MMM
    X

    Subscribe to New Ads!

    Receive weekly ads in your inbox!



Page 4 of 30 FirstFirst 123456714 ... LastLast
Results 76 to 100 of 727

Thread: Foxconn Quantum Force Black Ops X48 OC Guide (56k Warning)

  1. #76
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    I put in some really cheap 1333Mhz CAS9 DDR3 RAM.

    And now the board posts again, but only at 1.64V and 1066Mhz.

    I went into the BIOS and set everything to run my 1600Mhz RAM, saved and swapped them out for my expensive 2GB sticks.

    Guess what? The board won't post AGAIN.

    As far as I can tell this board will not run nice RAM at rated settings or at all.
    Last edited by ceevee; 06-07-2008 at 06:21 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  2. #77
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,530
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    I put in some really cheap 1333Mhz CAS9 DDR3 RAM.

    And now the board posts again, but only at 1.64V and 1066Mhz.

    I went into the BIOS and set everything to run my 1600Mhz RAM, saved and swapped them out for my expensive 2GB sticks.

    Guess what? The board won't post AGAIN.

    As far as I can tell this board will not run nice RAM at rated settings or at all. This thing is a complete POS.

    WTF
    what bios are you using ???
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  3. #78
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Solarfall View Post
    what bios are you using ???
    Stock BIOS. I checked their website and it appears to be the only one available.

    Also I have gotten it up and running again and am typing on it now. I am using a full 8GB of the XMB cert DDR3, but it will only run at 1066Mhz, 7-7-7-18, when it should be running at 1600Mhz at those timings. This is the exact same problem I had with the OCZ RAM that I RMAed.

    Some issues:

    1) Sleep mode doesn't work. It will put the computer to sleep but when I try to go back to the desktop it crashes and reboots.

    2) FSB doesn't seem to want to OC hardly at all using QX9770.

    3) It won't run nice RAM anywhere near stock settings. Why will it run super cheap ($90!) 2x1GB sticks at 1333Mhz, but won't run 4x2GB of $1400 XMB certified sticks past 1066Mhz??

    4) It is the longest posting motherboard I have ever owned, get ready to twiddle your fingers while the board cycles through about 30 codes on its little LED number display before finally you see the post screen.

    Sorry for the rant but this board has been EXTREMELY finnicky and unstable.

    I will probably look to replace it in the coming months if BIOS updates do not make significant improvements.
    Last edited by ceevee; 06-03-2008 at 08:15 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  4. #79
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lost and Confused in the City of Rain
    Posts
    293
    Telos, I too ran into problems using the stock bios. I would really give a chance to the beta bios. They are better. Things are still rocky but are better since I upgraded the bios.

  5. #80
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    575
    The origional BIOS were quite limiting with FSB overclocks, but using BIOS G22 seems to be very much better.

    Also next time you were able to get into BIOS try manually raising the NB to around 1.6V and see if you can post after that. The BIOS seems to undervolts the NB, and I had the no POST problems until I raised it. Lower it if need be after you have sucessfully POST.

    CPUZ is incorrect in the VCore in this instance, I'm rock stable at 4.05Ghz using 1.45V set in BIOS on my board with Droop conpensation enabled, yet CPUZ VCore is hovering around 0.9V.


    Quote Originally Posted by creidiki View Post
    We are a band of fearless modern-day alchemists who, for fun, run solutions through sophisticated, if overpriced, separator setups, and then complain when we succeed in separating said solution.

  6. #81
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by FuriousSalesman View Post
    Telos, I too ran into problems using the stock bios. I would really give a chance to the beta bios. They are better. Things are still rocky but are better since I upgraded the bios.
    I'm using the G22 BIOS and it still stops POSTing if I do any kind of voltage change to the RAM. With the RAM set to 1:2 and the stock voltage I'm able to jack up the FSB passed 450. Once I do any modification to the RAM, since all I wanted was a 3.8Ghz OC, the system will not POST. I'm looking into buying some CellShock RAM and getting it over with; although I will go from 4GB to 2GB since they cost $400 a kit and I already spent over $500 for the current ones I own. If I get to recover some of the money I spent on the OCZs, then I will definetly go for the other kit.

    Question:

    Has anyone run 4GB of CellShocks on this board and have it stable at 1800Mhz?


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  7. #82
    Xtreme n00berclocker
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,457
    I think the main issue is you guys are trying to overclock with 4 sticks of ram. Its known to hurtyour ram ocing no matter what board or chipset your running. The 1:4 266 and 1:4 333 are the best dividers for the board.
    Quote Originally Posted by 3oh6
    damn you guys...am i in a three way and didn't know it again
    Quote Originally Posted by Brian y.
    Im exclusively benching ECS from this point forward

  8. #83
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by Cpt.Planet View Post
    I think the main issue is you guys are trying to overclock with 4 sticks of ram. Its known to hurtyour ram ocing no matter what board or chipset your running. The 1:4 266 and 1:4 333 are the best dividers for the board.
    I've been doing 2 stick OC'ing trying to find the sweet spot and then gonna try to add the other 2.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  9. #84
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Cpt.Planet View Post
    I think the main issue is you guys are trying to overclock with 4 sticks of ram. Its known to hurtyour ram ocing no matter what board or chipset your running. The 1:4 266 and 1:4 333 are the best dividers for the board.
    Actually I am just trying to get 8GB (4x2GB) to run anywhere near its rated settings. I am not trying to overclock.

    What I don't understand is why cheapo crappy 2GB (2x1GB $90) sticks will run at 1333Mhz, but some of the best Corsair 8GB (4x2GB $1400) sticks will not run at 1333Mhz even though they are rated at 1600Mhz 7-7-7-18 and they are Intel XMB SPD certified for those settings?

    I am not trying to overclock, I would be thrilled at this point to get this board to run even anywhere close to the stock settings for this RAM.

    When are we going to see some new BIOS releases and stability fixes? Are they going to adress the fact that high performance 2GB DDR3 sticks (4x2GB) will barely run on this board?

    Seems like this is a great board if you want to put in 2GB of RAM (total) and run SuperPI. However if you want to do 4GB-8GB and actually use it for Vista 64/gaming/workstation its not very good at all.

    Hopefully they will support this product with a vastly improved BIOS to address some of these issues.

    I am concerned though about the comments that people are leaving that suggest Foxconn has a reputation for basically hyping a product and then ditching its customers. Is this true? Or are these guys going to actually support this and improve it??
    Last edited by ceevee; 06-04-2008 at 02:53 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  10. #85
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ARIZONA
    Posts
    1,565
    this MARS is great ! buttttttttt cant wait till my BLACK OPS comes in
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    PENT E8400 batch #814A014 ...4.3 at 1.34v~4.7 at 1.45v
    FOXCONN MARS
    COOLIT Eliminator 7*c idle~27~38*c load $95bucks !
    BUFFALO FireStix's ddr2-800 do 1200 eazy at 2.1v
    OCZ 2x2 kit pc2 8500 - 1066 @1069 atm
    Quattro 1000W
    Radeon 2-4850's in crossfire
    OCZ Vertex SSD thanks Tony!
    ALL PIPED INTO HOUSE AIRCOND ;}
    *QUANTUM FORCE* saaya & sham rocks !
    *REAL TEMP*
    At least you've got some Xtreme software now for working in Xtreme situations! "Unclewebb" rocks !
    *MEMSET* Felix rocks !
    *SUPER TEC MAN* UncleJimbo rocks !
    OVERCLOCKERS MAG..http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=197660

  11. #86
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lost and Confused in the City of Rain
    Posts
    293
    Im not sure which nerve ending elicits which action, but I believe I am stable at 4.0ghz and 2gb of ram at 1800mhz. The missing key seemed to be PL6, leaving everything in the memory else stock.

    I try to run super pi mod, but it crashes most of the time. Every odd time it works and I can get a result. I think I may need to run Orthos and be sure that it is stable.

    I'm still looking to taking it further. Maybe I should get a quadcore.
    Last edited by FuriousSalesman; 06-04-2008 at 10:50 PM.

  12. #87
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Telford,west mids UK
    Posts
    724
    Sorry if this has been asked but what way is best to update the bios,i did see a thread about a usb stick but i cant fint it now.

    Thanks.

  13. #88
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    131

    Blackops Previewed at Anandtech

    Anandtech have a short preview on their site of the blackops

    a full review will come later

    http://www.anandtech.com/weblog/default.aspx#459

    the site is very slow this evening for some reason, so be patient

    best regards
    flan
    Last edited by raptor1; 06-05-2008 at 12:03 PM. Reason: To Add Signature
    Case: Lian Li PC-A7010B
    Motherboard: Foxconn Blackops X48 (G30 Bios)
    CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz, Q812A232, (Running At 3.2 Ghz)
    Memory: Cellshock 4 x 1GB DDR3 PC3-1866 (8-8-8-16) Blue Dual Channel Kit (Running At 1600 Mhz)
    CPU Heatsink: Thermalight Ultra Extreme 120 With Scythe S-Flex SFF210G S-FDB 1900RPM 120MM Fan
    Graphics: BFG 9800 GX2 OC Driver 185.81
    Power Supply: Enermax Galaxy DXX 1000W EGX1000EWL ATX2.2 Modular PSU
    Sound: Creative X-Fi Fatality Pro
    Monitor: Viewsonic 19" VX1940w Widescreen LCD 1680X1050 2ms
    DVD Drive: LG GGWH20L Super Multi Blue Blu-ray Disc Rewriter and HD-DVD Rom Lightscrbe DVD±RW, DVD±R, DVD±R DL, DVD-RAM SATA
    Backup: Iomega REV 35GB SATA
    Hdd: OS - 2 x Western Digital VelociRaptor WD3000HLFS BackPlane Version 300GB 10,000RPM, 16MB SATA2 (Raid 0)
    Hdd: Storage - Samsung Spinpoint F1 1TB 7,200RPM 32MB SATA2
    OS: Windows 7 Build 7100 RC x64
    Bios Settings: http://www.xtremesystems.org/forums/...06&postcount=1

  14. #89
    Xtreme n00berclocker
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,457
    Quote Originally Posted by flanr View Post
    Anandtech have a short preview on their site of the blackops

    a full review will come later

    http://www.anandtech.com/weblog/default.aspx#459

    the site is very slow this evening for some reason, so be patient

    best regards
    flan
    Awesome probably all the Nehalem stuff they just posted.
    Quote Originally Posted by 3oh6
    damn you guys...am i in a three way and didn't know it again
    Quote Originally Posted by Brian y.
    Im exclusively benching ECS from this point forward

  15. #90
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by flanr View Post
    Anandtech have a short preview on their site of the blackops

    a full review will come later

    http://www.anandtech.com/weblog/default.aspx#459

    the site is very slow this evening for some reason, so be patient

    best regards
    flan
    Why are they only using 2x1GB (for 2GB total in the review)????
    Last edited by ceevee; 06-05-2008 at 12:27 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  16. #91
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Potosi, Missouri
    Posts
    2,296
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    Why are they only using 1x2GB (for 2GB total in the review)????
    Because everyone is fixated with high clocks.

  17. #92
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Praz View Post
    Because everyone is fixated with high clocks.
    Actually it looks like that RAM is the exact same RAM that is used on other reviews of this board. (seems like they are being sent together to reviewers)

    It kind of begs the question, why?

    Why isn't there a review of this board with 8gb (or even 4gb) in it? Could it be because it barely currently works at all with 8gb?

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  18. #93
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    Why are they only using 1x2GB (for 2GB total in the review)????

    You got it backwards, even the picture shows you two sticks of CellShock DDR3-1866.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  19. #94
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    You got it backwards, even the picture shows you two sticks of CellShock DDR3-1866.
    typo on my part. I obviously meant 2x1GB.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  20. #95
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    typo on my part. I obviously meant 2x1GB.
    X38/X48 FSB limitations will stop you from running 4 sticks. Now, the reason why the 2x 1GB sticks and not 2x 2GB sticks, is because CellShock does not make 2GB sticks in the DDR3-1800+ range. At this current time, CellShock is regarded as one of the [if not THE] top performing RAM in the DDR3 arena. You will probably see 90% of the motherboard reviews done with this RAM [either the 1800{black kit} or the 1866 {blue kit}].


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  21. #96
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    X38/X48 FSB limitations will stop you from running 4 sticks. Now, the reason why the 2x 1GB sticks and not 2x 2GB sticks, is because CellShock does not make 2GB sticks in the DDR3-1800+ range. At this current time, CellShock is regarded as one of the [if not THE] top performing RAM in the DDR3 arena. You will probably see 90% of the motherboard reviews done with this RAM [either the 1800{black kit} or the 1866 {blue kit}].
    I sent an email to Rajinder and asked him to put 8GB in the board. I don't know if he will or not, but guess we will soon find out.
    Last edited by ceevee; 06-05-2008 at 01:07 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  22. #97
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    I sent an email to Rajinder and asked him to put 8GB in the board. I don't know if we will or not, but guess we will soon find out.
    My best guess is, depending on the board, the max 4x 2GB sticks will go is 1600Mhz. I was able to get 4x 1GB to 1600Mhz on my old P5E3 Premium [old because I sent it back]; I don't think 2GB will put that much of a strain that it wouldn't get them that high, especially since 2GB sticks have a lower voltage rating.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  23. #98
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    UH.

    I just made the mistake of trying "sleep mode" in Vista 64 again.

    It crashed the motherboard and now it won't post at all again. Doesn't matter what I do, remove the battery, reset the CMOS, it won't post and I don't have those cheap crappy sticks here anymore to try get it to post and then swap in my regular RAM.

    This is absolutely unacceptable in a "finished" product.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  24. #99
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by ceevee View Post
    UH.

    I just made the mistake of trying "sleep mode" in Vista 64 again.

    It crashed the motherboard and now it won't post at all again. Doesn't matter what I do, remove the battery, reset the CMOS, it won't post and I don't have those cheap crappy sticks here anymore to try get it to post and then swap in my regular RAM.

    This is absolutely unacceptable in a "finished" product.

    Do any of the onboard LEDs light up at all?


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  25. #100
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    Do any of the onboard LEDs light up at all?
    Yes. It starts to boot and then freezes at error code 54 and just beeps over and over.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

Page 4 of 30 FirstFirst 123456714 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •