OCN2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 71

Thread: X48 BlackOps PSU Compatibility list

  1. #26
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    thanks nosferatu!

  2. #27
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Holland
    Posts
    270
    Runs fine with the Coolermaster Real Power M1000 (modular version).
    Will give the Corsair HX1000 a go to

    Will let you know how that goes.
    Cpu: Core i7 930 @ 4.5 Ghz 1.4V (24/7)
    Mainboard: Classified E760 @ B3 X58 + EK Waterblock
    Memory: 6GB Kingston Hyper @ 2150Mhz 8-8-8-28 -> 1.72V
    Graphics Card: HD5870 + EK-Waterblock
    Soundcard: Auzentech X-Fi Forte
    Boot HDD: WD Velociraptor 300 GB
    Stuff HDD: 4x 1TB Samsung HD103UJ @ Raid5 (Perc 5i + 512MB)
    PSU: Corsair 1000Watt Modulair
    Water Cooling Setup: WC Setup --> Swiftech Apogee XT / Black Ice 360 GTX / 3x Triebwerk TK-122 / 2x DDC 355 Plus + XSPC Dual Top / EK-Spin Bay Reservoir

    All build in a Corsair Obsidian 800D

  3. #28
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    thanks a lot smokey!

  4. #29
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Holland
    Posts
    270
    Quote Originally Posted by saaya View Post
    thanks a lot smokey!
    The HX1000 also works like a charm and a bit better than the m1000
    Cpu: Core i7 930 @ 4.5 Ghz 1.4V (24/7)
    Mainboard: Classified E760 @ B3 X58 + EK Waterblock
    Memory: 6GB Kingston Hyper @ 2150Mhz 8-8-8-28 -> 1.72V
    Graphics Card: HD5870 + EK-Waterblock
    Soundcard: Auzentech X-Fi Forte
    Boot HDD: WD Velociraptor 300 GB
    Stuff HDD: 4x 1TB Samsung HD103UJ @ Raid5 (Perc 5i + 512MB)
    PSU: Corsair 1000Watt Modulair
    Water Cooling Setup: WC Setup --> Swiftech Apogee XT / Black Ice 360 GTX / 3x Triebwerk TK-122 / 2x DDC 355 Plus + XSPC Dual Top / EK-Spin Bay Reservoir

    All build in a Corsair Obsidian 800D

  5. #30
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Grinchville Embassy; Santa Cruz, Aruba
    Posts
    599
    so whats the prob with thew enermax infinity?





    Q9450 @3.60 Ghz, Striker II Formula, Evga 9800GTX (863/2050/1200), 2X2gb 1100 5,5,5,18 D9's at 2.20V
    Cooled by: MCR320, D-Tek Fuzion V2, MCP335 w/ EK G3/8 TOPS, Full BP high flow 1/2" fittings
    Oh and Vista Ultimate (i know, I KNOW!)

  6. #31
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    thanks again smokey!

    bryan, not sure... i didnt hear back from the guy who had probs with that psu... no idea if it worked after all or if the psu blew up...

  7. #32
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Error 404
    Posts
    5
    Hello!

    I tried a Corsair HX1000W & Corsair HX620W PSU with my BlackOps and both worked fine.

    I can confirm problems (endless reboot loop) with Enermax Infinity 720W. I tried two different Infinity 720W PSU with two BlackOps motherboards with the same result.

    With the Infinity, clearing CMOS makes the system start and allows you enter into the BIOS, but once you modify, save settings (nothing related to overclock) & exit, starts the reboot loop.

    The Enermax Galaxy DXX 1000W worked, but gave me problems overclocking. Was impossible to raise 4 GHz with a QX9650 while with the Corsair HX1000W worked fine at that speed.

    Hope this helps anyone.

    Cheers, ducted.

  8. #33
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Posts
    17

    Silverstone Zeus STZF75 750W

    Hi saaya

    You can add this one to the working list
    Silverstone Zeus STZF85 850W


  9. #34
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    Quote Originally Posted by ducted View Post
    Hello!

    I tried a Corsair HX1000W & Corsair HX620W PSU with my BlackOps and both worked fine.

    I can confirm problems (endless reboot loop) with Enermax Infinity 720W. I tried two different Infinity 720W PSU with two BlackOps motherboards with the same result.

    With the Infinity, clearing CMOS makes the system start and allows you enter into the BIOS, but once you modify, save settings (nothing related to overclock) & exit, starts the reboot loop.

    The Enermax Galaxy DXX 1000W worked, but gave me problems overclocking. Was impossible to raise 4 GHz with a QX9650 while with the Corsair HX1000W worked fine at that speed.

    Hope this helps anyone.

    Cheers, ducted.
    hmmmm im trying to get one of those infinity psus ordered here in taiwan but they cant find it :/
    Thanks a lot for the feedback!

    Quote Originally Posted by tinus View Post
    Hi saaya

    You can add this one to the working list
    Silverstone Zeus STZF85 850W

    already on the list
    thanks a lot anyways tinus!

  10. #35
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Posts
    17
    Hi saaya
    Sorry type error it's
    Silverstone Zeus STZF75 750W
    Working fine

  11. #36
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    ok, ill edit the list right away, cheers

  12. #37
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    just received the following PSUs and handed them over to one of our labs

    Coolermaster Realpower 1000W
    Seasonic 600W M12

    Enermax Galaxy DXX 720W




    couldnt get the abit psu or the enermax 1000W psu...
    if we figure out its a problem of our board, those psus should be all we need to fix it. if it happens to be psu specific issues, then testing with the other 2 psus i couldnt order wont make a big diff either...

    some of our engineers are gonna test compatibility now, ill keep you updated
    Last edited by saaya; 08-13-2008 at 07:08 PM.

  13. #38
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    281
    OCZ EliteXStream 1000 works well for us with Foxconn BlackOPS - even with 2x 4870X2.

  14. #39
    ODOC
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Copenhagen - Denmark
    Posts
    2,193
    Sascha corsair hx520 are also working flawless

  15. #40
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    thanks for the headsup guys!
    let me check what the status is on the PSUs we received here for testing

  16. #41
    X.I.P.
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    1,094
    Silverstone DA-1000 and Corsair TX750 both are with BlackOps and MARS here.

  17. #42
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    416
    HighPower 1000W Rock Solid works with no issues: QX9770+9800GX2SC/3870X2/4870X2...

    I will make a LN2 Test with that PSU.


    Intel DP55KG-Core i5-750-Kingston Hyperx DDR3 1800MHz-EVGA 9800GX2SC-High Power HPC 1000 G14C 1000W-HP W2448HC HDMI
    Intel DP55KG-Core i5-750-Kingston Hyperx DDR3 1800MHz-Sparkle 8800GTX-SilverStone ST1000NV 1000W-Samsung T260HD

  18. #43
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    thanks a lot guys! added to the list

  19. #44
    Registered User
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    297
    Zalman ZM1000-HP works well (and is ing sexy)
    ---
    Foxconn Blackops G32
    Q9450 @ 3.4GHz (425x8)
    2x2GB G Skill PI 1700Mhz @ 8-8-8-22
    3TB storage

    RAAAAAAAAA!!!!!!

  20. #45
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    heh, it does look nice... very nice actually...
    that with a red led inside will look killer in any open stand or acrylic glass case!

    added to the list

  21. #46
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    I just got the test results!

    Coolermaster Realpower 1000W - test passed
    Seasonic 600W M12 - test passed
    Enermax Galaxy DXX 720W - test failed

    Unfortunately the ABIT psu wasnt available and we couldnt find the enermax 1000W either.
    The conclusion about the Enermax 720W is that the PSU doesnt shut down immediatly but keeps running for some time, this causes issues with the power cycle on our board, which results in the endless reboot cycles some people have reported.

    We will check if we can find the abit and the enermax 1000W psus and check those too, and we will check if we can find a fix for the enermax 720W psu





    EDIT: I checked with our engineers, here are some more details:
    After the board tells the Enermax psu to shut down (motherboard closed the PS_ON signal), its still is running for about 10 seconds.
    I also tried it in other platforms (MCP72, RD790, ELA01...), and got the same result. I think the problem is in Enermax psu, not in BlackOps.
    Not sure why, but my guess is that the enermax PSU continues to run for that long to vent the system and remove hot air from the case? since the psu works on some boards, its not a definite psu issue id say, so it doesnt mean the psu is faulty or flawed. I guess its just a compatibility issue. Ill check if i can hook up our engineers with the enermax engineers
    Last edited by saaya; 09-18-2008 at 03:54 AM.

  22. #47
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Enermax Modu82+ 625w works fine here!

  23. #48
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Random places
    Posts
    9
    Using the Coolmax CUQ-1200B. No boot problems with it. I have not messed much with OC but when a failed OC recovered it did not get stuck in a loop. Running a pair of 4870 X2 cards off it with no problems.
    Blackops G30 bios
    2x 4870 X2 CrossfireX
    2X2 GB G-Skill 1600
    Intel Q9450
    300GB Velociraptor
    1TB WD (storage)
    1200W Coolmax PSU

  24. #49
    Xtreme X.I.P.
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Shipai
    Posts
    34,647
    Quote Originally Posted by geolite30 View Post
    Enermax Modu82+ 625w works fine here!
    thanks!
    Quote Originally Posted by myro View Post
    Using the Coolmax CUQ-1200B. No boot problems with it. I have not messed much with OC but when a failed OC recovered it did not get stuck in a loop. Running a pair of 4870 X2 cards off it with no problems.
    thanks for the headsup!
    2 4870x2s... nice setup!

  25. #50
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Random places
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by saaya View Post
    thanks!
    thanks for the headsup!
    2 4870x2s... nice setup!
    Went with the Blackops because I wanted an Intel system but as far as I can tell only the Blackops has PCIE 2.0 slots that run at a full X16 while linked.
    Blackops G30 bios
    2x 4870 X2 CrossfireX
    2X2 GB G-Skill 1600
    Intel Q9450
    300GB Velociraptor
    1TB WD (storage)
    1200W Coolmax PSU

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •