OCN2
Page 1 of 22 123411 ... LastLast
Results 1 to 25 of 531

Thread: ATi HD 3870 X2 (R680); Official Specifications & Images

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Istanbul,Turkey
    Posts
    50

    ATi HD 3870 X2 (R680); Official Specifications & Images

    • ABIT-IP35
    • C2Q Q6600@3.33Ghz@Swiftech Apogee GT
    • Palit GTX460 768mb@Swiftech MCW60@1000mhz-1.212v
    • Kingston 3gb 800mhz
    • Alphacool NexXxoS Xtreme III Rev.2 360mm
    • CM Stacker 830
    • Samsung 2233BW 22'' TFT
    • Creative X-Fi Xtrememusic
    • Gigaworks Progamer G500

  2. #2
    Xtreme News
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    California
    Posts
    1,607
    thats not going to fit in a regular ATX case

  3. #3
    Xtreme Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    251
    yay 7900GX2 reborn! and red this time!


    edit:

    after careful scrutiny, I'd say its more suitable to whack people than to be used as a graphics card

    Intel Core i7 3770K | Asus Maximus V Gene | 16GB DDR3-1600 | Asus GTX 670 directCU TOP | Intel 320 120GB | WD Caviar Black 1TB | Enermax Revolution 1050W | Silverstone TJ08-E | Dell UltraSharp U2711

  4. #4
    Assistant Administrator systemviper's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Newtown, CT
    Posts
    2,875
    HWbot - Team: XtremeSystems
    XS cruncher - Team: XtremeSystems
    OCN Feedback
    HEAT


    *** Being kind is sometimes better then being right.

  5. #5
    Xtreme Cruncher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Boston, Massachusetts
    Posts
    2,235
    is that a 12" card?

  6. #6
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montenegro
    Posts
    333
    You could almost mistake it for a motherboard.

  7. #7
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,387
    Benchies?

    Power Consupmtion?

    Price?

  8. #8
    Xtreme Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    126
    Fits in my matx case

  9. #9
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    511
    will this work in a p35 with only one PCI-E slot like my Abit IP35-e?
    I have a computer.

  10. #10
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,387
    Quote Originally Posted by Xenogias View Post
    will this work in a p35 with only one PCI-E slot like my Abit IP35-e?
    Why wouldnt it? it only needs 1 PCIe slot...(its cooler takes up the other which doesnt need pplugged in on a mobo...

  11. #11
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    511
    so it doesn't need a crossfire mobo to run 1 of these cards? I was under the impression it was using crossfire somehow to have 2x R680 gpus on a board.
    I have a computer.

  12. #12
    Xtreme News
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    California
    Posts
    1,607
    still wont run crysis @ max

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Istanbul,Turkey
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by jas420221 View Post
    Benchies?

    Power Consupmtion?

    Price?
    We have no more official information from AMD.

    But the price and power consumption will be lower than two HD 3870's.

    Benchies;I really don't know how this card will perform.


    Quote Originally Posted by Xenogias View Post
    so it doesn't need a crossfire mobo to run 1 of these cards? I was under the impression it was using crossfire somehow to have 2x R680 gpus on a board.
    No Crossfire mobo needed.This card has already a controller (PLX chip) on it.The Gpus communicate over this ''bridge'' chip
    Last edited by ..::ABSOLUT::..; 12-21-2007 at 12:48 PM.
    • ABIT-IP35
    • C2Q Q6600@3.33Ghz@Swiftech Apogee GT
    • Palit GTX460 768mb@Swiftech MCW60@1000mhz-1.212v
    • Kingston 3gb 800mhz
    • Alphacool NexXxoS Xtreme III Rev.2 360mm
    • CM Stacker 830
    • Samsung 2233BW 22'' TFT
    • Creative X-Fi Xtrememusic
    • Gigaworks Progamer G500

  14. #14
    Xtreme Addict
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    above USA...below USSR
    Posts
    1,187
    dam...those eyes....i'm sold!
    Case-Coolermaster Cosmos S
    MoBo- ASUS Crosshair IV
    Graphics Card-XFX R9 280X [out for RMA] using HD5870
    Hard Drive-Kingston 240Gig V300 master Seagate 160Gb slave Seagate 250Gb slave Seagate 500Gb slave Western Digital 500Gb
    CPU-AMD FX-8320 5Ghz
    RAM 8Gig Corshair c8
    Logitech 5.1 Z5500 BOOST22
    300Gb of MUSICA!!


    Steam ID: alphamonkeywoman
    http://www.techpowerup.com/gpuz/933ab/

  15. #15
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    472
    Great, thanks for posting, ..::ABSOLUT::.. ! I'm waiting for this baby and will buy a couple. Already bought a 3870 to have something to play with in the meantime.
    System Specs: * i7 2700K @ 4.8 Ghz * Zalman CPNS9900-A LED * Asus Maximus IV Extreme -Z * 16 GB Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 * Sapphire HD7970 crossfire * Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E] * Corsair AX 1200W * WDC WD1002FAEX + WDC WD1002FAEX * Optiarc AD 5240S * Dell U3010 @ 2560 x 1600 [DVI-D] * Steelseries 7G * Logitech G9 * Steelseries SX * Coolermaster Stacker STC T01 * Logitech Z-5500 * Sennheiser HD598 * Windows 7 Ultimate x64 SP1*

  16. #16
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Brasil
    Posts
    533
    What about the clocks?

  17. #17
    Xtreme Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    472
    "Use up to 4 GPUs with an AMD 790 FX based motherboard." What is that supposed to mean. I mean, wasn't it already stated that they will run in Crossfire on a x38 based motherboard (Maximus Formula)?
    System Specs: * i7 2700K @ 4.8 Ghz * Zalman CPNS9900-A LED * Asus Maximus IV Extreme -Z * 16 GB Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 * Sapphire HD7970 crossfire * Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E] * Corsair AX 1200W * WDC WD1002FAEX + WDC WD1002FAEX * Optiarc AD 5240S * Dell U3010 @ 2560 x 1600 [DVI-D] * Steelseries 7G * Logitech G9 * Steelseries SX * Coolermaster Stacker STC T01 * Logitech Z-5500 * Sennheiser HD598 * Windows 7 Ultimate x64 SP1*

  18. #18
    Xtreme Enthusiast
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Canada, SK
    Posts
    760
    nice ear there ruby
    Extreme Phase Builder/User

    SLI Cascade in the works.

  19. #19
    Xtreme Addict
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1,758
    Quote Originally Posted by Unbornchild View Post
    "Use up to 4 GPUs with an AMD 790 FX based motherboard." What is that supposed to mean. I mean, wasn't it already stated that they will run in Crossfire on a x38 based motherboard (Maximus Formula)?
    I guess it's just that they wouldn't go to the extent of promoting the competitor's product.

  20. #20
    Banned
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Durham, NC
    Posts
    2,885
    I also see CF connectors on this card. I wonder if you could run 4 for 8 GPUs.

  21. #21
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montenegro
    Posts
    333
    AMD is making some serious buzz in the gpu market....unlike their cpu's ..

  22. #22
    Xtreme Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montenegro
    Posts
    333
    Quote Originally Posted by Omastar View Post
    I also see CF connectors on this card. I wonder if you could run 4 for 8 GPUs.

    Well yeah , it will support CF in multi card platform bcuz that is why you'll need a 790 chipset. I doubt 4 is a possibility but AMD making 3 cores per PCB is not that impossible at all. But a 32nm process will be required if they ever think about implimenting it.

  23. #23
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    19
    So will this card work in crossfire on a x38 board ??
    DFI 680i LT / QX6850 / 2GB Ballistix 8500 / Gainward 8800 GTX SLI / Enermax Galaxy DXX 1000W / WD Raptor 150GB / Lian Li V2000 / Dell 3007

  24. #24
    OC Jedi (on stand-by)
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,611
    666 million transistors. Now isn't that a sweet number?
    オタク
    "Perfection is a state you should always try to attain, yet one you can never reach." - me =)

  25. #25
    Xtreme Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    103
    It's obvios why they made it so looong. If they would have made it shorter they would have had to crop that ruby eyes picture. blasphemy! we want ruby sexy eyes in full glory!

    thus you see why this card is so long

Page 1 of 22 123411 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •