of your setup? performance level? mobo?

  3. #28
    Xτræmε ÇruñcheΓ
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Molvanîa
    Posts
    2,849
    It's all in the sig...
    i7 2700k 4.60ghz -- Z68XP-UD4 F6F -- Ripjaws 2x4gb 1600mhz -- 560 Ti 448 stock!? -- Liquid Cooling Apogee XT -- Claro+ ATH-M50s -- U2711 2560x1440
    Majestouch 87 Blue -- Choc Mini Brown -- Poker Red -- MX11900 -- G9

  4. #29
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Estonia, Tartu
    Posts
    890
    My sub-45kpp run: http://ceemic.pri.ee/45nm/44973pp.jpg
    Tnx to Bullet92
    Vmods - what can possibly go wrong? ©

  5. #30
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    9
    11.5

    11.25

  6. #31
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    46
    I got 11.375s...Core i7 920 @ 3.6Ghz..


    My Rig : | Intel Core i7 920 @ 4.2Ghz 1.32V (24/7), #3841A383 | Cooler Master CM690 | Asus P6T X58 | TRUE 120 (Push/Pull) | MSI NX8800GTS | Asus 6 x 1GB DDR3-1333 ram @ DDR3-1600| 80GB WD IDE, 120GB Maxtor IDE, 320GB Hitachi SATA II, 500GB Hitachi SATA II | LG Blu Ray Burner 6x | Topower 600W psu | Vista Ultimate x64 SP1 | Dell 2208WFP 22" LCD Monitor | Sony 32" D Series LCD TV 100Hz/24p |
    My Consoles : | PS3 60GB Asia | Wii NTSC-J | 2 x Stupid XBox360, both 3RROD |

  7. #32
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    750
    Quote Originally Posted by ceemic View Post
    My sub-45kpp run: http://ceemic.pri.ee/45nm/44973pp.jpg
    Tnx to Bullet92
    No problem but try to play more with strap tweaker

    I've got 11.218s and will try to get less soon. It was with good old P5K


    MBO Gigabyte P67-UD4-B3 // CPU Intel i5 2500k //
    GPU Gigabyte GTX470 // PSU Corsair TX650W //
    RAM 2*2GB Geil Black Dragon + 2*2GB Corsair DominatorGT // HDD WD 640GB + Seagate 250GB (410AS)

  8. #33
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Estonia, Tartu
    Posts
    890
    Bullet92, I still haven't got time to try strap-tweaker
    Vmods - what can possibly go wrong? ©

  9. #34
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    46
    Core i7 920 @3.80Ghz


    My Rig : | Intel Core i7 920 @ 4.2Ghz 1.32V (24/7), #3841A383 | Cooler Master CM690 | Asus P6T X58 | TRUE 120 (Push/Pull) | MSI NX8800GTS | Asus 6 x 1GB DDR3-1333 ram @ DDR3-1600| 80GB WD IDE, 120GB Maxtor IDE, 320GB Hitachi SATA II, 500GB Hitachi SATA II | LG Blu Ray Burner 6x | Topower 600W psu | Vista Ultimate x64 SP1 | Dell 2208WFP 22" LCD Monitor | Sony 32" D Series LCD TV 100Hz/24p |
    My Consoles : | PS3 60GB Asia | Wii NTSC-J | 2 x Stupid XBox360, both 3RROD |

  10. #35
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Yankee Nation
    Posts
    361
    Your settings considered, particularly ram timings, your time doesn't seem too bad. Also, it's a conroe G0, so it's just not as efficient as a wolfdale or bloomfield.

    You could probably get a few tenths shaved off by upping your Performance Level. It can be a pain to get stable though.

    Edit: I did bench a G0 conroe at nearly the same settings.
    Last edited by yankee; 01-13-2009 at 03:46 PM.
    Stealth Water


    Quote Originally Posted by TheGanG View Post
    Yeah, x15 makes me happy...

  11. #36
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Denmark
    Posts
    366
    Here is my best preformence sp1m run, on Asus commando.
    44962.728
    OCTeamDenmark.Com

  12. #37
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Estonia, Tartu
    Posts
    890
    Another sub45k run, this time Gigabyte EP45-DQ6:
    http://ceemic.pri.ee/45nm/44923pp.jpg

    And one run under LN2: http://ceemic.pri.ee/45nm/7.016.jpg Not sub45k tho
    Vmods - what can possibly go wrong? ©

  13. #38
    Read this thread and then post your result...

  14. #39
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14
    I hit around 10.2-10.3 at 3.998ghz on my i7 920

  15. #40
    Come on guys,read this thread before posting... This isn't for Nehalem...

  16. #41
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    185
    sorry i did'not know it..... I remove my screen shot now
    Last edited by okorop; 03-05-2009 at 07:49 AM.

  17. #42
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    18
    nice score okorop!
    notebook powered by centrino kirbi...

  18. #43
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,619
    Quote Originally Posted by quake6 View Post
    Come on guys,read this thread before posting... This isn't for Nehalem...
    Did it say that anywhere? I must've missed it.

    Either way here is my result:




    I could've sworn I had a 11.250 run with DDR2-1000 CAS 3 but I can't find a screenshot anywhere. I may be wrong though.
    i5 2500K @ 4.9GHz+ 8GB G-Skill RipJaws DDR3-2000 @1600Mhz CAS 6 Asus P8P67 Pro CrossFire 6970's @ 950/1450
    Xeon X5677 @ 4.5Ghz 6GB G-Skill RipJaws DDR3-2000 @1600Mhz CAS 7 Gigabyte EX58-UD5 4870x2
    i7-880 @ 4.2Ghz+ (still playing) 4GB G-Skill RipJaws DDR3-2000 @2300Mhz CAS 9 Asus Maximus III Formula MSI Hawk 5770

  19. #44
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Germany
    Posts
    220
    DFI DK P45 T2RS Plus with PP<45k

    Last edited by angoholic; 03-25-2009 at 03:57 PM.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  20. #45
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Nelson, New Zealand
    Posts
    367

    Am I doing something wrong?

    This is a new benchmark for me, and my times are terrible:



    I ran the test with affinity set to one CPU and in realtime mode. My OS is Windows Vista Ultimate 32-bit.

    Could the poor result be happening due to the 4MB of cache per CPU, vs. 6MB for some of the better results?

    I do have a bunch of services running, but it's hard to imagine that being more than a 20% effect at the absolute maximum.

    I know my memory timings are a little off. I've had trouble getting the numbers where they should be (the chips are spec'd at 5-5-5-15). My motherboard is a Gigabyte GA-P35-DS3P. Again though, this doesn't seem like a big enough difference to account for my results.

    I have speedstep enabled, but it kicks up to 2400 MHz after only about 3 seconds. If I disable speedstep, the overall result only improves by about 1 sec.

  21. #46
    vista and speedstep is a mistake for superpi
    4mb is also slower than 6mb , best you can get with 4mb is somewhere in 50500 pp

  22. #47
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2009
    Location
    IND
    Posts
    1,056
    heres mine, no - TWEAK


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •