Page 68 of 68 FirstFirst ... 185865666768
Results 1,676 to 1,700 of 1700

Thread: UNOFFICIAL BIOSTAR TPower I45 M/B

  1. #1676
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    31


    OK, 3828MHz 8hr P95 Blend stable. Funny how 10K, 20K, 40K and 48K were difficult to pass with each new OC. Lower FSB volts and 0,67% - or - Notch higher FSB volt and 0,63% or error.

    Code:
    CPU VID		1,2875v
    
    VCORE		+0,1v
    FSB		+0,1v
    MCH		+0,05v
    MEM		+0,2v
    
    CPU GTLREF1	0,67%
    CPU GTLREF2	0,67%
    MCH GTLREF	AUTO
    
    CPU SKEW	AUTO
    MCH SKEW	AUTO
    CPU DRIVE	AUTO
    
    DRAM SETTINGS 	ALL AUTO
    Still waiting for the crossfire bridge... 20€ with shipping coz Powercolor only puts graphics cards in their packages...
    Last edited by Triton; 06-10-2010 at 11:39 PM.

    EP45-UD3P (Rev 1.1, F10 BIOS)
    Q9650 (VID 1.25, TRUE Black) @ 4149MHz/1.3625v BIOS/1.328v cpuz (10hr Blend)
    OCZ Blade PC2-9200 @ 1152MHz/5-5-5-18/Turbo/1.84v/1.32v MCH
    HX1000
    GTX260 216SP
    SP2309W
    Cooler Master 690 II Advanced
    Samsung F1 1TB Windows 7 x64


    Biostar TPower i45
    Pentium Dual Core E6500 (VID 1.2875v, Scythe Shuriken Rev B ) @ 3927MHz/1.41v BIOS/1.344v cpuz (20 runs IBT High)
    Corsair TWIN2X4096-6400C5 @ 892/5-5-5-15-42/+0,2v
    Fractal Design Tesla 650W
    GTX260 216SP
    BenQ G2222HDL 1920x1080
    Antec Nine Hundred Painted all black
    Samsung F1 750GB Windows 7 x64

  2. #1677
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    31
    Little higher oc with lot higher FSB (original is 266MHz)

    3838MHz, 9x426MHz, mem x2.0, Prime95 Blend quick 7hr OK with +0,1v vcore only.



    Code:
    CPU VID		1,2875v
    
    VCORE		+0,1v
    FSB		+0,1v
    MCH		+0,05v
    MEM		+0,2v
    
    CPU GTLREF1	0,67%
    CPU GTLREF2	0,67%
    MCH GTLREF	AUTO
    
    CPU SKEW	AUTO
    MCH SKEW	AUTO
    CPU DRIVE	AUTO
    
    DRAM SETTINGS 	ALL AUTO

    /// Booted with 8.5 x 451MHz (=>3.839GHz), gonna see if it can take the 69% increase in FSB speed

    /// 8x471 worked quite well in Small FFTs, but immediate errors in Large 1024K FFTs

    /// 4009MHz Priming ! 1.2875v + 0,150v = 1.43v BIOS, 1.376v load, 1.392v idle (1.400 highest seen)...Mem 890MHz, does both small and large ffts, core temps max 63C (will be 64 or 65 in the 40-48K runs)
    9x445, my E6500 thinks he's a early E8400 attaboi!


    +0,15 for MCH and FSB
    Last edited by Triton; 06-12-2010 at 09:48 AM.

    EP45-UD3P (Rev 1.1, F10 BIOS)
    Q9650 (VID 1.25, TRUE Black) @ 4149MHz/1.3625v BIOS/1.328v cpuz (10hr Blend)
    OCZ Blade PC2-9200 @ 1152MHz/5-5-5-18/Turbo/1.84v/1.32v MCH
    HX1000
    GTX260 216SP
    SP2309W
    Cooler Master 690 II Advanced
    Samsung F1 1TB Windows 7 x64


    Biostar TPower i45
    Pentium Dual Core E6500 (VID 1.2875v, Scythe Shuriken Rev B ) @ 3927MHz/1.41v BIOS/1.344v cpuz (20 runs IBT High)
    Corsair TWIN2X4096-6400C5 @ 892/5-5-5-15-42/+0,2v
    Fractal Design Tesla 650W
    GTX260 216SP
    BenQ G2222HDL 1920x1080
    Antec Nine Hundred Painted all black
    Samsung F1 750GB Windows 7 x64

  3. #1678
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    see it just takes some time, it took me at least a few weeks to hit 4.3, but ended up staying at 4.0 for heat reasons.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  4. #1679
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Outside of Detriot
    Posts
    395
    So I just grabbed this board for some Dice runs. Going to start with some low end duels first
    Just skimming through the thread it sounds like can't do much with Quads on it.
    I have Jor3olrs Q9650 but I think I will put that in the Giga UD3P.

    Any tips or suggestions would be appreciated.

    Does the Biostar overclock utility work good for increasing FSB or am I better off with Setfsb?

  5. #1680
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    I recommend all OCing to be done through the BIOS and I've found AA512 is the best BIOS version for OCing my E8500.

    As for quads it's hit and miss, some people have luck others do not.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  6. #1681
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Chile
    Posts
    17
    Why DDR3 in the screenshot of the Biostar I45?


    - Intel Core I7 6700K / Intel Core I7 5960X
    - ASRock Z170 OC Formula / GIGABYTE X99-SOC CHAMPION
    - G.Skill TridentZ-Z 2x8GB 3200MHz / G.Skill Ripjaws 4 4x4GB 3000MHz
    - Many VGAs
    - Seasonic X-1250

  7. #1682
    Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    24
    I've just had a problem with this mobo, have had it installed for a while and has been rock solid overclocked but this morning I powered on and there was no video output

    On looking at the mobo display the code showed 9A
    No beeps or anything

    I tried clearing BIOS which made no difference
    then I tried without the GPU and I got beeps, so I thought maybe it's the GPU
    tried another GPU no difference

    Looked on the net but it seems like most people have RMA'd the mobos

    Then I thought I'd try changing the PCIe jumpers to the 8x configuration and suddenly it worked
    Put it back to 16x and didn't work again
    So now I'm on 8x and it seems to be working ok.
    Not sure if anyone else has had this or not might try a different BIOS altho it has been working for 3months on 16x
    i5-2500K @ 4.8Ghz | 16G DDR3 | P8Z68-V GEN3 | Archlinux

  8. #1683
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Stillwater, MN
    Posts
    15
    I had two of them do the same thing, Are the crossfire jumpers set correctly? Otherwise RMA time. Play with all the jumpers, can't hurt at this point, it may come around.
    I gave up on the tPower board and went to the Asus P5Q series.
    Asus P5QPro Turbo, Q9550, PC Power 750 Silencer, 4G GSkill PC 8500, EVGA 9600GT
    IP35 PRO, E6750, OCZ 600W, 2G Corsair PC6400, EVGA 8800
    Biostar TP45EXE, E6500, EVGA GT200 700W PS
    Biostar T41HD, E7300

  9. #1684
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    117
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    I've just had a problem with this mobo, have had it installed for a while and has been rock solid overclocked but this morning I powered on and there was no video output

    On looking at the mobo display the code showed 9A
    No beeps or anything

    I tried clearing BIOS which made no difference
    then I tried without the GPU and I got beeps, so I thought maybe it's the GPU
    tried another GPU no difference

    Looked on the net but it seems like most people have RMA'd the mobos

    Then I thought I'd try changing the PCIe jumpers to the 8x configuration and suddenly it worked
    Put it back to 16x and didn't work again
    So now I'm on 8x and it seems to be working ok.
    Not sure if anyone else has had this or not might try a different BIOS altho it has been working for 3months on 16x


    I just had this problem. I first pulled a stick of memory and got error code E0. Then I swapped out the memory and it booted with 1 stick of Crucial. Now it is just fine with two sticks of crucial.

  10. #1685
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    31
    3927MHz was IBT High 20 runs OK (with a dual core it takes ~40mins), max temp 74C, but HSF didn't feel warm even. From 3898MHz to 3927MHz I had to up MCH and MCH Skew, higher FSB volts made stability worse. Mem @ 5-5-5-15-42 and 892MHz 2.080v

    CPUz shows 1.368-1.376v idle, 1.352v-1.344v load

    CPU VID.............1,2875v

    VCORE...............+0,125v (POST 1.368v)
    MEM..................+0,2v (POST 2.080v)
    MCH..................+0,2v (POST 1.272v)
    FSB...................+0,15v (POST 1.248v)

    CPU GTLREF1......0,67%
    CPU GTLREF2......0,67%
    MCH GTLREF.......AUTO

    CPU SKEW..........100ps
    MCH SKEW.........100ps
    CPU DRIVE..........900mv

    DRAM SETTINGS ..ALL AUTO, Config 3


    NOW I'm satisfied with the board
    Last edited by Triton; 07-28-2010 at 03:19 AM.

    EP45-UD3P (Rev 1.1, F10 BIOS)
    Q9650 (VID 1.25, TRUE Black) @ 4149MHz/1.3625v BIOS/1.328v cpuz (10hr Blend)
    OCZ Blade PC2-9200 @ 1152MHz/5-5-5-18/Turbo/1.84v/1.32v MCH
    HX1000
    GTX260 216SP
    SP2309W
    Cooler Master 690 II Advanced
    Samsung F1 1TB Windows 7 x64


    Biostar TPower i45
    Pentium Dual Core E6500 (VID 1.2875v, Scythe Shuriken Rev B ) @ 3927MHz/1.41v BIOS/1.344v cpuz (20 runs IBT High)
    Corsair TWIN2X4096-6400C5 @ 892/5-5-5-15-42/+0,2v
    Fractal Design Tesla 650W
    GTX260 216SP
    BenQ G2222HDL 1920x1080
    Antec Nine Hundred Painted all black
    Samsung F1 750GB Windows 7 x64

  11. #1686
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    now who says the TPower i45 doesn't like quads?

    after VDroop: 1.33V





    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  12. #1687
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    had a crash so I had to make sure

    20 Passes in IBT will tell me





    built like a rock


    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    I've just had a problem with this mobo, have had it installed for a while and has been rock solid overclocked but this morning I powered on and there was no video output

    On looking at the mobo display the code showed 9A
    No beeps or anything

    I tried clearing BIOS which made no difference
    then I tried without the GPU and I got beeps, so I thought maybe it's the GPU
    tried another GPU no difference

    Looked on the net but it seems like most people have RMA'd the mobos

    Then I thought I'd try changing the PCIe jumpers to the 8x configuration and suddenly it worked
    Put it back to 16x and didn't work again
    So now I'm on 8x and it seems to be working ok.
    Not sure if anyone else has had this or not might try a different BIOS altho it has been working for 3months on 16x
    I had the exact same problem/error when I installed my Q9550, I pulled out two sticks of my OCZ Reapers and it booted right up. After shutting down I put the sticks back in and all was fine.
    Last edited by LedHed; 08-29-2010 at 08:20 PM.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  13. #1688
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    Ok so my PC has been running and then down almost in cycles over the past 2 weeks. At first I thought it was my RAM so I pulled 2 sticks leaving only 4Gb but I eventually still had errors in MemTest after 4-5 passes. So I put a GTS 512 in my machine which I figured would have no effect. However with that card in the computer MemTest never failed and IBT passed 20 passes and I ran it again for 15 just to make sure; all tests passed. I ran everything I could think of with the GTS 512 in the computer and I could not crash it. This is with 8Gb of RAM back in the machine for all the tests (after I tested each stick and slot before doing any stress tests).

    So I decided to put the 480 back in the machine and it booted up normally. I knew it would fail IBT because I had no new ideas on voltages or timings or settings in the BIOS to change. However I ran OCCT GPU test for over 2 hours and the card never crashed. Now I am at a fork in the road and I don't know what to do. This card was stable for over 6 months without one hitch at 3.75ghz and the rest of the settings in my signature. However since I installed the first 270 driver I have had issue after issue even when cleaning with Driver Sweeper in Safe Mode and every other method of cleaning/uninstalling/installing new/old drivers. My PSU was praised as one of the most stable 700W PSU ever made when it came out and if I had to pick one piece of hardware in my machine that wasn't an issue I would pick my PSU. However I'm running out of ideas and I just want to use my computer again. I'm a chronic pain patient and my PC is all I have to escape my pain during the day when everyone else is having a normal day.

    Also I have ran Kaspersky Internet Security full scan + AdAware + Spybot Search and Destroy all finding 1-2 things each that were all minor and removed with no change in the PC.





    Please anyone with any ideas post them and I posted this in the NVIDIA section just in case someone in there saw it but would never come in here.


    BTW: I'm running my 8Gb of RAM at 6-6-6-16 52 2.2V CPU: 1.35V (after VDroop)





    My next idea is using a 550W PSU to solely run the 480 and also I decided to knock out the UPS as a possibility by running my PC directly off the wall outlet which I am still doing.
    Last edited by LedHed; 05-23-2011 at 05:42 PM.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  14. #1689
    I am Xtreme
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5,579
    try lesser fsb...


  15. #1690
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    I turned it down to 1.3V, it was only up that high because I kept crashing over and over in CPU tests.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  16. #1691
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    new symptom the GPU fans on the Zalman VF3000F keep turning off in Windows, never in BIOS. Can a driver do this?
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  17. #1692
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    less FSB didn't even allow 1 pass of Intel Burn Test where the previous could pass around 10.

    wait are you talking about voltage or mhz? There are pictures of both...
    Last edited by LedHed; 05-24-2011 at 05:57 AM.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  18. #1693
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    Thing was rock solid at 3.06ghz:



    I guess the board just can't handle 8Gb of RAM a GTX 480 and a C2Q at 3.5ghz+

    However I am getting a 750W PSU just to make sure


    Do you guys think the board is holding me back? I knew when I got my Q9550 that the TPower i45 wasn't the best at OCing quads. What I don't get is why did it OC so well in the beginning. I mean within 1hr of receiving the chip I was at 3.4ghz and now that is impossible to reach. I'm hoping this new PSU will give me some room for OCing
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  19. #1694
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    Just to let you guys know I upgraded my PSU to a Corsair HX 750W and all my problems went away. My RAM is even OCing better as is my DDR5 VRAM, I think it might have to do with having a true 8 pin cable. Also I noticed this:

    This is when running an 8800 GTS 512, the only card my M12 700W could still run stable:



    Not even getting 12V at load with no OC on the card.


    Here is my HX 750W on the GTX 480 with OC:



    Pulling over 12V with very little ripple.

    My M12 is 6 years old and I know PSU can degrade in stability or even wattage; so it was probably just time to change it out. But man that Seasonic M12 gave me some awesome scores (my 3D11 PMarks in sig were on the M12)


    So nothing to do with the board thank God, just thought I would update yall.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  20. #1695
    I am Xtreme
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5,579
    good to see its working


  21. #1696
    Xtreme Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    wilmer,al
    Posts
    162
    has anyone seen any threads about the new Biostar (B3) TP67 XE Motherboard
    Biostar TPower I45:Intel E8600,Corsair Dominnator 2x2G DDR1066 CM2X2048-8500-C05,Nvidia 8800 Ultra KO Thermaltake,Amor Case VA 8000, 2 W/D VelociRaptor 300gb 10,000 RPM,Swiftech H-20-220 Ultra+ WatercoolVista 64 Ultimate SP1

  22. #1697
    Registered User
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Essex Uk
    Posts
    67
    Quote Originally Posted by Ace-a-Rue View Post
    this is about it for the quad...i am about 200 mhz below my E8500.

    one thing i recommend users of this board to do is re-flash the 710 bios from DOS...go here to get the bios and flashing EXE..compliments of The Rebels Haven

    the best thing to do is to make your USB flash drive into a FAT32 bootable drive...here is the tool to turn your USB drive into a bootable drive...compliments of Extreme Overclocking...don't forget to also download the 98 boot files on the same page...it will need those to put them on your USB drive.

    i used this flash comand: C:\AFUDOS23.EXE(space)P45AA710.BSP(space)/B /N /P (space between each switch option)

    you will need to rename the AFUDOS since it has 9 alpha-numeric characters ahead of the EXE...DOS won't accept any more than 8 alpha-numeric characters.

    OPTION B= PROGRAM BOOTBLOCK
    OPTION N= PROGRAM NVRAM
    OPTION P= PROGRAM MAIN BIOS

    doing this re-flash opened up the ability to use all 4 DDR2 Recomp Configurations...before, i could only use Configuration 3...now i can use/try all 4...i found number 4 was the best and it allowed me to post to boot at PL=7...my QX9650 worked much better since flashing.

    EDIT:...of course, the flashing procedure is not for those who are unsure...risks are there for mishaps...if you have a burp in your house electricity at the time you are flashing, it could render the board as inoperable...just something to think about.

    MOST IMPORTANT PART OF FLASHING, DO NOT OVERCLOCK WHILE ATTEMPTING TO FLASH.
    Hi I know this is really old but are you or did you finish with 710 bios im still using the board and was going to get another cpu q9550 but wanted to make sure i was using the best bios as ive never been able to use my ram at full speed anything over 1000 and its with crash cheers
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  23. #1698
    I am Xtreme
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    South FL, USA
    Posts
    4,951
    Hey Cal, I have been away for a LONG time so I am no help for you. maybe one of the other current guys can speak to this....Ace
    BIOSTAR TPOWER I45 UNOFFICIAL THREAD

    BIOSTAR TPOWER BOLT MOD FOR HEATPIPE AND HEATSINK

    BIOSTAR TPOWER I45 BIOS FLASHING PROCEDURE

    ABIT IP35 PRO HEATPIPE MOD

    ABIT IP35 PRO BIOS FLASHING PROCEDURE

    IP35 Pro: 9650@4000Mhz, par overclocker; Freezone Elite; 4Gb GSkill DDR-800@DDR-1068 (2 x 2gb); XFX 8800 GTS; Areca 8X PCIe in Raid 0 working at 4x speed; 4-250 Gb (single platter) 7200.10 drives; Giga 3DAurora case with side window.

  24. #1699
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    965
    I have a quick question, when flashing the BIOS do you lose all your saved BIOS profiles? I can't remember if I did or did not when I last updated.
    CPU: Intel i5-3570K @ 4.2ghz (1.064V)
    GPU: SLI ASUS GTX 660 Ti DCII 2GB @ 1215/7012
    LCD: BenQ XL2420TE (144Hz)
    Mobo: ASRock Z77 Extreme6
    Sound: SoundBlaster ZXR + Yamaha RX-V863 (LPCM) + Polk Audio Monitor Series II Speakers
    RAM: G.SKILL Sniper Series DDR3 2133 4x4GB
    Storage: Samsung 840 Pro 128GB + 1TB Seagate Barracuda +1TB WD Black Caviar
    PSU: Corsair HX 750W 80+ Silver (62A)
    UPS: Cyberpower CP1200AVR (720W)
    OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    Cooling: Corsair 650D + TT Water2.0 Pro + 2x Silverstone FM121

  25. #1700
    Registered User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14
    Bumping this old thread looking for an answer to a quick question if anyone knows... Is there a bios fix available for this mobo that let's you run pentium 4 CPU's ? Thanks in advance

Page 68 of 68 FirstFirst ... 185865666768

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •