Page 3 of 30 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 51 to 75 of 727

Thread: Foxconn Quantum Force Black Ops X48 OC Guide (56k Warning)

  1. #51
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Telford,west mids UK
    Posts
    724
    £242 delivered in the UK

  2. #52
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    The body is made out of copper. Now, the top is of a black color and I do not want to scratch it to verify the material. I doubt they would say its copper and make out of aluminum instead.

    One thing though, the extra barbs it comes with felt a little funny to me. They felt like plastic [not saying they are plastic], so i decided to remove the stock ones and use my leftover 3/8 D-Tek barbs, if they can be attached that is. As you might noticed, I've looked at it but I have not really messed with it.

    The block is made out of copper, but the top is made out of anodized aluminum. The barbs are a little lite for my taste, so I removed them and went with the D-Tek barbs I had leftover.

    If you don't have extra barbs or just don't mind using the ones provided, you need not do anything, the block is built with the gasket is already in place [the one you see in the accessories box is an extra].


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  3. #53
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    I finally finished installing the board in my case. Currently testing the watercooling loop since it changed drastically [I had to remove my Koolance NB, SB, and VR blocks]. Which brings me to my current problem [stupid problem I may add, and if it is not supposed to be posted here I apologize in advanced!], I was taking some pictures of my work, when I realized, I haven't uploaded pictures in years and do not know how you guys get yours uploaded. With that said, could someone point me in the right direction so that I could upload my pictures? Thanks a bunch fellas, I have only dealt with you guys for just over a month, but I'm having a ball here.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  4. #54
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    I just tried booting up my PC for the first time with the BlackOps in it. No matter what I do, it just freezes when it hits Windows; and I'm not even overclocking it. I tried using just the defaults, then I tried using the default but change my RAM timing and voltage, nothing works so far.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  5. #55
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    972
    So far on my setup is working like a charm. I am using the G22 BETA BIOS and seems to be working fine at a 400FSB x 10 with my QX9650. Only thing I see is on CPUZ it shows a weird core voltage is at 0.920v? But in the BIOS I am at 1.375 vcore. Anyone know where I can double check this setting on the vcore?

    Thanks
    CPU: Intel Core i7-4770K 4.8GHz
    MOBO: GIGABYTE GA-G1.Sniper M5 MATX 1150
    MEMORY: G.SKILL Trident X 8GB 2400MHz 9-11-11-31 1T
    GPU: 2 x eVGA GTX 780 SC
    SOUND KRK Rokit 5 Limited Edition White Studio Monitors
    SSD: 4 x Samsung 128GB Pro's Raid 0
    PSU: SeaSonic Platinum 1000W
    COOLING: 2 x Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 420mm 6 x Swiftech Helix 140mm Fans
    CASE: Lian Li PC-C32B TECH STATION MOD build log coming soon
    MONITOR: ASUS VG278HE Black 27" 149Hz
    O.S: Windows 7 Pro x64

  6. #56
    Xtremely unstable
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Between Hell and Nowhere
    Posts
    2,803
    Quote Originally Posted by Lu(ky View Post
    So far on my setup is working like a charm. I am using the G22 BETA BIOS and seems to be working fine at a 400FSB x 10 with my QX9650. Only thing I see is on CPUZ it shows a weird core voltage is at 0.920v? But in the BIOS I am at 1.375 vcore. Anyone know where I can double check this setting on the vcore?

    Thanks
    Sounds like speedstep is kicking in.
    dx58so
    w3520@4100
    4x1gb corsair ddr3-1333
    gtx 295
    TR ultra-x, 2 scythe ultrakaze push/pull
    xclio stablepower 1000
    vista ultimate

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    -------------------------------

    would you crunch if you thought it would save her life?

    maybe it will!

  7. #57
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by Lu(ky View Post
    So far on my setup is working like a charm. I am using the G22 BETA BIOS and seems to be working fine at a 400FSB x 10 with my QX9650. Only thing I see is on CPUZ it shows a weird core voltage is at 0.920v? But in the BIOS I am at 1.375 vcore. Anyone know where I can double check this setting on the vcore?

    Thanks
    How did you get that Beta G22 BIOS? The lastest one on the site is G21.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  8. #58
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    972
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    How did you get that Beta G22 BIOS? The lastest one on the site is G21.
    I think I got it from the RETAIL BlackOps Thread. Someone added it there for us to use. I would link it but I can not find it now because I am unable to use my User CP I keep getting error messages. I will link it when I find it.. But so far 400x10 multi solid as a rock at a 1.375v. But I need to adjust some other setting in memory..
    CPU: Intel Core i7-4770K 4.8GHz
    MOBO: GIGABYTE GA-G1.Sniper M5 MATX 1150
    MEMORY: G.SKILL Trident X 8GB 2400MHz 9-11-11-31 1T
    GPU: 2 x eVGA GTX 780 SC
    SOUND KRK Rokit 5 Limited Edition White Studio Monitors
    SSD: 4 x Samsung 128GB Pro's Raid 0
    PSU: SeaSonic Platinum 1000W
    COOLING: 2 x Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 420mm 6 x Swiftech Helix 140mm Fans
    CASE: Lian Li PC-C32B TECH STATION MOD build log coming soon
    MONITOR: ASUS VG278HE Black 27" 149Hz
    O.S: Windows 7 Pro x64

  9. #59
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    575
    I'm currently running my QX9650 at 450x9 Strap333 900Mhz RAM at 7-6-5-18 1t PerformanceLV6, ORTHOS blend stable BIOS G22


    Quote Originally Posted by creidiki View Post
    We are a band of fearless modern-day alchemists who, for fun, run solutions through sophisticated, if overpriced, separator setups, and then complain when we succeed in separating said solution.

  10. #60
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    972
    Quote Originally Posted by eternal_fantasy View Post
    I'm currently running my QX9650 at 450x9 Strap333 900Mhz RAM at 7-6-5-18 1t PerformanceLV6, ORTHOS blend stable BIOS G22
    Question enternal_fantasy did you change the jumper pins on the board itself from AUTO/default to pin 9-10 to reach the FSB of 1800? Or was it in the bios itself?
    CPU: Intel Core i7-4770K 4.8GHz
    MOBO: GIGABYTE GA-G1.Sniper M5 MATX 1150
    MEMORY: G.SKILL Trident X 8GB 2400MHz 9-11-11-31 1T
    GPU: 2 x eVGA GTX 780 SC
    SOUND KRK Rokit 5 Limited Edition White Studio Monitors
    SSD: 4 x Samsung 128GB Pro's Raid 0
    PSU: SeaSonic Platinum 1000W
    COOLING: 2 x Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 420mm 6 x Swiftech Helix 140mm Fans
    CASE: Lian Li PC-C32B TECH STATION MOD build log coming soon
    MONITOR: ASUS VG278HE Black 27" 149Hz
    O.S: Windows 7 Pro x64

  11. #61
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by eternal_fantasy View Post
    I'm currently running my QX9650 at 450x9 Strap333 900Mhz RAM at 7-6-5-18 1t PerformanceLV6, ORTHOS blend stable BIOS G22
    That is the second time someone mentions the G22 BIOS, where can I get it please?


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  12. #62
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by Lu(ky View Post
    Question enternal_fantasy did you change the jumper pins on the board itself from AUTO/default to pin 9-10 to reach the FSB of 1800? Or was it in the bios itself?
    I just left jumper on AUTO and set 1:4 333 in BIOS.


    Quote Originally Posted by Telo View Post
    That is the second time someone mentions the G22 BIOS, where can I get it please?
    Here is the link: http://www.xtremesystems.org/forums/...&postcount=203

    Enjoy


    Quote Originally Posted by creidiki View Post
    We are a band of fearless modern-day alchemists who, for fun, run solutions through sophisticated, if overpriced, separator setups, and then complain when we succeed in separating said solution.

  13. #63
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lost and Confused in the City of Rain
    Posts
    293
    Which slots are people using for their memory? Is there a difference?

  14. #64
    Xtreme Addict
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,565
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    The block is made out of copper, but the top is made out of anodized aluminum. The barbs are a little lite for my taste, so I removed them and went with the D-Tek barbs I had leftover.

    If you don't have extra barbs or just don't mind using the ones provided, you need not do anything, the block is built with the gasket is already in place [the one you see in the accessories box is an extra].
    They go and make a solid copper block, and then ruin it by making the top cap from aluminum?

    Thats really a shame.

  15. #65
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    I finally got it to boot into Windows with default settings without a hitch. Now, I need some help to get some OC'ing going please. I'm happy with getting to run at 400-450FSB with the RAM running at 1:2. Any help will be greatly appreciated.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  16. #66
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lost and Confused in the City of Rain
    Posts
    293
    I can get my board to post at 4.0ghz and ram at 2000mhz but everything is unstable with bsod's at every turn. Is it because I am using a wolfdale?
    Last edited by FuriousSalesman; 06-03-2008 at 09:12 AM.

  17. #67
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    I apologize in advanced if my frustration gets ahead of me.
    But all I keep reading is that "once you undertand this board, there is no going back". Now my question is this, how can a person that is not used to this kind of BIOS get to "understand" it if the people that DO understand it do not provide more insight that the settings they are currently using? I mean, it is nice to see you can jack this board and run your QX9xxx CPU at over 5Ghz; but what about the people that don't have LN2 or a Phase Change setup and just want a lite overclock [compared to the results of the pros]?

    Now, I'm not asking for someone to figure out the settings I need, all I want is for someone to point me in the right direction. I've tried the usual overclocking procedures, like raising the FSB 10Mhz at a time, but a mere 10Mhz raise stops this board from posting, even if I raise the voltage and dial in the required settings for the RAM. Even the crappy [my opinion] P5E3 Premium allowed me to be stable at 3.2Ghz without having to get to the point of throwing this whole system out the window and calling it the day.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  18. #68
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lost and Confused in the City of Rain
    Posts
    293
    you asked for the G22 bios earlier in the thread, did you update to that bios?


    I am not sure at what point my overclock becomes unstable. But I really want to run my ram at stock speed stable, which is 1866mhz, but is not possible.

    There seems to be a difference between the engineering samples and the retail boards.

  19. #69
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    I apologize in advanced if my frustration gets ahead of me.
    But all I keep reading is that "once you undertand this board, there is no going back". Now my question is this, how can a person that is not used to this kind of BIOS get to "understand" it if the people that DO understand it do not provide more insight that the settings they are currently using? I mean, it is nice to see you can jack this board and run your QX9xxx CPU at over 5Ghz; but what about the people that don't have LN2 or a Phase Change setup and just want a lite overclock [compared to the results of the pros]?

    Now, I'm not asking for someone to figure out the settings I need, all I want is for someone to point me in the right direction. I've tried the usual overclocking procedures, like raising the FSB 10Mhz at a time, but a mere 10Mhz raise stops this board from posting, even if I raise the voltage and dial in the required settings for the RAM. Even the crappy [my opinion] P5E3 Premium allowed me to be stable at 3.2Ghz without having to get to the point of throwing this whole system out the window and calling it the day.
    Before BlackOps release - 4-5 Quantum Force Members posted results and praises pretty much every day of the week.

    After BlackOps release - Occasional post, mainly about new BIOS and how great it was.

    I guess they have now moved on to promote the Dreadnought... while we help ourselfs...


    Anyway here are my settings for 450x9 on QX9650, 1800-7-6-5-18 1t
    BIOS G22








    Hope that helped.
    Last edited by eternal_fantasy; 06-03-2008 at 12:39 PM.


    Quote Originally Posted by creidiki View Post
    We are a band of fearless modern-day alchemists who, for fun, run solutions through sophisticated, if overpriced, separator setups, and then complain when we succeed in separating said solution.

  20. #70
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by eternal_fantasy View Post
    Hope that helped.
    You're the man my friend!


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  21. #71
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    I have notice something about this board [at least specific to mine], if I change the RAM voltage to the one defined by the RAM's manufacturer, the system hangs. So, right now with the BIOS' default voltage [1.64v], I've been messing around and have gotten to 400FSB so far. I will keep pushing it to see what is the max FSB that I can get; more than likely I will stop at about 450FSB as that is all I'm after.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




  22. #72
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    This board has been the most frustrating experience I have ever had building a PC.

    I am not going to go into how unstable this thing is, but basically this board is in a "beta" state imho.
    Last edited by ceevee; 06-07-2008 at 07:23 PM.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  23. #73
    Xtreme Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by Telo View Post
    I have notice something about this board [at least specific to mine], if I change the RAM voltage to the one defined by the RAM's manufacturer, the system hangs. So, right now with the BIOS' default voltage [1.64v], I've been messing around and have gotten to 400FSB so far. I will keep pushing it to see what is the max FSB that I can get; more than likely I will stop at about 450FSB as that is all I'm after.
    I had the same problem. I bought 8GB OCZ 1600Mhz RAM and got pissed when it would ONLY run at 1.64V and 1066Mhz.

    So I assumed it was a RAM problem and RMAed the RAM back to Newegg.

    I bought some very expensive 8GB Corsair Intel XMB SPD certiifed profile sticks at 1600Mhz 7-7-7-20.

    I thought for sure these would work at the rated settings since the Foxconn board is advertised as supporting this XMB RAM out of the box.

    Guess what? The board won't post now at all. I have tried 1 stick, I have tried 2 sticks, I have tried 4 sticks.

    It won't post no matter what I do.

    I replaced the power supply with a bigger 1000W unit and checked that there were NO grounding issues or shorts.

    Guess what? The board still won't post.

    Not only that but every time it doesn't post the board gives a different error code! And there is no list of what the error codes mean in any of the documentation or online.

    I have always used ASUS boards for years now and am starting to think I made a huge mistake to listen to the XS hype about Blackops.

    QX9770@3.66Ghz 24/7 365
    790i STriker II Extreme Rock Solid Stable (finally)
    8GB Corsair XMB 1600Mhz DDR3
    MSI 280GTX OC 650/2300 in SLI
    300GB Velociraptor, 500GB Data
    4X Liteon Blu-ray Burner
    MMORPG
    Vista 64

  24. #74
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    972
    Well I sold my QX9650 and a Q6600 SLACR GO yesterday on ebay. I bought a new e8400 wolfdale today. So now I will start OCing this cpu later tonight. Question though I still have this problem only on the CPUZ on the CORE VOLTAGE. See attached picture, also I checked everywhere in the BIOS to make sure things were enabled and disabled like the above pictures supplied from eternal_fantasy. Any ideas I would appreciate. Thanks


    CPU: Intel Core i7-4770K 4.8GHz
    MOBO: GIGABYTE GA-G1.Sniper M5 MATX 1150
    MEMORY: G.SKILL Trident X 8GB 2400MHz 9-11-11-31 1T
    GPU: 2 x eVGA GTX 780 SC
    SOUND KRK Rokit 5 Limited Edition White Studio Monitors
    SSD: 4 x Samsung 128GB Pro's Raid 0
    PSU: SeaSonic Platinum 1000W
    COOLING: 2 x Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 420mm 6 x Swiftech Helix 140mm Fans
    CASE: Lian Li PC-C32B TECH STATION MOD build log coming soon
    MONITOR: ASUS VG278HE Black 27" 149Hz
    O.S: Windows 7 Pro x64

  25. #75
    Xtreme Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    444
    Quote Originally Posted by Lu(ky View Post
    Well I sold my QX9650 and a Q6600 SLACR GO yesterday on ebay. I bought a new e8400 wolfdale today. So now I will start OCing this cpu later tonight. Question though I still have this problem only on the CPUZ on the CORE VOLTAGE. See attached picture, also I checked everywhere in the BIOS to make sure things were enabled and disabled like the above pictures supplied from eternal_fantasy. Any ideas I would appreciate. Thanks



    This board droops like a mofo. And the vdroop compensation does not do jack about it. But, the Aegis panel shows the actual voltage and the BIOS voltage with a lite droop. I do not know if it is just a gimmick to say the compensation works, or if it in fact works and CPU-Z is just reading the wrong thing from this board.


    Ol' Faithful - Retired...

    - Foxconn BlackOps - E8600 @ 4.5GHz, 1.32v - 8GB Patriot Division2 @ 1600 8-8-8-20 - OCZ Apex 120GB SSD - XFX HD6870 1GB Black Edition - BFG Ageia Physx - ULTRA X3 ULT40064 1000w - Cosmos RC-1000 - Gateway XHD3000 30"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TOP SECRET:

    - EVGA Classified3 - i7 950 @ 4.25Ghz on 1.30v - 24GB Kingston HyperX @ 9-9-9-24 1600Mhz - XFX HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - Diamond HD6970 v1.0 2GB @ 950/1450 - XFX 9800GT - SB X-Fi Fatal1ty Titanium Champion
    - 510 120GB SSD - CoolerMaster Silent Pro 1000w - Stacker 830 [Custom painted in Classified theme] - 3x 23" LG E2381VR SuperLED @ 5760x1080 - Yamaha RX-V371 Receiver - Martin Logan MTL-1 5.1ch Surround Speakers
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Silver Bullet

    - ASUS M4E-Z - i7 3770k @ 5Ghz - 16GB Crucial Ballistix Elite - HD 7970 3GB - 2x Corsair Force3 120GB SSD [RAID0] - ULTRA X4 1000w PSU




Page 3 of 30 FirstFirst 12345613 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •