Page 1 of 22 123411 ... LastLast
Results 1 to 25 of 548

Thread: 4870X2 3d mark 03 bugged score thread

  1. #1
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    belgium
    Posts
    1,745

    4870X2 3d mark 03 bugged score thread

    by seening that all ready 3 thread's being little messed up over some hours now , here we go .
    its to keep things little more in a line of sight .
    hope im doing well with a thread like thise , point we need to work on are .
    real score's, fake score's and how to detect them .

    and shoot!

  2. #2
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    2,345
    The first people reach 200K 03. Right?



  3. #3
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Wow 200k very nice bugged score Andre
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  4. #4
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    2,345
    Quote Originally Posted by ZoLKoRn View Post
    Wow 200k very nice bugged score Andre

    No No No, it's not bug because some guys think their score is no bug, so I think my score is fine. Right?

  5. #5
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Poland / Rypin
    Posts
    865
    how high scores can be if we want tell about "non bugged" scores?
    Schedule of Live Extreme Overclocking - info Thread

    Quote Originally Posted by K404 View Post
    "My Backup is bigger than Your Backup"

  6. #6
    HUGE CONGRATZ ANDRE!!!!!
    What a ing joke these cards are in 2k3!

  7. #7
    KiSUS
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Russia / Moscow
    Posts
    576
    Guys I use AmdClockTool, but I cant overclock 4 GPUs toogether (

    Any suggestions ?
    Lights, Music, Camera, Action !


  8. #8
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    2,345
    Control GT2/GT3 is too easy. 150K 160K 170K 180K 190K 200K, any score you want. Now, Who tell me his score is real?

  9. #9
    Champion
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    1,377
    Quote Originally Posted by AndreYang View Post
    No No No, it's not bug because some guys think their score is no bug, so I think my score is fine. Right?
    Yah yah... it fine

    btw. maybe i'll try some WR again for me one on 2k3
    Sorry For My English
    OverclockZone Team
    THAILAND

  10. #10
    Xtreme Member
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Florida
    Posts
    490
    to many regular guys with these e8600s at 5800-6100mhz are getting 138-145k with cards on air with similer scores.
    for them to all not to be doing something right is like 1 in a 10000000

    compare that to the few 5-6-7 guys tweakers/card limit on air 'no voltage mod pushers' that are getting these wild scores where other guys are taking it easy on the cards and or doing say max CCC and watching the 3dmark run and make sure there are no black screens to call these wild scores real.

    hell like andre stated he can get 150-210k on command.

    someone that can run a 03 at these wild gt2's please show us a full length movie of the run, most digital cameras nowadays can take mgep4 quality videos so we can see the run in full and someone that doesnt have the bug do the same

    'or we just dump 03 form the bench list' and just run vatange
    Win7 64 Ultimate
    i7 930 - 4200mhz 24/7 - Dtek v2
    ASUS P6X58D-E
    2 x MSI 6970's xfire
    3 x 2gb G-Skill 2000mhz
    Samsung 27" LCD
    SilverStone ZM1200w psu
    2 x 300gb WD Velociraptors Raid 0, 4TB storage
    PS3-used mostly for bluray and media server

  11. #11
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    162
    I edit.

    I have posted without read other threads.

    3dmark03 is not an interesting benchmark until it will be fixed.

    Now i can't understand if a score i regular or not.

    Bye
    Last edited by .p4nzer; 09-02-2008 at 04:54 PM.
    Intel e8500@4000MHz@1.36v|OCZ Vanquisher|Asus P5e3ws Professional|2*1024 OCZ PC12800 D9GTR@1600MHz@7/6/6/x@1.92v|Point of View 8800GTS 512MB@730/1825/2000MHz|Stock Cooling|Seagate 500GB 7200.12|Enermax 460w|Creative Sound Blaster Audigy 4
    Administrator and Editor of Uranium Backup Blog
    Administrator and Editor of Hymn to Future

  12. #12
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    162
    Tried the bug.

    It works even on 3870. I have done just like Andre said before. Black screen on all the run.



    Notice the italian error message. In english says: an error has occured on the video driver and it has been fixed. It's not literal but it's the same.

    It's a 3870 world record

    Andre the next time I'll beat u lol

    Bye
    Intel e8500@4000MHz@1.36v|OCZ Vanquisher|Asus P5e3ws Professional|2*1024 OCZ PC12800 D9GTR@1600MHz@7/6/6/x@1.92v|Point of View 8800GTS 512MB@730/1825/2000MHz|Stock Cooling|Seagate 500GB 7200.12|Enermax 460w|Creative Sound Blaster Audigy 4
    Administrator and Editor of Uranium Backup Blog
    Administrator and Editor of Hymn to Future

  13. #13
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    2,345
    Quote Originally Posted by .p4nzer View Post
    Tried the bug.

    It works even on 3870. I have done just like Andre said before. Black screen on all the run.



    Notice the italian error message. In english says: an error has occured on the video driver and it has been fixed. It's not literal but it's the same.

    It's a 3870 world record

    Andre the next time I'll beat u lol

    Bye

    hahaha...I have a lof of backup. 200K is not my best score. lol


    I just want everyone knows some guys still tell a lie for their score.

  14. #14
    ¿
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    5,198
    hwbot is working on this, we know it's a problem. If anyone has any good idea's on how to moderate these scores, we'd appreciate hearing about it.

  15. #15
    Muslim Overclocker
    Join Date
    May 2005
    Location
    Canada
    Posts
    2,897
    Andre your score is obvious. Try to make it less obvious that it is bugged.

    Cause I still don't think spl's score is bugged.... Or you haven't done a good job of convincing me

    My watercooling experience

    Water
    Scythe Gentle Typhoons 120mm 1850RPM
    Thermochill PA120.3 Radiator
    Enzotech Sapphire Rev.A CPU Block
    Laing DDC 3.2
    XSPC Dual Pump Reservoir
    Primochill Pro LRT Red 1/2"
    Bitspower fittings + water temp sensor

    Rig
    E8400 | 4GB HyperX PC8500 | Corsair HX620W | ATI HD4870 512MB


    I see what I see, and you see what you see. I can't make you see what I see, but I can tell you what I see is not what you see. Truth is, we see what we want to see, and what we want to see is what those around us see. And what we don't see is... well, conspiracies.



  16. #16
    Admin
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Hillsboro, OR
    Posts
    5,275
    All I have to say is, answers are needed or else 03 will lose all credibility as a benchmark. Right now we have no definitive answers from any of the guys pulling out high scores, just a lot of conflicting information.

  17. #17
    Xtreme Legend
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    2,345
    Quote Originally Posted by ahmad View Post
    Andre your score is obvious. Try to make it less obvious that it is bugged.

    Cause I still don't think spl's score is bugged.... Or you haven't done a good job of convincing me
    haha...I should use low gpu clock and everyone think it's normal.


    OK..I will fix my backup score and let these scores looks like normal score.

  18. #18
    Xtreme Legend
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    1,196
    How do you bug the scores Andre?

  19. #19
    k|ngp|n/Sham my brothers
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Athens---Hellas
    Posts
    5,797
    I read (a minute ago) that when you have overclocked your GPUs too HIGH, during bench they "stop working" and you see nothing on the screen "black screen" IF I understood well.........Propably after that, windows pops out a warning that there was something wrong with your VGAs OR not....BUT you got a bugged score....

    So as for the hwbot, I suggest ALL 20th place MUST upload a VIDEO FILE of the run except screenshots and ORB link.....
    As for the others, hwbot have to moderate closely their scores by investigating them.......
    INTEL PWA FOR EVER

    Dr. Who my arss...

    .........



  20. #20
    Xtreme Legend
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    1,196
    Quote Originally Posted by hipro5 View Post
    I read (a minute ago) that when you have overclocked your GPUs too HIGH, during bench they "stop working" and you see nothing on the screen "black screen" IF I understood well.........Propably after that, windows pops out a warning that there was something wrong with your VGAs OR not....BUT you got a bugged score....

    So as for the hwbot, I suggest ALL 20th place MUST upload a VIDEO FILE of the run except screenshots and ORB link.....
    As for the others, hwbot have to moderate closely their scores by investigating them.......
    So showing a proper end-screen in GT2 for example should prove that it is a "legal" score. If it is not posible to get the proper screen back?

  21. #21
    Nice Hardware!!!
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Finland/Tampere
    Posts
    1,852
    Marcus- You don't have VPU recovery on your VGA bios? If not, your score cannot be bugged this way *I don't have it, so no bugs from my cards*
    You are as good as your samples are!

  22. #22
    Xtreme Legend
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    1,196
    Quote Originally Posted by SF3D View Post
    Marcus- You don't have VPU recovery on your VGA bios? If not, your score cannot be bugged this way *I don't have it, so no bugs from my cards*
    I have the same bios as you so I dont have it

  23. #23
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Greece
    Posts
    1,702
    So what we 're dealing now is VPU recovery ? ... Whoever has it, can't produce bugged scores ?

  24. #24
    Xtreme Legend
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Australia
    Posts
    17,468
    congrats on the new W.R. andre

    hehehe

    bloody Vista
    Team.AU
    Got tube?
    GIGABYTE Australia
    Need a GIGABYTE bios or support?



  25. #25
    I am Xtreme
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4,812
    Great, I guess we only need a few more people to congratulate Andre with his 200k bugged score before we can move on and see what is actually causing this bug and how we can make sure no one is using the bug to get higher scores.

    Has FM been informed about this already?
    Where courage, motivation and ignorance meet, a persistent idiot awakens.

Page 1 of 22 123411 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •