Page 11 of 44 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast
Results 251 to 275 of 1090

Thread: IntelBurnTest - The new stress-testing program

  1. #251
    Xtreme Member |Oc|REvO_HsArC's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Portugal...
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by Justintoxicated View Post
    This program is so awesome I wish It was stickied. No1 elses temps are in the 70's under water?
    mine does (e8400 4ghz 1.38v)

    75 upwards sometimes.

    orthos just takes it to 65º tops
    Last edited by |Oc|REvO_HsArC; 08-20-2008 at 08:35 AM.

  2. #252
    Xtreme Enthusiast AgentGOD's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    963
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    How many passes do you think are intended to give a reliable stability? yesterday i've used 10 passes, wich took me less than 8 min. of running with cores near to 80°C and got no errors, but then i run prim95 and system freezed after 2 hrs. do i have to give it a longer run, like 15-20 or more passes? it is safe to keep the cpu at those temps for so long time?
    I think the only reason you're not getting an accurate test is because you're not using 64-bit Windows. As far as accuracy goes, it is recommended to use 10 or 20.

    Mine hits 91*C on two cores, and 85*C on the other two. All measured with RealTemp. It doesn't matter for me, since I'm not running it at that temp 24/7.

    Quote Originally Posted by CryptiK View Post
    IMHO 80*C is too hot for full load temp - is your TRUE mounted firmly and your TIM spread evenly and thinly? I would have expected it to do a better job than that.
    He has a 65nm quad-core like me, and you have a 45nm dual-core... big difference.
    .:: Gaming PC Specs ::.

    Case: Antec Nine Hundred
    CPU: Intel Core i7-2600K @ 4.6 GHz, 1.44v (cooled by Xigmatek GAIA) [IntelBurnTest{Linpack} stable]
    GPU/Monitor: VisionTek HD 6950 @ 6970, 950 MHz/1375 MHz 1.30v + Sony BRAVIA 32EX400 1080p
    Motherboard: GIGABYTE Z68XP-UD4 F5
    Memory: 16 GB (4x 4 GB) Corsair Vengeance LP DDR3 1600
    Hard Drive: 2x Seagate 500 GB 7200.11 RAID 0 & RAID 1 (Matrix RAID) + 1x WD Caviar Black 640 GB
    Sound: Creative SB X-Fi Fatal1ty Profess1onal, Logitech X-530
    PSU: Corsair AX-1200 (1500W PSU!)
    O/S: Microsoft® Windows 7 Ultimate SP1 X64

  3. #253
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    How many passes do you think are intended to give a reliable stability? yesterday i've used 10 passes, wich took me less than 8 min. of running with cores near to 80°C and got no errors, but then i run prim95 and system freezed after 2 hrs. do i have to give it a longer run, like 15-20 or more passes? it is safe to keep the cpu at those temps for so long time?
    I would give it a shot, but ouch 80c might be too hot for comfort. Guess your not 100% stable just yet.

    I can't seem to get my PC stable either. I can run through 10 passes fine, perfect results.

    But if I should try for 20 passes even though I'm getting perfect results on screen my PC will suddenly power itself down. I tried to increase the thermal shutdown temp to 90c so I don't think that is the issue. Could it be my PSU is starting to overheat after some time? My 12v rail drops from 11.97 to 11.84v when using intel CPU burn where prime 95 only drops it to 11.90. I have been priming for hours now, with no issues but I can't pass 20 passes of IntelBurnTest..
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  4. #254
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    105
    thanks AgentGOD! for now i'll stick with xp 32 bit even if it won't be as accurate as 64 bit os, don't plan to switch to vista 64 bit: costs too much in term of money and performance loss in gaming. maybe when dx10 will really make difference i'll give it a chance.
    i'll still keep using this utility as it is really time saving, will try using longer test with 15 or 20 passes, but not today: i've got 32.3°C in room!

    btw, i've found that the issues with lcd poster, everest nb &sb temps, usb wireless dongle going crazy and so on was caused by my logitech g15 and it displays of everest readings: dectivating everest or the lcd plugin i have no more issue! i'm curious if someone else with g15 and using everst for temps readings can confirm this.
    Asus Rampage Formula / Q6700 G0 + TRUE / 4 x OCZ 9200 FleXLC / BFG 8800 Ultra OC / X-Fi XtremeGamer
    Enermax Galaxy 1000 DXX / CM Stacker / Dell 2707 / Logitech G15 + G9 + Z5500

  5. #255
    Xtreme Enthusiast AgentGOD's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    963
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    thanks AgentGOD! for now i'll stick with xp 32 bit even if it won't be as accurate as 64 bit os, don't plan to switch to vista 64
    I have no plans to downgrade to Vista. I love XP x64 Edition with SP2.
    .:: Gaming PC Specs ::.

    Case: Antec Nine Hundred
    CPU: Intel Core i7-2600K @ 4.6 GHz, 1.44v (cooled by Xigmatek GAIA) [IntelBurnTest{Linpack} stable]
    GPU/Monitor: VisionTek HD 6950 @ 6970, 950 MHz/1375 MHz 1.30v + Sony BRAVIA 32EX400 1080p
    Motherboard: GIGABYTE Z68XP-UD4 F5
    Memory: 16 GB (4x 4 GB) Corsair Vengeance LP DDR3 1600
    Hard Drive: 2x Seagate 500 GB 7200.11 RAID 0 & RAID 1 (Matrix RAID) + 1x WD Caviar Black 640 GB
    Sound: Creative SB X-Fi Fatal1ty Profess1onal, Logitech X-530
    PSU: Corsair AX-1200 (1500W PSU!)
    O/S: Microsoft® Windows 7 Ultimate SP1 X64

  6. #256
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    thanks AgentGOD! for now i'll stick with xp 32 bit even if it won't be as accurate as 64 bit os, don't plan to switch to vista 64 bit: costs too much in term of money and performance loss in gaming. maybe when dx10 will really make difference i'll give it a chance.
    i'll still keep using this utility as it is really time saving, will try using longer test with 15 or 20 passes, but not today: i've got 32.3°C in room!

    btw, i've found that the issues with lcd poster, everest nb &sb temps, usb wireless dongle going crazy and so on was caused by my logitech g15 and it displays of everest readings: dectivating everest or the lcd plugin i have no more issue! i'm curious if someone else with g15 and using everst for temps readings can confirm this.
    I cant even get everest to launch it shuts down my PC as well. No idea why I have a G15 maybe that is why?
    Also Vista 64 isnt as bad as people make it out to be. Other than the signed drivers thing that really PISSES me off! I like it better than XP these days, im fully switched over so long as the machien has at least 4GB memory.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  7. #257
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    105
    !! didn't noticed your sign, it's very uncommon to see a xp64 bit installed! don't you have issue with programs compatibility and drivers?
    agree with you! don't like vista at all, hope the next ms os will be better!
    Asus Rampage Formula / Q6700 G0 + TRUE / 4 x OCZ 9200 FleXLC / BFG 8800 Ultra OC / X-Fi XtremeGamer
    Enermax Galaxy 1000 DXX / CM Stacker / Dell 2707 / Logitech G15 + G9 + Z5500

  8. #258
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    !! didn't noticed your sign, it's very uncommon to see a xp64 bit installed! don't you have issue with programs compatibility and drivers?
    agree with you! don't like vista at all, hope the next ms os will be better!
    I really don't know why XP x64 has such a bad reputation, I've run it on my workstation at work for nearly 2 years now. I have yet to find anything that wouldn't work properly. The only real complaint I have is because I'm essentially the only 64-bit user in the building none of the print servers have x64 drivers installed. Every time I get moved to a new cube I have to have IT setup whatever printer I'm supposed to print to & I'm stuck walking to the old printer until then. Other than that XP x64 is great (at least for business/dev virtualization purposes).

    Viper GTS

  9. #259
    Xtreme Enthusiast AgentGOD's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    963
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    !! didn't noticed your sign, it's very uncommon to see a xp64 bit installed! don't you have issue with programs compatibility and drivers?
    agree with you! don't like vista at all, hope the next ms os will be better!
    Not really, the only programs I can't run are 16-bit programs. Other than that, not really any compatibility issues anymore with XP X64 SP2.

    Every device I have has official non-beta 64-bit XP drivers, so I'm good there.

    The only thing that makes me mad is that the tcpip.sys EvId4226 patch doesn't work on SP2 X64, so I'm stuck with using an older tcpip.sys from SP1, because I do a lot of P2P.
    Last edited by AgentGOD; 08-20-2008 at 12:06 PM.
    .:: Gaming PC Specs ::.

    Case: Antec Nine Hundred
    CPU: Intel Core i7-2600K @ 4.6 GHz, 1.44v (cooled by Xigmatek GAIA) [IntelBurnTest{Linpack} stable]
    GPU/Monitor: VisionTek HD 6950 @ 6970, 950 MHz/1375 MHz 1.30v + Sony BRAVIA 32EX400 1080p
    Motherboard: GIGABYTE Z68XP-UD4 F5
    Memory: 16 GB (4x 4 GB) Corsair Vengeance LP DDR3 1600
    Hard Drive: 2x Seagate 500 GB 7200.11 RAID 0 & RAID 1 (Matrix RAID) + 1x WD Caviar Black 640 GB
    Sound: Creative SB X-Fi Fatal1ty Profess1onal, Logitech X-530
    PSU: Corsair AX-1200 (1500W PSU!)
    O/S: Microsoft® Windows 7 Ultimate SP1 X64

  10. #260
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    105
    justintoxicated
    some months ago over every forum were people spreading that enermax psu and dfi mobo didn't works well together, especially the liberty series so maybe it's your case...said that, i've had a dfi nf3 with an enermax coolergiant eg701, and dfi rs482 with a enermax liberty 500, and my actual enermax galaxy with a dfi lt680: all worked fawlessly!
    my old dfi lt680 had some issue with pwm getting too hot causing the pc shut off with high vcore and high loads on cpu, and as you have your cp watercooled i'm wondering if you already have put a fan over the pwn heatsink.
    or maybe it is something wrong with your settings!
    Asus Rampage Formula / Q6700 G0 + TRUE / 4 x OCZ 9200 FleXLC / BFG 8800 Ultra OC / X-Fi XtremeGamer
    Enermax Galaxy 1000 DXX / CM Stacker / Dell 2707 / Logitech G15 + G9 + Z5500

  11. #261
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    justintoxicated
    some months ago over every forum were people spreading that enermax psu and dfi mobo didn't works well together, especially the liberty series so maybe it's your case...said that, i've had a dfi nf3 with an enermax coolergiant eg701, and dfi rs482 with a enermax liberty 500, and my actual enermax galaxy with a dfi lt680: all worked fawlessly!
    my old dfi lt680 had some issue with pwm getting too hot causing the pc shut off with high vcore and high loads on cpu, and as you have your cp watercooled i'm wondering if you already have put a fan over the pwn heatsink.
    or maybe it is something wrong with your settings!
    I have a crappy 60mm fan with broken blade ziptied (sorta) in place, what is the best way to mount one and what size? I wish here was a water block for this thing.... I have a better 60 but its a bit noisy and has no connectors but I could solder one up if needed.

    Haven't had any real issues withthe libery 620 (other than being on my 3rd or 4th one) The new one has been flawless. My last DFI had the switch bounce issue with an older version of the liberty but not with the new one (DFI expert) or the new one except when running IntelBurnTest. Funny thing is Enermax used to be on DFI's safe list!

    I have a Thermaltake Toughpower 1200 watt on the way from Europe!

    Prime has been running for 5 hours no issues so far. I think something is overheating and the PWM (large black heatsink right?) is very hot so it may very well be that
    Last edited by Justintoxicated; 08-20-2008 at 12:22 PM.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  12. #262
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    105
    Well, after 5 hrs of priming you should have already reached any overheating issues, so maybe it's not an heat issue that cause your problems - think it's something wrong with your settings, so you'll have to tweak with fsb term, gtls and so on. i don't have an dfi x48 nor a q9450, so can't help you, sorry!
    btw, it seems to me that there will be space for a 80 mm fan instead of a noisy 60mm one, or you may get an antec spot cool to direct airflow where you need it!
    Asus Rampage Formula / Q6700 G0 + TRUE / 4 x OCZ 9200 FleXLC / BFG 8800 Ultra OC / X-Fi XtremeGamer
    Enermax Galaxy 1000 DXX / CM Stacker / Dell 2707 / Logitech G15 + G9 + Z5500

  13. #263
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by panheimer View Post
    Well, after 5 hrs of priming you should have already reached any overheating issues, so maybe it's not an heat issue that cause your problems - think it's something wrong with your settings, so you'll have to tweak with fsb term, gtls and so on. i don't have an dfi x48 nor a q9450, so can't help you, sorry!
    btw, it seems to me that there will be space for a 80 mm fan instead of a noisy 60mm one, or you may get an antec spot cool to direct airflow where you need it!
    well my max temp in prime is 64C thats over 10C different when using IntelBurnTest... So it could certainly be a heat issue? Plus I'm passing the IntelBurnTest without issues acording to results I have done over 10 passes but when trying for 20 the PC just shuts off, no blue screen no lockup. Just compleatly turns off....

    edit: spoke too soon, looks like the PC shut off after 5 hours. Something must be getting too hot. probably the Vtt is too high for it
    Last edited by Justintoxicated; 08-20-2008 at 01:02 PM.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  14. #264
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by AgentGOD View Post
    Personally, I use 10 runs, and give it 3.3 GB of memory to use (on 64-bit XP, of course).
    Quote Originally Posted by AgentGOD View Post
    As in the options other than Max and Custom? They are there for less accurate, but quick testing.
    So you are using the custom option then? How does the custom option become more accurate? For example you use 3.3 GB of memory as opposed to option 1 which is max available. If the custom option does allow one to achieve more accuracy/stability, how should we use this option?

  15. #265
    Xtreme Enthusiast AgentGOD's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    963
    Quote Originally Posted by Razmatazz View Post
    So you are using the custom option then? How does the custom option become more accurate? For example you use 3.3 GB of memory as opposed to option 1 which is max available. If the custom option does allow one to achieve more accuracy/stability, how should we use this option?
    I use the "maximum stress" option, and it detects and uses 3.3 GB of memory.
    .:: Gaming PC Specs ::.

    Case: Antec Nine Hundred
    CPU: Intel Core i7-2600K @ 4.6 GHz, 1.44v (cooled by Xigmatek GAIA) [IntelBurnTest{Linpack} stable]
    GPU/Monitor: VisionTek HD 6950 @ 6970, 950 MHz/1375 MHz 1.30v + Sony BRAVIA 32EX400 1080p
    Motherboard: GIGABYTE Z68XP-UD4 F5
    Memory: 16 GB (4x 4 GB) Corsair Vengeance LP DDR3 1600
    Hard Drive: 2x Seagate 500 GB 7200.11 RAID 0 & RAID 1 (Matrix RAID) + 1x WD Caviar Black 640 GB
    Sound: Creative SB X-Fi Fatal1ty Profess1onal, Logitech X-530
    PSU: Corsair AX-1200 (1500W PSU!)
    O/S: Microsoft® Windows 7 Ultimate SP1 X64

  16. #266
    Xtreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    105
    64°C doesn't seems too high for me....as stated before, i've nearly touched 80°C and AgentGOD reached 90°C on his rig. still maybe pwn zone overheating that causes your pc to shut off, but i'm convinced that you have to tweak settings in bios, disabling unused function like eist, spread sprectrum, throttle management and so on, and then focusing on vtt, pll and gtls wich are the key to stability with quads.
    Asus Rampage Formula / Q6700 G0 + TRUE / 4 x OCZ 9200 FleXLC / BFG 8800 Ultra OC / X-Fi XtremeGamer
    Enermax Galaxy 1000 DXX / CM Stacker / Dell 2707 / Logitech G15 + G9 + Z5500

  17. #267
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by AgentGOD View Post
    I use the "maximum stress" option, and it detects and uses 3.3 GB of memory.
    Will it go 20 runs? I can do 10 runs but not 20.

    I played with PLL settings but it does not seem to help anything? How would I know what to set it to? I disabled all the above things you mentioned so all that is left is the GTL's since I can't get stable with less than 1.503 Vtt.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  18. #268
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    15
    Just an update on my testing.

    System
    ASUS P5E WS -PRO
    Q6600 G0 (VID 1.325) VCore 1.31250, Idle 1.304, Load 1.320
    FSB 345 x 9
    DDR2 2 x 2GB OCZ 6400 5-4-4-15 @1.9V 829MHz
    Voltages - PLL 1.60, SB 1.15, FSB Term 1.30, NB 1.31
    Vista Ultimate 64Bit
    Case - CoolerMaster Cosmos S
    PSU - Corsair HX1000

    Prime64 bit Large FFTs - ran for 25 hours, max temp by Realtemp 48
    then after a few hours of useful work I ran IntelBurnTest V1.4
    IntelBurnTest 400 passes (39772 seconds) max temp 55
    Room temp 22-24

  19. #269
    Xtreme Member monza1412's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    252
    I got a question.. How reliable is this program for memory testing only?. Also, what test should I run for this purpose. Real good program BTW

  20. #270
    Xtreme Addict Loser777's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    California
    Posts
    1,468
    Memtest+...
    1.7%

  21. #271
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by monza1412 View Post
    I got a question.. How reliable is this program for memory testing only?. Also, what test should I run for this purpose. Real good program BTW
    Memtest 86+ version 2.01
    http://www.memtest.org

  22. #272
    Xtreme Enthusiast AgentGOD's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    963
    Quote Originally Posted by monza1412 View Post
    I got a question.. How reliable is this program for memory testing only?. Also, what test should I run for this purpose. Real good program BTW
    Any memory problem will cause it to not completely pass.
    .:: Gaming PC Specs ::.

    Case: Antec Nine Hundred
    CPU: Intel Core i7-2600K @ 4.6 GHz, 1.44v (cooled by Xigmatek GAIA) [IntelBurnTest{Linpack} stable]
    GPU/Monitor: VisionTek HD 6950 @ 6970, 950 MHz/1375 MHz 1.30v + Sony BRAVIA 32EX400 1080p
    Motherboard: GIGABYTE Z68XP-UD4 F5
    Memory: 16 GB (4x 4 GB) Corsair Vengeance LP DDR3 1600
    Hard Drive: 2x Seagate 500 GB 7200.11 RAID 0 & RAID 1 (Matrix RAID) + 1x WD Caviar Black 640 GB
    Sound: Creative SB X-Fi Fatal1ty Profess1onal, Logitech X-530
    PSU: Corsair AX-1200 (1500W PSU!)
    O/S: Microsoft® Windows 7 Ultimate SP1 X64

  23. #273
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Just for fun I ran this on my lenovo x61s Laptop (its a 1.8ghz C2D Low Voltage Processor).

    Before the first pass was finished the program was causing the CPU to Thermal Throttle once it hit 85C the processor speed would reduce to 1600mhz. I was getting about 10 GFlops though
    The laptop runs pretty hot alot of the time now that I have realtemp installed it seems to get up to 70c quite often...

    Also just for fun, I ran it on my Vostro 400 at work w/ E6750 CPU. I thought the PC was quiet but this program got the fan spinning up nice. It actualy handled the heat very well around 65c under load, even better than my liquid cooled PC at home. Then again I''m running an overclocked quad and my ambient is much higher as well. Unfortunately the dell got between 13 and 14 Gflops only!
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  24. #274
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by mcoffey View Post
    New q9650 right off the truck @ 4.05 1.35v with my virtual eyes closed. Passed with flying colors. Great program, and thanks for taking the time to do this and post. Man does this thing cook a CPU

    andyc

    ----------------------------------------------------
    Executing Intel(R) Linpack 64-bit mode...
    ----------------------------------------------------
    Linpack test results - Residual(norm) values
    3.557116e-002
    3.557116e-002
    3.557116e-002
    3.557116e-002
    3.557116e-002
    ----------------------------------------------------
    I would try at least 20 runs if not more, my CPU easily passes 5 runs, usualy it seems to fail before 10, but sometimes after 10 passes as well.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

  25. #275
    Xtreme Enthusiast Justintoxicated's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    San Diego
    Posts
    799
    Quote Originally Posted by mcoffey View Post
    Thanks, but solid enough for me now. I try and not get to carried away with it all Especially since I just got the chip. Settings will be changing alot once I get new EVGA 790 board tomorrow anyway.

    Thanks for the info though.

    andyc
    I guess, but I dont see any purpose in running the test at all if you don't care lol. It's not like it takes as long as prime 95. I can run prime for 4-5 hours and be stable but burn test throws errors in first 10 interations usualy. Anyways it was just more of an FYI in case you give it another shot later.
    Last edited by Justintoxicated; 08-21-2008 at 02:29 PM.
    Enermax Liberty 620 Modular
    Liquid Stacker
    8GB G.Skill PC2 8800 5-5-5-15 @ 400MHZ (PC6400 Speed)
    DFI LP LT X48-T2R
    Liquid Cooling:
    Thermochill PA 120.3 W/ Panaflo L1BXs/L1As
    D5 andFuzion V2, DD MCP Universal
    8800GTS G92
    Intel Q9450 @3200MHZ @ 1.18v (Wont OC any higher despite voltage increases)

Page 11 of 44 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •