Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 42

Thread: QX9650@7,81sec

  1. #1
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Istanbul , Türkiye
    Posts
    522

    QX9650@7,81sec

    System:

    . Intel QX9650
    . ASUS P5E3 WS-Pro X38
    . OCZ 1600EB CL7 DDR3 2GB Kit
    . Silverstone 1kW PSU
    . HWA LN2 Container rev2.0
    . CPU Cooling by LN2

    Finally sub 8 sec. System pics coming soon

    Last edited by Brandybuck; 03-29-2008 at 03:25 PM.

  2. #2
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,193
    Nice! It's tough to break that 8sec barrier and you smashed it. Good stuff.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Portugal
    Posts
    74
    Good Job!! Gratz!!

  4. #4
    Champion
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    237
    very nice superpi time!

    hehe, 2.0V .. i like it

  5. #5
    -100C Club
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Essex UK
    Posts
    882
    well done.

    What temps you run at with the Ln2 under load on the CPU please?

  6. #6
    Xtreme Addict
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Greece
    Posts
    1,702
    Wow ! Congratulations Brandy, amazing SPi 1M run (45.5k PP )

  7. #7
    One-Eyed Killing Machine
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Inside a pot
    Posts
    6,393
    Congrats on the time BrandyBuck.
    But why are you running only 388MHz FSB ? ( bad RAM or just running DDR3-1552 5-5-4-15 ? )

  8. #8
    KiSUS
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Russia / Moscow
    Posts
    576
    WOW great !!!

    Can you show OVPmod please ?
    Lights, Music, Camera, Action !


  9. #9
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Istanbul , Türkiye
    Posts
    522
    Quote Originally Posted by BenchZowner View Post
    Congrats on the time BrandyBuck.
    But why are you running only 388MHz FSB ? ( bad RAM or just running DDR3-1552 5-5-4-15 ? )
    This Cpu has very bad fsb , It's not working good up to 400fsb

    Quote Originally Posted by DeDaL View Post
    WOW great !!!

    Can you show OVPmod please ?
    Ok I will show system pics and ovp mod pics
    Last edited by Brandybuck; 03-29-2008 at 04:04 PM.

  10. #10
    Team KOC2.com
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Indonesia
    Posts
    990
    very nice run, great efficency too

    E8600 Q820A750
    DFI LanParty UT P35-T2R - Abit IX38 QuadGT - Asus P5B Deluxe - Biostar TP45 HP
    Team Xtreem PC-5300 C3 2GB - Crucial 10th Anniversary 2GB - Team Xtreem PC8500 C5 2GB
    Winfast 8600GT
    Silverstone Olympia 1000w
    andre X_X -72c CO2 Cascade

    My R22/CO2 Cascade Project

  11. #11
    Xtreme Guru
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland, joensuu
    Posts
    3,530
    hehehe thats madness.. nicely done Brandybuck..
    did you took any pics of you session ?
    Evga X58 sli under cascade
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=219788
    Evga X58 Sli ultimate overclocking/ overview/ discussion thread
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=221082


    proud owner of E8600 Q822A435

  12. #12
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Niagara Falls NY
    Posts
    114
    nice job!!! so the chips craps out with a higher fsb? my 6550 doesnt like anything over 420 either, hope not all of the 9650 are like that.
    E8400 @ 4Ghz @ 1.32v (1.2500vid)
    EVGA 780i A2 SPP@1.45v MCP@1.55v
    Zalman 9700
    4GB Mushkin @ 5-5-5-15-2T 450Mhz 2.0v
    XFX GTX 260 650/1500/1100
    Creative X-fi Extreme Gamer
    OCZ GamerXtreme 700w
    Samsung SyncMaster 170N
    Antec 900 Case / Win7 Ultimate

  13. #13
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    philippines
    Posts
    279
    AMD Athlon 64 x2 6000+ AM2 CCB8F 0740 FPMW
    MSI K9A2 Platinum v1.2
    4 x 1GB Corsair XMS2 (rev 5.1 and rev 5.2)
    Zalman CNPS9700LED
    PowerColor ATi HD 3870 512MB DDR4 256bit PCIe 2.0
    Corsair TX750 Watts (12v @ 60A on a single rail)
    80 GB WD SATA I (primary)
    250 GB WD SATA II (backup)




  14. #14
    Xtreme Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    124
    Nice result! What's the batch number?
    QX9650 L740A 4GHz @ 1.25V aircooled
    8GB Team Dark DDR2-1066 @ 5-5-4-15 @ 2.00V
    Asus P5E 1.41V vNB
    GTX280 1GB 600/1450/1200
    WD Raptor 150GB + 2*500GB WD
    Pioneer 212D
    Corsair HX620
    Antec P182
    Dell 2407

  15. #15
    X.I.P.
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    1,094
    Superb run

  16. #16
    Banned
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Durham, NC
    Posts
    2,885
    2v? :o Jeez.

  17. #17
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Turkey/İzmir
    Posts
    600
    Congratz HWA OC Team
    Intel Core i7 930@ 4.0Ghz | Gigabyte EX58-UD4P | 3x2Gb OCZ 1600mhz | Palit GTX280 | 1TB Seagate | Samsung P2350 23'' | Silverstone Decathlon DA750W | Lian-Li PC777B | Logitech Z-5500 | Creative X-Fi| Iphone 4

    Hardwarena Overclock Team

  18. #18
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Istanbul , Türkiye
    Posts
    522
    Hey guys , did you try C1 stepping cpu? I think little faster than C0 in spi

    Quote Originally Posted by antari View Post
    Nice result! What's the batch number?
    It's confidental (ES) , year 2008 but cpuz not shown ES
    Last edited by Brandybuck; 03-30-2008 at 05:21 AM.

  19. #19
    Only Extreme Need Apply
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Singapore
    Posts
    689
    nice stuff!

    no wonder i havent seen a retail c1 ard here yet!
    Buildin

  20. #20
    Xtreme Addict
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,634
    2.000v... sick but I love it Great result!
    lol... This forum requires that you wait 70 seconds between posts. Please try again in 8 seconds.
    *phone rings*
    Friend: Do you have a spare PSU lying around?
    Me: No why?
    Friend: My PSU just blew up, I think the second 8800GTX might have been too much for it to handle
    Me: what PSU was that again?
    Friend: Antec 480w
    Me:........

  21. #21
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    521
    Great run there, your pp is really good

  22. #22
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    nice done

    masallah helal olsun beee

  23. #23
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Germany
    Posts
    570
    Max vali?

  24. #24
    OCTeamDenmark Founder Nosfer@tu's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Denmark, Copenhagen
    Posts
    2,368
    GREAT WORK
    No coldboot bug ?

    What was temps ?
    Must be a NICE pot to stand 2.0 Volt at that speed

    msconfig and 2 cores or all 4 ?

    Grats on sub 8 sek
    Former owner of OCTeamDenmark.com
    MSI MOTHERBOARD!!!!!!

    Linkedin


  25. #25
    Aussie God
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    4,702
    Very impressive, I wonder how the heck you made such good time... The FSB sucks as you mention yourself, it must be very aggressive timings, because you cant use high ram freq

    CL: 5-5-5-12 PL: 5?
    Competition ranking;
    2005; Netbyte, Karise/Denmark #1 @ PiFast
    2008; AOCM II, Minfeld/Germany #2 @ 01SE/AM3/8M (w. Oliver)
    2009; AMD-OC, Viborg/Denmark #2 @ max freq Gigabyte TweaKING, Paris/France #4 @ 32M/01SE (w. Vanovich)
    2010: Gigabyte P55, Hamburg/Germany #6 @ wprime 1024/SPI 1M (w. THC) AOCM III, Minfeld/Germany #6 @ 01SE/AM3/1M/8M (w. NeoForce)

    Spectating;
    2010; GOOC 2010 Many thanks to Gigabyte!


Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •